canapele


canapele

Canapelele fabricate in Italia indiferent ca este vorba despre canapele de lux din piele, canapele cu materiale textile, canapele extensibile sau canapele accesibile ca pret dar de o calitate premium vor oferi locul ideal pentru a va relaxa si a va recastiga inspiratia. Cand vine momentul si trebuie sa alegeti canapeaua perfecta va ganditi mereu la calitate, trainicie si materiale folosite. Nuovo design a selectat cele mai bune produse, canapele durabile, solide si care va ofera o pozitie corecta si relaxanta.

Canapeaua este cel mai popular obiect de mobilier dintr-o locuinta, este locul unde se reuneste intreaga familie, unde va intampinati prietenii, unde va rasfatati. Gama noastra de canapele este variata, contine atat modele fixe, cat si modele extensibile, dimeniunile sunt diverse, iat texturile arata mereu calitate.


Canapea clasica DeAngeli Ambra

Canapeaua Ambra se bucura de linii si detalii clasice foarte elegante. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferentiaza prin tapiteriile d..
Canapea clasica DeAngeli Berry

Canapeaua Berry aduce culoare si vitalitate in locuinta dumeavoastra, putand fi cu usurinta transformata intr-un pat confortabil. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in i..
Canapea clasica DeAngeli Capri

Capri este o canapea extensibila, cu cadru proeminent, ce se poate incadra cu usurinta in orice spatiu al locuintei. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobi..
Canapea clasica DeAngeli Chester

Chester se bazeaza pe conceptul de hand-made, unde fiecare detalliu este minutios lucrat si executat. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se ..
Canapea clasica DeAngeli Cleopatra

Cleopatra este un mix de culturi si traditii incorporate intr-o canapea cu un spatar ce imbunatateste zona de relaxare. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria m..
Canapea clasica DeAngeli Denise

Canapeaua Denise este inspirata din stilul clasic, cu radacini in conceptul de lux. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferentiaza prin ..
Canapea clasica DeAngeli Dolcevita

Dolcevita este o canapea extensibila cu design clasic imbogatit cu elemente originale, moderne. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se difere..
Canapea clasica DeAngeli Duetto

Duetto este de fapt o canapea perna, ce se poate transforma in pat confortabil atunci cand se doreste. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se..
Canapea clasica DeAngeli Duetto Large

Duetto Large este o canapea extensibila cu rama proeminenta. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferentiaza prin tapiteriile deosebite. ..
Canapea clasica DeAngeli Fiocco

Intuitie si idei potrivite pentru orice zi, un colt de relaxare perfect pentru dumneavoastra, toate acestea le regasiti la canapeaua Fiocco. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 ..
Canapea clasica DeAngeli Flora

Colectia Flora se defineste prin maximizarea identitatii si valorilor specifice celor de la DeAngeli. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se ..
Canapea clasica DeAngeli Giorgia

Giorgia este un model de canapea soft, primitoare, vesela si tanara, ce se poate transforma rapid intr-un pat confortabil. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industri..
Canapea clasica DeAngeli Olga

Armonia pura si echilibrul in proportii impecabile definesc stilul discret al colectiei Olga. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferent..
Canapea clasica DeAngeli Pratiko

Pratiko este o canapea extensibila, foarte practica si utila in spatii reduse. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferentiaza prin tapit..
Canapea clasica DeAngeli Tiffany

Tiffany este o canapea ergonomica, potrivita pentru orice incapere sau decor si poate satisface multe gusturi in materie de design interior. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 ..
Canapea clasica DeAngeli Tommy

Cu o forma bine echilibrata, aceasta piesa este solutia ideala pentru cerintele actuale de dinamism, eficienta si flexibilitate. Cu cateva miscari simple, Tommy se transforma intr-un pat con..
Canapea clasica DeAngeli Venere

Canapeaua Venere defineste in linii clare modernismul de lux, destinat sa dureze o viata. Tesaturile atent alese fac parte din cultura organizationala a creatorului, transmisa noilor generat..
Canapea clasica Doimo Salotti Prince

Exista formule, proportii, mateirale si linii care pot crea o atmosfera si o stare de bine dintr-o singura privire. Prince este o canapea care insumeaza toate aceste frumuseti, aceste materi..
Canapea clasica piele Doimo Salotti Alioth

Captuseala autentica, capitonata, este lucrata in intregime manual. Datorita elegantei si aspectului luminos, Alioth este o canapea clasica potrivita oricarui tip de locuinta.Structura:• Fab..
Canapea clasica piele Doimo Salotti Byron

Capitonata elegant, cu un stil exclusiv si atemporal, Byron este o canapea fixa. Perna care acopera inreaga suprafata a scaunului sporesc si mai mult frumusetea si naturaletea tapiteriei.&nb..
Canapea clasica piele Doimo Salotti Harmon

Canapeaua Harmon se adapteaza oricarui tip de incapere, in contextul clasic, sau modern. Capitonarea eleganta, lucrata manual, sporeste formele pentru fiecare element. Canapeaua Hamilton est..
Canapea clasica piele Doimo Salotti Margot

Designul atemporal incanta de la prima vedere si cucereste de la prima atingere. Situata intre arta si design, eleganta si traditie, Margot este o canapea plina de farmec, suficient de sofis..
Canapea clasica piele Doimo Salotti Palmer

Stil, clasa si eleganta, toate intr-un context contemporan. Canapeaua Palmer este disponibila si cu picioare rotunde de fag.Structura:• Fabricata din lemn de brad solid. Piesele de baza din ..
Canapea clasica stofa Doimo Salotti Soprano

O canapea cu forme esentiale, dar si extrem de confortabila, datorita capitonarii din partea de jos. Soprano este noul clasic, caracterizat prin respect pentru canoanele traditionale incluse..
Canapea clasica stofa piele Dall'Agnese Class

Class este cu adevarat o canapea traditionala, iar detaliile minutioase o fac extrem de eleganta si dichisita. Colectia de canapele Dall’Agnese se prezinta intr-o varietate de tesaturi si ma..
Canapea confortabila Calligaris Carre'

Carre' este un model de canapea cu linii simple, moderne si foarte cozy. Se adapteaza cu usurinta si in spatii mai putin generoase, in decoruri traditionale sau contemporane.Dimensiuni: ..
Canapea confortabila Calligaris Danny CS3384

Canapeaua Danny are o  structura distincta, cu un linii subtiri si perne moi ce acopera spatarul si cotierele. Baza este ridicata de la podea prin picioare metalice, iar husele din tesa..
Canapea confortabila Calligaris Facing CS/3396

Acest model de canapea al celor de la Calligaris are o silueta delicata, prevazuta atat cu sisteme fixe cat si modulare, astfel incat va puteti alege confortul si spatiul dorit. Elementele m..
Canapea confortabila Calligaris Finland

Finland este o canapea cu un design inspirat de stilul nordic, cu un impact vizual puternic, picioare din lemn destul de inalte si impozante.Dimensiuni: Inaltime - 55 /88 cmLungime - 10..
Canapea confortabila Calligaris Le Marais

Le Marais este un model de canapea in stil contemporan cu forme elegante, potrivite atat unui stil traditional cat si unuia nonconformist.Dimensiuni: Inaltime - 60 / 83 cmLungime - 99 /..
Afisare 1 - 30 din 446 (15 pagini)