Slamp


Corp de iluminat Slamp, aplica Aria Aplique

Arhitectectul Zaha Hadid a dus la o creatie vizionara, fluida si dinamica, pentru interioarele casnice si publice. Componentele electrice ale aplicii sunt protejate de un cadru echilibrat es..
Corp de iluminat Slamp, aplica Bios CeilingWall

Bios este o lampa liniara, cu un design soft, primitor, care suprapune nuante palide una peste alta. Bios are doua straturi de Opalflex®, ambele cu incizii alese cu grija, care permit lumina..
Corp de iluminat Slamp, aplica Charlotte Applique

Charlotte Applique recreaza modelul laborios si elementele impresionante ale fagurelui, inchise intr-o sfera primitoare. Colectia Charlotte include si o lampa de podea is alte trei dimensiun..
Corp de iluminat Slamp, aplica Clizia Mama Non Mama Applique

Cine nu a tinut in mana o margareta, repetand: “ Ma iubeste, nu ma iubeste?”…Clizia Mama non Mama Applique este inspirata din puritatea naturii, buchetul de lumina si petalele delicate aduc ..
Corp de iluminat Slamp, aplica Dafne CeilingWall

„De la o nimfa la o femeie”. Daphne incalzeste interiorul si este disponibil in versiuni de tavan, podea si masa. Dafne aduce o oaza de lumina, de inspiratie floarala, in fiecare interior.BY..
Corp de iluminat Slamp, aplica Fiorella Mini Wall

Sugestiv, realist si primitor, asa se prezinta gama de produse Fiorella. Detaliile "naturale" concretizeaza un corp de iluminat acoperit parca de detalii specifice florei, menite sa aduca or..
Corp de iluminat Slamp, aplica Idea Wall

Se spune ca inspiratia vine de la un bec care se ascunde in creierul tau, acel element de click ce lumineaza mintea cu inspiratie, cu o idee. Disponibil atat in varianta de veioza, cat si..
Corp de iluminat Slamp, aplica Kalatos Ceiling

Inspirate din arta tesutului, parte a umanitatii preistorice, sub forma de cosuri sau saci de trestie, colectia Kalatos revizuieste toate arhetipurile cu o abordare moderna definitivata d..
Corp de iluminat Slamp, aplica La Lollo Applique

La Lollo Applique este un tribut adus nilor 50’. Lampa de perete este disponibila in cinci finisaje, cu o cromatica gradienta, sofisticata, metalizari si modele de dantela combinate cu forme..
Corp de iluminat Slamp, aplica La Vie Ceiling Wall

La vie este o floare a vietii, egala cu energia armonioasa care vibreaza frecventele vietii. Este o reprezentare tridimensionala a tututor materialelor din univers, de la atomi la galaxii in..
Corp de iluminat Slamp, aplica Lafleur

Designeul Marc Sadler a sculptat manual tehnopolimerul Lentiflex, la o temperatura controlata, pentru a crea o floare iluminata. Aplica este disponibila in finisaje Prisma sau Velvet, cu baz..
Corp de iluminat Slamp, aplica Lillibet Mini Wall

Lillibet si Medusa sunt colectii dramatice care au marcat evolutia productiei stilistice a celor de la Slamp imediat dupa inceputul secolului. Structura radiala se conecteaza usor la cilindr..
Corp de iluminat Slamp, aplica Medusa Wall

Medusa si Lillibet sunt colectii dramatice care au marcat evolutia productiei stilistice a celor de la Slamp imediat dupa inceputul secolului. Structura radiala se conecteaza usor la cilindr..
Corp de iluminat Slamp, aplica Mida Applique

Mida este o aplica cu sistem exclusivist, magnetic, marca celor de la Slamp, o intruchipare a bijuteriilor haute couture. Mida este disponibila in cinci combinatii de culori, de la multicolo..
Corp de iluminat Slamp, aplica Veli Foliage Ceiling Wall

In perioade destul de frenetice, a lua legatura cu natura este un lux. Din acest motiv Veli Foliage aduce un suflu proaspat spatiilor rezidentiale. Cu peste 268 de pliuri si unghiuri artizan..
Corp de iluminat Slamp, aplica Venti CeilingWall

