HotSpring


Jacuzzi cu 2 locuri TX HotSpot HotSpring

Jacuzzi-ul TX este dotat cu doua locuri,oferind putere si confort intr-un pachet compact.Fiind usor de introdus intr-un spatiu restrans,precum un apartament sau un balcon,acest spa simplu de..
Jacuzzi cu 3 locuri Jetsetter Highlife HotSpring

Oferind un hidromasaj avansat cu jeturi patentate precum Moto-Massage® DX si JetStream®,modelul Jetsetter acomodeaza cu usurinta pana la trei persoane in cel mai confortabil mod cu putinta.A..
Jacuzzi cu 3 locuri Jetsetter Highlife NXT HotSpring

Acest jacuzzi foarte special a fost proiectat pentru a furniza experienta spa-urilor cu hidromasaj Hot Spring® din colectia Highlife NXT intr-un pachet compact.Facand parte din aceasta colec..
Jacuzzi cu 3 locuri Stride HotSpot HotSpring

Cele 18 jeturi,lounge-ul confortabil si apa fierbinte fac din jacuzzi-ul Stride un refugiu perfect dupa o zi agitata.Izolatia FiberCor® si capacul termoizolant vor tine costurile de function..
Jacuzzi cu 3 locuri SX HotSpot HotSpring

Modelul SX de 3 persoane este dotat cu jetul patentat Moto-Massage® si cu toate caracteristicile tehnice regasite in spa-urile Hot Spring de dimensiuni mai mari.Incalzitorul No-Fault® si izo..
Jacuzzi cu 4 locuri Bolt Limelight HotSpring

Design-ul simplu si elegant si cele 17 jeturi care elibereaza tensiunea din muschi si incheieturi caracterizeaza modelul Bolt.Patru persoane vor sta confortabil in acest spa,iar apa va fi in..
Jacuzzi cu 4 locuri Glow Limelight HotSpring

Iluminat cu ajutorul sistemului Raio® cu LED-uri multicolore,modelul Glow iti permite sa iti alegeti culoarea corespunzatoare starii tale de spirit in timp ce te bucuri de cele 30 de jeturi ..
Jacuzzi cu 4 locuri Triumph Highlife HotSpring

Cu un design superb si doua lounge-uri pe care doua persoane se pot intinde confortabil,spa-ul Triumph isi asigura locul in care poti evada din viata cotidiana,lasand grijile si stresul in a..
Jacuzzi cu 5 locuri Aria Highlife HotSpring

Obtinand premiul "Consumers Digest Best Buy",modelul Aria este dotat cu tehnologie avansata precum jetul Moto-Massage® DX,capac termoizolant care sigileaza cada,filtre Tri-X® si un lounge co..
Jacuzzi cu 5 locuri Aria Highlife NXT HotSpring

Modelul de jacuzzi Envoy face parte din colectia HighLife a celor de la HotSpring. Jacuzzi-ul Aria este dotat cu un sistem compus din 35 de jeturi pentru hidromasaj special dezvoltate pentru..
Jacuzzi cu 5 locuri Envoy Highlife HotSpring

Dotat cu 43 de jeturi puternice,modelul Envoy furnizeaza performante de top care asigura o relaxare totala.Cu 5 locuri,filtrare avansata cu filtre Tri-X pentru o apa curata ca lacrima si pom..
Jacuzzi cu 5 locuri Envoy Highlife NXT HotSpring

Modelul de jacuzzi Envoy face parte din colectia HighLife a celor de la HotSpring. Dotat cu 43 de jeturi puternice, modelul Envoy furnizeaza performante de top care asigura o relaxare t..
Jacuzzi cu 5 locuri Prodigy Highlife HotSpring

Modelul inovativ Prodigy acomodeaza confortabil 5 persoane,fiind dotat cu o varietate de jeturi care detensioneaza intregul spate si zona cervicala.Pe langa masajul relaxant,design-ul acestu..
Jacuzzi cu 5 locuri Propel HotSpot HotSpring

Jacuzzi-ul Propel ofera un confort excelent cu ajutorul celor doua sezlonguri,5 locuri in total si 23 de jeturi puternice amplasate astfel incat sa ofere un masaj targetat si diferit pe fiec..
Jacuzzi cu 5 locuri Pulse DL Limelight HotSpring

Bucura-te de luxul oferit de apa fierbinte,de hidromasajul viguros si de cele doua paturi confortabile impreuna cu familia si prietenii.Modelul Pulse DL (Double Lounge) este dotat cu jeturi ..
Jacuzzi cu 6 locuri Flair Limelight HotSpring

Proiectat pentru a oferi un hidromasaj viguros si pentru a asigura un confort maxim,jacuzzi-ul Flair este spatiul perfect pentru o deconectare totala de la cotidian.Relaxeaza-te in apa fierb..
Jacuzzi cu 6 locuri Relay HotSpot HotSpring

Cu o capacitate maxima de 6 persoane,tetiere moi pentru sustinerea capului si 35 de jeturi puternice,modelul Relay ofera suficient spatiu pentru ca tu,prietenii si familia ta sa va puteti re..
Jacuzzi cu 6 locuri Sovereign Highlife HotSpring

Cu un design de ultima ora,iluminare Luminescence® cu LED-uri multicolore si cascada BellaFontana®,modelul Sovereign iti ofera ambianta perfecta pentru a te bucura de un hidromasaj relaxant...
Jacuzzi cu 6 locuri Tempo HotSpot HotSpring

Cu o capacitate maxima de 6 persoane,jacuzzi-ul Tempo elibereaza tensiunea din muschi si incheieturi cu ajutorul jeturilor targetate,care includ si jetul Directional Hydromassage.Cu un sti..
Jacuzzi cu 6 locuri Vanguard Highlife HotSpring

Eficient din punct de vedere al consumului de energie,modelul Vanguard ofera 6 locuri confortabile si este dotat cu grupuri targetate de jeturi care maseaza zona cervicala,umerii,spatele si ..
Jacuzzi cu 6 locuri Vanguard Highlife NXT HotSpring

Jacuzzi-ul Vanguard NXT este dotat cu un sistem compus din 38 de jeturi pentru hidromasaj special dezvoltate pentru a elibera tensiunea din zone targetate precum spatele, zona cervicala, ume..
Jacuzzi cu 7 locuri Grandee Highlife HotSpring

Marele jacuzzi Grandee acomodează cu ușurință un grup de 7 persoane, cu spațiu suficient pentru ca fiecare dintre aceștia să se poată bucura de jeturi de ultimă oră, o pompă cu două viteze ș..
Jacuzzi cu 7 locuri Grandee Highlife NXT HotSpring

Modelul de jacuzzi Grandee face parte din colectia HighLife a celor de la HotSpring. Marele jacuzzi Grandee acomodeaza cu usurinta un grup de 7 persoane, cu spatiu suficient pentru ca fiecar..
Jacuzzi cu 8 locuri Gleam Limelight HotSpring

Proiectat pentru a acomoda confortabil pana la 8 persoane,modelul Gleam creeaza un spatiu in care puteti sa va relaxati si sa comunicati cu prietenii si familia.Pe langa stilul modern si jet..
Afisare 1 - 24 din 24 (1 pagini)