scaune sala lectura


scaune sala lectura

In cazul in care doriti sa utilati sala de lectura sau conferinte, gama noastra de scaune va raspunde atat functionalitatii unui astfel de sistem, chiar mai mult va oferim mobilier care sa impresioneze cititorii sau partenerii dumneavoastra din punct de vedere al designului interior, al impactului vizual . Scaunele pentru sala de lectura sau conferinta din oferta sunt dotate cu mese de lucru si scris moderne, toate care ies din tiparele conventionalului. Desingerii italieni au creat adevarate solutii de pentru salile de studiu, creand un mediu placut care sa favorizeze invatarea. Paleta coloristica este de asemenea variata, intre verde si rosu, intre marouri si griuri, dar intotdeauna completate de mese de lucru asortate.

In oferta se gasesc scaune fixe sau pliabile, combinate cu mese fixe sau rabatabile sau ansambluri de lucru din mobilier ultra- modern, toate proiectate intr-o maniera functionala, pregatita pentru a oferi solutii multiple de ansamble de lectura, complexe. Materialele utilizate in fabricarea acestor piese de mobilier sunt variate, lemn, metal, plastic, textil sau chiar polietilena, dar intotdeauna concepute pentru maxim confort si impact vizual. In cazul in care doriti sa realizati o sala de lectura si aveti nevoie de consultanta pentru amenajare, contactati-ne!Scaun pentru sala de lectura Aresline Aira Bench

Colectia de banci Aira este conceputa pentru nevoile spatiilor publice si zonelor de asteptare. Ele vin intr-o varietate de finisaje de la modelarea dintr-o singura bucata din polimer, toate..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia

Omnia este un sistem de scaune multi-functional cu tablie de scris pentru salile de lectura. Este unic datorita formei ergonomice si robuste. Pentru Omnia, sistemul anti-soc binevenit in sal..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia Contact

Versiunea cu barna este ideala pentru salile de conferinte si sali de spectacole. Numarul sistemelor de prindere in podea este evident redus, in timp ce fermitatea si performanta scaunelor r..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia Contract Bench

Omnia Contract este un sistem de scaune adaptat spatiilor comunitare. Sistemul de scaune cu barna este disponibil cu scaune fixe sau pliabile, cu sau fara cotiere si poate fi accesorizat cu ..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia Evolution

Functional si contemporanModelul Evolution face parte din gama Omnia si este varianta cea mai moderna si esentiala cand vine vorba de design. Un sistem modular, ce este echipat cu multiple f..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Thesi

Design si tehnologieThesi este un sistem functional si inovativ pentru salile de lectura, proiectat pentru a intruni nevoia de a interactiona dintre stundenti si lectori. O gama variata de s..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Woody Bench

Bancile din colectia Woody sunt caracterizate de o carcasa eleganta din lemn, un exemplu clasic de design italian rafinat. Esentiala prin forme, se remarca prin nenumaratele solutii de scaun..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Zero9 Contract

Modelul Zero9 este un scaun multifunctional extrem de confortabil adecvat pentru numeroase aplicatii. Atentia deosebita acordata detaliilor, dar si varietatea de finisaje disponibila transfo..
Scaun sala de lectura Kastel Kabrio

Ergonomia si designul identifica colectia noastra de scaune pentru salile de asteptare ca fiind capabila sa se integreze perfect in spatii mici sau mari. Disponibil cu diferite finisaje si m..
Scaun sala de lectura Kastel Kadenza

Confort si rezistenta, doua atribute foarte importante de care trebuie sa tineti cont cand va decorati sala de sedinte, intalniri sau evenimente.Detalii produs:     ..
Scaun sala de lectura Kastel Key Meet

Key Meet este fotoliul multifunctional cu linii moi si subtile. Potrivit pentru multe tipuri de medii atunci cand sunt pe roti sau picioare, asezat in jurul unei mese de intalnire sau la int..
Afisare 1 - 11 din 11 (1 pagini)