Ca o piatra aruncata in apa, liniile lampii sunt soft si uniforme; cercurile concentrice care inconjoara sursele centrale de lumina radiaza spre exterior. Nuantele tonale ghideaza vibratiile..
Corp de iluminat Slamp, lustra Accordeon Suspension

Marc Sadler, designerul acestui corp de iluminat, exploreaza posibilitatile infinite ale tehnopolimerilor si da nastere lustrei Accordeon, o imagine de plisse textil asemenea unui instrum..
Corp de iluminat Slamp, lustra Accordeon Vertical Suspension

Designerul Marc Sadler exploreaza posibilitatile infinite ale tehnopolimerilor, evocand imaginea unui plisse textil sau a burdufului unui acordeon. Colectia este un marker al noii naratiuni ..
Corp de iluminat Slamp, lustra Aria Infinita

Pentru a comemora aniversarea a 10 ani de la colaborarea lui Slamp cu Hadid Design Studio, iconicul Aria ia o noua forma intr-o versiune modulara. Sistemul de iluminat se onduleaza sinuos in..
Corp de iluminat Slamp, lustra Aria Suspension

Arhitectul Zaha Hadid este un vizionar, fluid si dinamic, si a infuzat semantica revolutionara si iconica pentru publicul larg, dand nastere unei lustre armonioase. Corpul de iluminat este p..
Corp de iluminat Slamp, lustra Atlante Suspension

Atlante este unul dintre cei alesi pentru a tine cerul pentru toata vesnicia, un titan selectat de Zeus. Pornind de la aceasta poveste a aparut Atlante, un corp de iluminat fabricat din Cris..
Corp de iluminat Slamp, lustra Atmosfera Suspension

Atmosfera se afla la varful modei si designului, unde lumina se topeste in tesatura. Noua colectie de veioze si lustre Atmosfera este disponibila in doua  dimensiuni, cu franjuri in sti..
Corp de iluminat Slamp, lustra Avia Edition

Avia Edition reprezinta o colectie de lustre cu 50 de straturi diferite de lumina cast-back Cristalflex®. Autenticitatea fiecarei parti este garantata numeric, stantata pe lampa si cu ID ..
Corp de iluminat Slamp, lustra Avia Suspension

Arhitectul Zaha Hadid este un vizionar, fluid si dinamic, si a infuzat semantica revolutionara si iconica pentru publicul larg, dand nastere unei lustre armonioase. Corpul de iluminat este p..
Corp de iluminat Slamp, lustra Cactus Suspension

Aceasta lampa are capacitatea extraordinara de a se adapta la orice spatiu, ramanand in acelasi timp o adevarata inspiratie. Datorita combinatiei de geometrie si inovatiei materialelor, util..
Corp de iluminat Slamp, lustra Ceremony Suspension

Ceremony este o lampa opulenta, o oda fata de feminitate. Cele cinci surse de lumina sunt raspandite pe coliere tehnologice care aduc un aer de drama si lipsa de greutate intrinseca la preze..
Corp de iluminat Slamp, lustra Chantal Suspension

Forma sculpturala a corpurilor de iluminat Chantal pare formata dintr-un cadru unic, asemanator fagurelui. Formele sale hexagonle permit vizualizari nesfarsite. Sursa de LED-uri a corpurilor..
Corp de iluminat Slamp, lustra Charlotte Globe

Charlotte Globe recreaza modelul laborios si elementele impresionante ale fagurelui, inchise intr-o sfera primitoare. Globul Charlotte este fabricat din Cristalflex® si Lentiflex® ..
Corp de iluminat Slamp, lustra Clizia Mama Non Mama Suspension

Cine nu a tinut in mana o margareta, repetand: “ Ma iubeste, nu ma iubeste?”…Clizia Mama non Mama Suspension este inspirata din puritatea naturii, buchetul de lumina si petalele delicate adu..
Corp de iluminat Slamp, lustra Clizia Suspension

Clizia reprezinta o serie de modele cu forme ce realizeaza un echilibru perfect intre reflexii si transparente, reusind sa transforme in mod placut orice incapere, fara sa o copleseasca.BY A..
Afisare 1 - 30 din 114 (4 pagini)