Ozzio Italia


Masa de tip consola, extensibila, Ozzio Italia, 4 You

Cod: T024 - Design: Giulio ManzoniConsola extensibila, cu 3 extensii incorporate in partea superioara, mecanism telescopic din aluminiu, blat din lemn...
Masa de tip consola, extensibila, Ozzio Italia, A 3

Cod: T023 - Design: Marco Pozzoli/Giacomo MauriConsola extensibila din lemn, cu cinci extensii amplasate in structura, mecanism telescopic din aluminiu. ..
Masa de tip consola, extensibila, Ozzio Italia, A 4

Cod: T021 - Design: Marco Pozzoli/Giacomo MauriConsola extensibila din lemn, cu patru extensii amplasate in structura, mecanism telescopic din aluminiu, picior pivotant central si ..
Masa de tip consola, extensibila, Ozzio Italia, CO4L

Cod: T031 - Designer: Giulio ManzoniCO4L este o consola cu un impact vizual ridicat si o piesa de mobilier perfecta pentru diverse medii, de la un birou pana la un punct de sprijin pentru o ..
Masa de tip consola, extensibila, Ozzio Italia, Golia

Cod: T035 - Design: Marco Pozzoli/Giacomo MauriConsola extensibila din lemn, mecanism telescopic din aluminiu, cinci extensii individuale de cate 50 cm...
Masa de tip consola, extensibila, Ozzio Italia, Minux

Cod: T029 - Designer: Marco PozzoliCea mai ingusta consola din lume masoara doar 20 cm adancime! Minux arata ca o piesa de mobilier discreta, ascunzand in interior extensii care ii permit sa..
Masa pentru dining extensibila Ozzio Italia, 4 x 4

Cod: T240 - Design: Giulio ManzoniMasa pentru dining extensibila, cu structura metalica, blat din lemn si mecanism de alunecare metalic...
Masa pentru dining extensibila Ozzio Italia, Arizona

Cod: T256 - Designer: Giulio ManzoniLa fel ca ramurile unui copac cu susul in jos, picioarele se intersecteaza intr-un dinamism material care lasa amplu spatiu si confort pentru scaunul tau...
Masa pentru dining extensibila Ozzio Italia, Bombo Allungabile

Cod: T246 - Design: Gabriele Cappelletti/Studio OzetaMasa pentru dining extensibila, cu structura metalica, sticla 12 mm sau pyroceram 13 mm, extensie cu vopsea melaminata...
Masa pentru dining extensibila Ozzio Italia, Bravo Allungabile

Cod: T312 - Design: Studio OzetaMasa pentru dining extensibila, cu structura metalica, sticla 12 mm sau pyroceram 13 mm, extensie de melamina pictata...
Masa pentru dining extensibila Ozzio Italia, Cirkle

Cod: T316 - Designer: Studio Ozeta & Marco PozzoliPicioarele se inclina in fata elegantei unui cerc perfect care de la lemn la marmura poate capata consistenta oricarei dorinte. Iar la s..
Masa pentru dining extensibila Ozzio Italia, Eclipse

Cod: T310 - Design: Studio OzetaMasa pentru dining extensibila, cu structura metalica, blat de sticla, marmura sau pyroceram...
Masa pentru dining extensibila Ozzio Italia, Eclipse Legno

Cod: T3315 - Design: Studio OzetaMasa pentru dining extensibila, cu structura metalica, blat din lemn...
Masa pentru dining extensibila Ozzio Italia, Emisfero

Cod: T244 - Designer: Gabriele Cappelletti - Studio OzetaGeometrii rafinate care se combina cu un motiv estetic placut. Materiale pretioase sustinute de o structura ce joaca tema echilibrulu..
Masa pentru dining extensibila Ozzio Italia, Emisfero Legno

Cod: T236 - Design: Gabriele Cappelletti/Studio OzetaMasa pentru dining extensibila, cu structura metalica, blat din lemn...
Masa pentru dining extensibila Ozzio Italia, Fil 8

