Calligaris


Birou operativ Calligaris Biblio CS4116

Biblio este un model de birou ideal pentru locuinta, acolo unde ai nevoie de momente de relaxare. Cadrul din metal tubular este desavarsit cu panouri superioare acoperite in piele, ce ofera ..
Birou operativ Calligaris Match CS4080

Match este un model de birou din lemn, cu marginile rotunjite, ce reprezinta solutia ideala pentru spatiile mai putin generoase. Aspectul natural al lemnului este o caracteristica extrem de ..
Canapea confortabila Calligaris Carre' CS3410

Carre' este un model de canapea cu linii simple, moderne si foarte cozy. Se adapteaza cu usurinta si in spatii mai putin generoase, in decoruri traditionale sau contemporane.Dimensiuni: ..
Canapea confortabila Calligaris Cast CS3420

Cast este un model de canapea cu linii cuprinzatoare, modul extensibil si sezlog lateral. Cast are tetiere largi, bine captusite si usor inclinate, cusaturi ce subliniaza formele.Design by S..
Canapea confortabila Calligaris Convert-S CS3431

Convert este o canapea extrem de versatila, cu cotiere de diferite dimensiuni ce permite optimizarea spatiului in raport cu preferintele dumneavoastra. Dispune de un mecanism semiautomat, ia..
Canapea confortabila Calligaris Convert-XL CS3432

Convert este o canapea extrem de versatila, cu cotiere de diferite dimensiuni ce permite optimizarea spatiului in raport cu preferintele dumneavoastra. Dispune de un mecanism semiautomat, ia..
Canapea confortabila Calligaris Darwin CS3433

Canapeaua Darwin reproduce cu eleganta varianta unei canapele extensibile clasice, cu personalitate bogata si mecanism semiautomat. Salteaua este inclusa.Design by - Stefano SpessottoDimensi..
Canapea confortabila Calligaris Favola CS3455

Canapea Favola este un sistem modular inspirat de modelul japonez, prevazut cu un spatar mobil dotat cu un mecanism care actioneaza ca element de sustinere pentru suprafata de sedere, care p..
Canapea confortabila Calligaris Ginza CS3442

Ginza este un sistem de canapele cu forme sinuoase si senzuale. Inspirata de forme organice care amintesc de designul anilor 1970, transforma orice spatiu intr-un peisaj cald si familiar, ra..
Canapea confortabila Calligaris Jill CS3446

Jill este o canapea fixa sau modulara, cu o estetica invaluitoare, care emana energie. Inspirandu-se din stilul individual iconic al lui Pierre Paulin, se bazeaza pe conceptul ca frumusetea ..
Canapea confortabila Calligaris Landa CS3423

Landa are o estetica minimala, linii curate si forme moi si cuprinzatoare. Canapeaua se caracterizeaza prin eleganta dar si printr-un detaliu ascuns ce permite, printr-o simpla miscare, atin..
Canapea confortabila Calligaris Layla CS3419

Cu un design simplu si minimalist, canapeaua Layla raspunde multimplelor cerinte de estetica si functionalitate, datorita multor tipuri de module disponibile. Scaunele, care prezinta linii c..
Canapea confortabila Calligaris Le Marais CS3413

Le Marais este un model de canapea in stil contemporan cu forme elegante, potrivite atat unui stil traditional cat si unuia nonconformist.Dimensiuni: Inaltime - 83 cmLungime - 179 cmLat..
Canapea confortabila Calligaris Loungey CS3435

Loungey este o canapea modulara cu elemente de tip insula pentru amenajarea zonelor de relaxare. Usor ridicata de la sol, cu picioarele discret ascunse, are un aer de adiere, iar pernele si ..
Canapea confortabila Calligaris Meridien CS3411

Meridien are un aspect contemporan, cu forme simple sau viguroase dar totodata foarte elegante.Dimensiuni: Inaltime - 86 cmLungime - 184 cmLatime - 100 cm..
Canapea confortabila Calligaris Metro Next CS3434

