paturi


paturi

Stim cu totii cat de importanta este odihna dupa o zi solicitanta la birou sau oricare alta activitate. Colectia de paturi pe care v-o punem la dispozitie va satisface cele mai sofisticate gusturi. Aceste paturi, indiferent ca sunt tapitate cu materiale textile, piele sau cu lemn la vedere, sunt construite pentru a fi utilizate pentru o perioada indelungata si contin doar materiale de cea mai buna calitate.

Relaxati-va, puneti-va ordine in ganduri si lasati visele sa va invaluie in cele mai confortabile si mai durabile paturi din oferta nuovo-design.  Eleganta, rafinamentul si designul s-au unit si au desavarsit paturile cu personalitate, au definitivat placerea de a va relaxa in propria locuinta. 

Oferta de paturi nuovo design se bucura de o manopera precisa, de tesaturi fine si exacte si aduc armonia la rang de must-have. Patul poate deveni parte din casa dumneavoatra, parte din bucuriile dumneavoastra si va poate ajuta sa aveti un somn si o pozitie potrivita pentru o viata de calitate.


Pat  stofa piele Ditre Italia Sanders

Patul Sanders si variantele sale va ofera solutii multiple, nealocand nici o limita imaginatiei. Modelul este disponibil cu husa de acoperire de o singura culoare, bicolora, piele, imitatie ..
Pat dublu Calligaris Dixie CS/6045-K

Dixie este un pat dublu, modern, cu un spatar din lemn generos. Placile de lemn sunt usor curbate, oferind o estetica speciala, iar picioarele pot fi din lemn sau metal, in functie de gustur..
Pat dublu Calligaris Erie CS/6059-BK

Erie este un pat de lemn, model kingsize, cu un spatar generos cu motive geometrice. Patul Erie este usor ridicat de la sol pe niste piloni de lemn, iar spatarul se sprijina de podea printr-..
Pat dublu Calligaris Erie CS/6059-KC

Erie este un pat de lemn, model kingsize, cu un spatar generos cu motive geometrice. Patul Erie dispune de spatiu de depozitare ce poate fi accesat cu ajutorul unui piston.Designer – Calliga..
Pat dublu Calligaris Michigan CS/6062-KP

Michigan este un pat dublu cu forme deosebite, spatar inalt si materiale detasabile. Este prevazut cu spatiu de depozitare cu dubla comanda (inclinat si ridicat)Designer – Calligaris Studio..
Pat dublu Calligaris Ontario CS/6057-BK

Ontario este un pat dublu cu picioare de lemn, circulare, iar spatarul se sprijina de podea pe un suport orizontal. Spatarul este compus din elemente bicolore, pentru un aspect de invidiat.D..
Pat dublu Calligaris Salton CS/6061-BK

Modelul de pat Salton este realizat din lemn, se sprijina pe patru picioare cilindrice si are spatarul inalt. Un pat dublu, confortabil si foarte cochet.Designer – Calligaris Studio..
Pat dublu Calligaris Salton CS/6061-KC

Salton este un pat dublu din lemn, cu spatar inalt, decorat cu stil si eleganta. Acest model Salton dispune si de spatiu de depozitare, accesibil cu ajutoul unui piston.Designer – Calligaris..
Pat dublu Calligaris Swami CS/6021-BKP

Gama de paturi duble Swami se remarca prin modelele complet captusite, in materiale de tip EKOS (un material sintetic, usor de curatat, moale si delicat la atingere). Swami este echipat si c..
Pat dublu modern Nicoletti Home Echo

Patul dublu Nicoletti Home Echo are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilitatii. D..
Pat dublu modern Nicoletti Home Edith

Patul dublu Nicoletti Home Edith are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilitatii. ..
Pat dublu modern Nicoletti Home Fair

Patul dublu Nicoletti Home Fair are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilitatii.Da..
Pat dublu modern Nicoletti Home Foam LT

Patul dublu Nicoletti Home Foam LT are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilitatii..
Pat dublu modern Nicoletti Home Jane

Patul dublu Nicoletti Home Jane are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilitatii. D..
Pat dublu modern Nicoletti Home Londra

Patul dublu Nicoletti Home Londra are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilitatii...
Pat dublu modern Nicoletti Home Snap

Patul dublu Nicoletti Home Snap are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilitatii. D..
Pat dublu modern Nicoletti Home Vincent

Patul dublu Nicoletti Home Vincent are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilitatii..
Pat dublu modern Nicoletti Home Wall

Patul dublu Nicoletti Home Wall are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilitatii. D..
Pat elegant DeAngeli Cleopatra

Cleopatra este un mix de culturi si traditii incorporate intr-o piesa de mobilier cu un spatar ce imbunatateste zona de relaxare. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in i..
Pat elegant DeAngeli Diana Capitone

Cusaturile si textura patului Diana Capitone sunt excelent executate si interpreteaza cu succes o manopera sofisticata si de cea mai buna calitate. Producatorul DeAngeli are o traditie de pe..
Pat elegant DeAngeli Kenzia

Experienta si cunostintele tehnice ale designerilor italieni au fost folosite cu maiestrie pentru a crea patul Kenzia, destinat sa dureze ani buni de acum incolo. Producatorul DeAngeli are o..
Pat elegant DeAngeli Sissi

Puteti redescoperi momentele trecute intr-o admosfera calda si foarte prietenoasa cu patul Sissi. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se dife..
Pat modern Al2 Vintme 051

Traim in vremuri de globalizare, avem acces deschis pe piata mondiala si ne dorim mereu calitate. Asa gandesc cei de la Al2 ce creaza mobilier unic si de inalta calitate, avand o istorie de ..
Pat modern Al2 Vintme 052

Traim in vremuri de globalizare, avem acces deschis pe piata mondiala si ne dorim mereu calitate. Asa gandesc cei de la Al2 ce creaza mobilier unic si de inalta calitate, avand o istorie de ..
Pat modern Dall'Agnese Basic

Basic este un pat minimalist ce va poate scapa de griji deoarece este potrivit oricarui tip de decor. Simplu si bine proportionat este pretabil atat stilului modern cat si celui clasic. Patu..
Pat modern Dall'Agnese Bed One

Bed One este un pat tineresc, cu personalitate puternica si unica, ce poate aduce vitalitate in dormitor. Paturi duble, simple, din piele, cu tesaturi diverse si structuri solide, toate sunt..
Pat modern Dall'Agnese Bolero

Patul Bolero surprinde prin tabloul impunator din lemn cu forma curbata. Paturi duble, simple, din piele, cu tesaturi diverse si structuri solide, toate sunt puse la dispozitie pentru dumnea..
Pat modern Dall'Agnese Celine

Patul Celine este realizat dintr-o tesatura inovativa creata de cei de la Dall’Agnese pentru  a completa solutiile pentru dormitor. Capacul patului este unul inalt, prevazut cu laterale..
Pat modern Dall'Agnese Charlie

Patul Charlie este impunator si plin de caracter. Aspectul natural, usor neslefuit, este perfect in contrast cu tesaturile. Paturi duble, simple, din piele, cu tesaturi diverse si structuri ..
Pat modern Dall'Agnese Christal

Christal este un pat romantic, cu forme rotunjite, disponibil atat in tesaturi cat si in piele. Paturi duble, simple, din piele, cu tesaturi diverse si structuri solide, toate sunt puse la d..
Afisare 1 - 30 din 65 (3 pagini)