birouri operative


birouri operative

O echipa performanta are nevoie de spatiu functional, iar birourile operative Nuovo Design contribuie substantial in configurarea unui mediu practic si prietenos vizual pentru cei care lucreaza la birou. Birourile operative din oferta sunt practice prin modularitate, oferind posibilitatea asamblarii lor in mod flexibil, in functie de necesitatile echipei. Piesele de mobilier pot fi asamblate astfel incat sa ofere un mediu colaborativ, fie prin separatoare si partitii speciale sa asigure intimitate ocupantilor biroului.


Pornind de la premisa ca un mediu performant, este unul placut vizual si prietenos, birourile operative sunt proiectate de designerii italieni in primul rand pe principiul functionalitatii, dar fara sa neglijeze aspectele estetice ale mobilierului.


Paleta coloristica este variata, dupa cum variate sunt si optiunile de imbinare a corpurilor, numarul de posturi de lucru, implicit numarul de birouri dintr-un ansamblu. Puteti alege o paleta de birouri crem, o plaja de marouri sau nuante neutre intre alb- gri - negru, in timp ce componente de mobilier auxiliare in culori vesele personalizeaza spatiul. Alegeti birourile operative de care aveti nevoie din oferta noastra, iar daca doriti sa personalizati spatiul companiei dumnevoastra, sunati-ne pentru asistenta!Birou operativ Alea Office Atlante

Biroul operativ Atlante este un sistem cu panouri foarte flexibil. Conceput cu utilizarea exclusiva a panourilor de mamina, permite un rezultat excelent la un buget redus. Disponibil cu 17 f..
Birou operativ Alea Office Atreo

Biroul Atreus este compus din picioare terminale in trei modele diferite (pod, escada sau inel), fara grinzi de sustinere. Structura metalica este disponibila in 10 culori plus 15 finisaje p..
Birou operativ Alea Office Atreo Wood

Sistemul operativ Atreo Wood este o optiune interesanta deoarece se pot obtine stiluri frumoase prin combinarea si amestecul de culoare al lemnului...
Birou operativ Alea Office Blade

Blade are un design distinctiv, marcat de linii subtiri, imbunatatite cu variante de culori unice si originale. Particularitatea acestei colectii o reprezinta piciorul metalic, taiat cu lase..
Birou operativ Alea Office Crono

Crono este un sistem de birou electric, reglabil pe inaltime, care se potriveste perfect in spatiile de birouri. Sistemul este conceput pentru a raspunde fata cerintei de spatiu de lucru erg..
Birou operativ Alea Office Ibis

Ibis are o structura usoara si eleganta de sustinere. Designul sau prezinta picioare inelare pliate spre interior, fabricate din otel cu o grosime de 30 mm. Ibis are o suprafata generoasa de..
Birou operativ Alea Office Italo

Italo ofera o structura plus picioare metalice cu un sistem de montare rapida si nu necesita suruburi. Partea superioara este din melamina si are 1,8 mm grosime. Este disponibila cu structur..
Birou operativ Alea Office Ortho

Sistemul de birouri Ortho ofera posibilitatea de a alege blaturi cu grosimi de 18 sau 30 mm. Cele doua picioare sunt conectate printr-o grinda structurala, metalica. La montare, firele pot t..
Birou operativ Alea Office Q18

Q18 este o solutie modulara, cu o structura din aluminiu tubular de 18 mm, alaturi de care sunt integrate panouri si module de depozitare. Sistemul inteligent de fixare combina piesele din a..
Birou operativ Alea Office Zefiro

Zefiro foloseste aluminiu anodizat si este apreciat pentru designul sau si solutiile tehnice incredibil de inovatoare. Foarte flexibil in ceea ce priveste marimea si solutiile, datorita cadr..
Birou operativ Calligaris Match CS4080

Match este un model de birou din lemn, cu marginile rotunjite, ce reprezinta solutia ideala pentru spatiile mai putin generoase. Aspectul natural al lemnului este o caracteristica extrem de ..
Birou operativ cu suprafata reglabila Aresline, Hip-Up Family

