scaune


scaune

Pentru clientii corporate care doresc scaune pentru birou deosebite, oferta Nuovo Design vine in intampinare cu un mobilier modern, functional in functie de necesitatile pe care le aveti. Astfel, puteti alege scaune operationale, pentru conferinta sau executive, ansamble de scaune si mobilier pentru sala de lectura sau cea de asteptare, dar si solutii personalizate de scaune. Scaunele pentru conferinta acopera o gama larga de pretentii, necesitati si coloristica. Mobilierul de calitate italiana va confera posibilitatea de a alege scaune confortabile, impunatoare prin aspect, sisteme si module de scaune pentru sali de conferinte tip amfiteatru, solutiii simple sau complexe cu angrenaj mobil.


Dincolo de caracteristicile functionale ale scaunelor pentru conferinte, eleganta este adusa de tapiseria de calitate, de liniile de design simplu, totusi impactant vizual. In mod similar, paleta de mobilier pentru sali de lectura combina designul inedit cu spiritul practic, produsele din categoria nuovo-design.ro provocandu-va sa alegeti produse dincolo de conventionalul salilor de lectura traditionale. Confortabile, elegante, contemporane sunt atributele principale pentru scaunele executive din categorie. Sunt scaune pentru manageri dinamici, dar pretentiosi. Varietatea modelelor, a designului, coloristica relaxanta se conformeaza pretentiilor de top pentru manageri activi si exigenti. Practice si estetice sunt si scaunele operative care sunt menite sa asigure confortul angajatului care isi petrece ore indelungate pe scaun la serviciu.


Scaunele pentru sali de asteptare sunt concepute pentru confortul clientilor, dar dau un adevarat spectacol vizual - artistic in materie de design interior prin forma si culoare, de la scaune in nunate gri sau crem, la tonuri verzi, vii, indraznete. Finisajele sunt fine, deosebite si contribuie la aspectul deosebit, unitar. Va oferim scaune singulare simple, dar si solutii modulare, complexe. Scaunele si solutiile la cerere sunt indeosebi pentru organizatori de evenimente si spectacole. Scaunele confortabile si placute vizual sunt esentiale pentru confortul angajatilor dumneavoastra. Alege pe Nuovo-Design.ro scaune conform exigentelor tale!

subcategorii scaune