sezlonguri


sezlonguri

Sezlongurile de exterior din oferta Nuovo Design sunt proiectate pentru a va aduce maxim confort in gradina, pe terasa sau la piscina dumneavoastra, in acelasi timp sezlongurile fiind proiectate pentru a rezista in mediu extrem, de temperatura sau raze solare. Oferta noastra de sezlonguri de exterior cuprinde produse practice, confortabile si cu un design inovativ, care se imbina armonios cu intreaga colectie de mobilier de exterior, pastrand linia de modern, inovativ, practic.


Materialul utilizat in fabricarea sezlongurilor de exterior este polietilena care, prin proprietatile sale fizice, este ideala pentru mediul exterior, pentru gradini de vara, pentru amplasarea langa piscina, expuse in plin soare si caldura.
Sezlong cu baldachin Ethimo colectia Allaperto Urban

Sezlongul cu baldachin din colectia Allaperto Urban este realizat din metal si lemn de tec de culoare maronie (coffee). Suprafata este din material textil batyline canatex capucino.Dimensiun..
Sezlong cu baldachin Ethimo, Swing

Coraborarea dintre Ethimo si Patrick Norguet a dat nastere colectiei Swing, o linie de mobilier pentru exterior cu alternante echilibrate.Design by Patrick NorguetDimensiuni:Lungime – 230 cm..
Sezlong de tip day-bed Ditre Italia, Sanders Air

Ditre Italia va prezinta noua exclusivitate a anului 2022, colectia de mobilier pentru exterior. Cu forme esentiale si aspect natural, simplu si echilibrat, noul concept de mobilier pentru p..
Sezlong din polietilena Plust Gumball Sunlounge

Sezlong din polietilena, pentru zona de relaxare din jurul piscinei, curti, gradini sau izvoarelor termale.Spatarul inclinat ajuta la mentinerea unei pozitii corecte si confortabile a coloan..
Sezlong Ditre Italia, Origami

Sezlongul Origami este inspirat de arta japoneza de a da viata diferitelor forme, prin plierea unei suprafete plane, in mai multe dimensiuni. Cu o baza aproape invizibila, modelul isi propun..
Sezlong dublu Ethimo colectia Allaperto Mountain / Etwick

Sezlongul dublu Ethimo este realizat din lemn de tec si fibra Etwick bark. Spatarul este reglabil si ofera un confort sporit. Sezlongul este prevazut un un baldachin cu perdele vaporoase.Dim..
Sezlong dublu Ethimo colectia Cube

Sezlongul dublu Ethimo din fibra Etwick cu spatar reglabil, saltea inclusa si cadru de diferite culori este alegerea perfecta pentru zile insorite.Dimensiuni:Inaltime– 27 cmLatime – 162 cmLu..
Sezlong dublu Ethimo colectia Essenza

Mai mult un pat confortabil pentru aer liber, sezlongul dublu Essenza are un design modern, alcatuit din doua sezlonguri reglabile individual si un baldachin pentru rasfat.Dimensiuni:Inaltim..
Sezlong Ethimo colectia Allaperto Mountain / Etwick

Sezlong realizat din lemn de tec si fibra Etwick bark. Spatarul este reglabil si ofera un confort sporit.Dimensiuni:Inaltime – 34 cmLatime – 80 cmLungime – 205 cm..
Sezlong Ethimo colectia Allaperto Urban

Sezlongul din colectia Allaperto Urban este realizat din metal si lemn de tec de culoare maronie (coffee). Suprafata este din material textil batyline canatex capucino.Dimensiuni:Inaltime– 3..
Sezlong Ethimo colectia Baia

Ethimo si Christophe Pillet creeaza o noua linie de mobilier de exterior pentru „traiul la mare”. Colectia Baia face o incursiune incitanta fara precedent in lumea designului si a decorului ..
Sezlong Ethimo colectia Costes

