Riflessi


Aplica Riflessi, Bubble A Applique

Corpul de iluminat inele metalice in nuante satinate.Design by Riflessi Lab - disponibila si cu Bulbs Art:..
Aplica Riflessi, Dodo Applique

Dodo Applique are structura din metal vopsit. Sursa de lumina este asigurata de un bec alb din sticla satinata.Design by Riflessi Lab - disponibila si cu Bulb Art:..
Aplica Riflessi, Loop applique

Loop applique dispune de inele din metal in nuante satinate.Design by Riflessi Lab..
Aplica Riflessi, Meridian lamp

Meridian lamp este o aplica de perete ajustabila 360°, cu structura metalica vopsita, epoxidica.Design by Riflessi Lab - disponibila si cu Bulb Art:..
Aplica Riflessi, Stilo A

Stilo este o aplica cu tub din metal satinat, zincat, disponibila in trei versiuni.Design by Riflessi Lab..
Fotoliu Riflessi, Meghan

Meghan este un fotoliu cu structura metalica, in nuante de grafit. Captuseala este din spuma poliuretanica flexibila, ignifuga, cu chingi elastice si tesatura nedetasabila.Dimensiuni:L 86 x ..
Fotoliu Riflessi, Nova

Nova este un fotoliu cu structura metalica vopsita. Captuseala este din spuma poliuretanica flexibila, ingnifuga. Tesatura nu este detasabila.Dimensiuni:L 55 x l 59 x H 85 cmDesign by C..
Lustra Riflessi Chandelier Bubble S

Lustra Bubble S are o structura metalica pictata in grafit, auriu roz sau auriu. Suportul arborelui este in grafit pictat. Becurile sunt din sticla alba satinata iar cablul electric in tesat..
Lustra Riflessi Chandelier Shangai S3

Lustra Shangai S3 este disponibila in doua dimensiuni, compuse din 3 lumini cu LED-uri directionale in varianta mica + un element central fixat in varianta mare. Lustra are o structura picta..
Lustra Riflessi Lamp Dodo S

Lustra Dodo S, cu trei sau cinci lumini LED, are o structura metalica pictata in grafit, auriu roz, alb sau auriu, becuri din sticla alba satinata si cablu electric in tesatura neagra.Dimens..
Lustra Riflessi Lamp Led Loop S

Lustra Led Loop S este caracterizata prin designul minimalist, rafinat, realizat din forme circulare pretioase. Acest model este disponibil in mai multe dimensiuni cu inelul central vopsit i..
Lustra Riflessi Lamp Led Loop SS

Lustra Led Loop SS este caracterizata prin designul minimalist, rafinat, realizat din forme circulare pretioase. Acest model este disponibil in mai multe dimensiuni cu inelul central vopsit ..
Lustra Riflessi Lamp Meridian S

Lustra Meridian S este o suspensie cu carlig de iluminare reglabil la 360 de grade. Structura metalica este vopsita in grafit sau aur roz. Becurile sunt din sticla alba satinata.Dimensiuni S..
Lustra Riflessi Lamp Shangai S6

Acest model de lustra are o structura pictata cu tratament galvanic in 3 culori: cupru satinat, auriu satinat, crom negru satinat, cu elementul central pictat in crom negru satinat sau struc..
Lustra Riflessi Ramy

Usoara si gratioasa, lampa cu suspensie Ramy aminteste de primavara in numele si structura sa. O armonie de forme care ia nastere din combinatia dintre liniile curate ale micilor brate metal..
Lustra Riflessi, Led Loop P

Led Loop S9 este alcatuita din trei inele de dimensiuni diferite, cu finisaje satinate. Particularitatea acestei lustre este ca inelele pot fi deplasate in orice directie.Design by Riflessi ..
Lustra Riflessi, Led Loop S6

Led Loop S9 este alcatuita din sase inele de dimensiuni diferite, cu finisaje satinate. Este dotata cu sase spoturi conectate prin cabluri de culoare neagra si lungime reglabila de la min. 6..
Lustra Riflessi, Led Loop S9

Led Loop S9 este alcatuita din noua inele de dimensiuni diferite, cu finisaje satinate. Este dotata cu noua spoturi conectate prin cabluri de culoare neagra si lungime reglabila de la min. 6..
Lustra Riflessi, Stilo S12

Stilo este o lustra cu 12 de tuburi din metal satinat, zincat, disponibila in doua versiuni. Lungimea cablului poate fi ajustata cu pana la max. 120 cmsmall - tuburi lungi de 60 cmbig - tubu..
Lustra Riflessi, Stilo S24

Stilo este o lustra cu 24 de tuburi din metal satinat, zincat, disponibila in doua versiuni. Lungimea cablului poate fi ajustata cu pana la max. 120 cmsmall - tuburi lungi de 60 cmbig - tubu..
Lustra Riflessi, Stilo S6

Stilo este o lustra cu 6 de tuburi din metal satinat, zincat, disponibila in doua versiuni. Lungimea cablului poate fi ajustata cu pana la max. 120 cmsmall - tuburi lungi de 60 cmbig - tubur..
Lustra Riflessi, Stilo SS

Stilo este o lustra cu tub din metal satinat, zincat, disponibila in trei versiuni. Lungimea cablului poate fi ajustata cu pana la 120cm.Design by Riflessi Lab..
Lustra Riflessi, Twist S5 e S8

Veioza este din tub metalic galvanizat, cu nuante satinate. Sursa de lumina este un bec alb din sticla satinata. Lungime ajustabila cu pana la 120 cm.Design by Riflessi Lab - disponibil..
Lustra Riflessi, Twist SV5

Veioza este din tub metalic galvanizat, cu nuante satinate. Sursa de lumina este un bec alb din sticla satinata. Lungimea poate fi ajustata cu pana la max. 120 cm.Design by Riflessi Lab -&nb..
Masa de cafea Riflessi Round

Frumusetea si caracterul practic se reunesc pentru a crea masa rotunda, ideala pentru camera de zi.Disponibil cu:baza din aluminiu vopsit in grafit, aur alb sau trandafir, acoperit cu otel i..
Masa de cafea Riflessi Zed

Zed este o masa rotunda, extensibila, cu o structura din lemn. Este un model simplu si minimalist pentru cei care iubesc geometriile mai sinuoase. Zed se transforma de la 130 cm la 290 cm.Di..
Masa de tip consola Riflessi Living

Living este o consola cu doua picioare inclinate, suprapuse in mod asimetric, in grafit metalic vopsit, alama patata sau acoperita cu folie de piatra Rivergrey sau Arabik.Disponibila cu:gros..
Masa de tip consola Riflessi Luxury

Aceasta masa moderna de tip consola are o suprafata dreptunghiulara din lemn de stejar, sustinuta de picioare din otel cromat.Disponibila cu:finisaje standard: stejar sau stejar alb vopsit.f..
Masa de tip consola Riflessi Manhattan

Manhattan este o consola fixa ​​cu cadru si picioare din aluminiu vopsit mat si sticla securizata, lucioasa sau mata.Disponibila cu:finisaje standard: sticla sau alb mat, gri, antracit picta..
Masa de tip consola Riflessi Pegaso

Masa de tip consola Pegaso este o piesa de mobilier foarte versatila.Disponibila cu:suprafata din lemn de 50 mm cu o margine neregulata.finisaj standard: nuc american.finisaje la cerere: ste..
Afisare 1 - 30 din 169 (6 pagini)