scaune meeting


scaune meeting

Sunteti in cautarea unui mobilier profesional, care sa faca fata unor potentiali clienti? Va pregatiti de conferinta, planificari bugetare sau evenimente de prezentare a firmei? Desigur, sunteti constient ca nu puteti sa va afisati in fata publicului oricum. Aveti nevoie de mobilier de calitate si conditii de exceptie. Noi, cei de la Nuovo Design,  venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra si va propunem modele noi si de calitate, scaune pentru meeting create de designeri italieni.

Frumosul, modernul si practicul se imbina perfect si iau forma unor scaune pe care le puteti utiliza cu toata increderea in orice studiouri si birouri profesionale, in orice sala de intalnire si in orice spatiu comercial dedicat activitatilor cu publicul.

Calitatea scaunelor face posibil confortul, iar designul si culorile desavarsesc camerele si le insufletesc. nuovo-design.ro va provoaca sa alegeti stilul potrivit pentru office, sa alegeti materiale sigure pentru o durata indelungata, sa alegeti un layout atragator, sa alegeti un scaun pentru meeting din oferta noastra. Scaune cu 5 ani garantie, fabricate in Italia pentru utilizare in salile de meeting.


Fotoliu tapitat Metalmobil Kontea 587

Fotoliu capitonat cu cadru pivotant din otel.Utilizari:cafenele & restaurantehoteluriscop educativdivertismentcalatoriibirouri si sali de asteptareretailsistem sanatateInspiratia clasica..
Fotoliu tapitat Metalmobil Kontea 588

Fotoliu capitonat cu 4 picioare si cadru din otel.Utilizari:cafenele & restaurantehoteluriscop educativdivertismentcalatoriibirouri si sali de asteptareretailsistem sanatateInspiratia cl..
Scaun comercial Metalmobil Agatha 046-DP

Fotoliu tapitat cu baza centrala pivotanta din otel.Utilizari:birouri si sali de asteptareretailFotoliul Agatha are o forma generoasa care aduce un omagiu confortului si elegantei. Lini..
Scaun comercial Metalmobil Agatha 046-DR

Fotoliu tapitat cu baza centrala pivotanta din otel, 5 picioare cu roti.Utilizari:birouri si sali de asteptareretailFotoliul Agatha are o forma generoasa care aduce un omagiu confortului si ..
Scaun comercial Metalmobil Agatha 048

Fotoliu tapitat cu 4 picioare, rama din otel.Utilizari:cafenele & restaurantehoteluriscop educativcalatoriidivertismentbirouri si sali de asteptareretailFotoliu Agatha are o forma genero..
Scaun comercial Metalmobil Ibis 002-dp

Scaunul Ibis proiectat de Francesco Geraci este un succes. Colectia de scaune din tehnopolimer sunt disponibile in sapte culori diferite si patru tipuri de rame: otel, otel inoxidabil, alumi..
Scaun comercial Metalmobil Ibis 002-dr

Scaunul Ibis proiectat de Francesco Geraci este un succes. Colectia de scaune din tehnopolimer sunt disponibile in sapte culori diferite si patru tipuri de rame: otel, otel inoxidabil, alumi..
Scaun comercial Metalmobil Kicca 019

Scaun tapitat, cu baza centrala din otel.Utilizari:cafenele & restaurantehoteluriscop educativdivertismentcalatoriibirouri si sali de asteptareretailKicca este un fotoliu capitonat, eleg..
Scaun comercial Metalmobil Marka 567

Fotoliu tapitat, cadru pivotant central din otel.Utilizari:birouri si sali de asteptareretailFotoliul Marka iese in evidenta prin designul dinamic siconfortabil Spatarul este tapitat in timp..
Scaun comercial Metalmobil Marka 569-DP

Fotoliu tapitat, cadru cu pivot din aluminiu si 5 roti.Utilizari:birouri si sali de asteptareretailFotoliul Marka iese in evidenta prin designul dinamic si confortabil Spatarul este tapitat..
Scaun comercial Metalmobil Marka 569-DR

Fotoliu tapitat, cadru cu pivot din aluminiu si 5 roti.Utilizari:birouri si sali de asteptareretailFotoliul Marka iese in evidenta prin designul dinamic si confortabil Spatarul este tapitat..
Scaun dining Metalmobil Echo 153

Scaun cu baza centrala din otel. Scaun si spatar din polimer de diferite densitati.Utilizari:hoteluriscop educativcalatoriibirouri si sali de asteptareretailsistem de sanatateScaun din tehno..
Scaun dining Metalmobil Uni-Ka 596M

