Doimo Salotti


Canapea clasica Doimo Salotti Prince

Exista formule, proportii, mateirale si linii care pot crea o atmosfera si o stare de bine dintr-o singura privire. Prince este o canapea care insumeaza toate aceste frumuseti, aceste materi..
Canapea clasica piele Doimo Salotti Alioth

Captuseala autentica, capitonata, este lucrata in intregime manual. Datorita elegantei si aspectului luminos, Alioth este o canapea clasica potrivita oricarui tip de locuinta.Structura:• Fab..
Canapea de piele Doimo Salotti Paris

Canapeaua Paris este combinatia perfecta intre confort si design. Formele largi si spatarul din spate asigura functionalitatea sporita. Pe cotiere se afla perne moi, iar spatarul dispune de ..
Canapea de stofa Doimo Salotti Duke

Canapeaua Duke permite gasirea echilibrului perfect intre necesitatea curenta a unui mobilier si economisirea spatiului. Duke are un design elegant, cu forme moderate. Confortul este garanta..
Canapea de stofa Doimo Salotti Gregory

Gregory este o canapea cu un echilibru fascinant intre eleganta si practic. Canapeaua poate fi personajul principal in fiecare interior si aduce prospetime si calitate. Una din caracterstici..
Canapea de stofa Doimo Salotti Philip 77/92

Canapeaua modulara Philip.77 are o personalitate puternica datorita cadrelor sale inalte cu forme luminoase si cotierelor inovatoare ce permit crearea de compozitii dinamice. In varianta sta..
Canapea de stofa Doimo Salotti Roland

Canapeaua Roland este caracterizata prin volume importante, confectii generoase, realizate din spuma poliuretanica de diverite densitati si topper foarte confortabil. Cusaturile elegante ii ..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tabor

Tabor este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Angelo ArmannoDimensiuni:Inaltime – 91 cmAdancime – 98 c..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tamigi

Tamigi este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Angelo ArmannoDimensiuni:Inaltime – 101 cmAdancime – 10..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tamir

Tamir este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Angelo ArmannoDimensiuni:Inaltime – 78 cmAdancime – 91 c..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tao

Tao este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Angelo ArmannoDimensiuni:Inaltime – 87 cmAdancime – 103 cm..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tarek

Tarek este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Angelo ArmannoDimensiuni:Inaltime – 75 cmAdancime – 100 ..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Teddy

Teddy este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Angelo ArmannoDimensiuni:Inaltime – 91 cmAdancime – 98 c..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Teodor

Teodor este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by D.S. StudioDimensiuni:Inaltime – 88 cmAdancime – 100 cm..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tex

Tex este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Angelo ArmannoDimensiuni:Inaltime – 75 cmAdancime – 100 cm..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tibet

Tibet este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Angelo ArmannoDimensiuni:Inaltime – 91 cmAdancime – 98 c..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tim

Tim este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Angelo ArmannoDimensiuni:Inaltime – 91 cmAdancime – 98 cmL..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tito

Tito este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Angelo ArmannoDimensiuni:Inaltime – 91 cmAdancime – 98 cm..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tobias

Tobias este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Angelo ArmannoDimensiuni:Inaltime – 91 cmAdancime – 98 ..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tolomeo

Tolomeo este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Deco StudioDimensiuni:Inaltime – 95 cmAdancime – 101 c..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tolus

Tolus este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Deco StudioDimensiuni:Inaltime – 80 cmAdancime – 100 cmL..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tomas

Tomas este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Angelo ArmannoDimensiuni:Inaltime – 87 cmAdancime – 103 ..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tommy

Tommy este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Angelo ArmannoDimensiuni:Inaltime – 78 cmAdancime – 98 c..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tresor

Tresor este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by D.S. StudioDimensiuni:Inaltime – 71 cmAdancime – 100 cm..
Canapea extensibila Doimo Salotti, Tudor

Tudor este o canapea extensibila, cu structura din plywood. Pernele sunt cu spuma poliuretanica acoperita cu rasina cuplata.Design by Angelo ArmannoDimensiuni:Inaltime – 80 cmAdancime – 100 ..
Canapea moderna Doimo Salotti William

William este o canapea moderna, cu o prezenta eleganta si puternica, insotita de o estetica sinuoasa si o structura confortabila pentru relaxare sigura. Detaliile lucrate cu atentie transfor..
Canapea moderna Doimo Salotti, Stuart

Stuart este o canapea ce pastreaza valorile intorice ale manoperei fine. Designul original se caracterizeaza prin profilul sinuos, subtire si rafinat, o oda adusa stilului din epocile trecut..
Canapea moderna piele Doimo Salotti Glamour

Glamour este noua provocare a Doimo Salotti pentru un confort in stil contemporan. O atmosfera de epoca, dar in stil contemporan. Pielea granulata, este matasoasa la atingere, imbracand incl..
Canapea moderna piele Doimo Salotti Ray

Gratia fermecatoare si eleganta sunt oferite de proportiile echilibrate ale canapelei Ray, fiind piesa perfecta de mobilier intr-un mediu de design contemporan. Spatarul reglabil poate fi in..
Canapea moderna piele Doimo Salotti Sly

Liniile curate si scaunele cu loc generos asigura confortul si farmecul canapelei Sly. Nici un detaliu nu este lasat la voia intamplarii. Forma speciala a cotierei, taiata pe marginea spatar..
Afisare 1 - 30 din 95 (4 pagini)