plante semi-naturale


plante semi-naturale

Plantele semi-artificiale sunt creatia perfecta a omului pentru spatiile ce nu permit prezenta plantelor naturale. Plantele semi-artificiale, sau plantele semi-naturale, transpun impulsul tehnologic in adevarate stari frumoase, in locatii precum mall-uri, restaurante, terase, saune, piscine, sau chiar spatii rezidentiale. Cu un respect profund fata de natura si frumusetea ei, producatorul acestor plante decorative semi-artificiale are la baza cunostinte vaste de botanica si reuseste, cu abilitati deosebite, sa reproduca farmecul firesc al oazelor naturale.

De la aranjamentele simple, pana la cele mai sofisticate decoruri interioare, cum ar fi studiouri de televiziune, filme, teatre, centre comerciale, aeroporturi, birouri, spa-uri, sali de sport, restaurante, hoteluri, etc. pe nouvo-design.ro veti gasi mereu solutii rezidentiale sau business pline de frumusete si stil in materie de design interior.


Planta semi-artificiala Ila, Aralia Malabar Burgundy - 170 cm

Exista sase specii din genul Ming Aralia, din Insulele Pacificului si Asia de Sud-Est, care sunt cultivate activ...
Planta semi-artificiala Ila, Aralia Robustina - 100 cm

Aralia Robustina Green este o planta ornamentala foarte versatila, decorativa si usor de intretinut. ..
Planta semi-artificiala Ila, Areca UVR Boschetto Green - 200 cm

Areca este o specie de palmier verde, originar din Madagascar si din India de Sud si a fost naturalizata in America Centrala, Insulele Canare, Insulele Andaman, Florida de Sud, Jamaica si An..
Planta semi-artificiala Ila, Areca UVR Boschetto Lux Green - 200 cm

Areca este o specie de palmier verde, originar din Madagascar si din India de Sud si a fost naturalizata in America Centrala, Insulele Canare, Insulele Andaman, Florida de Sud, Jamaica si An..
Planta semi-artificiala Ila, Areca UVR Buch Green - 160 cm

Areca este o specie de palmier verde, originar din Madagascar si din India de Sud si a fost naturalizata in America Centrala, Insulele Canare, Insulele Andaman, Florida de Sud, Jamaica si An..
Planta semi-artificiala Ila, Bamboo Fence Green - 240 cm

Bambuseae este un soi de plante perene apartinand familiei Poaceae (Gramineae) si subfamiliei Bambusoideae. Ele sunt plante foarte viguroase si verzui. Ele pot fi de la cativa centimetri pan..
Planta semi-artificiala Ila, Bamboo Japanese Bush Green - 80 cm

Pleioblastus Pygmaeus a carui denumire comuna este Dwarf Bamboo, este o planta erbacee originara din Asia. Frunzele sale dense si stufoase exprima vitalitatea acestui bambus. Este ideala pen..
Planta semi-artificiala Ila, Bamboo Japanese Bush Variegated - 80 cm

Pleioblastus Pygmaeus este numele sau generic, sau mai este cunoscuta si numele de "Dwarf Bamboo", datorita numerosilor sai lastari taratori, care formeaza tufisuri dense asemanatoare cu bam..
Planta semi-artificiala Ila, Bamboo Japanese Green - 180 cm

Bambusul japonez sau bambusul dwarf (Pleioblastus pygmaeus) este o planta erbacee vesnica, originara din Asia. Coroana lui stufoasa si pozitionarea in picioare exprima vitalitatea acestui ba..
Planta semi-artificiala Ila, Bamboo Japanese Tree Variegated - 180 cm

Numele generic Pleioblastus Fortunei este inventat de unirea cuvintelor grecesti antice. Este cunoscut sub numele de "Dwarf" sau "Bambus Japonez", recunoscut pentru numeroasele sale „taieri”..
Planta semi-artificiala Ila, Bamboo Wild Bush  - 120 cm

Bambuseae este un soi de plante perene apartinand familiei Poaceae Grasses (Gramineae) si a subfamiliei Bambusoideae. Ele sunt plante foarte viguroase si verzui. Ele pot creste de la cativa ..
Planta semi-artificiala Ila, Bamboo Wild Bush Green - 180 cm

Bambuseae este o varietate de plante perene apartinand familiei Poaceae Grasses (Gramineae) si a subfamiliei Bambusoideae. Ele sunt plante foarte viguroase si verzui. Ele pot fi de la cativa..
Planta semi-artificiala Ila, Bouganvillea Stylish - 160 cm

Bougainvillea este o planta originara din Brazilia, se dezvolta bine in toate tipurile de pamant si mai ales daca e plantat in ghivece mari, asezate pe balcon. ..
Planta semi-artificiala Ila, Boxwood Sphera Green - Ø 60 cm

