Plust


 Lampa din polietilena Spot Light Plust

Lampa exterioara ce poate fi utilizata suspendata sau fixata la sol, pentru a avea iluminare directa sau indirecta. Lampa este livrata cu un cablu electric, neopren pentru transport si agata..
Accesorii complementare birou Plust Plaid

Concepute pentru a crea combinatii originale care se adapteaza la orice tip de mediu. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este să alegeti culoare, poate fi utilizat atat in interior, ..
Accesorii decor partitii interior exterior Plust Gradient

Partitie decorativa modulara formata din doua bucati de diferite inaltimi. Combinatia de module prin intermediul laturilor bazei hexagonale va permite sa creati part..
Accesorii decorative cu iluminare Plust Baddy Light

Sculptura de dimensiuni mici, portabila si versatila, potrivita pentru incaperi interioare. Baddy Light poate fi utilizat ca lumina de veghe in incaperi casnice, sau pentru a inveseli camere..
Accesorii decorative cu iluminare Plust Biggie

In varianta cu iluminare, Biggie poate fi utilizata ca lampa de veghe in interiorul caselor, sau in cluburi, baruri, hoteluri si alte spatii publice. Un volum de lumina slaba care ilumineaza..
Accesorii decorative cu iluminare Plust Draghetto Light

Varianta cu iluminare a decoratiei Draghetto este usor de carat, versatila si poate fi folosita atat in incaperi interioare cat si in aer liber. Poate fi utilizata ca lumina de veghe in inca..
Accesorii decorative interior exterior Plust Biggie

Un element de sculptura, care spune povestea unei pasari grasute dar elegante, care se situeaza intre abstract si figurativ, pictograma si desene animate. „Biggie“ u..
Accesorii decorative interior exterior Plust Draghetto

Atat "Drago" cat si "Draghetto" sunt inspirate dupa cel mai indragit si fascinant personaj fictiv. Datorita designului contemporan, Draghetto este un cadou original indiferent de varsta. Dis..
Accesorii decorative interior exterior Plust Drago

Atat "Drago" cat si "Draghhetto" sunt inspirate dupa cel mai indragit si fascinant personaj fictiv. Datorita designului contemporan, Drago este un cadou original indiferent de varsta. Dispon..
Accesorii decorative Plust Baddy

Baddy este o culptura din cauciuc colorat, potrivita atat pentru incaperi interioare cat si in aer liber. In varianta iluminata, se comporta ca un "strajer pitic" datorita materialului ilumi..
Accesoriu pentru depozitarea jucariilor Plust Van

Accesoriu pentru depozitat jucariile celor mici, un dreambox cu simbolul aventurii. Minivanul Plust ii va conduce pe prichindei si jucariile lor in calatorii feerice imaginare, in timp ce ad..
Banca exterior din polietilena Plust Talea Bench

Banca formata din doua scaune Talea si sezut din placaj de mesteacan.Culori:Standard: C2 Alb, G9 GriLucioase: 03 Alb, 07 NegruMateriale: Polietilena / LemnGreutate: 60,2 KgUtilizare: Interio..
Banca exterior interior modulara iluminata din polietilena Plust Jetlag Light

Banca modulara iluminata care isi schimba culoarea datorita kitului de lumina alba sau colorata LED.Culoare: NeutraMateriale: PolietilenaGreutate: 41,5 KgUtilizare: Interior / ExteriorDetali..
Banca exterior modulara din polietilena Plust Jetlag

Banca modulara din polietilena, rezistenta in conditii meteo extreme, ideala pentru spatii interioare de mari dimensiuni si aer liber. Caneluri caracteristice bancii Jetlag creeaza o textura..
Cactus decorativ interior exterior Plust

Doua vaze mici pentru plante derivate din forma stilizata a unui cactus supradimensionat, care aminteste de anii '60. Ideala atat in aer liber cat si la interior, adauga o nota de originalit..
Canapea din polietilena Momo Light Plust

Canapeaua modulara Momo se distinge prin picioarele sale mobile care devin elemente exclusive de conectare pentru a crea combinatii originale si pentru a extinde confortul peste tot. Disponi..
Canapea din polietilena Momo Plust

