panouri acustice


panouri acustice

Panourile acustice sunt fonoabsorbante, definesc acustica incaperilor si perfecteaza izolarea fonica. Indiferent ca detineti un bar, un studio, un cinematograf, un club, hotel sau restaurant, sau pur si simplu doriti o imbunatatire in locuinta proprie, puteti adauga la accesoriile deja existente si o placa fonica si acustica de calitate. Datorita modelelor din gama noastra, puteti realiza compozitii unice, deosebite si potrivite pentru stilul dumneavoastra.

Nuovo-design este distribuitor unic in Romania al producatorului de panouri acustice O! Bubble

Panouri acustice Fluffo Bounce

Panourile acustice Bounce se definesc prin curbe indraznete si concave, cu ovale si margini ascutite. Diferentele pronuntate de grosime dintr-un singur panou, atunci cand sunt aranjate, au u..
Panouri acustice Fluffo Caro

Panourile acustice Caro au motive clasice si elegante ce se definesc printr-un design modern. In mainile unui designer calificat, se transforma in compozitii unice demne de invidie. Acestea ..
Panouri acustice Fluffo Chain

Calitatea panourilor acustice Chain este data de forma simpla, dar extrem de plina de farmec. Partea centrala convexa a panoului adauga un anumit corp si densitate. Functioneaza excelent int..
Panouri acustice Fluffo Chevron

Design extrem de modern, indraznet, cu efecte 3D uluitoare. Recomandat pentru interioare moderne, unde formele ascutite interactioneaza cu liniile drepte. Perfect ca un aranjament complex de..
Panouri acustice Fluffo Cube

O forma simpla, cu mare potential pentru aranjamente interesante. Cu ajutorul panourilor acustice Cube va puteti juca cu efectul 3D datorita diferentei de grosime a marginilor sale opuse. Fu..
Panouri acustice Fluffo Cubic

Fratele mai mic al panourilor acustice Cube, acest model se remarca prin diferentele semnificative in grosimea marginilor opuse ale panoului. Cubic ofera un efect 3D uluitor - adaugand origi..
Panouri acustice Fluffo Dots

Puterea simplitatii. Panourile acustice Dots sunt o colectie de cercuri disponibile in 4 grosimi. Posibilitatile de aranjare nelimitate si paleta larga a culorilor Fluffo constituie o inspir..
Panouri acustice Fluffo Flow 2.0

Design clasic, discret si elegant. Compozitiile create cu acest sablon 3D arata elegant si usor, in ciuda formei sale solide. Culorile selectate corespunzator vor crea iluzia undelor linisti..
Panouri acustice Fluffo For the desk

Panouri acustice cu doua fete destinate utilizarii pentru peretii despatitori, in special din cadrul birourilor de tip open space.Disponibile in variantele Atom, Box, Carbon, Puzzle si Tele..
Panouri acustice Fluffo For the floor

Panouri acustice inovatoare, independente, cu o inaltime de 162 cm, realizate din spuma poliuretanica cu nivel ridicat de densitate.Disponibile in variantele Atom, Box, Carbon, Puzzle si Tel..
Panouri acustice Fluffo For the glass walls

Aceste panouri acustice sunt destinate utilizarii pe peretii interiori de sticla din cadrul oricarui birou, spatiu comercial, etc, si pot aduce o estetica deosebita incaperilor.Disponibile i..
Panouri acustice Fluffo For the wall

Panourile sunt ignifugate, din vata minerala presata, finisata cu texturi marca Fluffo. Pentru fixarea acestora pe perete este nevoie doar de un simplu adeziv.Disponibile in variantele Atom,..
Panouri acustice Fluffo Four

Panoul acustic Four este recomandat ori de cate ori exista intentia de joaca de-a culoare si forma simpla. Disponibil in 4 grosimi. Perfect in combinatii cu Pixel, Line, Triada sau Trinity, ..
Panouri acustice Fluffo Hexa

O forma clasica observata in natura. Ideal pentru aranjamentele de perete care adauga originalitate si culoare interiorului. Efectul 3D al compozitiei va fi realizat prin utilizarea tuturor ..
Panouri acustice Fluffo Isos

