mese exterior


mese exterior

Mesele de exterior din categoria Nuovo Design sunt proiectate nu doar pe principii practice, ci aduc plus estetic oricarei gradini de vara. Materialele utilizate sunt concepute sa reziste la raze UV, temperaturi extreme si la umiditate excesiva. Mesele de exterior sunt concepute pe principiul practic, dar cu mare atentie la design. Astfel, imbinarea de materiale inovative creeaza un aspect vizual complex, cu note de modernitate complexe. Concret, in oferta Nuovo Design piese de mobilier de exterior realizate din combinarea plasticului sau propilenei cu inox, mese de propilena intr-un design inedit sau adaugarea luminii in ansamblul unei mese pentru evidentiere la maxim a meselor de exterior.


Paleta coloristica a meselor de exterior, in majoritatea lor, se pastreaza in linii simple, alb- negru, lumina fiind componenta care aduce plus estetic si inedit in ansamblul de design. Totusi, exista mese portocalii sau mese rosii de exterior care sustin crearea unui mediu antrenant, viguros prin implicatiile nuantelor revitalizante. Vedeti oferta noastra de mese de exterior si nu ezitati sa ne contactati!Masa dining pentru terasa, Ethimo colectia Venexia

Venexia exprima eleganta mobilierului urban la sfarsitul secolului XIX, intr-un proiect ce combina farmecul atemporal cu functionalitatea moderna. Structura din aluminiu aminteste vizual de ..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Costes, dreptunghiulara, 240x160 cm

Colectia de mese Costes este realizata din lemn de tec si este ideala pentru mesele in familie.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLatime – 160 cmLungime – 240 cmCulori disponibile:Natural tec, tec p..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Costes, dreptunghiulara, 300x110 cm

Colectia de mese Costes este realizata din lemn de tec si este ideala pentru mesele in familie.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLatime – 110 cmLungime – 300 cmCulori disponibile:Natural tec, tec p..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Costes, rotunda, 175 cm

Colectia de mese Costes este realizata din lemn de tec si este prevazuta cu un cadru in partea inferioara.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLatime – 175 cmLungime – 175 cmCulori disponibile:Natural..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Cronos, patrata

Specifica pentru gama de mese Cronos este baza din lemn sculptat si suprafata din lemn de tec natural.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLatime – 140 cmLungime – 140 cmCulori disponibile:Tec natural..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Cronos, rotunda

Specifica pentru gama de mese Cronos este baza din lemn sculptat si suprafata din lemn de tec natural.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLatime – 147 cmLungime – 147 cmCulori disponibile:Tec natural..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Elisir, patrata, 70x70 cm

Mesele colectiei Elisir a celor de la Ethimo sunt concepute astfel incat metalul sa fie vedeta. Intreaga gama este realizata din metal pictat in diferite nuante.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLa..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Elisir, patrata, 80x80 cm

Mesele colectiei Elisir a celor de la Ethimo sunt concepute astfel incat metalul sa fie vedeta. Intreaga gama este realizata din metal pictat in diferite nuante.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLa..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Elisir, patrata, 90x90 cm

Mesele colectiei Elisir a celor de la Ethimo sunt concepute astfel incat metalul sa fie vedeta. Intreaga gama este realizata din metal pictat in diferite nuante.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLa..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Elisir, rotunda, 110 cm

Mesele colectiei Elisir a celor de la Ethimo sunt concepute astfel incat metalul sa fie vedeta. Intreaga gama este realizata din metal pictat in diferite nuante.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLa..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Esedra, dreptunghiulara

Mesele din colectia Esedra dispun de o rama din aluminiu, iar partea superioara este realizata din lemn (tec) sau piatra ceramica.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLatime – 99 cmLungime – 200 cmCul..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Esedra, ovala

Mesele din colectia Esedra dispun de o rama din aluminiu, iar partea superioara este realizata din lemn (tec).Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLatime – 112.4 cmLungime – 240 cmCulori disponibile:P..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Esedra, patrata

Mesele din colectia Esedra dispun de o rama din aluminiu, iar partea superioara este realizata din lemn (tec) sau piatra ceramica.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLatime – 90 cmLungime – 90 cmCulo..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Flower, dreptunghiulara, 160x80 cm

Colectia Flower a producatorului Ethimo este o gama compusa din mese pliabile sau fixe din metal colorat.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLatime – 80 cmLungime – 160 cmCulori disponibile:Alb lily,..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Flower, dreptunghiulara, 55x70 cm

