Calligaris


Biblioteca pentru birou Calligaris Division CS6041A1

Division este o piesa de mobilier inalta ce se aseaza pe perete, cu un cadru MDF (panou din fibra de lemn). Estetica sa este caracterizata de laturile deschise si posibilitatea de a introduc..
Biblioteca pentru birou Calligaris Division CS6041A2

Division este o piesa de mobilier inalta ce se aseaza pe perete, cu un cadru MDF (panou din fibra de lemn). Estetica sa este caracterizata de laturile deschise si posibilitatea de a introduc..
Biblioteca pentru birou Calligaris Division CS6041B1

Division este o piesa de mobilier ce se aseaza pe perete, cu un cadru MDF (panou din fibra de lemn). Estetica sa este caracterizata de laturile deschise si posibilitatea de a introduce conta..
Biblioteca pentru birou Calligaris Division CS6041B2

Division este o piesa de mobilier ce se aseaza pe perete, cu un cadru MDF (panou din fibra de lemn). Estetica sa este caracterizata de laturile deschise si posibilitatea de a introduce conta..
Biblioteca pentru birou Calligaris Division CS6041F

Division este o piesa de mobilier inalta ce se aseaza pe perete, cu un cadru MDF (panou din fibra de lemn). Estetica sa este caracterizata de laturile deschise si posibilitatea de a introduc..
Birou operativ Calligaris Biblio CS/4116

Biblio este un model de birou ideal pentru locuinta, acolo unde ai nevoie de momente de relaxare. Cadrul din metal tubular este desavarsit cu panouri superioare acoperite in piele, ce ofera ..
Birou operativ Calligaris Match CS4080

Match este un model de birou din lemn, cu marginile rotunjite, ce reprezinta solutia ideala pentru spatiile mai putin generoase. Aspectul natural al lemnului este o caracteristica extrem de ..
Canapea confortabila Calligaris Carre'

Carre' este un model de canapea cu linii simple, moderne si foarte cozy. Se adapteaza cu usurinta si in spatii mai putin generoase, in decoruri traditionale sau contemporane.Dimensiuni: ..
Canapea confortabila Calligaris Danny CS3384

Canapeaua Danny are o  structura distincta, cu un linii subtiri si perne moi ce acopera spatarul si cotierele. Baza este ridicata de la podea prin picioare metalice, iar husele din tesa..
Canapea confortabila Calligaris Finland

Finland este o canapea cu un design inspirat de stilul nordic, cu un impact vizual puternic, picioare din lemn destul de inalte si impozante.Dimensiuni: Inaltime - 55 /88 cmLungime - 10..
Canapea confortabila Calligaris Le Marais

Le Marais este un model de canapea in stil contemporan cu forme elegante, potrivite atat unui stil traditional cat si unuia nonconformist.Dimensiuni: Inaltime - 60 / 83 cmLungime - 99 /..
Canapea confortabila Calligaris Lounge CS3374

Lounge este un model de canapea cu un design usor rigid, dar cu un aspect placut datorita tesaturilor folosite si materialelor confortabile. Compozitiile din cadrul acestui model includ scau..
Canapea confortabila Calligaris Meridien

Meridien are un aspect contemporan, cu forme simple sau viguroase dar totodata foarte elegante.Dimensiuni: Inaltime - 64 / 86 cmLungime - 100 / 224 cm..
Canapea confortabila Calligaris Metro CS3370

Metro este o canapea foarte confortabila, caracterizata printr-un aspect minimalist si contemporan, cu forme armonioase si eleganta atemporala, ceea ce o face perfecta atat pentru interioare..
Canapea confortabila Calligaris Mies CS/3398 EXT

Canapeaua Mies are un aer stilat si contemporan si reprezinta o invitatie la relaxare. Materialele folosite sunt moi, de calitate, canapeaua Mies fiind o piesa de mobilier atragatoare si coc..
Canapea confortabila Calligaris Queens