Sezlong din lemn natural de tec cu finisaj natural si elegant.Dimensiuni:Inaltime– 35 cmLatime – 76 cmLungime – 200 cm..
Sezlong Ethimo colectia Cruise

Sezlong cu spatar ajustabil din lemn de tec vopsit cu vinisaj de mahon.Dimensiuni:Inaltime– 36 - 97 cmLatime – 58 cmLungime – 157 cm..
Sezlong Ethimo colectia Cube

Sezlongul Ethimo din fibra Etwick cu spatar reglabil, saltea inclusa si cadru de diferite culori este alegerea perfecta pentru zile insorite.Dimensiuni:Inaltime– 27 cmLatime – 81 cmLungime –..
Sezlong Ethimo colectia Elisir

Sezlongul Elisir este prevazut cu un cadru metalic si material textil Ethitex.Dimensiuni:Inaltime– 35 cmLatime – 65 cmLungime – 210 cm..
Sezlong Ethimo colectia Elìt pickled teak

Sezlong pliabil cu cadrul din lemn de tec si acril sau material textil ethitex.Dimensiuni:Inaltime – 39 cmLatime – 68 cmLungime – 200 cm..
Sezlong Ethimo colectia Elle natural teak

Sezlong si scaun de odihna pentru plaja/terasa din acrilic sau material textil ethitex de diferite culori.Dimensiuni:Inaltime – 88 cmLatime – 62 cmLungime – 100 cm..
Sezlong Ethimo colectia Esedra

Sezlongul din colectia Esedra este compus dintr-un cadru de aluminiu vopsit si o saltea din fibre natwick.Dimensiuni:Inaltime– 40 cmLatime – 81 cmLungime – 210 cm..
Sezlong Ethimo colectia Essenza

Sezlong din lemn de tec cu insertii din metal, ajustabil in patru pozitii diferite.Dimensiuni:Inaltime– 15 cmLatime – 80 cmLungime – 210 cm..
Sezlong Ethimo colectia Infinity

Sezlong din aluminiu cu spatar rabatabil si material din panza lightwick.Dimensiuni:Inaltime – 32 cmLatime – 70 cmLungime – 200 cm..
Sezlong Ethimo colectia Ocean

Sezlong din aluminiu cu spatar rabatabil si material din panza ethitex.Dimensiuni:Inaltime – 31 cmLatime – 68 cmLungime – 208 cm..
Sezlong Ethimo colectia Sand

Sezlong din lemn de tec de cea mai buna calitate, spatar reglabil in patru pozitii diferite.Dimensiuni:Inaltime– 32 cmLatime – 69 cmLungime – 205 cm..
Sezlong Ethimo colectia Sand Ethitex

Sezlong cu cadrul din lemn de tec de cea mai buna calitate si material textil Ethitex. Spatarul este ajustabil in patru pozitii diferite.Dimensiuni:- Inaltime– 32 cm..
Sezlong Ethimo din colectia Grand Life

Colectia Grand Life este alcatuita din mese, fotolii si canapele si sezlonguri destinate spatiilor mari si prestigioase. Elementele din colectie au o structura din lemn de tec natural cu mie..
Sezlong Ethimo din colectia Rafael

Sezlongul Rafael este din lemn natural de teak sau picklead teack, ideal pentru sezonul estival.Dimensiuni:Inaltime – 40 cmLatime – 215 cmLungime – 138 cmCulori disponibile:brusched teak sau..
Sezlong Ethimo, colectia Kilt

Ethimo si Marcello Ziliani reinterpreteaza caracteristicile texturale ale lounge-ului Kilt si propunerilor de luat masa pentru a da forma unei noi piese de mobilier maxi concepute pentru mom..
Sezlong pentru exterior Newgarden, Rasa

Toate produsele Newgarden sunt fabricate din polietilena, astfel incat ele sunt usoare si foarte rezistente. Rezista la schimbarile extreme de temperatura si sunt protejate impotriva razelor..
Afisare 1 - 27 din 27 (1 pagini)