Colectia Flower a producatorului Ethimo este o gama compusa din mese pliabile sau fixe din metal colorat.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLatime – 55 cmLungime – 70 cmCulori disponibile:Alb lily, ..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Flower, patrata, 70x70 cm

Colectia Flower a producatorului Ethimo este o gama compusa din mese pliabile sau fixe din metal colorat.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLatime – 70 cmLungime – 70 cmCulori disponibile:Alb lily, ..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Flower, patrata, 80x80 cm

Colectia Flower a producatorului Ethimo este o gama compusa din mese pliabile sau fixe din metal colorat.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLatime – 80 cmLungime – 80 cmCulori disponibile:Alb lily, ..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Flower, patrata, cu picior inalt 70x70 cm

Colectia Flower a producatorului Ethimo este o gama compusa din mese pliabile sau fixe din metal colorat.Dimensiuni:Inaltime – 104 cmLatime – 70 cmLungime – 70 cmCulori disponibile:Alb lily,..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Flower, rotunda, 105 cm

Colectia Flower a producatorului Ethimo este o gama compusa din mese pliabile sau fixe din metal colorat.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLatime – 105 cmLungime – 105 cmCulori disponibile:Alb lily..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Flower, rotunda, 60 cm

Colectia Flower a producatorului Ethimo este o gama compusa din mese pliabile sau fixe din metal colorat.Dimensiuni:Inaltime – 75 cmLatime – 60 cmLungime – 60 cmCulori disponibile:Alb lily, ..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Friends, dreptunghiulara

Colectia de mese Friends dispune de finisaje din lemn de tec si mahon lacuit, iar suprafata este realizata din lemn de tec de calitate superioara.Dimensiuni:Inaltime – 76 cmLatime – 90 cmLun..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Friends, patrata

Colectia de mese Friends dispune de finisaje din lemn de tec si mahon lacuit, iar suprafata este realizata din lemn de tec de calitate superioara.Dimensiuni:Inaltime – 76 cmLatime – 90 cmLun..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Knit XL, dreptunghiulara

Colectia de mese Knit este realizata din lemn de tec, fiind un element de decor elegant si rafinat.Dimensiuni:Inaltime – 76 cmLatime – 110 cmLungime – 263 cmCulori disponibile:Natural tec..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Knit, dreptunghiulara

Colectia de mese Knit este realizata din lemn de tec sau mahon stromboli negru, fiind un element de decor elegant si rafinat.Dimensiuni:Inaltime – 76 cmLatime – 100 cmLungime – 200 cmCulori ..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Knit, patrata

Colectia de mese Knit este realizata din lemn de tec sau mahon stromboli negru, fiind un element de decor elegant si rafinat.Dimensiuni:Inaltime – 76 cmLatime – 90 cmLungime – 90 cmCulori di..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Laren, dreptunghiulara, 120x60 cm

Mesele din gama Laren au cadrul din metal si suprafata din lemn de tec. Aceasta colectie are diferite dimensiuni pentru inaltimea meselor.Dimensiuni:Inaltime – 105 cmLatime – 60 cmLungime – ..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Laren, dreptunghiulara, 160x90 cm

Mesele din gama Laren au cadrul din metal si suprafata din lemn de tec. Aceasta colectie are diferite dimensiuni pentru inaltimea meselor.Dimensiuni:Inaltime – 74.5 cmLatime – 90 cmLungime –..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Laren, patrata, 70x70 cm

Mesele din gama Laren au cadrul din metal si suprafata din lemn de tec. Aceasta colectie are diferite dimensiuni pentru inaltimea meselor.Dimensiuni:Inaltime – 76 cmLatime – 70 cmLungime – 7..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Laren, patrata, 70x70 cm, inalta

Mesele din gama Laren au cadrul din metal si suprafata din lemn de tec. Aceasta colectie are diferite dimensiuni pentru inaltimea meselor.Dimensiuni:Inaltime – 105 cmLatime – 70 cmLungime – ..
Masa Ethimo pentru dining din colectia Laren, patrata, 90x90 cm

Mesele din gama Laren au cadrul din metal si suprafata din lemn de tec. Aceasta colectie are diferite dimensiuni pentru inaltimea meselor.Dimensiuni:Inaltime – 74,5 cmLatime – 90 cmLungime –..
Afisare 1 - 30 din 224 (8 pagini)