panouri acustice


panouri acustice

Panourile acustice sunt fonoabsorbante, definesc acustica incaperilor si perfecteaza izolarea fonica. Indiferent ca detineti un bar, un studio, un cinematograf, un club, hotel sau restaurant, sau pur si simplu doriti o imbunatatire in locuinta proprie, puteti adauga la accesoriile deja existente si o placa fonica si acustica de calitate. Datorita modelelor din gama noastra, puteti realiza compozitii unice, deosebite si potrivite pentru stilul dumneavoastra.

Nuovo-design este distribuitor unic in Romania al producatorului de panouri acustice O! Bubble

Panouri acustice Fluffo Air Dot L

Dot Air este un panou acustic in forma de cerc, cu diamentrul de 100 cm, ideal pentru crearea de compozitii in mai multe straturi, daca fiecare panou in parte este amplasat la distante difer..
Panouri acustice Fluffo Air Echo L

Modelul Echo arata excelent atat singur cat si impreuna cu modelul Hello. Pentru compozitii neobisnuite poate fi atarnat la niveluri diferite.PRET panou - 375,10 EURO (fara TVA)COMANDA ..
Panouri acustice Fluffo Air Hello L

Hello este panoul cu cea mai mare suprafata din familia Fluffo Air si completeaza modelul Echo. Cele doua modele atarnate pe acelasi linie formeaza un intreg frumos si consistent.PRET panou ..
Panouri acustice Fluffo Air Hexa L

Hexa Air este un panou acustic in forma de hexagon, generos, care poate fi un supliment ideal pentru compozitii marete.PRET panou - 375,10 EURO (fara TVA)COMANDA MINIMA 1m2Parametri teh..
Panouri acustice Fluffo Air Octa

Modelul Octa este disponibil intr-o gama larga de culori, perfect pentru compozitii deosebite.PRET panou - 375,10 EURO (fara TVA)COMANDA MINIMA 1m2Parametri tehnici:Colectie - Fluffo Ai..
Panouri acustice Fluffo Air Pixel L

Pixel Air este un patrat de 100 x 100 cm, ideal pentru aranjamente mari, construite din mai multe elemente atarnate aproape unul de celalalt.PRET panou - 375,10 EURO (fara TVA)COMANDA M..
Panouri acustice Fluffo Air Tele L

Tele Air este un panou acustic patrat, cu colturi rotunjite. Se pare ca este un element grozav daca este amplasat strategic pentru a absorbi zgomotul. Este frumos in culori indraznete.PRET p..
Panouri acustice Fluffo Art 1

Cele mai noi panouri acustice din colectia Fluffo Art. Acest model arata excelent alaturi de alte elemente marca celor de la Fluffo, fiind un element de decor acustic veritabil. Calitatea fo..
Panouri acustice Fluffo Art 2

Al doilea panou ca dimensiune din colectia Art, acest model arata la fel de bine pozitionat atat pe vericala cat si pe orizontala. Paramatrii cercului si cei ai dreptunghiului sunt aceiasi c..
Panouri acustice Fluffo Art 3

Art3 este un panou acustic cu forma geometrica curata, construit din doua elemente disticte. Patratul care iese din cerc este situat simetric, fata de alte panouri din colectia Art, oferindu..
Panouri acustice Fluffo Art 4

Asemanator cu modelul Art 5, panoul acustic Art4 are un accent puternic al intregii colectii. Arata bine atat autonom, cat alaturi de alte panouri acustice Fluffo. Datorita suprafetei mari a..
Panouri acustice Fluffo Art 5

La fel ca in cazul panoului acustic Art 4, acest model este o parte integranta a colectiei Art. Intr-un spatiu mare, va arata bine langa aceleasi modele sau alaturi de intreaga colectie.PRET..
Panouri acustice Fluffo Fire Bond

Acest model este conceput pentru a fi asociat cu Dot M pentru un decor linistit si elegantPRET 20 mm - 61,50 EURO (fara TVA)PRET 30 mm - 79,07 EURO (fara TVA)COMANDA MINIMA 1m..
Panouri acustice Fluffo Fire Dot L, M

Dot poate realiza jocuri de culoare si este ideal pentru spatiile de birou.PRET 20 mm L - 66,35 EURO (fara TVA)PRET 30 mm L - 83,31 EURO (fara TVA)PRET 20 mm M ..
Panouri acustice Fluffo Fire Echo L, M, S

