Planika


Semineu cu bioetanol pentru interior Planika  Fla 3 XL Suite Logs

FLA 3 XL Suite Logs este unul dintre cele mai sofisticate seminee ale gamei Planika disponibile pe piata. Focul poate fi si mai frumos cu setul de accesorii. Arzatorul semineului a fost dezv..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika Chili Fire

Bucataria nu mai este doar o zona de gatit, semineul Chili Fire o transforma intr-un spatiu de socializare. Chili Fire ofera un sentiment unic de lux si fler pentru fiecare bucatarie, restau..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika Fire Line Automatic 2 Model E

Acest semineu automat si foarte functional a fost fundamentul liniei Fire Line Automatic si are un loc important in gama Planika de produse. Acest model de semineu ofera solutii functionale ..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika Fire Line Automatic 3

Fire Line Automatic 3, este cel mai avansat bio semineu disponibil pe piata. Cu tehnologia brevetată BEV Technology, caracteristici inteligente si solutii de control la distanta, utilizatoru..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika Fire Line Automatic 3 XL

Acest semineu automat si foarte functional a fost fundamentul liniei Fire Line Automatic si are un loc important in gama Planika de produse. Acest model de semineu ofera solutii functionale ..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika HotBox

HotBox este o solutie simpla, dar avansata si eleganta, care este practica si ofera cea mai rapida posibilitate de instalare. HotBox dispune de tehnologie avansata si functiile sale de sigur..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika Lincoln

Lincoln este un semineu traditional cu bioetanol nu necesita conexiuni speciale si poate fi instalat in locuri unde nu credeti ca un semineu se poate integra. Acest semineu traditional cu bi..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika Prime Box

Prime Box este un semineu bio revolutionar, compact si potrivit pentru orice spatiu. Constructia sa dintr-o singura piesa nu necesită nicio asamblare sau instalare. Pentru confortul utilizar..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika Prime Fire Logs

Prime Fire Logs este un produs unic ce combina caracteristicile unui semineu automat cu un sistem de accesorii decorative integrate. Bustenii ceramici ecologici si caramizile stralucitoare a..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika Primefire

PrimeFire este o solutie pentru oricine cauta un semineu cu etanol avansat, cu o linie de foc ce creeaza ambianta flacarilor reale intr-un interior contemporan. PrimeFire are un design intel..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika Steampunk

Cu o experienta de peste 15 ani in piata si aplicabilitate in peste 80 de tari, cei de la Planika ne prezinta modele unice si deosebite de seminee, bazate pe inalta tehnologie si standarde d..
Semineu cu bioetanol Planika Bubble Commerce

Modelul Bubble, proiectat pentru Planika de catre Serge Atallah, este un element cilindric de mobilier cu un finisaj alb. Ideea inovatoare din spatele acestei creatii a fost aceea de a const..
Semineu cu bioetanol Planika Faro Commerce

Frumusetea flacarilor reale si cadrul de otel si faptul ca este portabil fac din semineul Faro solutia ideala pentru spatiile comerciale, cum ar fi restaurantele, hotelurile si SPA-urile. Di..
Semineu cu bioetanol Planika Gustav Commerce

Atunci cand arta fina se amesteca cu designul modern, se intampla lucruri de neuitat. Inspirat de lucrarile lui Gustav Klimt, Planika a creat Gustav Commerce - un semineu pentru aer liber, i..
Semineu cu bioetanol Planika Jar Commerce

Cu flacari fixate pe o baza de beton, semineu Jar este un model ce poate decora cu usurinta orice zona in aer liber. Jar Commerce a fost conceput exclusiv pentru Planika de Christophe Pillet..
Semineu cu bioetanol Planika Petit Commerce

Cel mai mic semineu de la Planika, Petit este frumos si are un design simplu si delicat, reprezentand solutia perfecta pentru orice spatiu exterior sau interior. Datorita dimensiunilor sale ..
Semineu cu bioetanol Planika Pyramid Commerce

Semineul bio Pyramid este cu adevarat un obiect decorativ perfect pentru zonele comerciale de lux. Pyramid este un semineu bio cu design elegant, finisat cu fibra de sticla foarte rezistenta..
Semineu cu bioetanol Planika Rondo Commerce

Rondo Commerce este un bio-semineu unic ce adauga caldura si frumusetea focului oricarui decor si pentru orice piesa de mobilier. Datorita tehnologiei avansate, acest produs este complet sig..
Semineu cu bioetanol Planika Simple Commerce

Compact in marime si complet portabil, semineul Simple este un element perfect de decor, practic si confortabil. Acest model simplu de semineu cu bioetanol poate fi aranjat pe o masa in locu..
Semineu cu bioetanol Planika Tondo Commerce

Un semineu captivant ce permite incalzirea in aer liber si creeaza o admosfera cu adevarat relaxanta. Tondo este un semineu bio, inspirat din ideea traditionala a semineului clasic si are o ..
Semineu cu bioetanol Planika Totem Commerce

Totem permite caldurii sa dureze mai mult si aduce confort in aer liber. Cu flacarile sale localizate la inaltime, Totem lumineaza puternic zona si atrage atentia oricui cauta caldura si fru..
Semineu pe gaz pentru interior Planika Monroe

Pentru ideea de foc exceptional a fost creat semineul Monroe, un semineu inteligent pe gaz, care va aduce experienta dumneavoastra la un nivel complet nou. Monroe este diferit. Scopul lui es..
Semineu pe gaz pentru Interior Planika Valentino

Ideea din spatele proiectului Valentino a fost de a avea un semineu care seamana cu semineul traditional, in stil natural. Flacarile curg neregulat, cu aspect autentic, dar fara cenusa, miro..
Semineu pe gaz Planika Galio Corten

Galio este un semineu cu forma liniara ce creeaza o admosfera confortabila si unica in diferite spatii in aer liber. Designul sau permite posibilitati nelimitate de aranjament si se potrives..
Semineu pe gaz Planika Galio Fire Pit Corten

Galio Corten Fire Corten este un semineu automat pe gaz pentru exterior, inchis intr-un cadru rotund, purist, rezistent la cele mai severe conditii meteorologice. Expus la mediul exterior, o..
Semineu pe gaz Planika Galio Fire Pit Insert

Galio Corten Fire Insert este un semineu automat pe gaz pentru exterior, inchis intr-un cadru rotund, purist, rezistent la cele mai severe conditii meteorologice. Expus la mediul exterior, o..
Semineu pe gaz Planika Galio Insert

Galio Insert este un semineu cu forma liniara ce creeaza o admosfera confortabila si unica in diferite spatii in aer liber. Designul sau permite posibilitati nelimitate de aranjament si se p..
The Corten Case Planika

Accesoriu pentru seminee bioetanol Galio. Cu o experienta de peste 15 ani in piata si aplicabilitate in peste 80 de tari, cei de la Planika ne prezinta modele unice si deosebite de seminee, ..
Accesorii seminee Bioetanol Planika Fanola

Acest produs nu mai face parte din oferta Nuovo - Design. Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul a inlocuit produsul cu un model nou, imbunatatit! Pentr..
Accesorii seminee Butuc Ars Planika D 01

Acest produs nu mai face parte din oferta Nuovo - Design. Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul a inlocuit produsul cu un model nou, imbunatatit! Pentr..
Afisare 1 - 30 din 33 (2 pagini)