partitii


partitii

Spatiile de birouri de tip open space necesita de partitii de compartimentare a spatiilor, astfel incat echipa sa se bucure de mediu de lucru placut, intimitate si / sau delimitare departamentala. In oferta nuovo-design.ro aveti posibilitatea de a alege sisteme de partitie variate, deosebite prin combinatii de materiale sau culoare. Astfel puteti alege pereti despartitori pentru birouri cu aspect elegant, din sticla simpla sau dubla, care prin profilele din aluminiu evidentiaza spatiul pastrand o simplitate rafinata.


Puteti opta pentru pereti orizontali singulari sau sisteme de compartimentare multi-functionale. Spre exemplu, pentru a eficientiza spatiul biroului, puteti alege partitii si module de compartimentare cu dublu rol, prin corpuri de mobilier de depozitare sau panouri modulare din care puteti asambla posturile de lucru in functie de necesitate si in functie de liniile de desing din companie. Din punct de vedere coloristic, partitiile din oferta raspund cerintelor aspectului office: griuri discrete, negru, marouri variate, dar si sticla sau culori stridente, precum verede viu. Singurul aspect unitar al partitiilor existente in oferta nuovo-design.ro ramane calitatea superioara, impusa de prestigiul designerilor italieni in domeniul amenajarilor interioare. Rasfoiti oferta noastra de partitii online!Accesorii decor partitii interior exterior Plust Gradient

Partitie decorativa modulara formata din doua bucati de diferite inaltimi. Combinatia de module prin intermediul laturilor bazei hexagonale va permite sa creati part..
Partitii birou Ideal Form Team Planet Evo F25

Mediul de lucru devine un loc bine organizat, in cazul in care spatiile sunt gestionate cu ordine si claritatea din partea celor ce le manageriaza. Partitiile oferite de noi sunt modulare, s..
Partitii birou panou singular orizontal Ideal Form Team Planet Evo F200

Mediul de lucru devine un loc bine organizat, in cazul in care spatiile sunt gestionate cu ordine si claritatea din partea celor ce le manageriaza. Partitiile oferite de noi sunt modulare, s..
Partitii birou panouri perete si spatii de depozitare Ideal Form Team Planet Evo F200

Mediul de lucru devine un loc bine organizat, in cazul in care spatiile sunt gestionate cu ordine si claritatea din partea celor ce le manageriaza. Partitiile oferite de noi sunt modulare, s..
Partitii de perete si pereti despartitori cu solutii de depozitare Della Valentina Office DV605

Seria DV605 consta intr- un sistem de depozitare cu o grosime de 46.5 cm, care pune accentul pe functionalitate si pe caracterul complet pentru orice necesitate la birou. Sunt prevazute dife..
Partitii de perete si pereti despartitori Della Valentina Office DV601 Plexa

Reorganizarea spatiului. Partitiile pot fi integrate cu birouri, avand o grosime de 25 mm, blat de lucru si spatii de depozitare. O gama diversa de accesorii multifunctionale sunt disponibil..
Partitii de perete si pereti despartitori Della Valentina Office DV604

Seria DV604 consta intr-un perete despartitor cu o grosime de 10 cm si cadru de otel, care este proiectat pentru a fi placat cu perechi de panouri din melamina, furnir sau sticla. Este extre..
Partitii de perete si pereti despartitori Della Valentina Office DV606 Open Space

Seria DV606 Open Space consta intr-un sistem de panouri si partitii cu o grosime de 8.6 cm, care pute accentul pe modularitatea larga a acestui sistem: foarte versatil, asigura un nivel cres..
Partitii de perete si pereti despartitori din sticla Della Valentina Office DV602

Seria DV602 consta intr-un perete despartitor cu grosime de 3 cm care pune accentul pe simplitate si tehnicitate. Principalele caracteristici sunt: profilele de aluminiu exterior, foile lami..
Partitii de perete si pereti despartitori din sticla dubla Della Valentina Office DV603

Seria DV603 consta intr-un perete despartitor din sticla, dublu, cu o grosime de 6 cm, care pune accentul pe luminozitate si linii curate. Principalele caracteristici sunt: profilele exterio..
Afisare 1 - 10 din 10 (1 pagini)