Planika


Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, CHANTICO

Chantico Glassfire este un semineu rotund portabil, de masa, care poate functiona ca element decorativ oriunde doriti - in interiorul sau in afara casei dvs. Constructia de inalta calitate e..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, DANCING FLAMES

Dancing Flames este un semineu rotund din sticla, cu un finisaj atragator din stejar pluta. Se va evidentia ca un element decorativ perfect al tuturor spatiilor. Arzatorul este inchis cu un ..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, JAR

JAR proiectat de cunoscutul arhitect Christophe Pillet este o unitate portabila, un semineu pentru uz exterior si interior. Baza stabila din beton impreuna cu cilindrul de sticla sunt facute..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, RONDO

Rondo este un insert unic de biosemineu care adauga caldura si frumuseteaza exterioarele. Datorita tehnologiei Commerce Technology™, acest produs este complet sigur si eficient cu pana la 10..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, SIMPLE

Acest semineu rotund si modern este potrivit atat pentru interior, cat si pentru exterior. Acest produs este construit la cele mai inalte standarde de calitate. Structura sa din otel inoxida..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, TOTEM

Totem este o coloana de foc de exterior care ofera un design elegant si se imbina perfect in spatiile exterioare moderne, atat de uz casnic, cat si comercial. Foloseste combustibil bioetanol..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, FLA3 / FLA3+

FLA3 este primul „semineu inteligent” din lume cu tehnologia BEV®  (Burning Ethanol Vapors) creat de inginerii Planika. Acest insert de semineu lung vine cu toate solutiile de ultima ge..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, L-FIRE

L-Fire este o insertie moderna de bioetanol cu tehnologie BEV®  (Burning Ethanol Vapors) pentru a inlocui soba traditionala cu lemne. Cu acest semineu cu arzator de busteni, va oferim c..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, NEO BURNER

Neo Burner este un semineu alimentat cu etanol din colectia premium Planika – o alternativa pentru semineele traditionale cu lemne. Carcasa dedicata permite instalarea unitatii aproape imedi..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, PRIME FIRE

Prime Fire este un arzator de bioetanol modern, minimalist, cu o linie de foc curata. Accesibil, de dimensiuni compacte, dar avand in acelasi timp toate avantajele tehnologiei patentate BEV®..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, RONDO AUTOMATIC

Rondo Automatic functioneaza cu etanol folosind aceeasi tehnologie patentata BEV®  (Burning Ethanol Vapors). Este dedicat utilizarii in interior, nu necesita cos de fum sau aerisire sau..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, SENSO BURNER

Senso Burner ofera spatiului tau, un foc intr-o forma compacta si confortabila. Acest arzator cu bioetanol va fi un inlocuitor excelent pentru cele traditionale, deoarece nu produce fum sau ..
Semineu electric Planika, Astro Electric Fireplace

Astro - semineul electric prezinta tehnologie LED 3D de ultima generatie, pentru a oferi cele mai realiste flacari. Este ideal pentru locuri publice, proprietati comerciale si proiecte inova..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, FARO

Faro este cel mai popular incalzitor de terasa pe gaz din Europa. Este alimentat cu GPL si emite caldura de pana la 8 kW. Acest incalzitor de terasa pentru exterior este complet portabil. Pu..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO BLACK

Galio Black este un semineu liniar pe gaz cu un aspect negru, elegant, care se va combina perfect cu orice stil al spatiului tau exterior. Designul sau unic si forma portabila vor crea o dec..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO CORTEN

Bucurati-va de nopti confortabile cu focarul nostru in aer liber cu gaz - Galio Corten. Nu numai ca va va prelungi intalnirile de seara in gradina, dar va aduce si o nota de lux spatiului du..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO FIRE PIT BLACK

Galio Fire Pit Black este un semineu pe gaz pentru gradina sau terasa. Tehnologia implementata va permite sa controlati cu usurinta focul. Semineul pe gaz va ofera toate avantajele unui foca..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO FIRE PIT CORTEN

Galio Fire Pit Corten este un produs de sine statator, portabil. Permite instalarea usoara si aranjarea libera a semineului - nu este necesara conexiune electrica. Doua solutii de control, u..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO FIRE PIT INSERT

Nu vrem sa va limitam imaginatia si, prin urmare, am creat Galio Fire Pit Insert. Acest semineu automat pe gaz de exterior asigura posibilitati nesfarsite de amenajare si ofera tot ce aveti ..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO H INSERT

Galio H este un semineu pe gaz, de exterior, care ofera o flacara in forma de H pentru a crea o vedere tridimensionala a focului. Aceasta solutie unica va fi un spectacol instantaneu in zona..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO INSERT

Galio este un arzator liniar pe gaz destinat utilizarii in exterior. Galio Insert vine intr-o versiune manuala sau automata. Modelul automat va permite sa controlati semineul cu telecomanda,..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO STAR BLACK

Galio Star Black este un semineu portabil de exterior intr-o carcasa neagra de 950 mm inaltime. Forma arzatorului seamana cu o stea cu sase colturi, ceea ce face flacara mai spatiala si mai ..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO STAR CORTEN

Flacara multidimensionala a semineului de sine statator Galio Star Corten va deveni un spectacol instantaneu in spatiul exterior. Deoarece nu necesita nicio conexiune rigida, il puteti muta ..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO STAR INSERT

Nu vrem sa va limitam imaginatia si, prin urmare, am creat Galio Fire Pit Insert. Acest semineu automat pe gaz de exterior asigura posibilitati nesfarsite de amenajare si ofera tot ce aveti ..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, LIGHTHOUSE BLACK

Lighthouse este un incalzitor portabil, elegant, usor de utilizat, pe coloana cu gaz, care trebuie conectat la o butelie de gaz GPL.Vine intr-o carcasa metalica lacuita cu pulbere neagra, cu..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, RIO

Rio este un semineu cu finisaj in pulbere neagra, realizat din materiale durabile de inalta calitate, rezistente la intemperii. Bucurati-va de adevaratele flacari aurii pana la 55 de ore cu ..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, SQUARE

Square este un semineu pe gaz de sine statator pentru gradina si tersase. Elegant. Eficient. Livrabil. Cu designul sau minimalist, va arata intotdeauna uimitor. Alimentat cu gaz GPL, acesta ..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, SQUARE TABLE

Square Table este un semineu de exterior de sine statator care poate functiona ca principal punct de adunare in spatiul exterior. Fabricat din otel galvanizat, rezistent la rugina, poate fi ..
Semineu pe gaz pentru interior Planika, MONROE

Monroe este un semineu insert modern cu un arzator unic in stil foc de tabara, creand cea mai frumoasa flacara tridimensionala, inchisa in spatele sticlei. Acest semineu modern asigura o efi..
Semineu pe gaz pentru interior Planika, SINATRA

Sinatra este un semineu pe gaz la comanda cu un sistem de evacuare conventional, care poate fi instalat intr-un spatiu de semineu existent sau intr-o amenajare complet noua. Solutiile tehnol..
Afisare 1 - 30 din 31 (2 pagini)