Contemporana si simpla, canapeaua Metro next are o mare viabilitate, armonie de forme si eleganta atemporala. Metro next este evolutia best sellerului Calligaris si este disponibila in tesat..
Canapea confortabila Calligaris Mies CS3398

Canapeaua Mies are un aer stilat si contemporan si reprezinta o invitatie la relaxare. Materialele folosite sunt moi, de calitate, canapeaua Mies fiind o piesa de mobilier atragatoare si coc..
Canapea confortabila Calligaris Mies Roll CS3447

Mies Roll este un model de canapea cu linii simple, moderne si foarte cozy. Se adapteaza cu usurinta si in spatii mai putin generoase, in decoruri traditionale sau contemporane.Design by: S..
Canapea confortabila Calligaris Niki CS3443

Designul canapelei Niki este rezultatul unei suprapuneri de avioane. Un blat usor si liniar, impreuna cu spatarul si cotierele, contine perne moi si ample care confera canapelei un aspect co..
Canapea confortabila Calligaris Norma CS3424

Norma are un spirit traditional, o canapea cu spatar ce se poate inclina manual si mecanism pentru suportul picioarelor. Canapeaua Norma combina designul cu functia de relaxare pentru un con..
Canapea confortabila Calligaris Pandora CS3459

Canapea Pandora intruchipeaza esenta confortului si a functionalitatii. Cu scaunele la nivelul solului, tetiera reglabila si scaunul extensibil, ofera o experienta de relaxare de neegalat.De..
Canapea confortabila Calligaris Queens CS3412

Canapeua Queens este riguroasa dar cu linii foarte gratioase si proportii extrem de placute. Intreaga structura si pernele permit un confort sporit si un spatiu de relaxare ideal.Dimensiuni:..
Canapea confortabila Calligaris Rod CS3430

Rod este o canapea modulara inspirata de notele moderne, toate in dimensiuni si proportii ce permit amplasarea in spatii variate.Design by - Stefano SpessottoDimensiuni standard:Inaltime - 8..
Canapea confortabila Calligaris Square Next CS3436

Canapeaua Square are un aspect care se potriveste perfect cu interiorul contemporan. Atat in versiunea piele cat si in cea din tesatura, cusaturile se disting si adauga o nota moderna. Perne..
Canapea confortabila Calligaris Twin CS3425

Twin este o canapea cu dispozitie contemporana, un protagonist datorita liniilor sale subtiri. Twin este sinteza perfecta intre confort si puritate, are cusaturi ce-i definesc estetica si mo..
Canapea confortabila Calligaris Wave CS3449

Pernele capitonate generos, cu o estetica contemporana impecabila, contribuie la frumusetea canapelei Wave. Compozitia personalizabila poate fi avuta fie in stil linie, fie in colt, cu (sau ..
Fotoliu Calligaris Baltimora CS3406

Fotoliul Baltimora este realizat pe o structura din lemn de frasin cu un finish elegant si un design semi-eliptic.Dimensiuni: Inaltime - 58.5 cmLatime - 77 cmAdancime - 74.5 cm..
Fotoliu Calligaris Coco CS3395

Fotoliul Coco are un design ce depaseste toate barierele modei, cu un stil aparte si foarte elegant. Este realizat din otel tubular cu un diametru de 20mm, iar tapiteria este din catifea. Ca..
Fotoliu Calligaris Comfy CS3427

Soft, pedant si cu o imbratisare calda. Fotoliul Comfy are o estetica minimalista, contemporana si elemente ergonomice. Fotoliul este alcatuit din trei parti captusite. Stuctura este din pol..
Fotoliu Calligaris Dalia CS3454

Fotoliul Dalia imbina confortul cu inovatia. Tapitat intr-o gama larga de tesaturi este prevazut cu un mecanism pivotant. Dalia este inspirat de conceptul de pliere a unui covoras captusit p..
Afisare 1 - 30 din 320 (11 pagini)