mese dining


mese dining

Nu mai este loc de monotonie, trebuie sa spargem tiparele invechite, trebuie sa alegem ultimele modele in materie de mese dining. Asa au gandit cei de la nuovo-design, cand au ales pentru dumneavoatra aceste mese pentru incaperile de zi ale locuintelor. Va punem la dispozitie o selectie de mese dining fabricate in Italia cu finisaje premium, create de designeri de renume mondial.

Mesele dining se deosebesc prin forma si calitatea materialelor, sunt create pentru a oferi placere utilizatorilor, pentru a fi practice, sunt create pentru a creste valoarea incaperilor de zi.

Speciale si dichisite, mesele pentru dining oferite de noi va asigura confortul si placerea de a sta la masa alaturi de cei dragi in fiecare zi.



Masa dining Connubia Calligaris Arctic Console CB4855

Artic este noua noastra consola super-extensibila, derivata din renumitul model Artic.  Picioarele metalice vopsite dau o nota de rafinament si rezistenta, in timp ce ghidajele telescop..
Masa dining Connubia Calligaris Artic CB4855-R 11A

Masa Artic este o optiune versatila si functionala datorita capacitatii sale de extindere prin extensiile interne. Cu laturile sale rotunjite din metal vopsit si varietatea de optiuni pentru..
Masa dining Connubia Calligaris Artic Fast CB4860-R 130

Masa Artic combina functionalitatea si designul, oferind o experienta de luat masa confortabila si eleganta. Cu deschiderea usoara a cartii, extensiile coordonate si varietatea de optiuni de..
Masa dining Connubia Calligaris Band CB4857-R 160

Masa Band este o optiune versatila, eleganta si functionala, datorita laturilor sale cu sectiune eliptica si extensiei practice montate pe cadru cu miscare de deschidere ghidata. Gama sa lar..
Masa dining Connubia Calligaris Band Metal CB4857

Masa Band, cu designul sau discret, dar formal, este reinnoita pentru a va uimi! Pe langa picioarele din lemn, poti avea o nota de modernitate cu noile picioare metalice, disponibile in fini..
Masa dining Connubia Calligaris Baron CB4010-R 110

Baron este o masa dreptunghiulara laminata, cu sticla calita, ceramica combinata sau fenim NTM. Picioarele si cadrul sunt din metal. Baron dispune de un mecanism accesibil menit sa ajusteze ..
Masa dining Connubia Calligaris Bold CB4795-XR W

Bold este o masa pentru dining extensibila, cu cadru metalic si suprafata din lemn.Dimensiuni:Inaltime: 76 - 69 cmLungime:  210 - 260 - 310 - 160 cmLatime: 90 - 160 cm..
Masa dining Connubia Calligaris Cocktail CB4759 FD 120

Cocktail este o masa pentru dining din metal.Dimensiuni:Inaltime: 76 - 73 cmLungime: 120 cmLatime: 120 cm..
Masa dining Connubia Calligaris Dine CB4094-R 110

Dine este o masa extensibila cu picioarele usor rotunjite si partea inferioara lacuita. Suprafata este din lemn furnir cu muchii drepte si colturi rotunjite. Entuziastii stilului scandinav p..
Masa dining Connubia Calligaris Dix CB4804-FD 120

Dix este o masuta rotunda cu o baza piedesala conica, cu zece fete acoperite, dotata cu un picior de nivelare ascus ce permite amplasarea pe orice tip de pardoseala.Dimensiuni:Inaltime: 76-7..
Masa dining Connubia Calligaris Dorian CB4815-R 130 A

Dorian este cel mai bun mod de a crea spatiu pentru o intalnirea prietenoasa la pranz, fiind o masa extensibila.Dimensiuni:Inaltime – 76-66.5 cmLatime – 90 - 130 cmLungime – 130 - 180  ..
Masa dining Connubia Calligaris Duel CB4850-FR 200

Unul pentru toti si toti pentru unul: cele patru picioare ale mesei Duel, ca niste varfuri de folie supradimensionate, se incruciseaza si se potrivesc intr-un joc arhitectural perfect, alcat..
Masa dining Connubia Calligaris Duel CB4850-R 200

Unul pentru toti si toti pentru unul: cele patru picioare ale mesei Duel, ca niste varfuri de folie supradimensionate, se incruciseaza si se potrivesc intr-un joc arhitectural perfect, al..
Masa dining Connubia Calligaris Ellisse CB4858-FE 200

Designul monolitic si esential este elegant in orice mediu si perfect pentru orice tip de mobilier. Ellisse este o masa extensibila cu blaturi ceramice si baza monolitica din tabla curbata v..
Masa dining Connubia Calligaris Ellisse CB4858-R 160

