Alma Design


Canapea cu doua locuri Alma Design, X Big too

Parte a colectiei X Collection, X Big too poate veni in varianta cu doua sau cu trei perne si poate fi acoperit cu diferite tesaturi, inclusiv catifea, sau piele ecologica, vintage. Baza can..
Canapea outdoor pentru uz comercial Alma Design, Scala

Colectia Scala este conceputa pentru a oferi o armonie cu natura si se caracterizeaza prin linii sinuoase care urmaresc progresia naturala a mediilor in care este gazduita. Designer Mar..
Canapea pentru uz comercial Alma Design, Scala

Colectia Scala este conceputa pentru a oferi o armonie cu natura si se caracterizeaza prin linii sinuoase care urmaresc progresia naturala a mediilor in care este gazduita. Designer Mar..
Fotoliu outdoor pentru uz comercial Alma Design, Scala

Colectia Scala este conceputa pentru a oferi o armonie cu natura si se caracterizeaza prin linii sinuoase care urmaresc progresia naturala a mediilor in care este gazduita. Designer Mar..
Fotoliu pentru uz comercial Alma Design, Agata

Agata este un fotoliu cu structura din lemn vopsit, captusit cu diverse tipuri de tesatura, extrem de elegant si practic pentru zonele de living, birouri, sau sali de receptie.Designer Mrsmi..
Fotoliu pentru uz comercial Alma Design, Amarcord

Amarcord este un fotoliu pentru living cu cadru din otel cromat, vopsit, antiderapant si cochilie din placaj de fag cu finisaje de stejar, cu tapiterie in culori vibrante.Designer Nicola Cac..
Fotoliu pentru uz comercial Alma Design, Armchair Y

Fotoliul Y  este parte a colectiei X Collection a celor de la Alma Design. Modelul are o forma moderna, cu elemente vintage si permite un confort deosebit si o versatilitate minunata. E..
Fotoliu pentru uz comercial Alma Design, Jo Cuoietto

Jo este un fotoliu pentru zonele de dining, living, complet tapitat in piele.Designer Mazzer Mario..
Fotoliu pentru uz comercial Alma Design, Jo Soft

Jo este un fotoliu din poliuretan, rezistent la raze UV, disponibil intr-o singura culoare sau in doua nuante complementare. In functie de modelul ales, Jo poate reprezenta o solutie atat pe..
Fotoliu pentru uz comercial Alma Design, Lips

Lips este un scaun de tip fotoliu, cu picioarele din lemn sau otel pictat. Cochilia din lemn a sezutului poate fi complet captusita. In partea din spate a cochiliei, nuantele de lemn cenusiu..
Fotoliu pentru uz comercial Alma Design, Meg

Fotoliul Meg este un model disponibil in doua variante, una de exterior din materiale rezistente la razele UV si una de interior, in tapiterie eleganta si colorata in nuante diferite.Designe..
Fotoliu pentru uz comercial Alma Design, Scala armchair

Scala este un fotoliu tapitat, cu capac detasabil si rama vopsita din otel.Designer Marco Piva..
Fotoliu pentru uz comercial Alma Design, X Big

X Big este un fotoliu disponibil in doua variante pentru partea inferioara, picioare din lemn sau cadru metalic, cu baza fixa sau pivotanta. Poate fi utilizat atat in spatii comerciale cat s..
Masa pentru uz comercial Alma Design, BISTRÒ

Bistro este o masa cu rame din otel, pulbere poliuretanica vopsita, cu trei sau patru picioare (730 mm - 1100 mm) si blaturi rotunde sau patrate din HPL colorat.Designer JF Smith..
Masa pentru uz comercial Alma Design, Ciak

Ciak este o masa cu rama din aluminiu lustruit si vopsit, cu blaturi rotunde sau patrate, din melamina sau HPL pictat. Clark este o masa ce se poate plia, datorita imbinarilor inteligente pa..
Masa pentru uz comercial Alma Design, Clint

Clint este un model de masa cu trasaturi geometrice, sobre si elegante, asemanatoare unui origami din otel.Designer Mazzer Mario..
Masa pentru uz comercial Alma Design, Edward

Edwoard este un model de masa din otel vopsit sau cromat, picioare de 40 x 90 mm  / picioare de 30 x 30mm demontabile. Suprafata poate fi dreptunghiulara sau patrata.Designer Alma Desig..
Masa pentru uz comercial Alma Design, Ice Table

Ice Table este o masa dedicata domeniilor HORECA, din polietilena, cu suprafata patrata.Designer Alma Design..
Masa pentru uz comercial Alma Design, MALÈNA

Malena este o masa din otel lacuuit cu finisaje mate sau lucioase, baza rotunjita, disponibila in trei dimensiuni si inaltimi diferite.Designer Angelo Natuzzi..
Masa pentru uz comercial Alma Design, Marnie

Marnie este o masa cu structura din lemn si picioare special procesate, disponibila in varianta patrata, rotunda sau dreptunghiulara.Designer D. LO Scalzo Moscheri..
Masa pentru uz comercial Alma Design, Mojito

Masa din aluminiu vopsit, disponibila in trei dimensiuni diferite.Designer Alma Design..
Masa pentru uz comercial Alma Design, Paloalto

Pentru acest model de masa pentru dining materialitatea calda a blatului din lemn vine in contrast cu cadrul compus din doua tuburi curbate, legate in partea inferioara cu placi metalice. Es..
Masa pentru uz comercial Alma Design, People

People este o masa fixa sau pliabila, cu trei sau patru picioare, de inaltimi diferite.Designer Nicola Cacco..
Masa pentru uz comercial Alma Design, Priscilla

Fixa sau reglabila pe inaltime, Priscilla este o masa cu baza din otel inoxidabil cu finisaje lustruite sau satinate.Designer Alma Design..
Masa pentru uz comercial Alma Design, Scala

Colectia Scala este conceputa pentru a oferi o armonie cu natura si se caracterizeaza prin linii sinuoase care urmaresc progresia naturala a mediilor in care este gazduita. Designer Mar..
Masa pentru uz comercial Alma Design, Set-Up

Set-Up este o masa cu baza din beton (demontabila si stivuibila) sau fonta, cu suprafata din poilietilena rezistenta la razele UV, disponibila cu inaltimea de 730 mm si 1100 mm.Designer Stef..
Masa pentru uz comercial Alma Design, Virna

Virna este un model de masa complet din lemn, ideala pentru domeniul HORECA sau pentru uz casnic, usor de amenajat in spatii variate.Designer Mazzer Mario..
Masa pentru uz comercial Alma Design, Woodbridge

Woodbridge reprezinta o colectie de mese din lemn, puternice si poetice. Esenta proiectului este structurata pe cadrul compus din elemente extrem de elegante din lemn, ce amintesc de pictogr..
Masa pentru uz comercial Alma Design, X Table

Gama de mese X Table contine mese cu suprafete octogonale, in doua inaltimi dierite, cu structura din lemn sau otel vopsit (tub dreptunghiular), blat din MDF lacuit sau furnir.Designer Mazze..
Masuta de cafea Alma Design, Amarcord coffee table

Amarcod este o masuta de cafea joasa, demontabila, cu rame cromate sau vopsite si blaturi lacuite MDF. Masuta de cafea poate avea doua inaltimi, 256 mm si 495 mm. Disponibila si in varianta ..
Afisare 1 - 30 din 52 (2 pagini)