scaune executive


scaune executive

In cazul in care cautati scaune executive cu un aspect deosebit, nuovo-design.ro a pregatit oferta pentru toti aceia care isi doresc mai mult decat o piesa de mobilier, ci un mod de a crea o identitate proprie prin design.


Scaunele executive sunt create pe principiile designului italian: conform maxim, aspect iesit din tipare, materiale diferite de cea mai buna calitate si finisaje de lux. Toate scaunele sunt proiectate pentru executivi care considera ca imaginea conteaza, sunt impunatoare prin aspect, prin amplitudine si inaltime. Mai mult chiar, exista scaune in gama care par sa fi imprumutat din aspectul unui scaun regal, fiindca imaginea conteaza.


Scaunele executive din oferta nuovo-design.ro sunt fabricate din combinatii traditionale de materiale, precum piele - metal, inedita fiind in unele modele de scaune tapiseria la un aspect futurist, amplasata pe picioarele metalice. In cazul in care va doriti sa amplasati aceste scaune executive, absolut deosebite, intr-un birou amenajat pe masura stilului dumnevoastra ne puteti contacta pentru consultanta in amenajari interioare!Scaun executiv Aresline Amadeus

Design: Giovanni BaccoliniScaunul executiv Amadeus First Class este un scaun elegant, cu un finisaj rafinat, ideal pentru o pozitie relaxata, corecta si comoda la birou. Cotierele cu forma p..
Scaun executiv Aresline Link

Design: Giovanni BaccoliniColectia de scaune Link, este o linie noua ce isi propune sa coverteasca design-ul si performanta in confort. Disponibile in cele trei variante Link, Link Plus si L..
Scaun executiv Aresline Link Plus

Design: Giovanni BaccoliniColectia de scaune Link, este o linie noua ce isi propune sa coverteasca design-ul si performanta in confort. Disponibile in cele trei variante Link, Link Plus si L..
Scaun executiv Aresline Link Xplus

Design: Giovanni BaccoliniColectia de scaune Link, este o linie noua ce isi propune sa coverteasca design-ul si performanta in confort. Disponibile in cele trei variante Link, Link Plus si L..
Scaun executiv Aresline Parlament

Design: Giovanni BaccoliniScaunul executiv Parlament este un scaun ergonomic de calitate, ce se va adapta permanent miscarilor utilizatorilor si va asigura confortul la birou, sau alte spati..
Scaun executiv Aresline Trendy

O alegere interesanta atat pentru confort, cat si pentru versatilitate. Spatarul subtire include suport lombar ergonomic, iar scaunul poate fi echipat optional cu un sistem inovator de arcur..
Scaun executiv Aresline Trendy First Class

Design: Giovanni BaccoliniScaunul executiv Trendy First Class se caracterizeaza prin versatilitate, confort ridicat si stil, precum si senzatii wellness veritabile.Structura:• Designul speci..
Scaun executiv Kastel Kamelia

Scaunul executiv Kamelia, disponibil in variantele cu spatar ridicat, mediu sau scazut, este realizat din materiale de inalta calitate si ofera stabilitate si o pozitie relaxata pentru spate..
Scaun executiv Kastel Kimera flat pad

Scaunul executiv Kimera, disponibil in variantele cu spatar ridicat, mediu sau scazut, este realizat din materiale de inalta calitate si ofera stabilitate si o pozitie relaxata pentru spatel..
Scaun executiv Kastel King

Scaunul executiv Kastel, disponibil in variantele cu spatar ridicat, mediu sau scazut, este realizat din materiale de inalta calitate si ofera stabilitate si o pozitie relaxata pentru spatel..
Scaun executiv Kastel Klassic

Scaunul executiv Klassic, disponibil in variantele cu spatar ridicat, mediu sau scazut, este realizat din materiale de inalta calitate si ofera stabilitate si o pozitie relaxata pentru spate..
Scaun executiv Kastel Klivia

Scaunul executiv Klivia are un spatar inalt sau mediu, tapiterie disponibila cu sau fara cusaturi liniare. Noul mecanism de sincronizare si auto-ridicare este integrat in scaun si vine si cu..
Scaun executiv Kastel Kosmo Mesh

Scaunul executiv Kosmo Mesh, disponibil in variantele cu spatar ridicat, mediu sau scazut, este realizat din materiale de inalta calitate si ofera stabilitate si o pozitie relaxata pentru sp..
Scaun executiv Kastel Kosmo Top

