Aresline


Accesorii, partitii pentru birou Aresline, Pra

Pra este rezultatul cercetarilor privind acustica si confortul auditiv in sala de clasa, biblioteca, sala de conferinta. Pra are o forma cu geometrii speciale, culori speciale si este imbuna..
Birou operativ cu suprafata reglabila Aresline, Hip-Up Family

Hip-Up Family este disponibila in trei modele diferite, toate fiind cu partea superioara rabatabila si roti blocabile. Mesele combina flexibilitatea cu rezistenta si reprezinta solutiile per..
Masa pentru uz comercial Aresline, Liner

Liner poate fi o masa rotunda sau patrata, in diferite dimensiuni si inaltimi, cu baze fixe sau rabatabile din otel vopsit. Mesele Liner se potrivesc perfect cu scaunele Aira...
Masa pentru uz comercial Aresline, Zero9 Table

Gama Zero este completata cu o masa pliabila ce, alaturi de scaunul Zero9, poate oferi solutia perfecta pentru decorarea unei sali de conferinte sau a unei sali dedicate studiului.Designer –..
Scaun executiv Aresline Amadeus

Design: Giovanni BaccoliniScaunul executiv Amadeus este un scaun elegant, cu un finisaj rafinat, ideal pentru o pozitie relaxata, corecta si comoda la birou. Cu o forma moderna, ergonomica, ..
Scaun executiv Aresline Amadeus First Class

Design: Giovanni BaccoliniScaunul executiv Amadeus First Class este un scaun elegant, cu un finisaj rafinat, ideal pentru o pozitie relaxata, corecta si comoda la birou. Cotierele cu forma p..
Scaun executiv Aresline Link

Design: Giovanni BaccoliniColectia de scaune Link, este o linie noua ce isi propune sa coverteasca design-ul si performanta in confort. Disponibile in cele trei variante Link, Link Plus si L..
Scaun executiv Aresline Link Plus

Design: Giovanni BaccoliniColectia de scaune Link, este o linie noua ce isi propune sa coverteasca design-ul si performanta in confort. Disponibile in cele trei variante Link, Link Plus si L..
Scaun executiv Aresline Link Xplus

Design: Giovanni BaccoliniColectia de scaune Link, este o linie noua ce isi propune sa coverteasca design-ul si performanta in confort. Disponibile in cele trei variante Link, Link Plus si L..
Scaun executiv Aresline Parlament

Design: Giovanni BaccoliniScaunul executiv Parlament este un scaun ergonomic de calitate, ce se va adapta permanent miscarilor utilizatorilor si va asigura confortul la birou, sau alte spati..
Scaun executiv Aresline Trendy First Class

Design: Giovanni BaccoliniScaunul executiv Trendy First Class se caracterizeaza prin versatilitate, confort ridicat si stil, precum si senzatii wellness veritabile.Structura:• Designul speci..
Scaun executiv Aresline, Venus

Venus este un scaun elegant cu multa atentie la detalii si poate fi utilizat atat in medii operative cat si in cele executie, datorita designul si ergonomiei.Designer – Baccolini Design ..
Scaun interior Aresline Woody Elite

Silueta functionala Woody Elite este un exemplu clasic de design italian rafinat. Cu personalitatea sa puternica si designul esential, Woody Elite iese in evidenta prin multimea de soluti..
Scaun interior Aresline Zero9 Filo

Culori luminoaseVersiunea Zero9 Filo este caracterizata de o structura subtire care umple scaunul de eleganta. Disponibil cu sau fara cotiere, scaunul se adapteaza cu usurinta cerintelor si ..
Scaun meeting Aresline Eura

Eura este ideal atunci cand ai nevoie de un scaun cu personalitate: in birou, in camera de conferinta sau chiar si acasa. Versiunea cu rama glisanta are in plus o captuseala confortabila si ..
Scaun meeting Aresline Omnia Contract

Fermitate esentiala Versiunea cu 4 picioare, cu scaunul si spatarul din lemn de fag natural, ofera produsului o eleganta clasica formala. Natura independenta a fiecarui scaun asigura vers..
Scaun meeting Aresline, Aira

Aira este cel mai versatil scaun, ce apartine unei colectii variate si dedicate spatiilor rezidentiale, educationale, corporatiste sau din domeniul ospitalitatii. Aira reprezinta la perfecti..
Scaun operativ Aresline Smart

Design: Studio Ares Designul minimalist si culorile moderne dovedesc ca scaunul Smart este solutia ideala pentru birourile operative inovatoare, pline de personalitate. Aerul contempora..
Scaun operativ Aresline Zero7

Design: Giovanni BaccoliniScaunul operativ Zero 7 beneficiaza de un spatar complet captusit. Este disponibil in mai multe variante: cu sau fara tetiera, cotiere fixe sau ajustabile, picioare..
Scaun operativ Aresline Zero7 Elegant

Design: Giovanni BaccoliniScaunul operativ Zero 7 Elegant beneficiaza de un spatar complet captusit. Este disponibil in mai multe variante: cu sau fara tetiera, cotiere fixe sau ajustabile, ..
Scaun operativ Aresline Zero7 Evo

Design: Giovanni BaccoliniZero7 Evo se inspira din modelele precedente. Acum si cu un spatar net. Zero7 Evo beneficiaza de un spatar complet captusit. Toate variantele acestui model de scaun..
Scaun operativ Aresline, Matrix

Matrix este un scaun operativ extrem de operational ce respecta pe deplin standardul european EN1335, cu o ergonomie proiectata si dezvoltata pentru confort maxim.Designer – Baccolini Design..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia

Omnia este un sistem de scaune multi-functional cu tablie de scris pentru salile de lectura. Este unic datorita formei ergonomice si robuste. Pentru Omnia, sistemul anti-soc binevenit in sal..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia Beam

Versiunea cu barna este ideala pentru salile de conferinte si sali de spectacole. Numarul sistemelor de prindere in podea este evident redus, in timp ce fermitatea si performanta scaunelor r..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia Contract

Omnia Contract este un sistem de scaune adaptat spatiilor comunitare. Sistemul de scaune cu barna este disponibil cu scaune fixe sau pliabile, cu sau fara cotiere si poate fi accesorizat cu ..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Omnia Evolution

Functional si contemporanModelul Evolution face parte din gama Omnia si este varianta cea mai moderna si esentiala cand vine vorba de design. Un sistem modular, ce este echipat cu multiple f..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Thesi

Design si tehnologieThesi este un sistem functional si inovativ pentru salile de lectura, proiectat pentru a intruni nevoia de a interactiona dintre stundenti si lectori. O gama variata de s..
Scaun pentru sala de lectura Aresline Zero9 Contract

Modelul Zero9 este un scaun multifunctional extrem de confortabil adecvat pentru numeroase aplicatii. Atentia deosebita acordata detaliilor, dar si varietatea de finisaje disponibila transfo..
Scaun sala de asteptare Aresline Club

Modelul Club este un scaun rafinat cu o forma speciala, inchisa, care ofera o varietate de solutii pentru finisaje. Este o alternativa originala pentru scaunul clasic de oaspeti, comletand i..
Scaun sala de asteptare Aresline Jolly

Un model care se adapteaza cu ususrinta nevoilor si contextelor variate, ideal pentru sali de conferinta sau meeting. Aspectul minimalist si alura eleganta ii ofera oportunitatea de a fi inc..
Afisare 1 - 30 din 71 (3 pagini)