birouri


birouri

Categoria birouri se adreseaza segmentului de clienti corporate care isi doresc mobilier care, dincolo de aspectul functional, sa pastreze linie estetica deosebita. Orele indelungatate la serviciu pot fi mai placut si mai productive cand ambientul este placut, prietenos. Oferta Nuovo-Design.ro ofera pruse care considera acest aspect important, oferind birouri cu linii de design deosebite, practice si care sa satisfaca orice exigenta in materie de mobilier pentru firme.


Birourile executive sunt deosebite prin liniile simple, dar in acelasi timp sofisticate, prin imbinarea indedita a materialelor, prin calitatea acestora din urma si finisajele rafinate la nivel de detaliu. Birourile din oferta ofera executivilor optiuni de mobilier indiferent de stilul pe care acestia il prefera. Pot alege mobilier greu din stejar in linii clasice si culori naturale, birouri cu aspect modern, chiar futurist in culori in tendinte precum crem sau alb. Optiunile se pot extinde pentru mobilier de birou de colt sau o piesa singulara.

Adauga un plus de eleganta biroului tau optand pentru una din variantele de mobilier selectionate de catre Nuovo-Design. Furnizorii nostri cu traditie din Italia produc piese si ansambluri de mobilier la cele mai inalte standarde de calitate si ergonomie fiind sustinuti de designeri de talie mondiala, Mackintosh, Frank Lloyd Wright, Le Courbusier, M. Breuer, Philippe Stark, C. Bugatti, Pininfarina dar ne limitandu-se la acestia.


Birourile operative sunt proiectate in special pe criteriul functionalitatii si al modularitatii, permitand imbinarea unui numar diferit de posturi de lucru care sa dea independenta angajatolor care lucreaza la aceste birouri. Corpurile de birouri sunt concepute practic si pot fi asamblate pentru a incuraja colaborarea intre ocupantii posturile de lucru invecinate sau, dimpotriva maxima intimitate, fiind delimitate de sepaparatoare si partitii. Birourile operative pasteaza linia moderna in design si coloristica, creaind un ambient placut. Finisajele sunt minutios executate, in spiritul mobilierului fabricat in Italia. Aveti de mobilat biroul? Stiti unde sa apelati!subcategorii birouri