dulapuri si biblioteci


dulapuri si biblioteci

Dulapurile si bibliotecile pentru birouri din aceasta categorie sunt moderne, purtand amprenta designului italian. Corpurile de depozitare sunt proiectate practic, pentru a satisface necesitatile de depozitare ale angajatilor . In categorie gasiti o selectie de corpuri de dulapuri pentru vestiare, dulapuri de depozitat documente, corpuri mobile, ergonomice, de depozitare, dar si biblioteci si sisteme de rafturi care aduc eleganta si aspect impunator birourilor executivilor de top.


Dulapurile si bibliotecile din oferta nuovo-design.ro pun accent pe calitatea produselor, toate de provenienta italiana, si pe designul special, exclusivist. Corpurile de birou de depozitare din oferta nuovo-design.ro, dulapurile si bibliotecile, se adreseaza utilizatorului modern. Birourile executive al zilelor noastre tind catre conceptul minimalist, aspectul compact fiind una dintre caracteristicile principale, eleganta fiind data de concept, de modul de imbinare a componentelor. In cazul in care doriti consultanta in amenajarea biroului, designul interior este expertiza noastra, asadar sunati la numarul afisat!Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV503 Universal Storage Units

Spatiile de depozitare universale sunt disponibile in diferite forme si dimensiuni. Acestea pot fi combinate si stivuite, completate cu usi cu aspect de lemn sau sticla in diverse finisaje, ..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV504 Milo

Milo este un sistem de bufeturi, suporturi si unitati de perete, agatate pe o bara iluminata care aminteste de linia orizontului si ofera un sentiment de bunastare birourilor. Elementele sis..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV505 Rio

DV505 Rio reprezinta unitati de stocare ce fac posibila completarea locului de munca cu echipamente ce asigura diverse functii de organizare, spatiu de stocare si cablare eficienta a cabluri..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV522 Roma

O multitudine de combinatii de forme si culori sunt disponibile pentru aceste dulapuri, cu finisaj de melamina si usi glisante de sticla. Mecanismul include un concept de inchidere soft-clos..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV525 Riga

Noua biblioteca modulara, marca Della Valentina Office, este realizata din melamina, dispune de o grosime semnificativa si poate fi asezata atat pe perete cat si in mijlocul camerei. Acest m..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV528 Kyn

Kyn nu este doar o biblioteca, ci un sistem modular si durabil pentru organizarea si impartirea spatiului de birou. Designul sau provine dintr-o provocare: obtinerea unui numar cat mai mare ..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV530 Boiserie

Boiserie are un aspect elegant , un impact estetic si un finisaj care se potriveste perfect in orice mediu. Disponibil in doua inaltimi diferite si mai multe finisaje, modelul se asorteaza ..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV545 Seul

Disponibile in diferite dimensiuni, completeaza si imbogatesc gama de produse dedicate colectionarii. Functionalitatea practica si stilul universal le permit sa creeze noi tipuri de ambient ..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV549 Lockers

DV549 Lockers sunt spatii utile si practice de depozitare, pentru diferite medii de lucru, in cazul in care este necesara pastrarea documentelor si a obiectelor personale. Unitatile sunt mod..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV550 Pedestals

DV550 Pedestals sunt disponibile in metal sau melamina si pot fi completate cu accesorii specifice, utile pentru a pune in ordine spatiul sertarului...
Biblioteca pentru birou Alea Office Archimede

Sistem de etajere pentru rafturi, cu forma arhitecturala. Constand dintr-o structura de sustinere metalica, poate fi finisat cu vopsea epoxidica, cu spatele din melamina sau in relief.Caract..
Biblioteca pentru birou Alea Office Icaro

Sistem de rafturi Icaro cu o singura foaie de metal pliata, finisata in orice culoare epoxi.Caracteristici:Grosime: 3 mmLungime: 50-100-150-200 cmAdancime: 27,5 cmInaltime: 36,7 cmMateriale:..
Biblioteca pentru birou Alea Office Q18

Q18 este un model de biblioteca, un sistem unic de rafturi ce reprezinta echilibrul perfect intre culoare si liberate. Q18 este un sistem modular, din sectiune metalica tubulara de 18x18 mm,..
Biblioteca pentru birou Alea Office Quattro

Quattro este sistemul de depozitare pe perete conceput pentru a fi usor si economic, dar foarte versatil si elegant in acelasi timp. Chiar si un simplu joc de culori intre usi si cadru face ..
Biblioteca pentru birou Alea Office Titano

Sistem de depozitare si biblioteca modulara cu placi de 3 cm.Biblioteca cu compartimente deschise din melamina italiana arata modularitate verticala s..
Biblioteca pentru birou Alea Office Zefiro

Zefiro este un sistem de rafturi din sticla, sustinut de panouri incadrate cu un profil de aluminiu. Structura este disponibila in patru inaltimi (1070, 1425, 1774 si 2126 mm) si poate fi as..
Dulap pentru birou Alea Office Blade X

Blade X reprezinta o serie de solutii de stocare, cu usi late de 70 cm si manere metalice integrate si vopsite in aceleasi nuante cu picioarele. Blade X este disponibil si cu o versiune de d..
Dulap pentru birou Alea Office Dedalo

Dulap cu structura de melamina.Finisaje din melamina si lemn pentru partea laterala si de sus.Usi glisante din melamina, lemn sau metacrilat, cadru de aluminiu.Caracteristici:Modul: 182-272 ..
Dulap pentru birou Alea Office Lato

Lato este un sistem modular de dulapuri utilizate pentru a stoca documente sau obiecte personale in birouri, sali de sport sau vestiare...
Dulap pentru birou Alea Office Novanta

Dulap cu usi cu balamale. Grosimea placilor este de 1,8 cm.Finisaj fata / blat / usi din melamina italiana.Furnir si finisaje gofrate ce pot fi specificate pentru usile din acrilic sau acril..
Dulap pentru birou Alea Office Oasi

Comoda Oasi este disponibila in doua versiuni, una are doua usi laterale articulate cu maner integrat si un compartiment central deschis cu raft si un soclu metalic frontal. Al doilea are pa..
Dulap pentru birou Alea Office Ottanta

Dulap Ottanta cu laterale si usi din lemn sau melamina. Cadru din aluminiu anodizat sau metacrilat. Rafturi metalice.Caracteristici:Grosime structura melamina: 1,8 cmModul: 80x44 cmInaltime:..
Dulap pentru birou Alea Office Pedestals

Dulapurile Pedestals sunt elemente echipate cu roti, reprezinta unitati de stocare cu sertare sau usi cu prinderi laterale si/sau manere...
Dulap pentru birou Alea Office Remo

Dulap cu pereti laterali de 2 si 3 cm si usi turnante.Usile pot fi din melamina italiana, furnir din lemn, acrilic sau acrilic vopsit, cu rama de aluminiu anodizat.Rafturile sunt din melamin..
Dulap pentru birou Alea Office Romolo

Dulap cu usi culisante, cu peretii laterali din spate de 2 cm grosime si 3 cm grosime sus / jos.Usile sunt disponibile din melamina italiana fara cadru, acrilice pe rama de aluminiu sau din ..
Afisare 1 - 25 din 25 (1 pagini)