mese de tip consola


mese de tip consola

Mesele de tip consola reprezinta alegeri de succes pentru spatiile inguste, holuri sau bai. In portofoliul nostru puteti descoperi inclusiv console extensibile, perfecte pentru momentele in care sosesc invitatii.

Realizate din materiale rezistente si de calitate superioara, consolele apartin unor colectii desavarsite ale unor designeri celebri. Va invitam sa descoperiti modele unice de mese de tip consola, elegante si foarte practice.

Masa de tip consola Al2, O-RIZON 021

Masa de tip consola / birou din lemn furnir cu sertar lacuit si baza metalica in pulbere epoxidica.Design - Sortis Lazou (2021)Dimensiuni:140 x 40 x 75 cm120 x 40 x 75 cm..
Masa de tip consola Al2, O-RIZON 022

Masa de tip consola / birou din lemn furnir cu sertar lacuit si baza metalica in pulbere epoxidica.Design - Sortis Lazou (2021)Dimensiuni:180 x 70 x 75 cm160 x 70 x 75 cm..
Masa de tip consola Alexopoulos, ICON

Consola din lemn furnir sau lemn lacuit si polita din sticla.Infiintata in anul 1973 Alexopoulos&co este un exemplu perfect de design clasic-modern. Produsele sale iei in evidenta prin c..
Masa de tip consola Alexopoulos, PRIME

Masa de tip consola, design Alexopoulos.Infiintata in anul 1973 Alexopoulos&co este un exemplu perfect de design clasic-modern. Produsele sale iei in evidenta prin caracteristici inovato..
Masa de tip consola Alexopoulos, SEVEN

Masa de tip consola, din stejar furnir sau nuc lacuit.Infiintata in anul 1973 Alexopoulos&co este un exemplu perfect de design clasic-modern. Produsele sale iei in evidenta prin caracter..
Masa de tip consola Calligaris Icaro CS5143

Consola Icaro se inspira din designul mesei cu acelasi nume, dar ii ridica functionalitatea, transformand spatiile cu o nota de sobrietate si eleganta.Design: ArchirivoltoDimensiuni  (W..
Masa de tip consola Calligaris Madame CS4135

Madame este o consola versatila conceputa pentru o varietate de cerinte, are linii geometrice netede si elegante.Design by Bernhardt & VellaDimensiuni standard:Inaltime - 78,5 cmLungime ..
Masa de tip consola Calligaris Madame CS4135-A

Madame este o consola versatila conceputa pentru o varietate de cerinte, are linii geometrice netede si elegante. Versiunea cu oglinda si se poate incadra perfect intr-un dressing.Design by ..
Masa de tip consola Calligaris Twins CS5144

Masa Twins se remarca in peisajul designului prin fuziunea sa extraordinara de estetica si practicitate. Cu o baza disponibila in finisaje bronz, negru si bej perlat, formata din doua elemen..
Masa de tip consola Connubia Calligaris Foldy CB4844

Biroul Foldy, datorita formelor sale liniare, esentiale si rotunjite, se adapteaza oricarui mediu; poate fi un birou practic sau un suport util si banc de lucru. Foldy are si suflet verde, e..
Masa de tip consola Connubia Calligaris Quadro CB08-A

Quadro este o masuta ce poate fi montata pe perete, cu blat dreptunghiular ce poate fi pliat la nevoie. Versatila si functionala poate fi utilizata ca suprafata de lucru sau pentru un pranz ..
Masa de tip consola Dall'Agnese Slash

Slash este o masa de tip consola cu baza metalica cromata sau cu aspect ruginit, iar partea superioara are cadrul din lemn perimetral. Disponibila in nuante de dark emperador, carrara sau gi..
Masa de tip consola Dall’Agnese, Eiffel

Eiffel este o masuta de tip consola, cu margini simple, rotunjite, cu o inclinatie de 30°, din lemn sau ingres. Baza se remarca prin lamelele metalice care converg spre centru.Dimensiuni:Lun..
Masa de tip consola Dall’Agnese, Supernova

Supernova este o masuta cu linii esentiale, cu suport din tije metalice. Supernova este disponibila in versiunea ovala sau dreptungiulara, dotata cu raft din lemn.Dimensiuni:Lungime - 119,7 ..
Masa de tip consola Ditre Italia, Unit Desk

