Slamp


Corp de iluminat Slamp, aplica Aria Aplique

Arhitectectul Zaha Hadid a dus la o creatie vizionara, fluida si dinamica, pentru interioarele casnice si publice. Componentele electrice ale aplicii sunt protejate de un cadru echilibrat es..
Corp de iluminat Slamp, aplica Charlotte Applique

Charlotte Applique recreaza modelul laborios si elementele impresionante ale fagurelui, inchise intr-o sfera primitoare. Colectia Charlotte include si o lampa de podea is alte trei dimensiun..
Corp de iluminat Slamp, aplica Clizia Mama Non Mama Applique

Cine nu a tinut in mana o margareta, repetand: “ Ma iubeste, nu ma iubeste?”…Clizia Mama non Mama Applique este inspirata din puritatea naturii, buchetul de lumina si petalele delicate aduc ..
Corp de iluminat Slamp, aplica Idea Wall

Se spune ca inspiratia vine de la un bec care se ascunde in creierul tau, acel element de click ce lumineaza mintea cu inspiratie, cu o idee. Disponibil atat in varianta de veioza, cat si..
Corp de iluminat Slamp, aplica La Lollo Applique

La Lollo Applique este un tribut adus nilor 50’. Lampa de perete este disponibila in cinci finisaje, cu o cromatica gradienta, sofisticata, metalizari si modele de dantela combinate cu forme..
Corp de iluminat Slamp, aplica Lafleur

Designeul Marc Sadler a sculptat manual tehnopolimerul Lentiflex, la o temperatura controlata, pentru a crea o floare iluminata. Aplica este disponibila in finisaje Prisma sau Velvet, cu baz..
Corp de iluminat Slamp, aplica Mida Applique

Mida este o aplica cu sistem exclusivist, magnetic, marca celor de la Slamp, o intruchipare a bijuteriilor haute couture. Mida este disponibila in cinci combinatii de culori, de la multicolo..
Corp de iluminat Slamp, aplica Veli Aurea Ceiling/Wall

Veli Aurea, o nota finala a unei colectii iconice de lampi realizate din tehnopolimeri de avangarda, prezentand o textura alba si accente de laminat auriu. Iluminati-va spatiul cu amestecul ..
Corp de iluminat Slamp, lustra Accordeon Suspension

Marc Sadler, designerul acestui corp de iluminat, exploreaza posibilitatile infinite ale tehnopolimerilor si da nastere lustrei Accordeon, o imagine de plisse textil asemenea unui instrum..
Corp de iluminat Slamp, lustra Accordeon Vertical Suspension

Designerul Marc Sadler exploreaza posibilitatile infinite ale tehnopolimerilor, evocand imaginea unui plisse textil sau a burdufului unui acordeon. Colectia este un marker al noii naratiuni ..
Corp de iluminat Slamp, lustra Aria Infinita

Pentru a comemora aniversarea a 10 ani de la colaborarea lui Slamp cu Hadid Design Studio, iconicul Aria ia o noua forma intr-o versiune modulara. Sistemul de iluminat se onduleaza sinuos in..
Corp de iluminat Slamp, lustra Aria Suspension

Arhitectul Zaha Hadid este un vizionar, fluid si dinamic, si a infuzat semantica revolutionara si iconica pentru publicul larg, dand nastere unei lustre armonioase. Corpul de iluminat este p..
Corp de iluminat Slamp, lustra Atmosfera Suspension

Atmosfera se afla la varful modei si designului, unde lumina se topeste in tesatura. Noua colectie de veioze si lustre Atmosfera este disponibila in doua  dimensiuni, cu franjuri in sti..
Corp de iluminat Slamp, lustra Avia Suspension

Arhitectul Zaha Hadid este un vizionar, fluid si dinamic, si a infuzat semantica revolutionara si iconica pentru publicul larg, dand nastere unei lustre armonioase. Corpul de iluminat este p..
Corp de iluminat Slamp, lustra Cactus Suspension

Aceasta lampa are capacitatea extraordinara de a se adapta la orice spatiu, ramanand in acelasi timp o adevarata inspiratie. Datorita combinatiei de geometrie si inovatiei materialelor, util..
Corp de iluminat Slamp, lustra Ceremony Suspension

