umbrele


umbrele

Umbrele de protectie solara, ideale pentru terasa sau gradina, realizate din materiale rezistente la raze solare, vant puternic sau ploi.  

De inspiratie mediteraneana, gama de umbrele din catalogul Nuovo-design este menita sa aduca un plus de confort si un design adaptat nevoilor de rasfat in aer liber.

Pavilion de tip pergola Ethimo Eivissa Climate

Colectia Eivissa este o serie de pavilioane din aluminiu ce ofera o varietate de configuratii datorita dimensiunilor, culorilor, podelelor, acoperisurilor, plafoanelor si panourilor perimetr..
Pavilion de tip pergola Ethimo Eivissa Open Air

Colectia Eivissa este o serie de pavilioane din aluminiu ce ofera o varietate de configuratii datorita dimensiunilor, culorilor, podelelor, acoperisurilor, plafoanelor si panourilor perimetr..
Pavilion de tip pergola Ethimo, colectia Cosmo

Cu Cosmo, Ethimo si Studio AMDL CIRCLE spun povestea unei idei „dragute” pentru viata in aer liber, un concept de design care isi propune sa exprime cel mai armonios aspect al relatiei dintr..
Pavilion pentru sport Ethimo, colectia Out Fit

OUT-FIT, sala de sport in aer liber. Ethimo si Studio Adolini au proiectat o „sala de fitness” in aer liber pentru corp si relaxarea mintii. Aceasta noua structura a fost, de fapt, conceputa..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Classic, dreptunghiulara 4x3m

Umbrela pentru protectie solara din colectia Classic, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 210/290 cmUmbrela – 300/400 cmCulori – ivory, gri, lila, mov, ..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Classic, patrata 2,2x2,2 m

Umbrela pentru protectie solara din colectia Classic, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 280 cmUmbrela – 2,2/2,2cmCulori – acrylic ivory, dove grey, wi..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Classic, patrata 3x3 m

Umbrela pentru protectie solara din colectia Classic, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 280 cmUmbrela – 300/300 cmCulori – ivory, gri, lila, mov, verd..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Classic, rotunda Ø 2,5m

Umbrela pentru protectie solara din colectia Classic, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 280 cmUmbrela – Ø 2,5 cmCulori – acrylic ivory, dove grey, wis..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Classic, rotunda Ø 3,5 m

Umbrela pentru protectie solara din colectia Classic, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 280 cmUmbrela – 350 cmCulori – ivory, gri, lila, mov, verde ol..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Free, 2,2x2,2 m

Umbrela pentru protectie solara din colectia Free, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 265 cmUmbrela – 200/200 cmCulori – alb, gri, rosu..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Free, 3,5x3,5 m

Umbrela pentru protectie solara din colectia Free, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 280 cmUmbrela – 350/350 cmCulori – alb, gri, rosu..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Free, 3x2 m

Umbrela pentru protectie solara din colectia Free, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 265 cmUmbrela – 300/200 cmCulori – alb, gri, rosu..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Freedom, 3x3m

Umbrela pentru protectie solara din colectia Freedom, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 210/290 cmUmbrela – 300/300 cmCulori – alb, gri..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Holiday, dreptunghiulara

Umbrela pentru protectie solara din colectia Holiday, cu coperina din acrilic de diferite culori, suport lateral si scripete pentru deschidere si inchidere.Specificatii:Inaltime suport – 320..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Holiday, patrata

Umbrela pentru protectie solara din colectia Holiday, cu coperina din acrilic de diferite culori, suport lateral si scripete pentru deschidere si inchidere.Specificatii:Inaltime suport – 320..
Afisare 1 - 15 din 15 (1 pagini)