accesorii


accesorii

Accesoriile de birou din oferta noastra cuprind de la piese de mobilier pentru partitie, care ajuta la delimitarea estetica a spatiului sau corpuri de iluminat in zona de lucru, la vaze, lampi si veioze sau perne decorative. Birourile devin habitatul in care colegii isi impart mai mult decat spatiul de lucru, isi impart o buna parte din timpul lor, iar accesoriile de delimitare intre birourile de tip open space, corpurile de depozitare si panourile frontale trebuie sa fie placute vizual pentru ca orele la serviciu sa fie productive. Pe de alta parte, cuierele, decoratiunile interioare, pernele fac personalul sa vina cu drag la birou.

Ca timpul la birou sa devina productiv pentru angajati, crearea unui mediu estetic si viu amenajat devine o prioritate. O alta prioritate, luata in serios de designeri, este aceea de a crea accesorii de birou cat mai placute vizual, pastrand componenta practica a acestora. Un exemplu evident consta in suportul pentru cabluri care, dincolo de economia functionala a unui birou, prin liniile rotunjite si aspectul modernist, face habitatul de lucru mai confortabil vizual.

Modelele variate de lampi de birou sunt alte accesorii aproape indispensabile pentru persoanele care lucreaza pana seara tarziu, iar designerii italieni au considerat nevoile acestor persoane care muncesc mult prioritare si au creat lampi si veioze practice, dar cu un aspect cu totul iesit din comun, modern-futurist chiar. Rasfoiti oferta noastra si comandati accesorii inovative pentru birou!


Accesorii birou pentru gestionarea cablurilor Della Valentina Office, Wire management

Echipamente care fac diferenta. Pentru a satisface toate gusturile, a stimula functionalitatea si personalizarea seriei noastre si pentru a completa orice piesa de mobilier, am creat o gama ..
Accesorii birouri Della Valentina Office, Colibri Family

Colibry nu este un produs ci mai degraba un sistem de obiecte concepute pentru a lucra sinergic cu persoanele. Panouri acustice, elemente de decor frumos colorate si variate...
Accesorii birouri Della Valentina Office, DV350 Refuge

Eleganta, flexibilitate compozitionala si confort acustic. DV350 Refuge este un sistem ce cuprinde ecrane acustice care pot fi orientate in orice directie pentru a defini spatiul, tabureti, ..
Accesorii birouri, masuta de cafea Della Valentina Office, Coffee Tables Lounge Area

Masute de cafea cu blaturi din melamina sau gresie portelanata, structura metalica si baza de ciment...
Accesorii birouri, panouri despartitoare Della Valentina Office, Screen

DV300 Screens include separatoare dedicate spatiilor de birouri, operatorilor si tuturor celor care intra in contact cu publicul. Aceasta colectie cuprinde ecrane din plexiglas transparent, ..
Accesorii complementare Della Valentina Office, Complements

Echipamente care fac diferenta. Pentru a satisface diferitele nevoi, a stimula functionalitatea si personalizarea seriei noastre si pentru a completa orice piesa de mobilier, am creat o gama..
Accesorii decor partitii interior exterior Plust Gradient

Partitie decorativa modulara formata din doua bucati de diferite inaltimi. Combinatia de module prin intermediul laturilor bazei hexagonale va permite sa creati part..
Accesorii decorative interior exterior Plust Drago

Atat "Drago" cat si "Draghhetto" sunt inspirate dupa cel mai indragit si fascinant personaj fictiv. Datorita designului contemporan, Drago este un cadou original indiferent de varsta. Dispon..
Accesorii diverse pentru birou Della Valentina Office, Accessories

Echipamente care fac diferenta. Pentru a satisface toate gusturile, a stimula functionalitatea si personalizarea seriei noastre si pentru a completa orice piesa de mobilier, am creat o gama ..
Accesorii, partitii pentru birou Aresline, Pra

Pra este rezultatul cercetarilor privind acustica si confortul auditiv in sala de clasa, biblioteca, sala de conferinta. Pra are o forma cu geometrii speciale, culori speciale si este imbuna..
Cuier - uscator decorativ - Plust Lapsus

Cuier decorativ, cu forma inspirata dupa plantele intalnite in desert. Echipat cu 6 agatatoare, Lapsus este un cuier decorativ si functional in acelasi timp, ideal pentru casa. Baza din meta..
Cuier birou Linea Fabbrica, Rainbow

