Planika


Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, CABO BURNER

Un nou nivel de semineu automat cu bioetanol. Cu componentele electronice sigilate intr-un compartiment etans, Cabo poate fi folosit in spatii exterioare deoarece este complet rezistent la p..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, CABO FIREPLACE

Cabo este un semineu automat cu bioetanol cu tehnologie BEV care va permite sa va bucurati de atmosfera confortabila in interior si in aer liber. Combina cele mai inalte standarde de siguran..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, CABO TABLE

Descoperiti versatilitatea semineului Cabo, un semineu cu etanol proiectat atat pentru interior, cat si pentru exterior. Datorita tehnologiei sale avansate BEV®, ofera o ardere curata, fara ..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, CHANTICO

Chantico Glassfire este un semineu rotund portabil, de masa, care poate functiona ca element decorativ oriunde doriti - in interiorul sau in afara casei dvs. Constructia de inalta calitate e..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, DANCING FLAMES

Dancing Flames este un semineu rotund din sticla, cu un finisaj atragator din stejar pluta. Se va evidentia ca un element decorativ perfect al tuturor spatiilor. Arzatorul este inchis cu un ..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, JAR

JAR proiectat de cunoscutul arhitect Christophe Pillet este o unitate portabila, un semineu pentru uz exterior si interior. Baza stabila din beton impreuna cu cilindrul de sticla sunt facute..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, LOTUS

Semineul de masa cu bioetanol Lotus este piesa centrala perfecta pentru orice locatie, chiar daca este in aer liber. Designul sau elegant si modern creeaza o ambianta calda si primitoare, in..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, MANDALA

Mandala este completarea perfecta pentru orice gradina sau spatiu in aer liber, oferind atat caldura, cat si ambianta cu flacarile sale dansante. Acest semineu cu bioetanol de sine statator ..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, PORTO

Primul semineu cu tehnologie BEV pentru utilizare in aer liber. O alternativa pentru semineele pe gaz utilizate in gradini, terase, hoteluri sau restaurante. Optiunile de carcasa neconventio..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, RONDO

Rondo este un insert unic de biosemineu care adauga caldura si frumuseteaza exterioarele. Datorita tehnologiei Commerce Technology™, acest produs este complet sigur si eficient cu pana la 10..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, SIMPLE

Acest semineu rotund si modern este potrivit atat pentru interior, cat si pentru exterior. Acest produs este construit la cele mai inalte standarde de calitate. Structura sa din otel inoxida..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, TOTEM

Totem este o coloana de foc de exterior care ofera un design elegant si se imbina perfect in spatiile exterioare moderne, atat de uz casnic, cat si comercial. Foloseste combustibil bioetanol..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, ARCTICON

Arcticon este un semineu automat BEV perfect pentru orice spatiu interior - mic sau mare datorita designului sau simplu. Se poate potrivi fara efort cu orice stil de interior, in special mod..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, BASKET FIRE LOGS

Basket Fire Logs este un semineu automat, de sine statator, pentru nise de semineu nefolosite. Este o solutie perfecta pentru toti cei care locuiesc in orasele care au reglementari anti-smog..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, BUBBLE WALL & FLOOR

Bubble Wall & Floor este un semineu cu bioetanol din linia Senso de la Planika. Acest focar rotund este un nou concept de semineu de sine statator, depasind viziunea traditionala a unui ..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, CABO BURNER

Un nou nivel de semineu automat cu bioetanol. Cu componentele electronice sigilate intr-un compartiment etans, Cabo poate fi folosit in spatii exterioare deoarece este complet rezistent la p..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, CABO FIREPLACE

Cabo este un semineu automat cu bioetanol cu tehnologie BEV care va permite sa va bucurati de atmosfera confortabila in interior si in aer liber. Combina cele mai inalte standarde de siguran..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, CABO TABLE

Descoperiti versatilitatea semineului Cabo, un semineu cu etanol proiectat atat pentru interior, cat si pentru exterior. Datorita tehnologiei sale avansate BEV, ofera o ardere curata, fara f..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, CHANTICO GLASSFIRE

Chantico Glassfire este un semineu rotund portabil, de masa, care poate functiona ca element decorativ oriunde doriti - in interiorul sau in afara casei. Constructia de inalta calitate este ..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, DANCING FLAMES

Dancing Flames este un semineu rotund din sticla, cu un finisaj atragator din stejar pluta. Se va remarca asemenea unui element decorativ perfect al tuturor spatiilor. Arzatorul este inchis ..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, FIREPLACE IN FRAME WITH GLASS

Pasiti intr-o lume in care siguranta se intalneste cu eleganta, iar versatilitatea este in centrul atentiei. Cadrul nostru revolutionar, complet cu panouri de sticla integrate perfect, serve..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, FLA4 / FLA4+

FLA3 este primul „semineu inteligent” din lume cu tehnologia BEV®  (Burning Ethanol Vapors) creat de inginerii Planika. Acest insert de semineu lung vine cu toate solutiile de ultima ge..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, FORMA

Forma este un semineu in care carcasa vine cu o insertie de etanol, gata de a fi instalata in deschiderea peretelui. Datorita functiei sale Net Zero, deschiderea poate fi realizata si inconj..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, L-FIRE

L-Fire este o insertie moderna de bioetanol cu tehnologie BEV®  (Burning Ethanol Vapors) pentru a inlocui soba traditionala cu lemne. Cu acest semineu cu arzator de busteni, va oferim c..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, L-FIRE FIREPLACE

Acest semineu ecologic vine cu busteni lucrati manual, margele ceramice si peri incandescenti, care impreuna creeaza un mic foc de interior. Carcasa dedicata inclusa va face acest semineu ec..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, LOTUS

Semineul de masa cu bioetanol Lotus este piesa centrala perfecta pentru orice locatie, chiar daca este in aer liber. Designul sau elegant si modern creeaza o ambianta calda si primitoare, in..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, NEO BURNER

Neo Burner este un semineu alimentat cu etanol din colectia premium Planika – o alternativa pentru semineele traditionale cu lemne. Carcasa dedicata permite instalarea unitatii aproape imedi..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, NEO FIREPLACE

Neo Fireplace este un semineu automat cu bioetanol cu o tehnologie BEV® (Burning Ethanol Vapors) implementata si cu sisteme de siguranta, cum ar fi senzori de caldura, scurgeri de combustibi..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, PANORAMA

Panorama este singurul semineu cu etanol BEV® (Burning Ethanol Vapors) care este complet inchis in spatele sticlei calite pentru cei mai pretentiosi clienti care au nevoie de protectie supli..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, POLARIS

Combinand un design de neegalat cu cea mai recenta tehnologie, Polaris este adevarata piesa centrala a oricarei incaperi, atragand privirea si oferind confort. Folosind tehnologia BEV®, semi..
Afisare 1 - 30 din 73 (3 pagini)