seminee interior


seminee interior

Semineele prezentate pe platforma noastra online sunt disponibile intr-o varietate de marimi si forme si gata oricand sa incalzeasca orice spatiu comercial sau rezidential. Oferta consistenta a celor de la Planika are la baza tehnologie avansata, control modern, si materiale durabile si foarte usor de intretinut. 

Bucurati-va de calitatile unui semineu sofisticat!


Semineu pe gaz pentru interior Planika Monroe

Pentru ideea de foc exceptional a fost creat semineul Monroe, un semineu inteligent pe gaz, care va aduce experienta dumneavoastra la un nivel complet nou. Monroe este diferit. Scopul lui es..
Semineu pe gaz pentru Interior Planika Valentino

Ideea din spatele proiectului Valentino a fost de a avea un semineu care seamana cu semineul traditional, in stil natural. Flacarile curg neregulat, cu aspect autentic, dar fara cenusa, miro..
Semineu pe gaz Planika Galio Corten

Galio este un semineu cu forma liniara ce creeaza o admosfera confortabila si unica in diferite spatii in aer liber. Designul sau permite posibilitati nelimitate de aranjament si se potrives..
Semineu pe gaz Planika Galio Fire Pit Corten

Galio Corten Fire Corten este un semineu automat pe gaz pentru exterior, inchis intr-un cadru rotund, purist, rezistent la cele mai severe conditii meteorologice. Expus la mediul exterior, o..
Semineu pe gaz Planika Galio Fire Pit Insert

Galio Corten Fire Insert este un semineu automat pe gaz pentru exterior, inchis intr-un cadru rotund, purist, rezistent la cele mai severe conditii meteorologice. Expus la mediul exterior, o..
Semineu pe gaz Planika Galio Insert

Galio Insert este un semineu cu forma liniara ce creeaza o admosfera confortabila si unica in diferite spatii in aer liber. Designul sau permite posibilitati nelimitate de aranjament si se p..
The Corten Case Planika

Accesoriu pentru seminee bioetanol Galio. Cu o experienta de peste 15 ani in piata si aplicabilitate in peste 80 de tari, cei de la Planika ne prezinta modele unice si deosebite de seminee, ..
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)