Un triunghi atipic la prima vedere, nu foarte evident, cu o "cocosa" in mijloc, ofera posibilitatea de a crea rozete originale sau aranjamente orizontale ondulate. Panoul acustic Isos este u..
Panouri acustice Fluffo Line

Supliment natural al colectiei Fluffo. Panoul acustic Line este recomandat atunci cand doriti ca pata de culoare sa domine o incapere. Disponibil in 4 grosimi. Este perfect in combinatii cu ..
Panouri acustice Fluffo Link 2.0

Panou acustic Link este mare, gros, si isi demonstreaza toata rezistenta pe suprafete vaste. De asemenea este recomandat ca un aranjament liber, cu mai multe elemente care creeaza decoratiun..
Panouri acustice Fluffo Nike

Panoul acustic Nike il putem trata ca pe fagure. Panoul este disponibil in 4 grosimi, permitand realizarea efectului de plan neuniform. De asemenea, va arata grozav intr-un aranjament disper..
Panouri acustice Fluffo Oblong

Oblong este evident un panou acustic de forma ovala. Ofera ocazia de a descoperi puterea intr-o forma simpla. Cu o schema de culori bine aleasa, puteti obtine un design plin de farmec, simpl..
Panouri acustice Fluffo Pixel

Panoul acustic Pixel este un patrat clasic, mic, disponibil in patru grosimi. Aranjament nelimitat si posibilitati de culoare variate. Un perete umplut cu patrate de diferite grosimi impresi..
Panouri acustice Fluffo Triada

Panourile acustice Triada sunt un element foarte la moda - care permite crearea de aranjamente atragatoare si colorate. Perfect sub forma unei compozitii compacte, precum si a unui aranjamen..
Panouri acustice Fluffo Trinity

Panourile acustice Trinity sunt disponibile in patru grosimi. Puterea acestui panou este expusa intr-un aranjament compact de mozaic, aratand marginile si culorile ascutite. Element esential..
Panouri acustice Fluffo Twist

Cea mai complicata si in acelasi timp cea mai eleganta forma din colectia Fluffo de panouri acustice. Aranjamentul pare extrem de usor. Partea centrala a panoului usor inaltata deasupra supr..
Panouri acustice O! Bubble Birdy

Panourile acustice Birdy sunt cu o forma avangardista, asimetrica, si cu un concept nou in materie de design. Puteti decora spatiile locative sau comerciale in cele mai noi tendinte, cu cele..
Panouri acustice O! Bubble Boxy

Panourile 3D Boxy, cu forma patrata, sunt o sugestie subtila pentru a revigora aranjamentul unei locuinte sau spatiu comercial. Caracterul tridimensional si stilul sofisticat ofera o forma d..
Panouri acustice O! Bubble Braid

Panourile 3D Braid in forma de dreptunghi neobisnuit permit orice schimbare in lumina unei constructii unice decorative de perete. Va oferim o gama larga de modele, de culori vii, materiale ..
Panouri acustice O! Bubble Desert

Panourile 3D Desert sunt o modificare curajoasa a pentagonului clasic. Dimensiunea si grosimea neregulata garanteaza ca o camera nu va fi niciodata plictisitoare si previzibila. Forma neobis..
Panouri acustice O! Bubble Hello

Panourile acustice 3D Hello in forma patrata sunt o propunere indrazneata dedicata interioarelor neconventionale. Forma nemaipomenita a panourilor este o combinatie intre designul modern si ..
Panouri acustice O! Bubble Honey

Panourile acustice Honey 3D in forma de hexagon sunt o componenta excelenta a stilului modern distinctiv. Designul optimizat si usurinta de instalare a panourilor le face usor de adaptat ori..
Panouri acustice O! Bubble Insignia

Panourile acustice 3D Insignia au un model de zigzag clasic. Curbele caracteristice, forma bruta si culorile puternice sunt complementul perfect al designului avangardist. Stilul contemporan..
Afisare 1 - 30 din 39 (2 pagini)