seminee exterior


seminee exterior

Pentru orice gradina sau terasa montarea unui semineu exterior va oferi instant un loc special pentru relaxare si dispozitie buna. Pe langa aspectul estetic, tehnologia din spatele acestor seminee ofera protectie si siguranta pe timp indelungat si un control foarte simplu si rapid. Exteriorul spatiului dumneavoastra comercial sau rezidential merita un aer sofisticat, cu bun gust si culoare.

Bucurati-va de calitatile unui semineu sofisticat!Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, CHANTICO

Chantico Glassfire este un semineu rotund portabil, de masa, care poate functiona ca element decorativ oriunde doriti - in interiorul sau in afara casei dvs. Constructia de inalta calitate e..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, DANCING FLAMES

Dancing Flames este un semineu rotund din sticla, cu un finisaj atragator din stejar pluta. Se va evidentia ca un element decorativ perfect al tuturor spatiilor. Arzatorul este inchis cu un ..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, JAR

JAR proiectat de cunoscutul arhitect Christophe Pillet este o unitate portabila, un semineu pentru uz exterior si interior. Baza stabila din beton impreuna cu cilindrul de sticla sunt facute..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, RONDO

Rondo este un insert unic de biosemineu care adauga caldura si frumuseteaza exterioarele. Datorita tehnologiei Commerce Technology™, acest produs este complet sigur si eficient cu pana la 10..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, SIMPLE

Acest semineu rotund si modern este potrivit atat pentru interior, cat si pentru exterior. Acest produs este construit la cele mai inalte standarde de calitate. Structura sa din otel inoxida..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, TOTEM

Totem este o coloana de foc de exterior care ofera un design elegant si se imbina perfect in spatiile exterioare moderne, atat de uz casnic, cat si comercial. Foloseste combustibil bioetanol..
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)