seminee exterior


seminee exterior

Pentru orice gradina sau terasa montarea unui semineu exterior va oferi instant un loc special pentru relaxare si dispozitie buna. Pe langa aspectul estetic, tehnologia din spatele acestor seminee ofera protectie si siguranta pe timp indelungat si un control foarte simplu si rapid. Exteriorul spatiului dumneavoastra comercial sau rezidential merita un aer sofisticat, cu bun gust si culoare.

Bucurati-va de calitatile unui semineu sofisticat!Semineu pe gaz Planika Galio Corten

Galio este un semineu cu forma liniara ce creeaza o admosfera confortabila si unica in diferite spatii in aer liber. Designul sau permite posibilitati nelimitate de aranjament si se potrives..
Semineu pe gaz Planika Galio Fire Pit Corten

Galio Corten Fire Corten este un semineu automat pe gaz pentru exterior, inchis intr-un cadru rotund, purist, rezistent la cele mai severe conditii meteorologice. Expus la mediul exterior, o..
Semineu pe gaz Planika Galio Fire Pit Insert

Galio Corten Fire Insert este un semineu automat pe gaz pentru exterior, inchis intr-un cadru rotund, purist, rezistent la cele mai severe conditii meteorologice. Expus la mediul exterior, o..
Semineu pe gaz Planika Galio Insert

Galio Insert este un semineu cu forma liniara ce creeaza o admosfera confortabila si unica in diferite spatii in aer liber. Designul sau permite posibilitati nelimitate de aranjament si se p..
The Corten Case Planika

Accesoriu pentru seminee bioetanol Galio. Cu o experienta de peste 15 ani in piata si aplicabilitate in peste 80 de tari, cei de la Planika ne prezinta modele unice si deosebite de seminee, ..
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)