DallAgnese


Canapea moderna Dall'Agnese Comfort

Canapelele Comfort sunt sinonime cu rubustetea si confortul. Liniile simple mentin proportiile potrivite si imbunatatesc admosfera cu detalii elegante. Colectia de canapele Dall’Agnese se pr..
Canapea moderna Dall'Agnese Milton

Milton face parte dintr-un concept cu totul nou de canapele, excelente pentru spatii limitate deoarece sezutul poate fi utilizat complet. Colectia de canapele Dall’Agnese se prezinta intr-o ..
Canapea moderna Dall'Agnese Play

Play face parte din conceptul de „sistem de canapele”. Acesta cuprinde mai multe elemente de mobilier din materiale textile, este prevazut cu un spatar cu sistem de greutati pentru a crea o ..
Canapea moderna Dall'Agnese Poldo

Cusatura speciala de pe cotierele canapelei Poldo ii ofera personalitate si unicitate. Canapeaua se sprijina pe picioare din otel ce ofera un aspect aerisit, ordonat, ce faciliteaza curatare..
Canapea moderna Dall'Agnese Swing

Swing este o canapea moderna ce combina confortul cu designul. Carcasa de baza adaposteste perne pline, cu aspect foarte rafinat. Colectia de canapele Dall’Agnese se prezinta intr-o varietat..
Fotoliu modern Dall'Agnese Bea

Fotoliul Bea are o structura solida din lemn, intr-o varietate de nuante: stejar tratat termic, nuc, frasin, etc. Acest model poate fi utilizat atat in living cat si intr-o sala de mese. Put..
Fotoliu modern Dall'Agnese Dafne

Designul nordic si viziunea italiana si-au dat intalnire pentru a crea fotoliul Dafne. Acest model este potrivit oricarui tip de decor datorita structurii din lemn masiv. Puteti alege acum f..
Fotoliu modern Dall'Agnese Elly

Elegant si in nuante rafinate, fotoliul Elly este potrivit pentru camerele de zi ce-si dorescc sa capete personalitate. Puteti alege acum fotoliul preferat din gama Dall’Agnese, gandita si r..
Fotoliu modern Dall'Agnese Glup Lounge

Fotoliu de lounge clasic in forma sa invaluitoare, cu tapiterie, piele si piele ecologica Dall’Agnese. Baza este din lemn, intoarsa cu grija si atentie la detalii, pentru a adauga soliditate..
Fotoliu modern Dall'Agnese Le Mans

Fotoliul Le Mans a fost inspirat de carcasele confortabile si invaluitoare ale scaunelor pentru masini de curse, transformate in mobilier de casa de catre Matteo Zorzenoni. Are o baza fixa c..
Fotoliu modern Dall'Agnese Madame

Fotoliul Madame este elegant, rafinat si potrivit oricarui tip de decor. Puteti alege acum fotoliul preferat din gama Dall’Agnese, gandita si realizata pentru a completa cu succes orice tip ..
Fotoliu modern Dall'Agnese Planka

Fotoliul Planka s-a nascut dintr-un suport pentru picioare bine captusit, care si-a facut drum si este dotat cu un spatar, sau mai bine zis doua optiuni de spatar, unul jos, celalalt inalt. ..
Fotoliu modern Dall'Agnese Supernova

Fotoliul elegant Supernova exprima un design simplu si pur, perfect pentru a decora medii cu un stil contemporan si riguros. Partea captusita, poate sa fie tapitata dupa dorinta in tesatura,..
Fotoliu modern Dall'Agnese Vamp

Soft si confortabil, fotoliul Vamp aduce personalitate camerelor de zi. Vamp are o structura speciala, ergonomica. Puteti alege acum fotoliul preferat din gama Dall’Agnese, gandita si realiz..
Masa de tip consola Dall'Agnese Slash

Slash este o masa de tip consola cu baza metalica cromata sau cu aspect ruginit, iar partea superioara are cadrul din lemn perimetral. Disponibila in nuante de dark emperador, carrara sau gi..
Masa de tip consola Dall’Agnese, Eiffel