Cod: T238 - Design: Giulio ManzoniMasa pentru dining extensibila, cu structura metalica, blat din lemn sau ciment, mecanism de alunecare metalic...
Masa pentru dining extensibila Ozzio Italia, Lycos

Cod: T202 - Designer: Marco PozzoliIn tabla de sah a proiectului de sufragerie, conceptul Lycos evoca forma unui episcop, dominand scena cu o eleganta solida. Varful este rotund, gata sa se ..
Masa pentru dining extensibila Ozzio Italia, Lycos Legno

Cod: T203 - Designer: Marco PozzoliIn tabla de sah a proiectului de sufragerie, conceptul Lycos evoca forma unui episcop, dominand scena cu o eleganta solida. Varful este rotund, gata sa se ..
Masa pentru dining extensibila Ozzio Italia, Metro

Cod: T200 - Design: Toshiyuki Yoshino/Studio OzetaMasa pentru dining extensibila, cu structura din aluminiu extrudat, blat din sticla temperata, extensie cu roti glisante...
Masa pentru dining extensibila Ozzio Italia, Random

Cod: T251 Masa pentru dining extensibila, cu structura metalica, blat din lemn si mecanism glisant metalic...
Masa pentru dining Ozzio Italia, 4 x 4 Fisso

Cod: T241 - Design: Giulio ManzoniMasa pentru dining cu picioare metalice si blat din lemn sau ciment...
Masa pentru dining Ozzio Italia, Arizona Fisso

Cod: T257 - Designer: Giulio ManzoniMese fixe masive si sculpturale sustinute de plicul geometric al celor 4 picioare care sustin solid blatul. Structura este din lemn sau metal, caracteriza..
Masa pentru dining Ozzio Italia, Big Round

Cod T232 – Design – Marco Pozzoli & Andrea LucatelloBig Round este o masa extensibila, cu deschidere brevetata, are un design sofisticat al piciorelor, ce confera produsului forta si per..
Masa pentru dining Ozzio Italia, Big Round Fisso

Cod: T401 - Designer: Studio Ozeta & Andrea Lucatello150 este noua dimensiune a perfectiunii. Diametrul ideal pentru un blat ceramic cu un aspect prestigios care cuprinde trei mese din c..
Masa pentru dining Ozzio Italia, Cirkle Fisso

Cod: T402 - Designer: Marco Pozzoli150 este noua dimensiune a perfectiunii. Diametrul ideal pentru un blat ceramic cu un aspect prestigios care cuprinde trei mese din colectia Ozzio Italia: ..
Masa pentru dining Ozzio Italia, Dna

Cod: T254 - Design: Andrea LucatelloMasa pentru dining cu mecanism pivotant Ø 100, se roteste in jurul axei verticale 360 ​​°. Baza metalica si picioarele sunt reglabile pe in..
Masa pentru dining Ozzio Italia, Eclipse Fisso

Cod: T405 - Designer: Studio OzetaSimplitatea formei se intalneste cu eleganta proportiilor acestor mese, perfecte pentru momente de rasfat. Caracterizata de blaturi cu linii esentiale si ba..
Masa pentru dining Ozzio Italia, Emisfero Fisso

Cod: T404 - Designer: Studio OzetaSimplitatea formei se intalneste cu eleganta proportiilor acestor mese, perfecte pentru momente de rasfat. Caracterizata de blaturi cu linii esentiale si ba..
Masa pentru dining Ozzio Italia, Fil 8 Fisso

Cod: T237 - Design: Giulio ManzoniMasa pentru dining cu structura metalica si blat pyroceramic, din lemn sau ciment...
Masa pentru dining Ozzio Italia, Gem

Cod T234 – Design – Andrea LucatelloSimplitatea mesei Gem este dublata de marginile slefuite ale sticlei, evidentiate prin baza metalica, intr-o nuanta cromatica dubla sau intr-o culoare, un..
Afisare 1 - 30 din 114 (4 pagini)