seminee interior


seminee interior

Semineele prezentate pe platforma noastra online sunt disponibile intr-o varietate de marimi si forme si gata oricand sa incalzeasca orice spatiu comercial sau rezidential. Oferta consistenta a celor de la Planika are la baza tehnologie avansata, control modern, si materiale durabile si foarte usor de intretinut. 

Bucurati-va de calitatile unui semineu sofisticat!


Semineu pe gaz pentru interior Planika, Custom Gas Fireplaces

Seminee pe gaz cu versiuni de geamuri in doua laturi, solutii ideale pentru spatiile rezidentiale sau comerciale, cu numeroase posibilitati de amenajare.Modele disponibile pentru gama C..
Semineu pe gaz pentru interior Planika, Double Sided Fireplaces

Seminee pe gaz cu versiuni de geamuri in doua laturi, solutii ideale pentru spatiile rezidentiale sau comerciale, cu numeroase posibilitati de amenajare.Modele disponibile pentru gama D..
Semineu pe gaz pentru interior Planika, Sigle Sided Fireplaces

Sigle Sided Fireplaces introduc semineul in cel mai clasic mod, cu un ecran frontal pe o singura parte si o solutie ce incadreaza focul subliniindu-i farmecul si frumusetea.Modele disponibil..
Semineu pe gaz pentru interior Planika, Three Sided Fireplaces

Experimentati vederea panoramica, prin intermediul semineelor cu trei fete de la Planika. Designul si formele unice reprezinta solutii elegante si frumoase pentru orice interior.Modele dispo..
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)