panouri acustice


panouri acustice

Panourile acustice sunt fonoabsorbante, definesc acustica incaperilor si perfecteaza izolarea fonica. Indiferent ca detineti un bar, un studio, un cinematograf, un club, hotel sau restaurant, sau pur si simplu doriti o imbunatatire in locuinta proprie, puteti adauga la accesoriile deja existente si o placa fonica si acustica de calitate. Datorita modelelor din gama noastra, puteti realiza compozitii unice, deosebite si potrivite pentru stilul dumneavoastra.

Nuovo-design este distribuitor unic in Romania al producatorului de panouri acustice O! Bubble

Panouri acustice Dot Air

Dot Air este un panou acustic in forma de cerc, cu diamentrul de 100 cm, ideal pentru crearea de compozitii in mai multe straturi, daca fiecare panou in parte este amplasat la distante difer..
Panouri acustice Dot Glass

Forma universala a panoului acustic Dot Glass arata grozav in aranjamente multicolore si monocromatice dispersate. De asemenea, poate fi folosit ca element de decor...
Panouri acustice Fluffo Art1

Cele mai noi panouri acustice din colectia Fluffo Art. Acest model arata excelent alaturi de alte elemente marca celor de la Fluffo, fiind un element de decor acustic veritabil. Calitatea fo..
Panouri acustice Fluffo Art2

Al doilea panou ca dimensiune din colectia Art, acest model arata la fel de bine pozitionat atat pe vericala cat si pe orizontala. Paramatrii cercului si cei ai dreptunghiului sunt aceiasi c..
Panouri acustice Fluffo Art3

Art3 este un panou acustic cu forma geometrica curata, construit din doua elemente disticte. Patratul care iese din cerc este situat simetric, fata de alte panouri din colectia Art, oferindu..
Panouri acustice Fluffo Art4

Asemanator cu modelul Art 5, panoul acustic Art4 are un accent puternic al intregii colectii. Arata bine atat autonom, cat alaturi de alte panouri acustice Fluffo. Datorita suprafetei mari a..
Panouri acustice Fluffo Art5

La fel ca in cazul panoului acustic Art 4, acest model este o parte integranta a colectiei Art. Intr-un spatiu mare, va arata bine langa aceleasi modele sau alaturi de intreaga colectie...
Panouri acustice Fluffo Chain

Calitatea panourilor acustice Chain este data de forma simpla, dar extrem de plina de farmec. Partea centrala convexa a panoului adauga un anumit corp si densitate. Functioneaza excelent int..
Panouri acustice Fluffo Chevron

Design extrem de modern, indraznet, cu efecte 3D uluitoare. Recomandat pentru interioare moderne, unde formele ascutite interactioneaza cu liniile drepte. Perfect ca un aranjament complex de..
Panouri acustice Fluffo Cube

O forma simpla, cu mare potential pentru aranjamente interesante. Cu ajutorul panourilor acustice Cube va puteti juca cu efectul 3D datorita diferentei de grosime a marginilor sale opuse. Fu..
Panouri acustice Fluffo Cubic

Fratele mai mic al panourilor acustice Cube, acest model se remarca prin diferentele semnificative in grosimea marginilor opuse ale panoului. Cubic ofera un efect 3D uluitor - adaugand origi..
Panouri acustice Fluffo Diamond

Diamond este un model de panou acustic spectaculos ce face parte din gama de panouri de tip Edge. Este un model cu potential neobisnuit, ce poate crea modele suplimentare, spatioase, hexagon..
Panouri acustice Fluffo Dot

Puterea simplitatii. Panourile acustice Dots sunt o colectie de cercuri disponibile in 4 grosimi. Posibilitatile de aranjare nelimitate si paleta larga a culorilor Fluffo constituie o inspir..
Panouri acustice Fluffo Flow

