Riflessi


Fotoliu pentru living Riflessi York

York este un scaun de tip fotoliu, cu carcasa din metal vopsit in nuante de zinc, cupru sau crom. Scaunul ergonomic este tapitat, la fel ca si spatarul si captusit cu spuma poliuretanica fle..
Lustra Riflessi Chandelier Bubble S

Lustra Bubble S are o structura metalica pictata in grafit, auriu roz sau auriu. Suportul arborelui este in grafit pictat. Becurile sunt din sticla alba satinata iar cablul electric in tesat..
Lustra Riflessi Chandelier Shangai S3

Lustra Shangai S3 este disponibila in doua dimensiuni, compuse din 3 lumini cu LED-uri directionale in varianta mica + un element central fixat in varianta mare. Lustra are o structura picta..
Lustra Riflessi Lamp Dodo S

Lustra Dodo S, cu trei sau cinci lumini LED, are o structura metalica pictata in grafit, auriu roz, alb sau auriu, becuri din sticla alba satinata si cablu electric in tesatura neagra.Dimens..
Lustra Riflessi Lamp Esagono

Lustra Esagono are o structura metalica pictata in nuanta de grafit. Becurile sunt din alama stralucitoare si cablul electric in tesatura neagra. (max 120 cm)Dimensiuni:Plafonul de baza: 35 ..
Lustra Riflessi Lamp Led Loop S

Lustra Led Loop S este caracterizata prin designul minimalist, rafinat, realizat din forme circulare pretioase. Acest model este disponibil in mai multe dimensiuni cu inelul central vopsit i..
Lustra Riflessi Lamp Led Loop SS

Lustra Led Loop SS este caracterizata prin designul minimalist, rafinat, realizat din forme circulare pretioase. Acest model este disponibil in mai multe dimensiuni cu inelul central vopsit ..
Lustra Riflessi Lamp Meridian S

Lustra Meridian S este o suspensie cu carlig de iluminare reglabil la 360 de grade. Structura metalica este vopsita in grafit sau aur roz. Becurile sunt din sticla alba satinata.Dimensiuni S..
Lustra Riflessi Lamp Shangai S6

Acest model de lustra are o structura pictata cu tratament galvanic in 3 culori: cupru satinat, auriu satinat, crom negru satinat, cu elementul central pictat in crom negru satinat sau struc..
Masa de cafea Riflessi Round

Frumusetea si caracterul practic se reunesc pentru a crea masa rotunda, ideala pentru camera de zi.Disponibil cu:baza din aluminiu vopsit in grafit, aur alb sau trandafir, acoperit cu otel i..
Masa de cafea Riflessi Small

Small este o masa mica, extensibila, cu o baza din otel conic. Daca este necesar, poate deveni o masa confortabila datorita deschiderii cu extensie interna.Disponibila cu:sticla stralucitoar..
Masa de cafea Riflessi Zed

Zed este o masa rotunda, extensibila, cu o structura din lemn. Este un model simplu si minimalist pentru cei care iubesc geometriile mai sinuoase. Zed se transforma de la 130 cm la 290 cm.Di..
Masa de tip consola Riflessi Bridge

Bridge este o masa de tip consola, fixa, ​​din lemn.Disponibila cu:finisaje standard: stejar sau stejar alb vopsit.finisaje la cerere : wengé, gri, tutun, natural, coke, gri-cenusiu, miere, ..
Masa de tip consola Riflessi Living

Living este o consola cu doua picioare inclinate, suprapuse in mod asimetric, in grafit metalic vopsit, alama patata sau acoperita cu folie de piatra Rivergrey sau Arabik.Disponibila cu:gros..
Masa de tip consola Riflessi Luxury

Aceasta masa moderna de tip consola are o suprafata dreptunghiulara din lemn de stejar, sustinuta de picioare din otel cromat.Disponibila cu:finisaje standard: stejar sau stejar alb vopsit.f..
Masa de tip consola Riflessi Manhattan

Manhattan este o consola fixa ​​cu cadru si picioare din aluminiu vopsit mat si sticla securizata, lucioasa sau mata.Disponibila cu:finisaje standard: sticla sau alb mat, gri, antracit picta..
Masa de tip consola Riflessi Pegaso

Masa de tip consola Pegaso este o piesa de mobilier foarte versatila.Disponibila cu:suprafata din lemn de 50 mm cu o margine neregulata.finisaj standard: nuc american.finisaje la cerere: ste..
Masa de tip consola Riflessi Saphiria

Estetica sa luminoasa, denota ca Saphiria este o piesa de mobilier exclusivista si originala.Disponibila in:dimensiuni de 112 x 35 x 75 cm..
Masa de tip consola Riflessi Shangai

Masa Riflessi Shangai este o consola cu baza compusa din picioare inclinate, suprapuse in mod asimetric, cu o jonctiune centrala.Disponibila cu:baza de aluminiu acoperita cu otel inoxidabil ..
Masa dining extensibila Riflessi City

City este o consola extensibila care va ofera gustul placerii de a sta acasa, fara a renunta la practicabilitatea convietuirii. City dispune de un cadru solid si de picioare din stejar, cu u..
Masa dining extensibila Riflessi Corner

Corner are o structura metalica mata si mecanisme de extensie din aluminiu anodizat. Aceasta masa extensibila are o rama din lemn cu un geam din sticla mata si extensii care pot fi usor depo..
Masa dining extensibila Riflessi Luxury

Luxury este o masa moderna, extensibila disponibila in mai multe dimensiuni si culori. Particularitatea acestei mese este reprezentata de picioare, elegante, realizate din otel cromat sau vo..
Masa dining extensibila Riflessi Manhattan

Manhattan este o masa extensibila, cu cadru si picioare din aluminiu vopsit mat. Suprafata este din sticla extrudata, sticla securizata sau din ceramica.Disponibila cu:finisaje standard: top..
Masa dining extensibila Riflessi P 300

Una din cele mai bine vandute mese, P 300 a revolutionat conceptul de utilizare a spatiului, care a devenit flexibil si se schimba in functie de nevoile momentului. P 300 se extinde de la o ..
Masa dining extensibila Riflessi Shangai

Shangai este o masa extensibila cu o baza din grafit, aluminiu vopsit, aur alb si roz. Suprafata este disponibila in stejar brut cu grosime a marginii de 60 mmDisponibila cu:finisaje standar..
Masa dining Riflessi Atlante

Atlante are o structura simpla si riguroasa ce imbunatateste functionalitatea si o face versatila pentru fiecare situatie. Sistemul de extensie este din aluminiu anodizat. Extensiile stocate..
Masa dining Riflessi City

Cu un design minimalist, masa City este perfecta pentru camera de zi. Masa eleganta are de extindere moderna, o rama din lemn de frasin rationalizata, cu un furnir neted din stejar. Aceasta ..
Masa dining Riflessi Club

Club este o masa extensibila cu structura din lemn, proiectata cu un sistem de extensie din aluminiu practic si avansat.Disponibila cu:finisaje standard: alb mat, stejar deschis.finisaje la ..
Masa dining Riflessi Cubric

Noua masa Cubric vine de la un concept diferit de designul clasic. Cele doua picioare, unul din otel si celalalt din sticla, ofera o nota vizuala noua si eleganta celor prezenti in jurul mes..
Masa dining Riflessi Glide

Structura mesei de sticla Glide, cu caracteristici antropomorfe, este din stejar solid, creata manual, pentru un efect cald pentru ochi. Rezultatul este un dinamism lent si elegant, care se ..
Afisare 1 - 30 din 154 (6 pagini)