colectii mobilier birou


colectii mobilier birou

Colectiile de mobilier de birou sunt importante pentru a crea si pastra un mediu de lucru placut, prietenos, productiv. In colectia noastra veti gasi componente modulare, pentru care va sugeram prin imagini moduri de imbinare, dar ansamblul final depinde de spatiul dumneavoastra, necesitatile de functionalitate si, bine inteles, linia estetica aleasa. In acest sens va putem asista prin consultanta in design interior. Este deja cunoscut faptul ca birourile placute estetic si luminoase imbunatatesc productivitatea, iar designerii italieni au depus efoturi pentru a crea mobilier operativ ergonomic pentru a largi spatiul functional al biroului, dar care sa tina echipa mai aproape. Accentul este pus pe functionalitate, dar esteticul are un rol important in a crea starea de bine.

     

Birourile operationale sunt concepute pentru a folosi la maxim spatiu. Scaunele si corpurile de depozitare au un design ergonomic, imbinandu-se unul in celalalt spre economie. Mai mult chiar, in oferta noastra gasiti corpuri de mobilier de birou operational in care spatiul de depozitare este integrat in volumul biroului pastrand dimensiunile compacte, fara a crea totusi restrictii pentru ocupantii acestora. In categorie, gasiti ansamblu de birouri de lucru pentru pana la 8 ocupanti, dar prin reamentajarea spatiului acesta poate fi largit.


Paleta coloristica a acestor corpuri de mobilier de birouri este diversa, griuri discrete se combina in nuante vesele de verde (greenery) sau rosu aprins, energic, echilibrand aerul sobru al biroului iar optiunile sunt variate, avand posibilitatea sa alegeti intre birouri cu separatoare, intre posturile de lucru ale colegilor, sau dimpotriva corpuri care incurajeaza un mediu colaborativ intre colegi.  Nuovo-Design va ofera solutii de mobilare si utilare a orcarui tip de spatiu de birou indiferent ca este un mobilier birou executiv sau un mobilier birou operativ. Puteti alege din oricare din colectiile prezentate multiple variante de culori, finisaje, accesorii si dimensiuni. Timpul de livrare pentru mobilierul de birou este in mod uzual de 4-7 zile lucratoare.

Colectie mobilier operativ - executiv Della Valentina Office E-place

Seria de mobilier operativ - executiv E-place ofera echilibrul perfect intre ergonomie, durabilitate, costuri si este special conceputa de catre designerii din Italia pentru a maximiza ..
Colectie mobilier operativ Della Valentina Office dv802

Seria de mobilier operativ dv-802 ofera echilibrul perfect intre ergonomie, durabilitate, costuri si este special conceputa de catre designerii din Italia pentru a maximiza eficienta ut..
Colectie mobilier operativ Della Valentina Office Entity

Seria de mobilier operativ Entity ofera echilibrul perfect intre ergonomie, durabilitate, costuri si este special conceputa de catre designerii din Italia pentru a maximiza eficienta utiliza..
Colectie mobilier operativ Della Valentina Office Snap

Seria de mobilier operativ Snap ofera echilibrul perfect intre ergonomie, durabilitate, costuri si este special conceputa de catre designerii din Italia pentru a maximiza eficienta util..
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)