Canapeaua modulara Momo se distinge prin picioarele sale mobile care devin elemente exclusive de conectare pentru a crea combinatii originale si pentru a extinde confortul peste tot. Disponi..
Canapea exterior iluminata din polietilena Plust Gumball Sofa Light

Canapea iluminata din polietilena.Lumina slaba creeaza o atmosfera relaxata, potrivita spatiilor publice.Culoare: NeutraMaterial: PolietilenaGreutate: 32,4 KgUtilizare: Interior / Exter..
Canapea exterior iluminata din polietilena Plust Ohla Sofa Light

O canapea cu trei locuri, iluminata, care se integreaza in familia Ohla pentru a crea zone de relaxare elegante.Echipata cu 2 kituri de lumini.Culoare: NeutraMaterial: PolietilenaGreutate: 3..
Canapea interior exterior din polietilena pentru copii Plust Gumball Sofa Junior

O canapea cu trei locuri, asortata cu fotoliul "Gumball Junior", perfect pentru a crea spatii jucause, versatile, ergonomice si sigure.Culori:Standard: A2 Verde, B3 Galben, C1 Portocaliu, C2..
Canapea interior exterior din polietilena Plust Airball

Fotoliu si canapea care fac parte din familia "Gumball", au un impact major si sunt potrivite pentru incaperile care necesita solutii cu mult caracter. Deschiderile de pe suprafata ofera o l..
Canapea interior exterior din polietilena Plust Bold Sofa

Canapea cu doua sau trei locuri spatioase si adanci, completata de perne confortabile si moi. Pernele sunt diponibile in trei culori si sunt fabricate din tesatura Sunbrella cu captuseala Dr..
Canapea interior exterior din polietilena Plust Gumball Sofa

Canapea cu doua locuri, cu forma estetica moale si invaluitoare, asortata cu intreaga colectie Gumball.Culori:Standard: C2 Alb C2, G9 Gri, M9 Nisipiu, N2 Cenusiu, N4 Rugina aurie, 87 Negru p..
Canapea interior exterior din polietilena Plust Ohla Sofa

Canapea cu trei locuri. Asortata cu fotoliu Ohla Armchair impodobeste spatiile de relaxare cu un design ergonomic si confortabil.Culori:Standard: C2 Alb, L4 Rozmarin, M9 Nisipiu, N2 Cenusiu,..
Canapea interior exterior iluminata din polietilena Plust Airball Light

Fotoliu si canapea iluminata, derivate din familia Airball. Deschiderile de pe suprafata opaca a fotoliului creeaza efecte de lumina spectaculoase, datorita sursei de lumina din interior. Am..
Canapea interior exterior iluminata din polietilena Plust Bold Sofa Light

Fotoliu si canapea confortabile. Impreuna, formeaza un sistem de scaune caracterizat de liniile rotunjite, accentuate de sistemul de iluminare care creaza o atmosfera binevenita si relaxata,..
Cuier - uscator decorativ - Plust Lapsus

Cuier decorativ, cu forma inspirata dupa plantele intalnite in desert. Echipat cu 6 agatatoare, Lapsus este un cuier decorativ si functional in acelasi timp, ideal pentru casa. Baza din meta..
Cuier decorativ cu iluminare Plust Godot Light

Godot este un cuier pentru haine care este inspirat din lumea fictiva. Echipat cu nisa centrala cu scop de depozitare si agatatoare schimbabile de diferite culori. Se adapteaza perfect la zo..
Cuier decorativ interior exterior Plust Godot

Godot este un cuier pentru haine care este inspirat din lumea fictiva. Echipat cu nisa centrala cu scop de depozitare si agatatoare schimbabile de diferite culori. Se adapteaza perfect la zo..
Element central cu iluminare din polietilena Plust Frozen Desk Light

Element modular cu iluminare pentru bar, disponibil cu doua variatii de adancime, "Frozen Desk" si "Frozen Desk Large". Suprafata fatetata a versiunii luminoase creeaza refractii spectaculoa..
Afisare 1 - 30 din 152 (6 pagini)