Riflessi


Corpuri de iluminat Riflessi, colectia Allegra

Allegra este familia de lampi care iese in evidenta, usoare si jucause, printre noutatile 2024. Estetica sinuoasa care o deosebeste isi pune in valoare liniile grafice si designul, dand viat..
Corpuri de iluminat Riflessi, colectia Bubble

Corpul de iluminat inele metalice in nuante satinate.Design by Riflessi Lab - disponibila si cu Bulbs ArtDimensiuniL 42 X P 50 X H 35L 73 X H 90L 73 X H 12055 X H 190Ø 25Ø 35..
Corpuri de iluminat Riflessi, colectia Dodo

Dodo Applique are structura din metal vopsit. Sursa de lumina este asigurata de un bec alb din sticla satinata.Design by Riflessi Lab - disponibila si cu Bulb Art:DimensiuniL 50 X H 90L 50 X..
Corpuri de iluminat Riflessi, colectia Giò Giò

Giò Giò este noua colectie care aminteste de forma felinarelor, obiecte simbolice care ghideaza si linistesc. Linii curate si echilibrate caracterizeaza structura din aluminiu care inglobeaz..
Corpuri de iluminat Riflessi, colectia Led Loop

Lustra Led Loop S este caracterizata prin designul minimalist, rafinat, realizat din forme circulare pretioase. Acest model este disponibil in mai multe dimensiuni cu inelul central vopsit i..
Corpuri de iluminat Riflessi, colectia Meridian

Meridian lamp este o aplica de perete ajustabila 360°, cu structura metalica vopsita, epoxidica.Design by Riflessi Lab - disponibila si cu Bulb Art:DimensiuniL 130 X P 40 X H 30L 130 X P 40 ..
Corpuri de iluminat Riflessi, colectia Nubola

Usoara si impalpabila, Nubola aminteste de formele sinuoase si rotunjite ale bulelor de sapun proaspat suflate si ofera camerei o atmosfera de vis si relaxanta. Folosind o suflanta, mesteri ..
Corpuri de iluminat Riflessi, colectia Planet

Planet PT este o veioza de podea cu structura metalica, disponibila in trei versiuni:finisaje epoxidice, epoxid de grafitfinisaje epoxidice zincatefinisaje zincateDesign by Riflessi LabDimen..
Corpuri de iluminat Riflessi, colectia Ramy

Usoara si gratioasa, lampa cu suspensie Ramy aminteste de primavara in numele si structura sa. O armonie de forme care ia nastere din combinatia dintre liniile curate ale micilor brate metal..
Corpuri de iluminat Riflessi, colectia Shangai

Lustra Shangai S3 este disponibila in doua dimensiuni, compuse din 3 lumini cu LED-uri directionale in varianta mica + un element central fixat in varianta mare. Lustra are o structura picta..
Corpuri de iluminat Riflessi, colectia Stilo

Stilo este o lustra cu 24 de tuburi din metal satinat, zincat, disponibila in doua versiuni. Lungimea cablului poate fi ajustata cu pana la max. 120 cmDesign by Riflessi LabDimensiuniH 30H 6..
Corpuri de iluminat Riflessi, colectia Toto

Un obiect decorativ, care este atat lampa, cat si suprafata de sustinere: Totò este o lampa de podea cu un design original, cu o tava practica integrata. Conceput ca element de combinat cu f..
Corpuri de iluminat Riflessi, colectia Tube

Less is more este filozofia care identifica noua colectie Tube ale carei linii minimale sunt articulate intr-un joc sofisticat de transparente care lasa loc pentru uimire. Suprapunerea intri..
Corpuri de iluminat Riflessi, colectia Twist

Veioza este din tub metalic galvanizat, cu nuante satinate. Sursa de lumina este un bec alb din sticla satinata. Lungime ajustabila cu pana la 120 cm.Design by Riflessi Lab - disponibil..
Masa de tip consola Riflessi, Corner

Corner are o structura metalica mata si mecanisme de extensie din aluminiu anodizat. Aceasta masa extensibila are o rama din lemn cu un geam din sticla mata si extensii care pot fi usor depo..
Masa de tip consola Riflessi, Cross

