umbrele


umbrele

Umbrele de protectie solara, ideale pentru terasa sau gradina, realizate din materiale rezistente la raze solare, vant puternic sau ploi.  

De inspiratie mediteraneana, gama de umbrele din catalogul Nuovo-design este menita sa aduca un plus de confort si un design adaptat nevoilor de rasfat in aer liber.

Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Classic, dreptunghiulara

Umbrela pentru protectie solara din colectia Classic, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 210/290 cmUmbrela – 300/400 cmCulori – ivory, gri, lila, mov, ..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Classic, patrata

Umbrela pentru protectie solara din colectia Classic, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 280 cmUmbrela – 300/300 cmCulori – ivory, gri, lila, mov, verd..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Classic, rotunda

Umbrela pentru protectie solara din colectia Classic, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 280 cmUmbrela – 350 cmCulori – ivory, gri, lila, mov, verde ol..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Dehors

Umbrela pentru protectie solara din colectia Dehors, cu coperina din poliester si cadru din aluminiu.Specificatii:Inaltime suport – 280 cmUmbrela – 300/300 cmCulori – ivory, gri, lila, mov, ..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Free, 2,2x2,2 m

Umbrela pentru protectie solara din colectia Free, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 265 cmUmbrela – 200/200 cmCulori – alb, gri, rosu..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Free, 3,5x3,5 m

Umbrela pentru protectie solara din colectia Free, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 280 cmUmbrela – 350/350 cmCulori – alb, gri, rosu..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Free, 3x2 m

Umbrela pentru protectie solara din colectia Free, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 265 cmUmbrela – 300/200 cmCulori – alb, gri, rosu..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Freedom, 3x3m

Umbrela pentru protectie solara din colectia Freedom, cu coperina din acrilic de diferite culori.Specificatii:Inaltime suport – 210/290 cmUmbrela – 300/300 cmCulori – alb, gri..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Holiday, dreptunghiulara

Umbrela pentru protectie solara din colectia Holiday, cu coperina din acrilic de diferite culori, suport lateral si scripete pentru deschidere si inchidere.Specificatii:Inaltime suport – 320..
Umbrela pentru protectie solara Ethimo colectia Holiday, patrata

Umbrela pentru protectie solara din colectia Holiday, cu coperina din acrilic de diferite culori, suport lateral si scripete pentru deschidere si inchidere.Specificatii:Inaltime suport – 320..
Afisare 1 - 10 din 10 (1 pagini)