Echo este un model de panou potrivit in combinatie cu panourile Hello.PRET 20 mm L - 53,32 EURO (fara TVA)PRET 30 mm L - 65,74 EURO (fara TVA)PRET 20 mm M - 50,..
Panouri acustice Fluffo Fire Hello L, M, S

Hello este un model de panou ce se imbina perfect cu modelul Echo.PRET 20 mm L - 82,40 EURO (fara TVA)PRET 30 mm L - 101,49 EURO (fara TVA)PRET 20 mm M - 78,76&..
Panouri acustice Fluffo Fire Hexa L, M, S

Hexa are o forma expresiva, generoasa, disponibila in doua grosimi si trei tipuri de dimensiuni.PRET 20 mm L - 61,80 EURO (fara TVA)PRET 30 mm L - 78,76 EURO (f..
Panouri acustice Fluffo Fire Line

Line este un supliment natural al formelor Fluffo, recomandat atunci cand doriti ca o culoare sa domine interiorul.PRET 20 mm - 41,20 EURO (fara TVA)PRET 30 mm - 50,60 EURO&nb..
Panouri acustice Fluffo Fire Pixel L, M, S

Pixel este disponibil in trei variante de cate doua dimensiuni si este ideal pentru suprafete mari pentru accente puternice.PRET 20 mm L - 75,44 EURO (fara TVA)PRET 30 mm L&nb..
Panouri acustice Fluffo Fire Shell

O cochilie mica cu multiple posibilitati. Shell poate realiza compozitii neregulate si multicolore.PRET 20 mm - 58,77 EURO (fara TVA)PRET 30 mm - 73,62 EURO (fara TVA)COM..
Panouri acustice Fluffo Fire Tele Cut L, M, S

Aceste modele de panouri sunt in stransa legatura cu panourile Tele.PRET 20 mm L - 69,68 EURO (fara TVA)PRET 30 mm L - 86,05 EURO (fara TVA)PRET 20 mm M - 60,30..
Panouri acustice Fluffo Fire Tele L, M, S

Tele este un patrat cu marginile si colturile rotunjite, destul de echilibrat pentru aranjamente mari.PRET 20 mm L - 73,32 EURO (fara TVA)PRET 30 mm L - 90,58 EURO&n..
Panouri acustice Fluffo Fire Triada

Triada reprezinta triunghiul echilateral, mereu la moda, cu o gama completa de culori.PRET 20 mm - 28,17 EURO (fara TVA)PRET 30 mm - 35,45 EURO (fara TVA)COMANDA MINIMA 1m2 - ..
Panouri acustice Fluffo Glass Dot L

Forma universala a panoului acustic Dot Glass arata grozav in aranjamente multicolore si monocromatice dispersate. De asemenea, poate fi folosit ca element de decor.PRET - 82,52 EU..
Panouri acustice Fluffo Glass Hexa L

Hexa Glass este un panou acustic in forma de hexagon care poate folosit ca un supliment la un aranjament complex, pe suprafete din sticla.PRET - 70,40 EURO (fara TVA)COMANDA MINIMA..
Panouri acustice Fluffo Glass Pixel L

Pixel Glass este un panou acustic potrivit pentru suprafetele din sticla, ideal pentru crearea de compozitii spatioase pentru pereti despartitori din sticla dreptunghiulara sau patrata.PRET&..
Panouri acustice Fluffo Glass Tele L

In mod asemanator cu fratele sau, panoul Pixel Glass, este ideal pentru a acoperi suprafete mari din sticla. Datorita colturilor sale rotunjite, compozitiile pot fi foarte usor de realizat.P..
Panouri acustice Fluffo Izo Hexa Edge M

O forma clasica si margini delicate ce sublinieaza forma hexagonala a panoului.PRET - 33,01 EURO (fara TVA)COMANDA MINIMA 1m2 - 10 panouriParametri tehnici:Colectie - Fluffo IzoModel - ..
Panouri acustice Fluffo Izo Line Edge

Line este un panou dreptunghiular de 50cm x 25 cm. Arata bine independent sau in compozitii cu Pixel, Izo L si S.PRET - 35,30 EURO (fara TVA)COMANDA MINIMA 1m2 - 8 panouriParametri tehn..
Panouri acustice Fluffo Izo Octa Edge

Octa Edge este un model ideal pentru compozitii de tip mozaic.PRET - 88,06 EURO (fara TVA)COMANDA MINIMA 1m2 - 3 panouriParametri tehnici:Colectie - Fluffo IzoModel - Octa EdgeGrosimi d..
Afisare 1 - 30 din 86 (3 pagini)