birouri operative


birouri operative

O echipa performanta are nevoie de spatiu functional, iar birourile operative Nuovo Design contribuie substantial in configurarea unui mediu practic si prietenos vizual pentru cei care lucreaza la birou. Birourile operative din oferta sunt practice prin modularitate, oferind posibilitatea asamblarii lor in mod flexibil, in functie de necesitatile echipei. Piesele de mobilier pot fi asamblate astfel incat sa ofere un mediu colaborativ, fie prin separatoare si partitii speciale sa asigure intimitate ocupantilor biroului.


Pornind de la premisa ca un mediu performant, este unul placut vizual si prietenos, birourile operative sunt proiectate de designerii italieni in primul rand pe principiul functionalitatii, dar fara sa neglijeze aspectele estetice ale mobilierului.


Paleta coloristica este variata, dupa cum variate sunt si optiunile de imbinare a corpurilor, numarul de posturi de lucru, implicit numarul de birouri dintr-un ansamblu. Puteti alege o paleta de birouri crem, o plaja de marouri sau nuante neutre intre alb- gri - negru, in timp ce componente de mobilier auxiliare in culori vesele personalizeaza spatiul. Alegeti birourile operative de care aveti nevoie din oferta noastra, iar daca doriti sa personalizati spatiul companiei dumnevoastra, sunati-ne pentru asistenta!Birou operativ Alea Office Atlante

Biroul operativ Atlante este un sistem cu panouri foarte flexibil. Conceput cu utilizarea exclusiva a panourilor de mamina, permite un rezultat excelent la un buget redus. Disponibil cu 17 f..
Birou operativ Alea Office Atreo

Biroul Atreus este compus din picioare terminale in trei modele diferite (pod, escada sau inel), fara grinzi de sustinere. Structura metalica este disponibila in 10 culori plus 15 finisaje p..
Birou operativ Alea Office Atreo Wood

Sistemul operativ Atreo Wood este o optiune interesanta deoarece se pot obtine stiluri frumoase prin combinarea si amestecul de culoare al lemnului...
Birou operativ Alea Office Blade

Blade are un design distinctiv, marcat de linii subtiri, imbunatatite cu variante de culori unice si originale. Particularitatea acestei colectii o reprezinta piciorul metalic, taiat cu lase..
Birou operativ Alea Office Crono

Crono este un sistem de birou electric, reglabil pe inaltime, care se potriveste perfect in spatiile de birouri. Sistemul este conceput pentru a raspunde fata cerintei de spatiu de lucru erg..
Birou operativ Alea Office Ibis

Ibis are o structura usoara si eleganta de sustinere. Designul sau prezinta picioare inelare pliate spre interior, fabricate din otel cu o grosime de 30 mm. Ibis are o suprafata generoasa de..
Birou operativ Alea Office Italo

Italo ofera o structura plus picioare metalice cu un sistem de montare rapida si nu necesita suruburi. Partea superioara este din melamina si are 1,8 mm grosime. Este disponibila cu structur..
Birou operativ Alea Office Itube

Colectia Itube este o gama inovatoare si versatila de mobilier de birou, ideala pentru amenajarea spatiilor de coworking si multe altele. Caracteristica sa distinctiva este profilul tubular ..
Birou operativ Alea Office Ortho

Sistemul de birouri Ortho ofera posibilitatea de a alege blaturi cu grosimi de 18 sau 30 mm. Cele doua picioare sunt conectate printr-o grinda structurala, metalica. La montare, firele pot t..
Birou operativ Alea Office Q18

Q18 este o solutie modulara, cu o structura din aluminiu tubular de 18 mm, alaturi de care sunt integrate panouri si module de depozitare. Sistemul inteligent de fixare combina piesele din a..
Birou operativ Alea Office Rendez-Vous

Rendez-Vous este conceput pentru a crea spatii de colaborare. Intr-o epoca in care flexibilitatea in ceea ce priveste modalitatile si locurile devine o necesitate, aceasta colectie este desc..
Birou operativ Alea Office Zefiro

