seminee exterior


seminee exterior

Pentru orice gradina sau terasa montarea unui semineu exterior va oferi instant un loc special pentru relaxare si dispozitie buna. Pe langa aspectul estetic, tehnologia din spatele acestor seminee ofera protectie si siguranta pe timp indelungat si un control foarte simplu si rapid. Exteriorul spatiului dumneavoastra comercial sau rezidential merita un aer sofisticat, cu bun gust si culoare.

Bucurati-va de calitatile unui semineu sofisticat!Semineu pe gaz pentru exterior Planika, FARO

Faro este cel mai popular incalzitor de terasa pe gaz din Europa. Este alimentat cu GPL si emite caldura de pana la 8 kW. Acest incalzitor de terasa pentru exterior este complet portabil. Pu..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALAXY BURNER

Galaxy Burner este un arzator liniar pe gaz nou-nout pentru a fi folosit in aer liber. Arzatorul poate fi instalat pe orice suprafata plana, oferindu-va atat de multe posibilitati creative d..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALAXY FIREPLACE

Cautati un semineu de sine statator pe care sa il utilizati in cateva minute dupa deschiderea cutiei? Nu mai cautati. Semineul Galaxy este o solutie perfecta pentru cei care cauta acea solut..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALAXY TABLE

Transformati spatiul in aer liber cu Galaxy Table – Masa de foc suprem pentru design premium! Dispune de o cutie ceramica sinterizata Dekton de 12 mm de inalta performanta, care rezista la z..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO BLACK

Galio Black este un semineu liniar pe gaz cu un aspect negru, elegant, care se va combina perfect cu orice stil al spatiului tau exterior. Designul sau unic si forma portabila vor crea o dec..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO CORTEN

Bucurati-va de nopti confortabile cu focarul nostru in aer liber cu gaz - Galio Corten. Nu numai ca va va prelungi intalnirile de seara in gradina, dar va aduce si o nota de lux spatiului du..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO FIRE PIT INSERT

Nu vrem sa va limitam imaginatia si, prin urmare, am creat Galio Fire Pit Insert. Acest semineu automat pe gaz de exterior asigura posibilitati nesfarsite de amenajare si ofera tot ce aveti ..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO H INSERT

Galio H este un semineu pe gaz, de exterior, care ofera o flacara in forma de H pentru a crea o vedere tridimensionala a focului. Aceasta solutie unica va fi un spectacol instantaneu in zona..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO INSERT

Galio este un arzator liniar pe gaz destinat utilizarii in exterior. Galio Insert vine intr-o versiune manuala sau automata. Modelul automat va permite sa controlati semineul cu telecomanda,..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO STAR BLACK

Galio Star Black este un semineu portabil de exterior intr-o carcasa neagra de 950 mm inaltime. Forma arzatorului seamana cu o stea cu sase colturi, ceea ce face flacara mai spatiala si mai ..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO STAR CORTEN

Flacara multidimensionala a semineului de sine statator Galio Star Corten va deveni un spectacol instantaneu in spatiul exterior. Deoarece nu necesita nicio conexiune rigida, il puteti muta ..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, GALIO STAR INSERT

Nu vrem sa va limitam imaginatia si, prin urmare, am creat Galio Fire Pit Insert. Acest semineu automat pe gaz de exterior asigura posibilitati nesfarsite de amenajare si ofera tot ce aveti ..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, LIGHTHOUSE BLACK

Lighthouse este un incalzitor portabil, elegant, usor de utilizat, pe coloana cu gaz, care trebuie conectat la o butelie de gaz GPL.Vine intr-o carcasa metalica lacuita cu pulbere neagra, cu..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, PIVOT TABLE

Viitorul designului exterior luxos a sosit cu Pivot, un dispozitiv unic care combina functionalitatile unei mese cu ale unui semineu. Acest semineu elegant pe gaz este integrat perfect intr-..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, RIO

Rio este un semineu cu finisaj in pulbere neagra, realizat din materiale durabile de inalta calitate, rezistente la intemperii. Bucurati-va de adevaratele flacari aurii pana la 55 de ore cu ..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, RIO TABLE

Un amestec extraordinar de functionalitate si design care va transforma gradina sau terasa intr-un refugiu fermecator si cald. Nu este doar o masuta de cafea; este, de asemenea, un semineu e..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, SQUARE

Square este un semineu pe gaz de sine statator pentru gradina si tersase. Elegant. Eficient. Livrabil. Cu designul sau minimalist, va arata intotdeauna uimitor. Alimentat cu gaz GPL, acesta ..
Semineu pe gaz pentru exterior Planika, SQUARE TABLE

Square Table este un semineu de exterior de sine statator care poate functiona ca principal punct de adunare in spatiul exterior. Fabricat din otel galvanizat, rezistent la rugina, poate fi ..
Afisare 1 - 18 din 18 (1 pagini)