Design clasic, discret si elegant. Compozitiile create cu acest sablon 3D arata elegant si usor, in ciuda formei sale solide. Culorile selectate corespunzator vor crea iluzia undelor linisti..
Panouri acustice Fluffo Hexa

O forma clasica observata in natura. Ideal pentru aranjamentele de perete care adauga originalitate si culoare interiorului. Efectul 3D al compozitiei va fi realizat prin utilizarea tuturor ..
Panouri acustice Fluffo Line

Supliment natural al colectiei Fluffo. Panoul acustic Line este recomandat atunci cand doriti ca pata de culoare sa domine o incapere. Disponibil in 4 grosimi. Este perfect in combinatii cu ..
Panouri acustice Fluffo Link

Panou acustic Link este mare, gros, si isi demonstreaza toata rezistenta pe suprafete vaste. De asemenea este recomandat ca un aranjament liber, cu mai multe elemente care creeaza decoratiun..
Panouri acustice Fluffo Pixel

Panoul acustic Pixel este un patrat clasic, mic, disponibil in patru grosimi. Aranjament nelimitat si posibilitati de culoare variate. Un perete umplut cu patrate de diferite grosimi impresi..
Panouri acustice Fluffo Pixel Glass

Pixel Glass este un panou acustic potrivit pentru suprafetele din sticla, ideal pentru crearea de compozitii spatioase pentru pereti despartitori din sticla dreptunghiulara sau patrata...
Panouri acustice Fluffo Stick

Stick este cel mai lung panou acustic Fluffo Soft si poate fi aranjat atat pe verticala cat si pe orizontala. Acest model de panou acustic poate crea o compozitie puternica, expresiva, intr-..
Panouri acustice Fluffo Tele

Tele reprezinta cea mai mare dimensiune de panouri acustice Fluffo dintre modelele patrate, cu colturi rotunjite. Are o forma frumoasa, echilibrata, ideala pentru aranjamente mari. Este disp..
Panouri acustice Fluffo Tele Cut

Tele Cut este un panou acustic ce completeaza minunat toata gama de panouri Tele...
Panouri acustice Fluffo Tele Glass

In mod asemanator cu fratele sau, panoul Pixel Glass, este ideal pentru a acoperi suprafete mari din sticla. Datorita colturilor sale rotunjite, compozitiile pot fi foarte usor de realizat...
Panouri acustice Fluffo Triada

Panourile acustice Triada sunt un element foarte la moda - care permite crearea de aranjamente atragatoare si colorate. Perfect sub forma unei compozitii compacte, precum si a unui aranjamen..
Panouri acustice Hexa Air

Hexa Air este un panou acustic in forma de hexagon, generos, care poate fi un supliment ideal pentru compozitii marete...
Panouri acustice Hexa Glass

Hexa Glass este un panou acustic in forma de hexagon care poate folosit ca un supliment la un aranjament complex, pe suprafete din sticla...
Panouri acustice O! Bubble Birdy

Panourile acustice Birdy sunt cu o forma avangardista, asimetrica, si cu un concept nou in materie de design. Puteti decora spatiile locative sau comerciale in cele mai noi tendinte, cu cele..
Panouri acustice O! Bubble Boxy

Panourile 3D Boxy, cu forma patrata, sunt o sugestie subtila pentru a revigora aranjamentul unei locuinte sau spatiu comercial. Caracterul tridimensional si stilul sofisticat ofera o forma d..
Panouri acustice O! Bubble Braid

Panourile 3D Braid in forma de dreptunghi neobisnuit permit orice schimbare in lumina unei constructii unice decorative de perete. Va oferim o gama larga de modele, de culori vii, materiale ..
Panouri acustice O! Bubble Desert

Panourile 3D Desert sunt o modificare curajoasa a pentagonului clasic. Dimensiunea si grosimea neregulata garanteaza ca o camera nu va fi niciodata plictisitoare si previzibila. Forma neobis..
Afisare 1 - 30 din 44 (2 pagini)