Canapeua Queens este riguroasa dar cu linii foarte gratioase si proportii extrem de placute. Intreaga structura si pernele permit un confort sporit si un spatiu de relaxare ideal...
Canapea confortabila Calligaris Square CS3371

Canapeaua Square are un aspect care se potriveste perfect cu interiorul contemporan. Atat in versiunea piele cat si in cea din tesatura, cusaturile se disting si adauga o nota moderna. Perne..
Canapea confortabila Calligaris Ypsilon CS/3399 EXT

Canapeaua Ypsilon este o modalitate distractiva de a anima camera de joaca a copiilor. Y este un model de canapea modulara, cu unitati de tip insula, patrate sau dreptunghiulare, iar cele do..
Canapea cu doua locuri Calligaris, Lounge High CS3374-EXT-H

Lounge este o canapea cu un design riguros, al carui aspect este modelat de materiale si tesaturi confortabile. Este perfect adaptabil stilurilor de amenajare moderne si clasice. Compozitia ..
Canapea cu trei locuri Calligaris, Metro High CS3370-EXT-H

Metro este o canapea extrem de confortabila, caracterizata printr-un aspect minimalist, contemporan, cu forme armonioase si eleganta atemporala. Pernele sunt realizate din spuma PU expandata..
Canapea cu trei locuri Calligaris, Square High CS3371-EXT-H

O canapea mare, cu aspect patratos, Square este potrivita pentru interiorul contemporan. Cusatura cu "dublu ac-ciupita" este una din caracteristicile sale. Este dimponibila in piele sau tesa..
Canapea de tip coltar Calligaris, Cast CS3420

Cast este un model de canapea cu linii cuprinzatoare, modul extensibil si sezlog lateral. Cast are tetiere largi, bine captusite si usor inclinate, cusaturi ce subliniaza formele.Design by S..
Canapea de tip coltar Calligaris, Dado CS3421

Dado este o canapea confortabila cu modul extensibil si tetiere inclinate. Scaunele au un design rigid si regulat, cu un caracter puternic si detalii de regandesc contemporaneitatea.Design b..
Canapea de tip coltar Calligaris, Hammer CS3422

Hammer este o canapea cu forme armonice si confortabile si eleganta atemporala. Garniturile au un aspect liniar si se integreaza cu structura si colturile usor rotunjite, pentru confort si c..
Canapea de tip coltar Calligaris, Landa CS3423

Landa are o estetica minimala, linii curate si forme moi si cuprinzatoare. Canapeaua se caracterizeaza prin eleganta dar si printr-un detaliu ascuns ce permite, printr-o simpla miscare, atin..
Canapea de tip coltar Calligaris, Layla CS3419

Cu un design simplu si minimalist, canapeaua Layla raspunde multimplelor cerinte de estetica si functionalitate, datorita multor tipuri de module disponibile. Scaunele, care prezinta linii c..
Canapea de tip coltar Calligaris, Norma CS3424

Norma are un spirit traditional, o canapea cu spatar ce se poate inclina manual si mecanism pentru suportul picioarelor. Canapeaua Norma combina designul cu functia de relaxare pentru un con..
Canapea de tip coltar Calligaris, Twin CS3425

Twin este o canapea cu dispozitie contemporana, un protagonist datorita liniilor sale subtiri. Twin este sinteza perfecta intre confort si puritate, are cusaturi ce-i definesc estetica si mo..
Canapea extensibila Calligaris Urban Sofa Bed CS3388

Urban Sofa Bed este o canapea care se transforma rapid in pat, fara a fi necesar sa scoateti pernele. Dispune de spatiu pentru depozitare, are o baza electro-sudata si curele elastice iar sa..
Fotoliu Calligaris Alma CS3366A

Alma este un fotoliu cu forme moi si primitoare si o baza metalica pivotanta. Designul fotoliului Alma este dezvoltat prin imbinarea liniilor drepte si curbe in care spatarul si bratele se c..
Afisare 1 - 30 din 282 (10 pagini)