Aresline


Accesorii, partitii pentru birou Aresline Pra

Pra este rezultatul cercetarilor privind acustica si confortul auditiv in sala de clasa, biblioteca, sala de conferinta. Pra are o forma cu geometrii speciale, culori speciale si este imbuna..
Birou operativ Aresline Campus

Campus este un sistem de birouri elegante si curate, care poate fi personalizat cu patru tipuri de accesorii de diferite forme, finisaje si dimensiuni, impreuna cu o mare varietate de elemen..
Birou operativ Aresline Campus Studio

Campus Studio este o linie de mese concepute pentru a fi modulare si usor de aranjat. Fiecare masa poate fi personalizata cu o mare varietate de accesorii in functie de utilizare si context...
Birou operativ Aresline Poli

Poli este o masa multifunctionala care se remarca prin utilizarea inovatoare, patentata, a colturilor magnetice. Cu acest sistem, mai multe mese pot fi atasate intre ele in configuratii dife..
Birou operativ Aresline Zero9 Table

Gama Zero este completata cu o masa pliabila ce, alaturi de scaunul Zero9, poate oferi solutia perfecta pentru decorarea unei sali de conferinte sau a unei sali dedicate studiului.Designer –..
Birou operativ cu suprafata reglabila Aresline Hip-Up Family

Hip-Up Family este disponibila in trei modele diferite, toate fiind cu partea superioara rabatabila si roti blocabile. Mesele combina flexibilitatea cu rezistenta si reprezinta solutiile per..
Masa pentru uz comercial Aresline Liner

Liner poate fi o masa rotunda sau patrata, in diferite dimensiuni si inaltimi, cu baze fixe sau rabatabile din otel vopsit. Mesele Liner se potrivesc perfect cu scaunele Aira...
Scaun executiv Aresline Amadeus

Design: Giovanni BaccoliniScaunul executiv Amadeus First Class este un scaun elegant, cu un finisaj rafinat, ideal pentru o pozitie relaxata, corecta si comoda la birou. Cotierele cu forma p..
Scaun executiv Aresline Link

Design: Giovanni BaccoliniColectia de scaune Link, este o linie noua ce isi propune sa coverteasca design-ul si performanta in confort. Disponibile in cele trei variante Link, Link Plus si L..
Scaun executiv Aresline Link Plus

Design: Giovanni BaccoliniColectia de scaune Link, este o linie noua ce isi propune sa coverteasca design-ul si performanta in confort. Disponibile in cele trei variante Link, Link Plus si L..
Scaun executiv Aresline Link Xplus

Design: Giovanni BaccoliniColectia de scaune Link, este o linie noua ce isi propune sa coverteasca design-ul si performanta in confort. Disponibile in cele trei variante Link, Link Plus si L..
Scaun executiv Aresline Parlament

Design: Giovanni BaccoliniScaunul executiv Parlament este un scaun ergonomic de calitate, ce se va adapta permanent miscarilor utilizatorilor si va asigura confortul la birou, sau alte spati..
Scaun executiv Aresline Trendy

O alegere interesanta atat pentru confort, cat si pentru versatilitate. Spatarul subtire include suport lombar ergonomic, iar scaunul poate fi echipat optional cu un sistem inovator de arcur..
Scaun executiv Aresline Trendy First Class

Design: Giovanni BaccoliniScaunul executiv Trendy First Class se caracterizeaza prin versatilitate, confort ridicat si stil, precum si senzatii wellness veritabile.Structura:• Designul speci..
Scaun meeting Aresline Aira Educational

Aira este o colectie completa de scaune concepute pentru a raspunde nevoilor nenumarate ale spatiilor colective, inclusiv sali de conferinte si sali de clasa. Se mandreste cu o varietate inf..
Scaun meeting Aresline Aira GreenUp

Intelegem dorinta de a avea grija de planeta, asa ca am decis sa ajutam, facand ceea ce ne pricepem cel mai bine. Seria de scaune Aira GreenUp este realizata din materiale plastice reciclate..
Scaun meeting Aresline Eura

Eura este ideal atunci cand ai nevoie de un scaun cu personalitate: in birou, in camera de conferinta sau chiar si acasa. Versiunea cu rama glisanta are in plus o captuseala confortabila si ..
Scaun meeting Aresline Omnia Contract

Fermitate esentiala Versiunea cu 4 picioare, cu scaunul si spatarul din lemn de fag natural, ofera produsului o eleganta clasica formala. Natura independenta a fiecarui scaun asigura vers..
Scaun meeting Aresline Woody Elite

Silueta functionala Woody Elite este un exemplu clasic de design italian rafinat. Cu personalitatea sa puternica si designul esential, Woody Elite iese in evidenta prin multimea de soluti..
Scaun meeting Aresline Woody Filo

Farmec si luminozitate Un adaos la colectia Wooy este modelul Filo, un scaun clasic disponibil cu un cadru contemporan si elegant din otel. Este disponibil cu sau fara cotiere, precum si ..
Scaun meeting Aresline Zero9

Compozitii colorateModelul Zero9 este un scaun multifunctional extrem de confortabil adecvat pentru numeroase aplicatii. Atentia deosebita acordata detaliilor, dar si varietatea de finisaje ..
Scaun meeting Aresline Zero9 Filo

Culori luminoaseVersiunea Zero9 Filo este caracterizata de o structura subtire care umple scaunul de eleganta. Disponibil cu sau fara cotiere, scaunul se adapteaza cu usurinta cerintelor si ..
Scaun meeting Aresline, Aira

Aira este cel mai versatil scaun, ce apartine unei colectii variate si dedicate spatiilor rezidentiale, educationale, corporatiste sau din domeniul ospitalitatii. Aira reprezinta la perfecti..
Scaun meeting educational Aresline Zero9

Scaun multifunctional, configurabil si extrem de confortabil pentru spatii colective si de lucru. Designul rafinat si original este imbunatatit de materiale si finisaje fine, impreuna cu o g..
Scaun meeting educational Aresline Zero9 Filo

Versiunea Filo a scaunului Zero9 se caracterizeaza printr-un cadru usor care aduce o nota de eleganta. Disponibil cu sau fara cotiere, acest scaun se adapteaza si imbunatateste spatiile info..
Scaun operativ Aresline Dotway

Dotway - solutia ideala pentru spatiile de birou si jobul remote. Un scaun operativ, cu detalii precise in structura si captuseala, cu un spatar reglabil pe inaltime pentru confort maxim...
Scaun operativ Aresline Paddle

Paddle este un scaun operativ practic si confortabil pentru munca si medii de lucru inteligente...
Scaun operativ Aresline Smart

Design: Studio Ares Designul minimalist si culorile moderne dovedesc ca scaunul Smart este solutia ideala pentru birourile operative inovatoare, pline de personalitate. Aerul contempora..
Scaun operativ Aresline Zero7

Design: Giovanni BaccoliniScaunul operativ Zero 7 beneficiaza de un spatar complet captusit. Este disponibil in mai multe variante: cu sau fara tetiera, cotiere fixe sau ajustabile, picioare..
Scaun operativ Aresline Zero7 Elegant

Design: Giovanni BaccoliniScaunul operativ Zero 7 Elegant beneficiaza de un spatar complet captusit. Este disponibil in mai multe variante: cu sau fara tetiera, cotiere fixe sau ajustabile, ..
Afisare 1 - 30 din 69 (3 pagini)