Rainbow este un suport pentru haine, umbrele, functional si incapator, din otel vopsit, imbogatit cu detalii din polimer colorat, disponibil in patru nuante.DimensiuniInaltime - 177 cmLatime..
Cuier decorativ cu iluminare Plust Godot Light

Godot este un cuier pentru haine care este inspirat din lumea fictiva. Echipat cu nisa centrala cu scop de depozitare si agatatoare schimbabile de diferite culori. Se adapteaza perfect la zo..
Cuier decorativ interior exterior Plust Godot

Godot este un cuier pentru haine care este inspirat din lumea fictiva. Echipat cu nisa centrala cu scop de depozitare si agatatoare schimbabile de diferite culori. Se adapteaza perfect la zo..
Lampa led pentru birou Della Valentina Office, Lamp Byblos

Lampa led integrabila isi poate gasi utilitatea atat in ​​cadrul birourilor executive cat si in cadrul celor operative..Cadru este din aluminiu: aluminiu anodizat sau negru anodizat si dispu..
Obiecte decorative Plust Leaf + Flower

Crengute decorative din polietilena disponibile in culori variate. Gama cromatica este usor de asortat, ceea ce duce la efecte de compozitie deosebite si de a imbogati spatiile int..
Panou despartitor pentru birouri Alea Office Ortho

Panourile despartitoare Ortho sunt proiectate pentru a putea fi atasate la birouri, obtinand astfel un colt de intimitate rapid si usor. Panoul este din melamina cu o grosime de 30 mm, cu co..
Panou despartitor pentru birouri Alea Office Safe

Safe reprezinta o linie de produse care transforma mediul de lucru inntr-un loc sigur si sanatos. Ecranele sunt sigure si proiectate pentru a proteja oamenii de virusi si bacterii. Panourile..
Panou despartitor pentru birouri Alea Office Stream

Stream reprezinta un sistem de panouri indepedente, sustinute de o pereche de stalpi metalici cu o baza rotunda. Panourile sunt disponibile in diferite tipuri de materiale si finisaje, adapt..
Panouri acustice Della Valentina Office, Ceiling Working Area

Sistem modular de panouri acustice, suspendate sau pentru tavane false...
Panouri acustice Della Valentina Office, Fabric Frontal Panel Working Area

Set de panouri acustice pentru birouri / perete despartitor...
Panouri acustice Della Valentina Office, Totem Working Area

Panouri acustice combinate cu surse de iluminare, difuzor de parfum si sistem de suntet, o sinteza functionala si senzoriala...
Panouri acustice Della Valentina Office, Wall Working Area

Set de panouri acustice hexagonale, modulare, de perete sau tavan...
Panouri frontale Della Valentina Office, Frontal Panels

Echipamente care fac diferenta. Pentru a satisface diferitele nevoi, a stimula functionalitatea si personalizarea seriei noastre si pentru a completa orice piesa de mobilier, am creat o gama..
Solutii cablare pentru birouri Ideal Form Team, 45/90 – Plus

Colectia 45/90 reprezinta unirea tehnicii cu arta si oferirea de solutii pentru birouri cu volume pure si detalii speciale. Colectia este proiectata de Roberto Garbugli si este gata sa raspu..
Solutii depozitare Della Valentina Office, Storage Accessories

Echipamente care fac diferenta. Pentru a satisface diferitele nevoi, a stimula functionalitatea si personalizarea seriei noastre si pentru a completa orice piesa de mobilier, am creat o gama..
Suport individual pentru dozator dezinfectant AL2, Safe Dispencer Holder

Alea Office ofera propria sa versiune de dozator si dispozitive pentru suport individual de protectie, pentru a asigura un loc de munca sigur, fara germeni. Structura este realizata din tabl..
Suport pentru fixarea blatului Meatalmobil, Harvey 1130

Suport pentru fixarea blatului, din aluminiu turnat si pads d cauciuc. Fiecare sevalet este echipat cu o priza schuko si 2 prize USB. Potrivit pentru blat de masa 300x120 sau 240x120..
Vaza decorativa cu iluminare Plust Harbo Light

Vaza iluminata cu o silueta impozanta, ideala pentru jocuri de lumini cu un puternic impact emotional. Potrivita pentru spatii deschise si zone in aer liber. Necesita sistem de fixare in pod..
Vaza decorativa interior exterior Plust Drop

Vaza decorativa potrivita pentru uz interior / exterior. Poate fi decorata cu crengi uscate sau plante de cactus pentru a accentua contrastul dintre acestea si forma simpla a vazei. Potrivit..
Afisare 1 - 30 din 33 (2 pagini)