Designul monolitic si esential este elegant in orice mediu si perfect pentru orice tip de mobilier. Ellisse este o masa extensibila cu blaturi ceramice si baza monolitica din tabla curbata v..
Masa dining Connubia Calligaris Eminence CB4724-M 100

Emminence este o masa cu baza de metal si suprafata dintr-un mix de materiale. Aceasta masa extensibila se poate adapta oricarui tip de design si spatiu.Dimensiuni:Inaltime: 76 cmLungime: 10..
Masa dining Connubia Calligaris Eminence Console CB/4724-W 90 C

Emminence Console dispune de o rama metalica si partea superioara din furnir. Stabilitatea mesei, ce poate atinge o lungime maxima de 300 cm, este datorata unui picior central. Ideala in sal..
Masa dining Connubia Calligaris Eminence Evo CB4856-R 110 A

Masa Eminence Evo se alatura familiei Eminence cu picioarele sale cu sectiune eliptica. Capacitatea sa de a se extinde prin extensiile interne va permite sa adaptati cu usurinta dimensiunea ..
Masa dining Connubia Calligaris Eminence Evo Fast CB4859

Eminence Evo Fast Table se alatura familiei Eminence cu picioarele sale cu sectiune eliptica. Capacitatea sa de a se extinde prin extensia pliabila va permite sa adaptati cu usurinta dimensi..
Masa dining Connubia Calligaris Eminence Fast CB4788-M 130

Eminence Fast este o masa cu suprafata ceramica si cadru metalic. Are o extensie laterala, in forma de fluture cu aceleasi finisaje ca partea superioara. Picioarele raman mereu la capatul me..
Masa dining Connubia Calligaris Gate CB4088-ML 160

Gate e o masa cu caracter puternic, baza metalica si suprafata din lemn. Are un sistem de extindere simplu, ascuns in cadru, cu ajutorul unei rame. Picioarele raman in marginile mesei astfel..
Masa dining Connubia Calligaris Giove CB4739

Giove este o masa extensibila cu baza metalica si suprafata din lemn, ceramica sau sticla. Baza centrala metalica este fixa, cu patru picioare eliptice, inclinate, cu linii simple si indrazn..
Masa dining Connubia Calligaris Hey Gio! CB4836-D 120

Hey Gio! Este o masa cu coloana eleganta de sustinere, in forma de con, pe care se sprijina blatul extensibil.Dimensiuni:Inaltime – 75-68 cmLatime – 120 - 120 cmLungime – 120 - 160 cm..
Masa dining Connubia Calligaris Hey Gio! CB4836-R 140

Hey Gio! Este o masa cu coloana eleganta de sustinere, in forma de con, pe care se sprijina blatul extensibil.Dimensiuni:Inaltime – 75-68 cmLatime – 120 - 140 cmLungime – 140 - 180 cm..
Masa dining Connubia Calligaris Iron CB4809-FR 200

Iron este un model de masa pentru dining cu alura zvelta realizata din metal si potrivita inclusiv pentru spatii exterioare. Picioarele sunt patrate cu o grosime de 30mm.Dimensiuni:Inaltime:..
Masa dining Connubia Calligaris Lord CB4832-R 160

Masa dining din metal coated si lemn.Dimensiuni:Inaltime: 75 - 67 cmLungime: 220 - 160 cmLatime: 85 - 160 cm..
Masa dining Connubia Calligaris Mikado CB4728-FD 120

Masa rotunda Mikado are suprafata din sticla si baza din lemn de fag. Suprafata rotunjita asigura confortul si in momentul in care la masa exista un numar impar de persoane.Dimensiuni:Inalti..
Masa dining Connubia Calligaris Mikado CB4728-FR 160

Mikado este o masa dreptunghiulara cu blat din melamina si cadru si picioare din lemn de fag. In baza sunt imbinate si elemente de metal negru lacuit.Dimensiuni:Inaltime -76 - 75 cmLungime -..
Masa dining Connubia Calligaris Mikado CB4789-R 130

Mikado este o masa extensibila, dreptunghiulara cu blat din melamina si cadru si picioare din lemn de fag. In baza sunt imbinate si elemente de metal negru lacuit.Dimensiuni:Inaltime -76 - 6..
Masa dining Connubia Calligaris Orion CB4865-D 140

Usoara si aproape suspendata, baza din tabla curbata delicat a mesei Orion evoca imaginea unei balerine pe varfuri. Aceasta structura eleganta este disponibila in doua variante: rotunda si d..
Afisare 1 - 30 din 254 (9 pagini)