Magis


Bancheta Magis Brut

Designer Konstantin GrcicBrut este un model de bancheta din stejar masiv si cadrul din fonta, vopsit in pulbere de poliester sau tratat cataforetic.Dimensiuni:..
Bancheta Magis Chair_One Public Seating System 1

Designer Konstantin GrcicAcest model de bancheta este realizat pe o structura din beton, potrivita pentru fixarea de podea, alaturi de o baza din aluminiu anodizat, lucios, natural. Scaunele..
Bancheta Magis Chair_One Public Seating System 2

Designer Konstantin GrcicChair_One Public Seating System 2 are o baza din aluminiu turnat sub forma de pulbere din poliester, scaune din aluminiu turnat sub presiune, tratat cu titan fluorur..
Bancheta Magis Officina

Designer Ronan & Erwan BouroullecSpecificatii:cadru din fier forjat, zincat sau vopsit cu pulbere de poliesterscaun si spatar din placaj de fag, acoperit cu tesatura (Kvadrat Divina Mela..
Bancheta Magis Officina Bench

Designer Ronan & Erwan BouroullecOfficina Bench are un cadru din fier forjat, galvanizat sau tratat cataforetic si vopsit in pulbere de poliester. Scaunul este din placaj din lemn de fag..
Bancheta Magis Troy

Designer Marcel WandersCadrul acestei banchete este din lemn de fag natural, solid, iar sezutul este din placaj de fag, polipropilena, acoperita cu tesatura, sau chiar piele.Dimensiuni:..
Canapea cu doua locuri interior Magis Traffic

Designer Konstantin GrcicTraffic este o bancheta cu cadrul din tije de otel, vopsite in pulbere de poliester sau tratate cataforetic. Pernele sunt din poliuretan expandat, cu tesatura detasa..
Canapea cu doua locuri Magis Traffic

Designer Konstantin GrcicSpecificatii:cadru din tija de otel vopsit in pulbere de poliesterperne din poliuretan expandat cu capac detasabil din tesatura (Kvadrat „Panzăa”, „Remix”, „Skye”, „..
Canapea cu doua locuri Magis Traffic

Designer Konstantin GrcicSpecificatii:cadru din tija de otel vopsit in pulbere de poliesterperne din poliuretan expandat cu capac detasabil din tesatura (Kvadrat „Panzăa”, „Remix”, „Skye”, „..
Canapea cu doua locuri pentru uz comercial Magis Brut

Canapea cu cadrul din fonta vopsita in pulbere de poliester. Tapiterie din poliuretan expandat cu husa detasabila din stofa Kvadrat (Divina MD, Divina Melange, Hero, Vidar), Torri Lana (Rico..
Canapea cu doua locuri, pentru uz comercial Magis Officina

Cadru din fier forjat, zincat sau vopsit cu pulbere poliester. Perne din poliuretan expandat cu husa detasabila din stofa Kvadrat (Divina MD, Divina Mélange, Hero, Vidar) sau Torri Lana (Ric..
Canapea cu doua sau trei locuri Magis Officina

Designer Ronan & Erwan BouroullecSpecificatii:cadru din fier forjat, zincat sau vopsit cu pulbere de poliesterperne din poliuretan expandat, cu capac detasabil din tesatura Kvadrat ..
Canapea cu trei locuri Magis Brut

Designer Konstantin GrcicSpecificatii:rama din fonta vopsita in pulbere de poliesterperne din poliuretan expandat cu capac detasabil din testura Kvadrat (Divina MD, Divina Melange, Hero..
Canapea interior - exterior, Magis Folly

Designer Ron AradSpecificatii:polietilena turnata prin rotatiekit disponibil pentru fixarea in podeapotrivita pentru utilizare la interior sau exteriorDimensiuni:..
Canapea modulara Magis, Costume

Costume face parte dintr-un ansamblu de elemente modulare compus din fotoliu, tabureti si canapele cu doua sau trei locuri. Structura este una subtire din polietilena reciclata, de 4 mm. Hus..
Canapea modulara pentru uz comercial Magis Costume

Canapea modulara cu o structura subtire de 4 mm realizata din polietilena reciclata si reciclabila. Huse din stofa disponibile in 3 categorii. Husa este complet detasabila datorita buclelor ..
Fotoliu de tip balansoar Magis Piña

Designer Jaime HayónSpecificatii:cadrul din otel tubular, vopsit in pulbere de poliesterscaun cu tije de otel vopsite in pulbere de poliesterbalansoar din lemn solid de frasin, natural ..
Fotoliu de tip sezlong Magis Traffic

Designer Konstantin GrcicSpecificatii:structura din tije de otel vopsit in poliesterperne din spuma poliuretanica acoperite in pielediscponibil cu tablie din piatra acrilicaDimensiuni:..
Fotoliu interior – exterior Magis Proust

Designer Alessandro MendiniSpecificatii:polietilena turnata prin rotatiepotrivit si pentru utilizare in aer liberDimensiuni:..
Fotoliu interior – exterior Magis Raviolo

Designer Ron AradSpecificatii:polietilena turnata prin rotatiepotrivit si pentru utilizare in aer liberDimensiuni:..
Fotoliu interior – exterior Magis Sam Son

Designer Konstantin GrcicSpecificatii:polietilena turnata prin rotatiepotrivit si pentru utilizare in aer liberDimensiuni:..
Fotoliu interior – exterior Magis Spun

Designer Thomas HeatherwickSpecificatii:polietilena turnata prin rotatiepotrivit si pentru utilizare in aer liberDimensiuni:..
Fotoliu Magis Brut

Designer Konstantin GrcicSpecificatii:rama din fonta vopsita in pulbere de poliesterperne din poliuretan expandat cu capac detasabil din tesatura Kvadrat (Divina MD, Divina Mélange, Her..
Fotoliu Magis Nimrod

Designer Marc NewsonSpecificatii:carcasa din polietilena turnata prin rotatiepernele si spatarul acoperite cu tesatura de lana (Kvadrat Divin3)Dimensiuni:..
Fotoliu Magis Officina

Designer Ronan & Erwan BouroullecSpecificatii:cadru din fier forjat, zincat sau vopsit cu pulbere de poliesterperne din poliuretan expandat, cu capac detasabil din tesatura Kvadrat ..
Fotoliu Magis Officina

Designer Ronan & Erwan BouroullecSpecificatii:cadru din fier forjat, zincat sau vopsit cu pulbere de poliesterscaun si spatar din placaj de fag, acoperit cu piele premium sau tesatura&nb..
Fotoliu Magis Piña

Designer Marcel WandersSpecificatii:picioare din lemn de fag solid natural sau vopsitscaunul cu tija de otel vopsit cu pulbere de poliesterperne cu tesatura detasabila (Kvadrat Steelcut2)Dim..
Fotoliu Magis Traffic

Designer Konstantin GrcicSpecificatii:structura din tije de otel vopsit in poliesterperne din spuma poliuretanica acoperite in tesatura Kvadrat „Panza”, „Remix”, „Skye”, „Tonica”, Torri..
Fotoliu Magis Troy, low chair

Designer Marcel WandersSpecificatii:cadru din otel cromat sau vopsitperne din poliuretan expandat cu capac detasabil din material Glamour (Azimut) si Kvadrat (Divina MD, Divina Mélange)..
Fotoliu Magis Voido

Designer Ron AradSpecificatii:fotoliu de tip balansoarpolietilena turnata prin rotatie, lacuit, luciosdisponibil si in versiunea de exteriorDimensiuni:..
Afisare 1 - 30 din 149 (5 pagini)