scaune sala lectura


scaune sala lectura

In cazul in care doriti sa utilati sala de lectura sau conferinte, gama noastra de scaune va raspunde atat functionalitatii unui astfel de sistem, chiar mai mult va oferim mobilier care sa impresioneze cititorii sau partenerii dumneavoastra din punct de vedere al designului interior, al impactului vizual . Scaunele pentru sala de lectura sau conferinta din oferta sunt dotate cu mese de lucru si scris moderne, toate care ies din tiparele conventionalului. Desingerii italieni au creat adevarate solutii de pentru salile de studiu, creand un mediu placut care sa favorizeze invatarea. Paleta coloristica este de asemenea variata, intre verde si rosu, intre marouri si griuri, dar intotdeauna completate de mese de lucru asortate.

In oferta se gasesc scaune fixe sau pliabile, combinate cu mese fixe sau rabatabile sau ansambluri de lucru din mobilier ultra- modern, toate proiectate intr-o maniera functionala, pregatita pentru a oferi solutii multiple de ansamble de lectura, complexe. Materialele utilizate in fabricarea acestor piese de mobilier sunt variate, lemn, metal, plastic, textil sau chiar polietilena, dar intotdeauna concepute pentru maxim confort si impact vizual. In cazul in care doriti sa realizati o sala de lectura si aveti nevoie de consultanta pentru amenajare, contactati-ne!Canapea modulara Kastel Kursal

Acest model de canapea are o structura externa din otel si ofera stabilitate si rezistenta in timp. Ofera incaperii tale un aer de prospetime si modernitate. Lasa liniile clasice, dar dinami..
Scaun comercial polietilena cu tablie de scris Plust Sat

Acest scaun cu tablie pentru scris din lemn sau HPL este ideal pentru opriri in zonele publice cu trafic intens precum baruri, zone publice de relaxare, camere de studiu, zone de meeting sau..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia

Omnia este un sistem de scaune multi-functional cu tablie de scris pentru salile de lectura. Este unic datorita formei ergonomice si robuste. Pentru Omnia, sistemul anti-soc binevenit in sal..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia Beam

Versiunea cu barna este ideala pentru salile de conferinte si sali de spectacole. Numarul sistemelor de prindere in podea este evident redus, in timp ce fermitatea si performanta scaunelor r..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia Contract

Omnia Contract este un sistem de scaune adaptat spatiilor comunitare. Sistemul de scaune cu barna este disponibil cu scaune fixe sau pliabile, cu sau fara cotiere si poate fi accesorizat cu ..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia Evolution

Functional si contemporanModelul Evolution face parte din gama Omnia si este varianta cea mai moderna si esentiala cand vine vorba de design. Un sistem modular, ce este echipat cu multiple f..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Thesi

Design si tehnologieThesi este un sistem functional si inovativ pentru salile de lectura, proiectat pentru a intruni nevoia de a interactiona dintre stundenti si lectori. O gama variata de s..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Zero9 Contract

Modelul Zero9 este un scaun multifunctional extrem de confortabil adecvat pentru numeroase aplicatii. Atentia deosebita acordata detaliilor, dar si varietatea de finisaje disponibila transfo..
Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)