seminee exterior


seminee exterior

Pentru orice gradina sau terasa montarea unui semineu exterior va oferi instant un loc special pentru relaxare si dispozitie buna. Pe langa aspectul estetic, tehnologia din spatele acestor seminee ofera protectie si siguranta pe timp indelungat si un control foarte simplu si rapid. Exteriorul spatiului dumneavoastra comercial sau rezidential merita un aer sofisticat, cu bun gust si culoare.

Bucurati-va de calitatile unui semineu sofisticat!Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, CABO BURNER

Un nou nivel de semineu automat cu bioetanol. Cu componentele electronice sigilate intr-un compartiment etans, Cabo poate fi folosit in spatii exterioare deoarece este complet rezistent la p..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, CABO FIREPLACE

Cabo este un semineu automat cu bioetanol cu tehnologie BEV care va permite sa va bucurati de atmosfera confortabila in interior si in aer liber. Combina cele mai inalte standarde de siguran..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, CABO TABLE

Descoperiti versatilitatea semineului Cabo, un semineu cu etanol proiectat atat pentru interior, cat si pentru exterior. Datorita tehnologiei sale avansate BEV®, ofera o ardere curata, fara ..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, CHANTICO

Chantico Glassfire este un semineu rotund portabil, de masa, care poate functiona ca element decorativ oriunde doriti - in interiorul sau in afara casei dvs. Constructia de inalta calitate e..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, DANCING FLAMES

Dancing Flames este un semineu rotund din sticla, cu un finisaj atragator din stejar pluta. Se va evidentia ca un element decorativ perfect al tuturor spatiilor. Arzatorul este inchis cu un ..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, JAR

JAR proiectat de cunoscutul arhitect Christophe Pillet este o unitate portabila, un semineu pentru uz exterior si interior. Baza stabila din beton impreuna cu cilindrul de sticla sunt facute..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, LOTUS

Semineul de masa cu bioetanol Lotus este piesa centrala perfecta pentru orice locatie, chiar daca este in aer liber. Designul sau elegant si modern creeaza o ambianta calda si primitoare, in..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, MANDALA

Mandala este completarea perfecta pentru orice gradina sau spatiu in aer liber, oferind atat caldura, cat si ambianta cu flacarile sale dansante. Acest semineu cu bioetanol de sine statator ..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, PORTO

Primul semineu cu tehnologie BEV pentru utilizare in aer liber. O alternativa pentru semineele pe gaz utilizate in gradini, terase, hoteluri sau restaurante. Optiunile de carcasa neconventio..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, RONDO

Rondo este un insert unic de biosemineu care adauga caldura si frumuseteaza exterioarele. Datorita tehnologiei Commerce Technology™, acest produs este complet sigur si eficient cu pana la 10..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, SIMPLE

Acest semineu rotund si modern este potrivit atat pentru interior, cat si pentru exterior. Acest produs este construit la cele mai inalte standarde de calitate. Structura sa din otel inoxida..
Semineu cu bioetanol pentru exterior Planika, TOTEM

Totem este o coloana de foc de exterior care ofera un design elegant si se imbina perfect in spatiile exterioare moderne, atat de uz casnic, cat si comercial. Foloseste combustibil bioetanol..
Afisare 1 - 12 din 12 (1 pagini)