Ceremony este o lampa opulenta, o oda fata de feminitate. Cele cinci surse de lumina sunt raspandite pe coliere tehnologice care aduc un aer de drama si lipsa de greutate intrinseca la preze..
Corp de iluminat Slamp, lustra Chantal Suspension

Forma sculpturala a corpurilor de iluminat Chantal pare formata dintr-un cadru unic, asemanator fagurelui. Formele sale hexagonle permit vizualizari nesfarsite. Sursa de LED-uri a corpurilor..
Corp de iluminat Slamp, lustra Charlotte Globe

Charlotte Globe recreaza modelul laborios si elementele impresionante ale fagurelui, inchise intr-o sfera primitoare. Globul Charlotte este fabricat din Cristalflex® si Lentiflex® ..
Corp de iluminat Slamp, lustra Clizia Mama Non Mama Suspension

Cine nu a tinut in mana o margareta, repetand: “ Ma iubeste, nu ma iubeste?”…Clizia Mama non Mama Suspension este inspirata din puritatea naturii, buchetul de lumina si petalele delicate adu..
Corp de iluminat Slamp, lustra Clizia Suspension

Clizia reprezinta o serie de modele cu forme ce realizeaza un echilibru perfect intre reflexii si transparente, reusind sa transforme in mod placut orice incapere, fara sa o copleseasca.BY A..
Corp de iluminat Slamp, lustra Cordoba

Cordoba este o lustra cu fragmente asimetrice, avangardiste, care se distanteaza de estetica traditionala. Cordoba este inspirata de orasele spaniole unde lumina si arhitectura ofera un aer ..
Corp de iluminat Slamp, lustra Drusa Suspension

Drusa este inspirata din cristalele care izvorasc din roci, un caleidoscop in continua schimbare, poetic si multiform, atunci cand este lovit de lumina. Unghiurile contemporane, cromatice, a..
Corp de iluminat Slamp, lustra Etoile Suspension

New Etoile isi are inspiratia numelui din lumea dansului. Formele sale gratioase, impalpabile, fabricate din Lentiflex®, sunt perfect echilibrate.BY ADRIANO RACHELE..
Corp de iluminat Slamp, lustra Fabula Suspension

Fabula pare sa reprezinte o bucata lunga si matasoasa de tesatura infasurata in jurul sursei de lumina. Noile versiuni irizante pentru perete si tavan sunt realizate manual cu Lentiflex..
Corp de iluminat Slamp, lustra Fiorella Suspension

Sugestiv, realist si primitor, asa se prezinta gama de produse Fiorella. Detaliile "naturale" concretizeaza un corp de iluminat acoperit parca de detalii specifice florei, menite sa aduca or..
Corp de iluminat Slamp, lustra Flora M-S-Triple Suspension

Flora este o colectie inspirata de planta Monstera Deliciosa. Intr-un loc sarutat de soare, natura, culorile si expertiza artizanilor aduc viata piese extrem de expresive, pline de arhetipur..
Corp de iluminat Slamp, lustra Gemmy Suspension

Aceasta colectie versatila si dinamica a fost inspirata de fatetele poliedrice ale pietrelor din desert. Geometriile lampilor creeaza un efect interesant si rafinat de caleidoscop care imbog..
Corp de iluminat Slamp, lustra Ginetta Suspension

Ginetta Prisma este un candelabru clasic cu opt brate care a suferit o evolutie digitala. Forma moderna, somptuoasa, a lustrei Ginetta arunca reflexii elegante, rafinate, cu aer modern si ar..
Corp de iluminat Slamp, lustra Goccia Suspension

Forma fluida a fost capturata in acest corp luminos, iar intreaga coletie Goccia ofera energie spatiilor interne oferind un rafinament aparte.BY NIGEL COATES..
Corp de iluminat Slamp, lustra Half Charlotte Suspension

Charlotte  recreaza modelul laborios si elementele impresionante ale fagurelui, inchise intr-o sfera primitoare. Charlotte a fost creata dintr-o lume a iluziilor, cu scopul de a transfo..
Afisare 1 - 30 din 96 (4 pagini)