Buxus este un gen de aproximativ 70 de specii din familia Buxaceae. ..
Planta semi-artificiala Ila, Buxifolia Crown Green - 150 cm

Numele sau comun este Pittosporum Tobira. Acesta provine din regiuni cu climat subtropical din Asia, Oceania si Africa. Acesta include aproximativ 150 de specii de arbusti si arbori mici cu ..
Planta semi-artificiala Ila, Buxifolia Malabar Green - 180 cm

Pittosporum provine din regiunile climatice subtropicale din Asia, Oceania si Africa. Acesta include aproximativ 150 de specii de arbusti si copaci mici cu frunze persistente si foarte decor..
Planta semi-artificiala Ila, Buxus UVR Bush Burgund - 70 cm

Buxus  este o specie de plante din familia Buxaceae. Originar din sudul si vestul Europei, buxus are o raspandire foarte larga. El mai poate fi intalnit in nord-vestul Africii, sud-vest..
Planta semi-artificiala Ila, Buxus UVR Bush Green - 130 cm

Buxus  este o specie de plante din familia Buxaceae. Originar din sudul si vestul Europei, buxus are o raspandire foarte larga. El mai poate fi intalnit in nord-vestul Africii, sud-vest..
Planta semi-artificiala Ila, Buxus UVR Fence Green - 80 cm

Buxus  este o specie de plante din familia Buxaceae. Originar din sudul si vestul Europei, buxus are o raspandire foarte larga. El mai poate fi intalnit in nord-vestul Africii, sud-vest..
Planta semi-artificiala Ila, Coral Plant Green - 120 cm

Coral Plant Green este o planta infloritoare din familia Balanophoraceae, apare deasupra solului si are o structura alungita, in mod repetat, ramificata, de tip coral...
Planta semi-artificiala Ila, Cordyline Drago Variegated - 220 cm

Cordyline Terminalis (sau C. Fruticosa) este originar din Asia si se caracterizeaza prin frunze mari, echipate cu petiole, care sunt verzi in profunzime si variate in functie de varietatea d..
Planta semi-artificiala Ila, Croton Mash Root Multicolor - 250 cm

Codiaeum, cunoscut sub numele de Croton  provine din tara sa natala, Malaezia. Apartine familiei Euphorbiaceae si este o planta cu adevarat frumoasa. Frunzele sale, asimetrice, cu o pan..
Planta semi-artificiala Ila, Croton Robusta Multicolor - 170 cm

Croton, cu versiunea trunchiului Robusta, este o planta frumoasa, perfecta pentru spatii mari. Chiar si un singur specimen va imbunatati mediul inconjurator, fara dificultati de instalare si..
Planta semi-artificiala Ila, Cycas Baby Drago Green - 250 cm

Cycalii sunt considerati "adevarate fosile vii". Genul apartine familiei Cycas Cycadaceae si include plante foarte vechi care si-au pastrat caracteristicile in timp. Sunt originari din Asia ..
Planta semi-artificiala Ila, Cycas Palm Green - 160 cm

Cycasul este un arbust vesnic verde, de dimensiuni medii, apartinand familiei de Cycads; genul are aproximativ nouazeci de specii, desi in Italia, in principal, exista doar una dintre ele, C..
Planta semi-artificiala Ila, Dracaena Reflexa Everglades Varieg - 160 cm

Dracena Reflexa Variegata (Song of India) apartine familiei Liliaceae. Este una dintre cele mai apreciate plante de apartament. Chiar daca este putin cunoscuta, este considerata o specie cu ..
Planta semi-artificiala Ila, Dracaena Reflexa Fence - 180 cm

Dracena Reflexa (Song of India) este una dintre cele mai apreciate plante de apartament. Dracena apartine familiei Liliaceae. Acest arbust include zeci de specii diferite si este originar di..
Planta semi-artificiala Ila, Dracaena Reflexa Robustina Green - 100 cm

Dracena Reflexa (Song of India) este una dintre cele mai apreciate plante de apartament. Dracena apartine familiei Liliaceae. ..
Planta semi-artificiala Ila, Dracena Reflexa Drago Green - 280 cm

Dracena Reflexa sau Song of Jamaica este una dintre cele mai apreciate plante de apartament, considerata o specie ornamentala cu un randament ridicat. Avand in vedere aceasta caracteristic..
Planta semi-artificiala Ila, Echeveria Fence 1m - 130 cm

Echeveria este o planta suculenta, originara din America Centrala si in zone cu diferente termice mari intre zi si noapte. Genul Echeveria apartine familiei Crassulaceae, un grup mare de pla..
Afisare 1 - 30 din 85 (3 pagini)