Eiffel este o masuta de tip consola, cu margini simple, rotunjite, cu o inclinatie de 30°, din lemn sau ingres. Baza se remarca prin lamelele metalice care converg spre centru.Dimensiuni:Lun..
Masa de tip consola Dall’Agnese, Supernova

Supernova este o masuta cu linii esentiale, cu suport din tije metalice. Supernova este disponibila in versiunea ovala sau dreptungiulara, dotata cu raft din lemn.Dimensiuni:Lungime - 119,7 ..
Masa dining Dall'Agnese Flap

Flap este n intregime din lemn de stejar tratat la cald,cu extensie. Disponibila in oricare dintre culorile si finisajele Dall'Agnese. Blat din sticla alba. Mesele dining din gama Dall'Agnes..
Masa pentru dining Dall'Agnese Bomber

Bomber reprezinta o colectie noua si completa de mese a celor de la Dall'Agnese. Colectia Bomber ofera mese de cafea sau mese pentru camerele de zi, versatile si cu detalii executate cu mare..
Masa pentru dining Dall'Agnese Mastertable

Mastertable reinventeaza modul cum este perceputa zona de luat masa oferind solurii multiple. Fie ca alegeti variantele extensibile, fixe, patrate sau dreptunghiulare, cu picioare rotunjite ..
Masa pentru dining Dall'Agnese Radar

Masa pentru dining Radar Ovale dispiune de un blat din lemn de stejar si baza din lac alb. Mesele pentru dining din gama Dall'Agnese se deosebesc prin forma si calitatea materialelor si sunt..
Masa pentru dining Dall’Agnese, Eiffel

Eiffel este o masa dominanta, eleganta, cu lamele metalice subtiri ce ies in evidenta. Blatul este din gresie sau sticla lacuita, dreptunghiular sau oval. Disponibila si in varianta extensib..
Masa pentru dining Dall’Agnese, Kiri

Masa Kiri combina elemente verticale aerisite, intr-o succesiune de tije metalice, cu un varf compact. Masa poate fi ovala sau dreptunghiulara, cu blat din lemn, sticla sau gresie.Dimensi..
Masa pentru dining Dall’Agnese, Koniko

Masa Koniko are o mandrete si o simplitate statutara, blatul are magini rotunjite, iar baza are o structura conica. Disponibila in mai multe nuante.Dimensiuni:Lungime - 240 cmInaltime - 74,9..
Masa pentru dining Dall’Agnese, Smooth

Masa Smooth are forme organice, cu picioare situate la capatul blatului, unde marginile se unduiesc usor pentru un plus de armonie.Dimensiuni:Lungime - 220 (180 - 260) cmInaltime - 75,1 cmLa..
Masa pentru dining Dall’Agnese, Supernova

Supernova este o masa pentru dining riguroasa cu structura tubulara. In partea superioara blatul poate fi din sticla transparenta, in nuante de bronz transparent sau gri.Dimensiuni:Lungime -..
Masuta de cafea Dall'Agnese Azimut

Azimut este o masuta de cafea dreptunghiulara cu grosimea de 40 mm si marginile la unghi de 30 °, cu Laminam si sticla cu grosimea de 14 mm.Este sustinuta de o baza metalica, solida, cu fini..
Masuta de cafea Dall'Agnese Bomber

Bomber reprezinta o colectie noua si completa de mese a celor de la Dall'Agnese. Colectia Bomber ofera mese de cafea sau mese pentru camerele de zi, versatile si cu detalii executate cu mare..
Masuta de cafea Dall'Agnese Slash

Slash este o masuta de cafea cu forma dreptunghiulara sau patrata, cu baza metalica vopsita si blat din lac, lemn sau marmura. Eleganta si cocheta masuta de cafea din gama Dall'Agnese este f..
Masuta de cafea Dall'Agnese Zoe

Masuta de cafea cu forma ovala si rotunda, disponibla in trei marimi diferite. In intregime din esenta de lemn de stejar. Dimensiuni Zoe Small:       ..
Afisare 1 - 30 din 80 (3 pagini)