Kico


Masa pentru dining Kico, Affior

O masa cu configuratie fixa, un contrast cromatic intre picioarele de lemn masiv si blatul partial intunecat.Dimensiuni:Inaltime - 76 cmLatime - 100 cmLungime -160 / 210 cm..
Masa pentru dining Kico, Gold

Masa are linii puternice si proportii echilibrate, o structura fixa sau extensibila ce asigura flexibilitate.Dimensiuni:Inaltime - 76 cmLatime - 95 cmLungime - 151 + 60cm / 169 + 30 + 30 cm ..
Masa pentru dining Kico, Iron

Abordare minimala in trei variatii cromatice, cu vedere structurala si caracter industrial.Dimensiuni:Inaltime - 75 cmLatime - 80 / 90 cmLungime - 90 / 140 / 160..
Masa pentru dining Kico, Moor

Masa cu structura dinamica ce se joaca pe contraste, are linii fluide, soft, iar baza este din lemn masiv.Dimensiuni:Inaltime - 76 cmLatime - 95  cmLungime varianta dreptunghiulara -150..
Masa pentru dining Kico, Pisa

Masa circulara, cu blat pivotant, optional dinisaje diferite pentru baza si blat pentru un joc cromatic elegant.Dimensiuni:Inaltime - 76 cmLatime - 150 cmDiametru -150 cm..
Masa pentru dining Kico, T-One

Geometrii liniare si volume pure. Masa T-One este o masa fixa, confortabila si subtire.Dimensiuni:Inaltime - 75 cmLatime - 90 / 100 / 120 / 140 cmLungime - 140 / 160 / 220 / 280..
Masa pentru dining Kico, Wood

Masa din lemn masiv caracterizata prin taieri trapezoidale si blat neted. Are o structura unica, poate fi extensibila sau fixa si asigura flexibilitate.Dimensiuni:Inaltime - 76 cmLatime - 95..
Masuta de cafea Kico, Balvi

Cu o structura sobra si curata, masuta de cafea Balvi are un suport de vaza integrat, unic si stilat, pentru a putea crea un ambient armonios si placut.Dimensiuni disponibile la cerere...
Masuta de cafea Kico, Bodo

Originala si moderna, masuta de cafea Bodo cucereste ochii datorita aspectului sau nestructurat. Constructia ei subliniaza toate obiectele decorative ce sunt amplasate si reprezinta cel mai ..
Masuta de cafea Kico, Kinna

Kinna aduce in orice incapere o atingere de modernitate, un element de decor ce completeaza perfect mediile in linii contemporane.Dimensiuni disponibile la cerere...
Masuta de cafea Kico, Loo

Loo este o masuta de cafea versatila, functionala si moderna, adaptabila oricaror nevoi. Structura sa este facuta pentru a se incadra in toate mediile facandu-le unice si originale.Dimensiun..
Masuta de cafea Kico, Oulu

Cu masuta de cafea Oulu va puteti inveseli incaperea cu un model unic prin combinatia celor doua finisaje in acelasi plan de sprijin.Dimensiuni disponibile la cerere...
Pat matrimonial Kico, Bend

Bend este un model de pat riguros, cu o structura din titan, personalizata cu tesaturi, microfibra sau piele faux pentru partea superioara.Dimensiuni disponibile la cerere...
Pat matrimonial Kico, Build Me

Sistemul Build Me este o compozitie de tablii Boiserie montate pe perete care pot fi amplasate una langa alta in diferite latimi si finisaje. Prin alegerea numarului de panouri, a tipurilor ..
Pat matrimonial Kico, D.O.T.S.

Mobilierul umple si imbratiseaza un spatiu de vis, aproape suspendat in timp. Podeaua inchisa, opaca este elementul din care par sa infloreasca patul, noptiere si dulapuri, gasind un echilib..
Pat matrimonial Kico, Echo

Echo este un pat discret, caracterizat de un nivel ridicat de design, ce completeaza spatiul, lasand micile detalii sa spuna povestea oamenilor care locuiesc acolo.Dimensiuni disponibile la ..
Pat matrimonial Kico, Horizon

Structurile de natura neoclasica coexista cu linii drepte functionale si elegante, care rationalizeaza spatiul si confera o contemporaneitate ambivalenta mediului. Dialogul continuu dintre o..
Pat matrimonial Kico, Love

Patul matrimonial Love este structurat pentru maxim de confort. Are cadrul acoperit in material textil, microfibra sau piele faux.Dimensiuni disponibile la cerere...
Pat matrimonial Kico, Maya

Design modern si functional. Maya are o structura de pat din melamina lacuita cu o caseta personalizata din tesatura, microfirba, sau piele faux.Dimensiuni disponibile la cerere...
Pat matrimonial Kico, Rigoletto

Pat cu rama si tablie din stofa si piele cu perne exterioare disponibile in diferite finisaje fata de cele ale tabliei patului.Dimensiuni disponibile la cerere...
Pat matrimonial Kico, Sail

Pat cu cadru si tablie din panouri de lemn tapitate si acoperite cu tesaturi detasabile. Cadrul de pat este echipat cu soclu standard.Dimensiuni disponibile la cerere...
Pat matrimonial Kico, Seattle

Pat cu cadru si tablie din panouri de lemn tapitate si acoperite cu tesaturi detasabile. Cadrul de pat este echipat cu soclu standard. Pernele de tablie Seattle ofera posibilitatea de a regl..
Pat matrimonial Kico, Teca Vision

Tonuri inchise, fundaluri pline si taieturi arhitecturale coexista intr-un mediu care intampina, pastrandu-si distanta pentru a se descoperi incetul cu incetul. Dimensiuni disponibile l..
Scaun pentru dininig Kico, Amber

Scaun cu design modern din lemn de fag sau frasin. Sezut monobloc din placaj captusit cu spuma poliuretanica elastica, in diferite nuante.DimensiuniLungime - 43,5 / 53,5 cm Latime - 52,..
Scaun pentru dininig Kico, Ella

Scaun modern cu structura interna din otel, complet tapitat, disponibil si in piele.DimensiuniLungime - 50 cm Latime - 55 cmInaltime - 80 cm..
Scaun pentru dininig Kico, Flo

Scaun cu design contemporan din lemn de fag sau frasin. Spatarul si sezutul sunt din placaj din lemn presat, captusite cu spuma poliuretanica elastica, in diferite nuante.DimensiuniLungime -..
Scaun pentru dininig Kico, Nevis

Scaun modern cu baza din lemn solid de fag. Structura multistrat captusita cu spuma poliuretanica elastica, in diferite nuante.DimensiuniLungime - 51 cm Latime - 58 cmInaltime - 86 cm..
Scaun pentru dininig Kico, Woody

Scaun modern din lemn masiv de frasin, tapitat si disponibil in diferite nuante.DimensiuniLungime - 59.5 cm Latime - 55 cmInaltime - 75 cm..
Afisare 1 - 28 din 28 (1 pagini)