Ditre Italia


Canapea de exterior Ditre Italia, 356

Ditre Italia va prezinta noua exclusivitate a anului 2022, colectia de mobilier pentru exterior. Cu forme esentiale si aspect natural, simplu si echilibrat, noul concept de mobilier pentru p..
Canapea de exterior Ditre Italia, Kyo

Ditre Italia va prezinta noua exclusivitate a anului 2022, colectia de mobilier pentru exterior. Cu forme esentiale si aspect natural, simplu si echilibrat, noul concept de mobilier pentru p..
Canapea de exterior Ditre Italia, Sanders Air

Ditre Italia va prezinta noua exclusivitate a anului 2022, colectia de mobilier pentru exterior. Cu forme esentiale si aspect natural, simplu si echilibrat, noul concept de mobilier pentru p..
Canapea de piele Ditre Italia, On Line Leather

On Line este o canapea din piele, cu o configuratie cu linii originale, cu spatar si cotiere ajustabile pentru o personalizare maxima a confortului.Design by Anna Von SchewenDimensiuni de la..
Canapea de piele sau stofa Ditre Italia Althon

Volumele materialelor, moi si minimaliste, proportiile rafinate si detaliile canapelei Althon contribuie la crearea unui sistem de elemente modulare elegante si primitoare. Diferitele tipuri..
Canapea de piele sau stofa Ditre Italia Kailua

Kailua provine dintr-un concept in care pernele plutesc pe o suprafata subtire, sustinuta de o plasa metalica invizibila. Confortul este o surpriza, proportiile corecte sunt o certitudine. C..
Canapea de piele sau stofa Ditre Italia Kim

Canapeaua Kim a aparut din dorinta de a face posibila folosirea unei piese de mobilier pe deplin. Mai mult decat o canapea, ar trebui sa o numim un "sistem" in care modulul de biblioteca mod..
Canapea de piele sau stofa Ditre Italia Nevyll

Volumele materialelor, moi si minimaliste, proportiile rafinate si detaliile canapelei Nevyll contribuie la crearea unui sistem de canapele elegante si primitoare. Doua inaltimi ale spatarul..
Canapea de stofa Ditre Italia Arlott High

Canapeaua are o intindere orizontala definita prin cotiere subtiri care sunt disponibile in mai multe versiuni si configuratii. Peisajul este schitat cu linii minimaliste, curate, incununate..
Canapea de stofa Ditre Italia Arlott Low

Canapeaua are o intindere orizontala definita prin cotiere subtiri care sunt disponibile in mai multe versiuni si configuratii. Peisajul este schitat cu linii minimaliste, curate, incununate..
Canapea de stofa Ditre Italia Flick-Flack

Designul sau inconfundabil realizat de Anna von Schewen, designerul scandinav, a fost creat pentru a oferi o idee clara despre spiritul unei traditii nordice legate de toate aspectele care a..
Canapea de stofa Ditre Italia Kim High

Kim provine din dorinta de a face o canapea ce poate fi folosita in intregime. Mai mult decat o canapea, ar trebui sa o numim un "sistem", prin care modulul de biblioteca modifica complet fu..
Canapea de stofa Ditre Italia On Line

Daca ne gandim la toate expresiile de confort, ne oprim la locul unde On Line asteapta sa va primeasca. Un sistem de linii verticale si orizontale armonizeaza sectiunea fixa a scaunului cu c..
Canapea de stofa Ditre Italia Papilo

Combinatiile nesfarsite va permit sa decideti cu privire la aspectul canapelei dumneavoastra dar si la schimbarea acesteia. Informal si creativ, Papilo nu este doar o canapea: mai precis est..
Canapea din material textil Ditre Italia, On Line Plane

On Line Plane este o varianta noua a modelelor de canapele On Line, cu spatar si cotiere ajustabile pentru a putea obtine un confort optimizat.Design by Anna Von SchewenDimensiuni doua locur..
Canapea extensibila Ditre Italia, Beauty

