Kico


Masuta de cafea Kico, Balvi

Cu o structura sobra si curata, masuta de cafea Balvi are un suport de vaza integrat, unic si stilat, pentru a putea crea un ambient armonios si placut...
Masuta de cafea Kico, Bodo

Originala si moderna, masuta de cafea Bodo cucereste ochii datorita aspectului sau nestructurat. Constructia ei subliniaza toate obiectele decorative ce sunt amplasate si reprezinta cel mai ..
Masuta de cafea Kico, Kinna

Kinna aduce in orice incapere o atingere de modernitate, un element de decor ce completeaza perfect mediile in linii contemporane...
Masuta de cafea Kico, Loo

Loo este o masuta de cafea versatila, functionala si moderna, adaptabila oricaror nevoi. Structura sa este facuta pentru a se incadra in toate mediile facandu-le unice si originale...
Masuta de cafea Kico, Oulu

Cu masuta de cafea Oulu va puteti inveseli incaperea cu un model unic prin combinatia celor doua finisaje in acelasi plan de sprijin...
Pat matrimonial Kico, Bend

Bend este un model de pat riguros, cu o structura din titan, personalizata cu tesaturi, microfibra sau piele faux pentru partea superioara.Dimensiuni - latime: 137415741774..
Pat matrimonial Kico, Build Ring

Build Ring reprezinta o alegere cu un impact vizual puternic, este un pat melaminat sau lacuit care se sprijina pe un sistem Me, complet personalizat pentru nevoile dumneavoastra.Dimensiuni ..
Pat matrimonial Kico, Fantasy

Fantasy da glas clasicului si se prezinta cu o structura complet acoperita in piele faux.Dimensiuni - latime: 113014301830..
Pat matrimonial Kico, I

I este modelul de pat perfect pentru orice tip de decor, are o structura acoperita cu captuseala din material textil sau piele fauxDimensiuni - latime: 112014201820..
Pat matrimonial Kico, Kent

Kent este o armonie de lucruri frumoase, cu o structura de pat acoperita cu captuseala din material textil, microfibra sau piele faux.Dimensiuni - latime: 113014301830..
Pat matrimonial Kico, Love

Patul matrimonial Love este structurat pentru maxim de confort. Are cadrul acoperit in material textil, microfibra sau piele faux.Dimensiuni - latime: 120015001900..
Pat matrimonial Kico, Maya

Design modern si functional. Maya are o structura de pat din melamina lacuita cu o caseta personalizata din tesatura, microfirba, sau piele faux.Dimensiuni - latime: 1748..
Pat matrimonial Kico, Shell Wood

Shell Wood este un pat matrimonial cu linii solide si curate, are o structura usor lacuita, cu o carcasa personalizata din melamina lacuita.Dimensiuni - latime: 895129514951695..
Pat matrimonial Kico, Soft Build

Soft Build este un pat ce se sprijina pe un sistem de tip Me, personalizat in functie de preferintele dumneavoastra, cu structura acoperita in microfibra sau piele faux.Dimensiuni - latime:&..
Pat matrimonial Kico, Soft Shell

Soft Shell este un pat matrimonial cu linii soft, curate si o structura lacuita, iar partea superioara este din piele stilizata.Dimensiuni - latime: 895129514951695..
Pat matrimonial Kico, Vision Reliquary

Eleganta si forme solide. Patul Vision Reliquary prezinta o structura complet personalizata in tesatura fatrim, microfibra sau piele faux.Dimensiuni - latime: 1900..
Afisare 1 - 16 din 16 (1 pagini)