Scaunul executiv Kosmo Top, disponibil in variantele cu spatar ridicat, mediu sau scazut, este realizat din materiale de inalta calitate si ofera stabilitate si o pozitie relaxata pentru spa..
Scaun executiv Kastel Kriteria Capitonne

Scaunul executiv Kriteria, disponibil in variantele cu spatar ridicat, mediu sau scazut, este realizat din materiale de inalta calitate si ofera stabilitate si o pozitie relaxata pentru spat..
Scaun executiv Kastel Kruna Plus Linear

Scaunul executiv Kruna, disponibil in variantele cu spatar ridicat, mediu sau scazut, este realizat din materiale de inalta calitate si ofera stabilitate si o pozitie relaxata pentru spatele..
Scaun executiv Kastel, Kontea executive

Scaunul executiv Kontea este un scaun tapitat ce poate avea cusaturi plate sau liniare, poate fi monocolor sau bicolor, in versiuni cu placa fixa sau syncron autoreglabil si sistem de glisar..
Scaun executiv Linea Fabbrica Aalborg Line

Scaunul executiv Aalborg Line este disponibil in varianta cu spatar ridicat, mediu sau scurt, iar culorile ofera oricarei incaperi o nota de prospetime. Cu o experienta de peste 35 de a..
Scaun executiv Linea Fabbrica Aalborg Soft

Scaunul executiv Aalborg Soft este disponibil in varianta cu spatar ridicat, mediu sau scurt, iar culori precum verde sau alb ofera note fine de eleganta. Cu o experienta de peste 35 de..
Scaun executiv Linea Fabbrica Air One

Scaunul managerial Air One va poate ofei toata libertatea de miscare de care aveti nevoie pentru zilele in care trebuie sa petreceti mai multe ore la birou Acest model de scaun executiv face..
Scaun executiv Linea Fabbrica Air One Soft

Scaunul managerial Air One Soft face parte dintr-o colectie de scaune pivotante cu teriera sau fara si cu spatarul imbracat in tapiterie de plasa, tip mesh. Colectia de scaune Air Soft One i..
Scaun executiv Linea Fabbrica Athos

Scaunul managerial Athos face parte dintr-o colectie de scaune pivotante pentru manageri, cu tetiera sau fara, spatar cu plasa tip mesh. Cu o experienta de peste 35 de ani in crearea si prod..
Scaun executiv Linea Fabbrica Berlin

Cu o experienta de peste 35 de ani in crearea si producerea de scaune, Linea Fabbrica vine in intampinarea clientilor sai cu produse de cea mai buna calitate, cu materiale eco-friendly si de..
Scaun executiv Linea Fabbrica Canasta

Scaun executiv cu linii moi, asemenea unui fotoliu, tapiterie matlasata.Dimensiuni Canasta 1:Inatime - 106-116 cmLatime - 64 cmSezut - 52 cmGreutate - 14,5 kgDimensiuni Canasta 2:Inatime - 9..
Scaun executiv Linea Fabbrica Digital

Scaunul executiv Digital este cu adevarat cu scaun elegant si se adapteaza cu usurinta in orice tip de birou. Acest model de scaun executiv face parte dintr-o colectie de scaune cu spatar in..
Scaun executiv Linea Fabbrica Digital Chrome

Scaunul executiv Digital Chrome transpune designul italian in practica si va ajuta la decorarea biroului ideal. Acest model de scaun executiv face parte dintr-o colectie de scaune cu structu..
Scaun executiv Linea Fabbrica Digital Wood

Scaunul executiv Digital Wood pune calitatea lemnului mai presus de toate si il aduce la rang de utilitate si eleganta necesare pentru orice birou. Acest model de scaun executiv face parte d..
Scaun executiv Linea Fabbrica Mesh

Scaun executiv din mesh, care se remarca prin linii subtiri si forma inovatoare a cotierelor.Dimensiuni:Inatime - 101-118 cmLatime - 68 cmSezut - 53 cmGreutate - 14,5 kg..
Scaun executiv Linea Fabbrica Tempo

Scaun executiv extrem de confortabil, cu spatar din mesh, tetiera si cotiere reglabile.Dimensiuni:Inatime - 123-130 cmLatime - 70 cmSezut - 53 cmGreutate - 27.5 kg..
Scaun executiv Linea Fabbrica Texas

Scaun executiv clasic, cu o nota business, disponibil in trei dimensiuni.Dimensiuni Texas 1:Inatime - 114-123 cmLatime - 63 cmSezut - 53 cmGreutate - 16,5 kgDimensiuni Texas 2:Inatime - 108-..
Afisare 1 - 30 din 48 (2 pagini)