Simplu si rafinat, modelul de canapea Beauty isi pastreaza eleganta chiar si in configuratia extensibila. Foarte versatila datorita liniilor curate, se potriveste pentru orice tip de mediu.D..
Canapea extensibila Ditre Italia, Isabel

Isabel este o canapea extensibila cu forme moi si contemporane, potrivita pentru imbunatatirea spatiilor moderne.Design by R&S Ditre ItaliaDimensiuni de la:Inaltime - 88 cmLungime - 198 ..
Canapea extensibila Ditre Italia, Sanders

Canapeaua Sanders are o forma simpla dar esentiala, este o canapea extensibila, cu mult rafinament si eleganta.Design by R&S Ditre Italia..
Canapea extensibila stofa piele Ditre Italia Freedom

Freedom este o canapea extensibila potrivita pentru activitati zilnice, cu proportii robuste care impreuna construiesc o canapea impresionanta, din toate punctele de vedere.In compozitie cu ..
Canapea extensibila stofa piele Ditre Italia Kanaha

Urmand aceleasi principii de design ca si canapeaua dupa care este inspirata, varianta extensibila a canapelei Kanaha prezinta la randul ei o structura de piele care reinterpreteaza stilul m..
Canapea extensibila stofa piele Ditre Italia Lennox

Lennox este o canapea extensibila care reda liniile si proportiile armonioase ale unei canapele. Cu silueta eleganta, desi a fost proiectat cu scopul de a servi ca pat pentru oaspeti, canape..
Canapea extensibila stofa sau piele Ditre Italia Evans

Design: Guido RosatiEvans este o canapea practica si rafinata care se poate transforma rapid intr-un pat generos. Poate fi aranjata in trei compozitii diferite: deschisa, coltar sau inchisa ..
Canapea extensibila stofa sau piele Ditre Italia Lulu

Modelul Lulù este a fost inspirat de dorinta de a crea o canapea cu o structura simpla. Cotierele subtiri cu bata in culori contrastante ii ofera o atmosfera extrem de atractiva, fiind perfe..
Canapea moderna Ditre Italia, Clip

Confortabila si invaluitoare, bazata pe linii soft si minimaliste. Canapeaua Clip aduce valoare sculpturala oricarui loc, mentinandu-l echilibrat, curat si atemporal. Clip este disponibila i..
Canapea modulara Ditre Italia Eclectico Comfort

Design: Stefano Spessotto & Lorella AgnolettoEcléctico este un model nou de canapea creat de Spessotto si Agnoletto, Ditre Italia. Ecléctico este o canapea modulara care poate fi pe..
Canapea modulara Ditre Italia Epoque Fashion

Design: Stefano SpessottoAparenta rigoare a canapelei Epoque Fashion este redusa vizual de scaunul cu latime compacta, acoperit cu tesatura ce contrasteaza cu structura acesteia. Un design f..
Canapea modulara Ditre Italia, Ada

Ada reprezinta un “arhipelag de insule” care pot fi modificate intre ele, oferind fluiditate si posibilitatea decorarii dupa bunul plac.Design by Stefano SpessottoDimensiuni:Inaltime – 43 cm..
Canapea modulara Ditre Italia, Bepop

Bepop reprezinta un sistem de canapele dezvoltate cu un suflet dublu: arhitectural si formal, ce poate fi inchis si deschis in functie de preferinte.Design by Oscar E Gabriele BurattiDimensi..
Canapea modulara Ditre Italia, Blake

Blake este o canapea cu forme moi si linii esentiale, cu module rotunde si inaltimi dublate.Design by Stefano SpessottoDimensiuni:Inaltime – 99 cmLungime – 212 / 237 / 255 / 262 / 279 / 287 ..
Canapea modulara Ditre Italia, Dalton Low

Canapeaua Dalton Low impresioneaza prin eleganta si simplitate. Canapeaua a fost imbunatatita cu picioare metalice, reglabile pe inaltime.Design by Stefano SpessottoDimensiuni de la:Inaltime..
Afisare 1 - 30 din 164 (6 pagini)