Biroul Unit Desk dispune de blat, sertare si un panou din piele asamblate intr-o piesa de mobilier liniara si functionala.Designer – Daniele Lo Scalzo MoscheriDimensiuni:Inaltime – 75 cmLung..
Masa de tip consola Ditre Italia, XCS Consolle

Masa de tip consola XCS, completeaza cu succes intreaga gama cu acelasi nume.Designer – Gabriele E Oscar BurattiDimensiuni standard:Inaltime – 74 cmLungime – 140 cmLatime – 50 cmGreutate – 4..
Masa de tip consola Riflessi, Corner

Corner are o structura metalica mata si mecanisme de extensie din aluminiu anodizat. Aceasta masa extensibila are o rama din lemn cu un geam din sticla mata si extensii care pot fi usor depo..
Masa de tip consola Riflessi, Cross

Cross este un model de masa disponibila cu un cadru din lemn de frasin, vopsit in nuante de nuc natural sau nuc alb deschis si cu lemn de stejar tratat termic.Dimensiuni:F - 36 X 90 X H 75F ..
Masa de tip consola Riflessi, Living

Living este o consola cu doua picioare inclinate, suprapuse in mod asimetric, in grafit metalic vopsit, alama patata sau acoperita cu folie de piatra Rivergrey sau Arabik.Dimensiuni:F - 45 X..
Masa de tip consola Riflessi, Luxury

Aceasta masa moderna de tip consola are o suprafata dreptunghiulara din lemn de stejar, sustinuta de picioare din otel cromat.Dimensiuni:F - 36 X 90 X H 76F - 36 X 110 X H 76F - 36 X 130 X H..
Masa de tip consola Riflessi, Manhattan

Manhattan este o consola fixa ​​cu cadru si picioare din aluminiu vopsit mat si sticla securizata, lucioasa sau mata.Dimensiuni:F - 48 X 90 X H 76F - 48 X 125 X H 76F - 48 X 160 X H 76F - 48..
Masa de tip consola Riflessi, Minimal

Minimal este o consola fixa in intregime din metal vopsit indoit. Finisajul de periere manuala, disponibil in diferite variante, il face un obiect de maiestrie extrem de rafinat.DimensiuniF ..
Masa de tip consola Riflessi, PQR

PQR este o consola in varianta fixa sau extensibila, din lemn cu mecanism de prelungire din aluminiu. Mecanism exclusiv patentat pentru actionarea picioarelor centrale retractabile (doar pen..
Masa de tip consola Riflessi, Saphiria

Estetica sa luminoasa, denota ca Saphiria este o piesa de mobilier exclusivista si originala.Dimensiuni:F - 35 X 112 X H 75..
Masa de tip consola Riflessi, Shangai

Masa Riflessi Shangai este o consola cu baza compusa din picioare inclinate, suprapuse in mod asimetric, cu o jonctiune centrala.Dimensiuni:A - 48/198 X 120 X H 75A - 48/298 X 120 X H 75F - ..
Masa de tip consola Sangiacomo, Desk

Masa de tip consola Sangiacomo, DeskSangiacomo este o companie italiana cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul mobilierului. Inceputa in Nord-Estul Italiei, compania continua sa crea..
Masa de tip consola Sangiacomo, Segreto

Masa de tip consola Sangiacomo, SegretoSangiacomo este o companie italiana cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul mobilierului. Inceputa in Nord-Estul Italiei, compania continua sa c..
Masa de tip consola, extensibila, Ozzio Italia, 4 You

Cod: T024 - Design: Giulio ManzoniConsola extensibila, cu 3 extensii incorporate in partea superioara, mecanism telescopic din aluminiu, blat din lemn...
Masa de tip consola, extensibila, Ozzio Italia, A 3

Cod: T023 - Design: Marco Pozzoli/Giacomo MauriConsola extensibila din lemn, cu cinci extensii amplasate in structura, mecanism telescopic din aluminiu. ..
Masa de tip consola, extensibila, Ozzio Italia, A 4

Cod: T021 - Design: Marco Pozzoli/Giacomo MauriConsola extensibila din lemn, cu patru extensii amplasate in structura, mecanism telescopic din aluminiu, picior pivotant central si ..
Afisare 1 - 30 din 33 (2 pagini)