Hip-Up Family este disponibila in trei modele diferite, toate fiind cu partea superioara rabatabila si roti blocabile. Mesele combina flexibilitatea cu rezistenta si reprezinta solutiile per..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_010_HSO

Comp_010_HSOCanapea, birou si masuta de cafea - DV350-RefugePiedestal metalic -  DV550 PedestalsBiblioteca - DV522 RomaMasuta de cafea - DV300 Accessories..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_011_HSO

Comp_011_HSOBiblioteca modulara - DV525 RigaMasuta cu roti si blat reglabil -  DV803 NobuMasa circulara independenta - DV804 E-PlaceCanapea - DV350 RefugePanouri acustice - Colibri DVO_..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_012_HSO

Comp_012_HSOBirou - DV804 E-PlaceBiblioteca modulara - DV526 LimaUnitate de stocare - DV550 PedestalsCanapea si masuta de cafea - DV350 RefugePanouri acustice - Colibri DVO_Gallery..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_01_HSO

Comp_01_HSO, Design de Enzo Berti Masa pentru birou - DV911 NotoPiedestal metalic -  DV550 PedestalsBara cu module suspendate si accesorii - DV504 Milo..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_02_HSO

Comp_02_HSOMasa pentru birou - DV812 EnnaPiedestal metalic -  DV550 PedestalsModule suspendate si accesorii - DV504 Milo..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_03_HSO

Comp_03_HSOMasa ajustabila - DV911 MiloTaburet -  DV350 RefugeBara cu module suspendate si accesorii - DV504 Milo..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_04_HSO

Comp_04_HSOMobilier multimedia - DV401 E-MediaBiblioteca -  DV522 RomaMasuta de cafea - DV300 Accessories..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_05_HSO

Comp_05_HSOUnitate de stocare integrata - DV505 RioBirou -  DV802 Storage units sliding doors - DV545 SeulBara cu accesorii - DV504 MiloPanouri acustice - Colibri DVO GalleryMasuta de c..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_06_HSO

Comp_06_HSOBiblioteca multifunctionala - DV910 OxfordMasa circulara -  DV805 TrekoBiblioteca modulara - DV527 Taba..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_07_HSO

Comp_07_HSOMasa de scris - DV816 NidaBiblioteca modulara -  DV526 LimaPanouri acustice - Colibri DVO Gallery..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_08_HSO

Comp_08_HSOMasuta de cafea - DV300 AccessoriesBiblioteca modulara -  DV526 Lima..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_09_HSO

Comp_09_HSOMasa pentru birou - DV9805 TrekoBiblioteca modulara - DV527 Taba..
Birou operativ Della Valentina Office, DV401-E-Media

Design - Antonio MorelloDesign trendy, cu posibilitatea de a fi integrat cu toate produsele din catalog. Simplu si usor de utilizat...
Birou operativ Della Valentina Office, DV816 Nida

Design - Antonio MorelloElegante si colorate, birourile Nida se remarca prin stil, usurinta si modernitate. Studiate si create in special pentru utilizare rezidentiala, asigura un mediu cald..
Birou operativ Ideal Form Team, Co.Work Creta Oak

Estetic si practic, pentru un spatiu tehnic functional si ideal pentru desfasurarea activitatilor de birou...
Birou operativ Ideal Form Team, Co.Work Walnut

Estetic si practic, pentru un spatiu tehnic functional si ideal pentru desfasurarea activitatilor de birou...
Birou operativ Ideal Form Team, Co.Work Wenge

Estetic si practic, pentru un spatiu tehnic functional si ideal pentru desfasurarea activitatilor de birou...
Birou operativ Ideal Form Team, Co.Work White

Estetic si practic, pentru un spatiu tehnic functional si ideal pentru desfasurarea activitatilor de birou...
Afisare 1 - 30 din 32 (2 pagini)