Doimo Salotti


Canapea clasica Doimo Salotti Prince

Exista formule, proportii, mateirale si linii care pot crea o atmosfera si o stare de bine dintr-o singura privire. Prince este o canapea care insumeaza toate aceste frumuseti, aceste materi..
Canapea clasica piele Doimo Salotti Alioth

Captuseala autentica, capitonata, este lucrata in intregime manual. Datorita elegantei si aspectului luminos, Alioth este o canapea clasica potrivita oricarui tip de locuinta.Structura:• Fab..
Canapea clasica piele Doimo Salotti Byron

Capitonata elegant, cu un stil exclusiv si atemporal, Byron este o canapea fixa. Perna care acopera inreaga suprafata a scaunului sporesc si mai mult frumusetea si naturaletea tapiteriei.&nb..
Canapea clasica piele Doimo Salotti Eden

Acest produs nu mai face parte din oferta Nuovo - Design. Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul a inlocuit produsul cu un model nou, imbunatatit! Pentr..
Canapea clasica piele Doimo Salotti Harmon

Canapeaua Harmon se adapteaza oricarui tip de incapere, in contextul clasic, sau modern. Capitonarea eleganta, lucrata manual, sporeste formele pentru fiecare element. Canapeaua Hamilton est..
Canapea clasica piele Doimo Salotti Margot

Designul atemporal incanta de la prima vedere si cucereste de la prima atingere. Situata intre arta si design, eleganta si traditie, Margot este o canapea plina de farmec, suficient de sofis..
Canapea clasica piele Doimo Salotti Murphy

Acest produs nu mai face parte din oferta Nuovo - Design. Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul a inlocuit produsul cu un model nou, imbunatatit! Pentr..
Canapea clasica piele Doimo Salotti Ottocento

Acest produs nu mai face parte din oferta Nuovo - Design. Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul a inlocuit produsul cu un model nou, imbunatatit! Pentr..
Canapea clasica piele Doimo Salotti Palmer

Stil, clasa si eleganta, toate intr-un context contemporan. Canapeaua Palmer este disponibila si cu picioare rotunde de fag.Structura:• Fabricata din lemn de brad solid. Piesele de baza din ..
Canapea clasica stofa Doimo Salotti Soprano

O canapea cu forme esentiale, dar si extrem de confortabila, datorita capitonarii din partea de jos. Soprano este noul clasic, caracterizat prin respect pentru canoanele traditionale incluse..
Canapea de piele Doimo Salotti Attiko

Attiko este o canapea cu linii austere, scaune mari si flexibile. Designul sau este ideal pentru camerele de zi si asigura confort, eleganta si rafinament. O caracteristica importanta a cana..
Canapea de piele Doimo Salotti Bloom

Cotierele usor inclinate fac din canapeaua Bloom o alegere rafinata. In plus, Bloom este disponibila si in varianta cu peninsula, cu elemente liniare de colt sau de margine. Picioarele metal..
Canapea de piele Doimo Salotti Clark

Canapeaua Clark este una houte couture, luxoasa, eleganta si confortabila, o capodopera propusa de Doimo Salotti celor cu gusturi rafinate si care iubesc sa aiba lucruri frumoase si de calit..
Canapea de piele Doimo Salotti Class

Class este o canapea traditionala din piele, perfect studiata pentru cei carora le place stilul reconfortant, neafectat de tendinte. Cotiera este una rotunjita, in linii traditionale, clasic..
Canapea de piele Doimo Salotti Dixon

Cu design elegant, canapeaua Dixon prezinta forme bine definite cu detalii aplicate de-a lungul acanapelei. Pernele elegante din spate, cu amestec din pene, ofera un suport excelent si sunt ..
Canapea de piele Doimo Salotti Dynamic

Dynamic este o canapea caracterizata prin forme geometrice si un design curat datorita scaunelor sale independente. Pentru un suport sporit beneficiaza si de un mecanism de relaxare ce permi..
Canapea de piele Doimo Salotti Evoque

Evoque este o canapea cu inclinatie fara precedent, eleganta si rafinata, un simbol in incaperile de zi exigente. Forma suspendata dezvaluie natura sa dinamica prin tetierele reglabile si un..
Canapea de piele Doimo Salotti Gerard

Canapeaua Gerard nu duce lipsa de design si iubeste confortul si usurinta. Spatarul are o linie perfecta ce sporeste relaxarea. Caracteristici:Cotiere originale cu baza speciala in form..
Canapea de piele Doimo Salotti Gordon

Gordon este o canapea in stilul anilor 70, cu spirit modern. Designul sau este prevazut cu mecanism de inclinare, iar cusaturile exterioare imbogatesc aspectul, evidentiind starea de epoca.C..
Canapea de piele Doimo Salotti Huber

Eleganta si rafinamentul italian ofera un efect wow pentru canapeaua Huber. Este un amestec de forme si solutii, rezultand un model exclusivist. Pernele moi au finisaje ce definesc stilul ti..
Canapea de piele Doimo Salotti Jason.77

Jason.77 este o canapea moale si usoara, protagonismul noii dinamici executive. Detaliile minutioase se intind de-a lungul canapelei, iar forma curbata a cotierei adauga o nota distincta. Ca..
Canapea de piele Doimo Salotti Jason.92

Cu un stil atemporal si elegant, canapeaua Jason.92 ofera modernitate oricarei incaperi. Canapeaua dispune de cotiere cu inaltimea de 92 cm ce sunt foarte confortabile.Caracteristici:Captuse..
Canapea de piele Doimo Salotti Konnor

Konnor echilibreaza perfect forma scaunelor cu ergonomia. Linii minimaliste contureaza carcasele, iar pernele definesc volumul canapelei. Konnor este o canapea in stilul anilor 70, apreciata..
Canapea de piele Doimo Salotti Moven

O vedeta moderna, eleganta si puternica, canapeua Moven asigura confort maxim. Se bucura de atentie sporita pana in cele mai mici detalii, are suport pentru picioare, iar pernele dispun de t..
Canapea de piele Doimo Salotti Paris

Canapeaua Paris este combinatia perfecta intre confort si design. Formele largi si spatarul din spate asigura functionalitatea sporita. Pe cotiere se afla perne moi, iar spatarul dispune de ..
Canapea de piele Doimo Salotti Place

Place este o canapea ce ofera libertate de creatie si exprimare datorita elementelor sale modulare si designului unic. Canapeua jongleaza cu formele, are o armonie inconfundabila intre piele..
Canapea de piele Doimo Salotti Truman

Pielea moale, de cea mai buna calitate, impreuna cu designul canapelei, aduc confortul in orice living. In cazul canapelei Thruman designerul a combinat ergonomia cu functionalitatea. Elemen..
Canapea de stofa Doimo Salotti Duke

Canapeaua Duke permite gasirea echilibrului perfect intre necesitatea curenta a unui mobilier si economisirea spatiului. Duke are un design elegant, cu forme moderate. Confortul este garanta..
Canapea de stofa Doimo Salotti Gregory

Gregory este o canapea cu un echilibru fascinant intre eleganta si practic. Canapeaua poate fi personajul principal in fiecare interior si aduce prospetime si calitate. Una din caracterstici..
Canapea de stofa Doimo Salotti Kevin

Canapeaua Kevin este disponibila atat in varianta modulara cat si in cea de canapea unica, atat in versiunea fixa, cat si in cea extensibila. Versiunea de pat este echipata cu o baza electro..
Afisare 1 - 30 din 143 (5 pagini)