partitii


partitii

Spatiile de birouri de tip open space necesita de partitii de compartimentare a spatiilor, astfel incat echipa sa se bucure de mediu de lucru placut, intimitate si / sau delimitare departamentala. In oferta nuovo-design.ro aveti posibilitatea de a alege sisteme de partitie variate, deosebite prin combinatii de materiale sau culoare. Astfel puteti alege pereti despartitori pentru birouri cu aspect elegant, din sticla simpla sau dubla, care prin profilele din aluminiu evidentiaza spatiul pastrand o simplitate rafinata.


Puteti opta pentru pereti orizontali singulari sau sisteme de compartimentare multi-functionale. Spre exemplu, pentru a eficientiza spatiul biroului, puteti alege partitii si module de compartimentare cu dublu rol, prin corpuri de mobilier de depozitare sau panouri modulare din care puteti asambla posturile de lucru in functie de necesitate si in functie de liniile de desing din companie. Din punct de vedere coloristic, partitiile din oferta raspund cerintelor aspectului office: griuri discrete, negru, marouri variate, dar si sticla sau culori stridente, precum verede viu. Singurul aspect unitar al partitiilor existente in oferta nuovo-design.ro ramane calitatea superioara, impusa de prestigiul designerilor italieni in domeniul amenajarilor interioare. Rasfoiti oferta noastra de partitii online!Sistem de partitie birouri Alea Office, A65

A65 este un sistem de pereti despartitori unici si inovatori, ce pot fi complet personalizati in functie de spatiu pe care il detineti. A65 reprezinta un sistem modular, flexibil si integrab..
Sistem de partitie birouri Alea Office, F40

In spatiile mari este nevoie sa te izolezi pentru un apel sau o intalnire privata, sau pur si simplu sa gasesti un moment de concentrare. Colectia de partitii si cabine telefonice F40 a fost..
Sistem de partitie birouri Alea Office, F65

F65 este un sistem independent de pereti mobili pentru realizarea unor celule multifunctionale. F65 ofera confort si intimitate in spatii deschise si poate fi personalizat in functie de pref..
Sistem de partitie birouri Della Valentina Office, DV602 Single Glass

Seria DV602 consta intr-un perete despartitor cu grosime de 3 cm care pune accentul pe simplitate si tehnicitate. Principalele caracteristici sunt: profilele de aluminiu exterior, foile lami..
Sistem de partitie birouri Della Valentina Office, DV603 Double Glass

Seria DV603 consta intr-un perete despartitor din sticla, dublu, cu o grosime de 6 cm, care pune accentul pe luminozitate si linii curate. Principalele caracteristici sunt: profilele exterio..
Sistem de partitie birouri Della Valentina Office, DV604 Partition Wall

Seria DV604 consta intr-un perete despartitor cu o grosime de 10 cm si cadru de otel, care este proiectat pentru a fi placat cu perechi de panouri din melamina, furnir sau sticla. Este extre..
Sistem de partitie birouri Della Valentina Office, DV605 Storage Wall

Seria DV605 consta intr- un sistem de depozitare cu o grosime de 46.5 cm, care pune accentul pe functionalitate si pe caracterul complet pentru orice necesitate la birou. Sunt prevazute dife..
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)