Cross este un model de masa disponibila cu un cadru din lemn de frasin, vopsit in nuante de nuc natural sau nuc alb deschis si cu lemn de stejar tratat termic.Dimensiuni:F - 36 X 90 X H 75F ..
Masa de tip consola Riflessi, Living

Living este o consola cu doua picioare inclinate, suprapuse in mod asimetric, in grafit metalic vopsit, alama patata sau acoperita cu folie de piatra Rivergrey sau Arabik.Dimensiuni:F - 45 X..
Masa de tip consola Riflessi, Luxury

Aceasta masa moderna de tip consola are o suprafata dreptunghiulara din lemn de stejar, sustinuta de picioare din otel cromat.Dimensiuni:F - 36 X 90 X H 76F - 36 X 110 X H 76F - 36 X 130 X H..
Masa de tip consola Riflessi, Manhattan

Manhattan este o consola fixa ​​cu cadru si picioare din aluminiu vopsit mat si sticla securizata, lucioasa sau mata.Dimensiuni:F - 48 X 90 X H 76F - 48 X 125 X H 76F - 48 X 160 X H 76F - 48..
Masa de tip consola Riflessi, Minimal

Minimal este o consola fixa in intregime din metal vopsit indoit. Finisajul de periere manuala, disponibil in diferite variante, il face un obiect de maiestrie extrem de rafinat.DimensiuniF ..
Masa de tip consola Riflessi, PQR

PQR este o consola in varianta fixa sau extensibila, din lemn cu mecanism de prelungire din aluminiu. Mecanism exclusiv patentat pentru actionarea picioarelor centrale retractabile (doar pen..
Masa de tip consola Riflessi, Saphiria

Estetica sa luminoasa, denota ca Saphiria este o piesa de mobilier exclusivista si originala.Dimensiuni:F - 35 X 112 X H 75..
Masa de tip consola Riflessi, Shangai

Masa Riflessi Shangai este o consola cu baza compusa din picioare inclinate, suprapuse in mod asimetric, cu o jonctiune centrala.Dimensiuni:A - 48/198 X 120 X H 75A - 48/298 X 120 X H 75F - ..
Masa dining Riflessi, Atlante

Atlante are o structura simpla si riguroasa ce imbunatateste functionalitatea si o face versatila pentru fiecare situatie. Sistemul de extensie este din aluminiu anodizat. Extensiile stocate..
Masa dining Riflessi, Atlantis

O linie impecabila, pura, in care materialul devine rigoare geometrica si fiecare detaliu transmite grija si atentie. Atlantis este o masa cu o forma arhetipala, unde parteneriatul dintre me..
Masa dining Riflessi, Cross

Cross este un model de masa disponibila cu un cadru din lemn tratat termic cu finisaje de nuc, frasin sau pori de coke.Dimensiuni - Noir DesirF - L 120 X P 120 X H 76F - L 140 X P 140 X H 76..
Masa dining Riflessi, Cubric

Noua masa Cubric vine de la un concept diferit de designul clasic. Cele doua picioare, unul din otel si celalalt din sticla, ofera o nota vizuala noua si eleganta celor prezenti in jurul mes..
Masa dining Riflessi, Glide

Structura mesei de sticla Glide, cu caracteristici antropomorfe, este din stejar solid, creata manual, pentru un efect cald pentru ochi. Rezultatul este un dinamism lent si elegant, care se ..
Masa dining Riflessi, Living

Living este caracterizata de suprafata din ceramica, usoara si eleganta, cu o structura din otel vopsit si un design rafinat.Dimensiuni - Scuare Bianco StatuarioF - Ø 120 X H 75F - L 120 X P..
Masa dining Riflessi, Manhattan

Manhattan este o masa extensibila, cu cadru si picioare din aluminiu vopsit mat. Suprafata este din sticla extrudata, sticla securizata sau din ceramica.Dimensiuni - Cristallo Retrolaccato /..
Afisare 1 - 30 din 133 (5 pagini)