seminee exterior


seminee exterior

Pentru orice gradina sau terasa montarea unui semineu exterior va oferi instant un loc special pentru relaxare si dispozitie buna. Pe langa aspectul estetic, tehnologia din spatele acestor seminee ofera protectie si siguranta pe timp indelungat si un control foarte simplu si rapid. Exteriorul spatiului dumneavoastra comercial sau rezidential merita un aer sofisticat, cu bun gust si culoare.

Bucurati-va de calitatile unui semineu sofisticat!Semineu cu bioetanol Planika Bubble Commerce

Modelul Bubble, proiectat pentru Planika de catre Serge Atallah, este un element cilindric de mobilier cu un finisaj alb. Ideea inovatoare din spatele acestei creatii a fost aceea de a const..
Semineu cu bioetanol Planika Faro Commerce

Frumusetea flacarilor reale si cadrul de otel si faptul ca este portabil fac din semineul Faro solutia ideala pentru spatiile comerciale, cum ar fi restaurantele, hotelurile si SPA-urile. Di..
Semineu cu bioetanol Planika Gustav Commerce

Atunci cand arta fina se amesteca cu designul modern, se intampla lucruri de neuitat. Inspirat de lucrarile lui Gustav Klimt, Planika a creat Gustav Commerce - un semineu pentru aer liber, i..
Semineu cu bioetanol Planika Jar Commerce

Cu flacari fixate pe o baza de beton, semineu Jar este un model ce poate decora cu usurinta orice zona in aer liber. Jar Commerce a fost conceput exclusiv pentru Planika de Christophe Pillet..
Semineu cu bioetanol Planika Petit Commerce

Cel mai mic semineu de la Planika, Petit este frumos si are un design simplu si delicat, reprezentand solutia perfecta pentru orice spatiu exterior sau interior. Datorita dimensiunilor sale ..
Semineu cu bioetanol Planika Pyramid Commerce

Semineul bio Pyramid este cu adevarat un obiect decorativ perfect pentru zonele comerciale de lux. Pyramid este un semineu bio cu design elegant, finisat cu fibra de sticla foarte rezistenta..
Semineu cu bioetanol Planika Rondo Commerce

Rondo Commerce este un bio-semineu unic ce adauga caldura si frumusetea focului oricarui decor si pentru orice piesa de mobilier. Datorita tehnologiei avansate, acest produs este complet sig..
Semineu cu bioetanol Planika Simple Commerce

Compact in marime si complet portabil, semineul Simple este un element perfect de decor, practic si confortabil. Acest model simplu de semineu cu bioetanol poate fi aranjat pe o masa in locu..
Semineu cu bioetanol Planika Tondo Commerce

Un semineu captivant ce permite incalzirea in aer liber si creeaza o admosfera cu adevarat relaxanta. Tondo este un semineu bio, inspirat din ideea traditionala a semineului clasic si are o ..
Semineu cu bioetanol Planika Totem Commerce

Totem permite caldurii sa dureze mai mult si aduce confort in aer liber. Cu flacarile sale localizate la inaltime, Totem lumineaza puternic zona si atrage atentia oricui cauta caldura si fru..
Afisare 1 - 10 din 10 (1 pagini)