Fotoliu din polipropilena tapitat, 4 picioare, cadru metal.Utilizari:cafenele & restaurantehoteluriscop educativcalatoriibirouri si sali de asteptareretailMetalmobil va prezinta fotoliul..
Scaun dining Metalmobil Uni-ka 598

Fotoliu din polipropilena, baza pivotanta, cadru metal.Utilizari:cafenele & restaurantehoteluriscop educativdivertismentcalatoriibirouri si sali de asteptareretailMetalmobil va prezinta ..
Scaun dining Metalmobil Uni-Ka 598M

Fotoliu din polipropilena tapitat, baza pivotanta, cadru metal, dispozitiv de recul.Utilizari:cafenele & restaurantehoteluriscop educativcalatoriibirouri si sali de asteptareretailMetalm..
Scaun interior Metalmobil Kicca 021

Scaun tapitat, cu baza din otel.Utilizari:cafenele & restaurantehoteluriscop educativdivertismentcalatoriibirouri si sali de asteptareretailKicca este un fotoliu capitonat, elegant si in..
Scaun interior Metalmobil Kicca 021-dp

Scaun tapitat, cu baza din otel.Utilizari:cafenele & restaurantehoteluriscop educativdivertismentcalatoriibirouri si sali de asteptareretailKicca este un fotoliu capitonat, elegant si in..
Scaun interior Metalmobil Kicca 021-dr

Scaun tapitat, cu baza din otel.Utilizari:cafenele & restaurantehoteluriscop educativdivertismentcalatoriibirouri si sali de asteptareretailKicca este un fotoliu capitonat, elegant si in..
Scaun interior Metalmobil Marka 568

Fotoliu tapitat, cadru din otel cu pivot si 4 picioare.Utilizari:birouri si sali de asteptareretailFotoliul Marka iese in evidenta prin designul dinamic siconfortabil Spatarul este tapitat i..
Scaun meeting  Calligaris, Holly CS2056-180

Calligaris ofera continuitate stilul anilor '50 prin familia Holly si designul haute-couture.Designer - Busetti Garuti RedaelliDimensiuni:Inaltime - 83 cmLatime - 58.5 cmAdancime -  56,..
Scaun meeting Alea Office C10

C10 este un scaun cu linii minimale si esentiale, perfect pentru mediile in aer liber. Cadrul sau dintr-o singura bucata din polipropilena garanteaza o durabilitate remarcabila si rezistenta..
Scaun meeting Alea Office C20

C20 este solutia perfecta pentru orice tip de public. Colectia este disponibila in opt tipuri diferite de scaune pentru a satisface toate cerintele clientilor.Dimensiuni:..
Scaun meeting Alea Office H10

H10 este o colectie de scaune hibride cu un design esential si tehnic. Versatilitatea sa il face perfect adaptabil la diferite spatii si contexte.Dimensiuni:..
Scaun meeting Alea Office V20

V20 este un scaun versatil care se adapteaza la diferite tipuri de medii. Are linii elegante si simple care ii confera o nota moderna.Dimensiuni:..
Scaun meeting Aresline Aira Educational

Aira este o colectie completa de scaune concepute pentru a raspunde nevoilor nenumarate ale spatiilor colective, inclusiv sali de conferinte si sali de clasa. Se mandreste cu o varietate inf..
Scaun meeting Aresline Aira GreenUp

Intelegem dorinta de a avea grija de planeta, asa ca am decis sa ajutam, facand ceea ce ne pricepem cel mai bine. Seria de scaune Aira GreenUp este realizata din materiale plastice reciclate..
Scaun meeting Aresline Eura

Eura este ideal atunci cand ai nevoie de un scaun cu personalitate: in birou, in camera de conferinta sau chiar si acasa. Versiunea cu rama glisanta are in plus o captuseala confortabila si ..
Scaun meeting Aresline Omnia Contract

Fermitate esentiala Versiunea cu 4 picioare, cu scaunul si spatarul din lemn de fag natural, ofera produsului o eleganta clasica formala. Natura independenta a fiecarui scaun asigura vers..
Scaun meeting Aresline Woody Elite

Silueta functionala Woody Elite este un exemplu clasic de design italian rafinat. Cu personalitatea sa puternica si designul esential, Woody Elite iese in evidenta prin multimea de soluti..
Scaun meeting Aresline Woody Filo

Farmec si luminozitate Un adaos la colectia Wooy este modelul Filo, un scaun clasic disponibil cu un cadru contemporan si elegant din otel. Este disponibil cu sau fara cotiere, precum si ..
Afisare 1 - 30 din 114 (4 pagini)