Aresline


Scaun dining Aresline Hip Up

Design multifunctional Hip Up beneficiaza de un cadru subtire cromat cu o forma esentiala care sustine scaunul si spatarul, oferind multiple solutii si functii. Robust si ergonomic, acest..
Scaun dining Aresline Omnia Contract

Fermitate esentiala Versiunea cu 4 picioare, cu scaunul si spatarul din lemn de fag natural, ofera produsului o eleganta clasica formala. Natura independenta a fiecarui scaun asigura vers..
Scaun executiv Aresline Amadeus

Design: Giovanni BaccoliniScaunul executiv Amadeus este un scaun elegant, cu un finisaj rafinat, ideal pentru o pozitie relaxata, corecta si comoda la birou. Cu o forma moderna, ergonomica, ..
Scaun executiv Aresline Amadeus First Class

Design: Giovanni BaccoliniScaunul executiv Amadeus First Class este un scaun elegant, cu un finisaj rafinat, ideal pentru o pozitie relaxata, corecta si comoda la birou. Cotierele cu forma p..
Scaun executiv Aresline Link

Design: Giovanni BaccoliniColectia de scaune Link, este o linie noua ce isi propune sa coverteasca design-ul si performanta in confort. Disponibile in cele trei variante Link, Link Plus si L..
Scaun executiv Aresline Link Plus

Design: Giovanni BaccoliniColectia de scaune Link, este o linie noua ce isi propune sa coverteasca design-ul si performanta in confort. Disponibile in cele trei variante Link, Link Plus si L..
Scaun executiv Aresline Link Xplus

Design: Giovanni BaccoliniColectia de scaune Link, este o linie noua ce isi propune sa coverteasca design-ul si performanta in confort. Disponibile in cele trei variante Link, Link Plus si L..
Scaun executiv Aresline Parlament

Design: Giovanni BaccoliniScaunul executiv Parlament este un scaun ergonomic de calitate, ce se va adapta permanent miscarilor utilizatorilor si va asigura confortul la birou, sau alte spati..
Scaun executiv Aresline Trendy First Class

Design: Giovanni BaccoliniScaunul executiv Trendy First Class se caracterizeaza prin versatilitate, confort ridicat si stil, precum si senzatii wellness veritabile.Structura:• Designul speci..
Scaun executiv Aresline Xten

Design: Pininfarina  Scaunul executiv Xten poate fi supranumit si „scaunul din viitor”. Designul inspirat din filmele SF te poate aseza pe acelasi palier cu marii dezvoltatori si creato..
Scaun interior Aresline Woody Elite

Silueta functionala Woody Elite este un exemplu clasic de design italian rafinat. Cu personalitatea sa puternica si designul esential, Woody Elite iese in evidenta prin multimea de soluti..
Scaun interior Aresline Zero9 Filo

Culori luminoaseVersiunea Zero9 Filo este caracterizata de o structura subtire care umple scaunul de eleganta. Disponibil cu sau fara cotiere, scaunul se adapteaza cu usurinta cerintelor si ..
Scaun meeting Aresline Eura

Eura este ideal atunci cand ai nevoie de un scaun cu personalitate: in birou, in camera de conferinta sau chiar si acasa. Versiunea cu rama glisanta are in plus o captuseala confortabila si ..
Scaun operativ Aresline Smart

Design: Studio Ares Designul minimalist si culorile moderne dovedesc ca scaunul Smart este solutia ideala pentru birourile operative inovatoare, pline de personalitate. Aerul contempora..
Scaun operativ Aresline Zero7

Design: Giovanni BaccoliniScaunul operativ Zero 7 beneficiaza de un spatar complet captusit. Este disponibil in mai multe variante: cu sau fara tetiera, cotiere fixe sau ajustabile, picioare..
Scaun operativ Aresline Zero7 Elegant

Design: Giovanni BaccoliniScaunul operativ Zero 7 Elegant beneficiaza de un spatar complet captusit. Este disponibil in mai multe variante: cu sau fara tetiera, cotiere fixe sau ajustabile, ..
Scaun operativ Aresline Zero7 Evo

Design: Giovanni BaccoliniZero7 Evo se inspira din modelele precedente. Acum si cu un spatar net. Zero7 Evo beneficiaza de un spatar complet captusit. Toate variantele acestui model de scaun..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia

Omnia este un sistem de scaune multi-functional cu tablie de scris pentru salile de lectura. Este unic datorita formei ergonomice si robuste. Pentru Omnia, sistemul anti-soc binevenit in sal..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia Beam

Versiunea cu barna este ideala pentru salile de conferinte si sali de spectacole. Numarul sistemelor de prindere in podea este evident redus, in timp ce fermitatea si performanta scaunelor r..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia Contract

Omnia Contract este un sistem de scaune adaptat spatiilor comunitare. Sistemul de scaune cu barna este disponibil cu scaune fixe sau pliabile, cu sau fara cotiere si poate fi accesorizat cu ..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia Evolution

Functional si contemporanModelul Evolution face parte din gama Omnia si este varianta cea mai moderna si esentiala cand vine vorba de design. Un sistem modular, ce este echipat cu multiple f..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Thesi

Design si tehnologieThesi este un sistem functional si inovativ pentru salile de lectura, proiectat pentru a intruni nevoia de a interactiona dintre stundenti si lectori. O gama variata de s..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Zero9 Contract

Modelul Zero9 este un scaun multifunctional extrem de confortabil adecvat pentru numeroase aplicatii. Atentia deosebita acordata detaliilor, dar si varietatea de finisaje disponibila transfo..
Scaun sala de asteptare Aresline Club

Modelul Club este un scaun rafinat cu o forma speciala, inchisa, care ofera o varietate de solutii pentru finisaje. Este o alternativa originala pentru scaunul clasic de oaspeti, comletand i..
Scaun sala de asteptare Aresline Jolly

Un model care se adapteaza cu ususrinta nevoilor si contextelor variate, ideal pentru sali de conferinta sau meeting. Aspectul minimalist si alura eleganta ii ofera oportunitatea de a fi inc..
Scaun sala de asteptare Aresline Mya

Liniile aparent subtiri care se regasesc in baza scaunului accentueaza forma acestuia, care apare ca suspedat in aer. Aceste caracteristici impreuna cu forma inovativa a scaunului, modelul M..
Scaun sala de asteptare Aresline Naxos Acoustic

Modelul Naxos Acoustic a fost dezvoltat din dorinta de a oferi un micro-ambient comod din punct de vedere acustic dar si ergonomic, pentru cei care isi doresc un spatiu privat chiar si in zo..
Scaun sala de asteptare Aresline Naxos Elite

Forma armonioasa si confortul vertitabil sunt doua caracteristici fundamentale ale intregii game Naxos, fie ca e vorba de scaune, fotolii sau canapele. Finisajele de top si proportiile natur..
Scaun sala de asteptare Aresline Papillon

Elegant si practic, Papillon poate fi depozitata cu usurinta, inchizandu-se si deschizandu-se asemeni aripilor unui fluture. Atunci cand este deschis, este un scaun incredibil de confortabil..
Scaun sala de asteptare Aresline PF3

Liniile atractive ale colectiei PF3 transforma acest model intr-unul extrem de versatil si inovativ, dar si extraordinar de confortabil, ideal pentru zonele lounge. Aspectul unic al modelulu..
Afisare 1 - 30 din 58 (2 pagini)