Zefiro foloseste aluminiu anodizat si este apreciat pentru designul sau si solutiile tehnice incredibil de inovatoare. Foarte flexibil in ceea ce priveste marimea si solutiile, datorita cadr..
Birou operativ Aresline Campus

Campus este un sistem de birouri elegante si curate, care poate fi personalizat cu patru tipuri de accesorii de diferite forme, finisaje si dimensiuni, impreuna cu o mare varietate de elemen..
Birou operativ Aresline Campus Studio

Campus Studio este o linie de mese concepute pentru a fi modulare si usor de aranjat. Fiecare masa poate fi personalizata cu o mare varietate de accesorii in functie de utilizare si context...
Birou operativ Aresline Poli

Poli este o masa multifunctionala care se remarca prin utilizarea inovatoare, patentata, a colturilor magnetice. Cu acest sistem, mai multe mese pot fi atasate intre ele in configuratii dife..
Birou operativ Aresline Zero9 Table

Gama Zero este completata cu o masa pliabila ce, alaturi de scaunul Zero9, poate oferi solutia perfecta pentru decorarea unei sali de conferinte sau a unei sali dedicate studiului.Designer –..
Birou operativ Calligaris Biblio CS4116

Biblio este un model de birou ideal pentru locuinta, acolo unde ai nevoie de momente de relaxare. Cadrul din metal tubular este desavarsit cu panouri superioare acoperite in piele, ce ofera ..
Birou operativ Calligaris Match CS4080

Match este un model de birou din lemn, cu marginile rotunjite, ce reprezinta solutia ideala pentru spatiile mai putin generoase. Aspectul natural al lemnului este o caracteristica extrem de ..
Birou operativ cu suprafata reglabila Aresline Hip-Up Family

Hip-Up Family este disponibila in trei modele diferite, toate fiind cu partea superioara rabatabila si roti blocabile. Mesele combina flexibilitatea cu rezistenta si reprezinta solutiile per..
Birou operativ Della Valentina Office,  DV804 E-Place

Solutii noi pentru birourile operative. O gama cu stil proaspat, functional, versatil si cu un sistem se asamblare extrem de simplu. Aceasta serie ofera spatii operative si executive complet..
Birou operativ Della Valentina Office,  DV805 Treko

Simplu si elegant. Practicalitatea, flexibilitatea si promptitudinea sunt principalele caracteristici care permit crearea unor medii de lucru moderne, extrem de simple si funcitonale. Perspe..
Birou operativ Della Valentina Office,  DV812 Enna

Design - Antonio Morello"Essential expression of lightness" - design, stil si flexibilitate compozitionala. Configuratiile functionale se pot personaliza atat pentru medii de lucru colective..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_01_HSO

Comp_01_HSO, Design de Enzo Berti Masa pentru birou - DV911 NotoPiedestal metalic -  DV550 PedestalsBara cu module suspendate si accesorii - DV504 Milo..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_02_HSO

Comp_02_HSOMasa pentru birou - DV812 EnnaPiedestal metalic -  DV550 PedestalsModule suspendate si accesorii - DV504 Milo..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_03_HSO

Comp_03_HSOMasa ajustabila - DV911 MiloTaburet -  DV350 RefugeBara cu module suspendate si accesorii - DV504 Milo..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_04_HSO

Comp_04_HSOMobilier multimedia - DV401 E-MediaBiblioteca -  DV522 RomaMasuta de cafea - DV300 Accessories..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_05_HSO

Comp_05_HSOUnitate de stocare integrata - DV505 RioBirou -  DV802 Storage units sliding doors - DV545 SeulBara cu accesorii - DV504 MiloPanouri acustice - Colibri DVO GalleryMasuta de c..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_06_HSO

Comp_06_HSOBiblioteca multifunctionala - DV910 OxfordMasa circulara -  DV805 TrekoBiblioteca modulara - DV527 Taba..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_07_HSO

Comp_07_HSOMasa de scris - DV816 NidaBiblioteca modulara -  DV526 LimaPanouri acustice - Colibri DVO Gallery..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_08_HSO

Comp_08_HSOMasuta de cafea - DV300 AccessoriesBiblioteca modulara -  DV526 Lima..
Afisare 1 - 30 din 51 (2 pagini)