Mobilier recent adaugat

 • Nou
  Canapea modulara Calia Italia, Tango

  Tango este o canapea modulara care interpreteaza dinamismul vietii contemporane si il transforma intr-o experienta de confort. Este un model care combina forme liniare si interactiuni cromat..
 • Nou
  Canapea modulara Calia Italia, Eliseo

  Cu un design conceput pana in cel mai mic detaliu, Eliseo este o canapea modulara de la Calia Italia care garanteaza o experienta de confort de neegalat. Datorita unui spatar flexibil care s..
 • Nou
  Canapea modulara Calia Italia, Ibis

  In modelul Ibis, intregul concept de confort a fost revizuit sub un punct de vedere mai tanar si vibrant, in care liniile simple si elegante invoca o atmosfera confortabila si fresh. Liniile..
 • Nou
  Canapea modulara Calia Italia, Lazy

  Lazy este o canapea cu linii moi si primitoare si este inspirata din obiectul confortabil prin excelenta: perna. Simplitatea formelor ascund un design rafinat si o mare atentie la detalii. M..
 • Nou
  Canapea modulara Calia Italia, Johnny

  Modulara, multicolora si cu captuseala moale, Johnny este o canapea pe care, odata ce ai incercat-o, nu vei mai dori sa o inlocuiesti. Are o dimensiune generoasa, forma moale, spatare inalte..
 • Nou
  Canapea modulara Calia Italia, Kalimba

  Modelul seamana estetic cu Fox Trot, dar a fost reinterpretat atat in ceea ce priveste proportiile, cat si confortul. Spatarul inferior al canapelei si un scaunul mai adanc, mai jos, adresat..
 • Nou
  Canapea modulara Calia Italia, Modula

  Cand experienta de confort vine din varietate si libertate, se numeste Modula. Compus din fotolii cu forme moi si spatare inalte, primitoare, Modula include elemente realizate in trei latimi..
 • Nou
  Canapea modulara Calia Italia, Fox Trot

  Ca o pilota moale si confortabila, Fox Trot este o canapea modulara care te invaluie cu design sinuos si o manopera geometrica. Elementele sale liniare si unghiulare, sezlongul si scaunul pe..
 • Nou
  Canapea modulara Calia Italia, Banjo

  Banjo apartine colectiei „Lo spazio diventa tuo”. Este o canapea nou-nouta in care confortul si functionalitatea se imbina pentru a face o declaratie in orice spatiu. Datorita modelului matl..
 • Nou
  Canapea modulara Calia Italia, Gio

  Gia a fost proiectata pentru confort si versatilitate, cu nota potrivita de stil retro. O canapea modulara, cu tapiterie si forme eclectice. Disponibila in piele, material textil si microfib..
 • Nou
  Canapea modulara Calia Italia, Hip Hop

  Cea mai bine vanduta canapea a colectiei, Hip Hop este un adevarat icon al marcii Calia Italia. Forma sa deosebita o face unica, atat din punct de vedere estetic, cat si ergonomic. Silueta c..
 • Nou
  Canapea modulara Calia Italia, Pralin

  Inspirat de delicioasa crema de praline cu alune de padure, modelul "Pralin" este o surpriza continua, moale si matasoasa. Cu baza sa subtire, semi-inchisa, sprijinita pe picioare mici, ascu..

Magazin mobila Italia

Alegerea mobilierului potrivit poate fi o experienta frumoasa sau dimpotriva rezultatele pot fi cel putin dezamagitoare atunci cand este facuta in graba si fara o consiliere de specialitate. In 12 ani de experienta in acest domeniu am fost martori ai multor schimbari de tendinte si nevoi insa nu am incetat nici un moment sa urmarim cele mai inalte standarde in calitate si ergonomie. Avem o selectie complexa de piese de mobilier si ne mandrim cu servicii de calitate, la cele mai inalte standarde. Indiferent ca preferati mobilierul modern care va completa interioarele contemporane cu partitii din sticla si canapele de lux sau considerati ca imaginea companiei dumneavoastra este mai bine reprezentata intr-o nota clasica, colectia noastra aflata intr-o continua extindere va satisface toate gusturile si nevoile.

Recomandari

Servicii mobila Italia

Instalarea noilor obiecte de mobilier poate parea simpla la prima vedere insa noi credem ca este una din cele mai importante stadii. Acesta este motivul pentru care acordam o atentie sporita si incercam pe cat posibil sa minimizam perturbarea activitatii companiei dumneavoastra. Pentru un rezultat de exceptie care sa ofere deopotriva un aer sofisticat dar si un grad foarte mare de ergonomie arhitectii nostri vor privi cu atentie imaginea de ansamblu, mergand apoi pana la cele mai mici detalii in alegerea mobilierului, materialelor, culorilor.

Blog Nuovo Design