mese de tip consola


mese de tip consola

Mesele de tip consola reprezinta alegeri de succes pentru spatiile inguste, holuri sau bai. In portofoliul nostru puteti descoperi inclusiv console extensibile, perfecte pentru momentele in care sosesc invitatii.

Realizate din materiale rezistente si de calitate superioara, consolele apartin unor colectii desavarsite ale unor designeri celebri. Va invitam sa descoperiti modele unice de mese de tip consola, elegante si foarte practice.

Masa de tip consola Al2, O-RIZON 021

Masa de tip consola / birou din lemn furnir cu sertar lacuit si baza metalica in pulbere epoxidica.Design - Sortis Lazou (2021)Dimensiuni:140 x 40 x 75 cm120 x 40 x 75 cm..
Masa de tip consola Al2, O-RIZON 022

Masa de tip consola / birou din lemn furnir cu sertar lacuit si baza metalica in pulbere epoxidica.Design - Sortis Lazou (2021)Dimensiuni:180 x 70 x 75 cm160 x 70 x 75 cm..
Masa de tip consola Alexopoulos, PRIME

Masa de tip consola, design Alexopoulos.Infiintata in anul 1973 Alexopoulos&co este un exemplu perfect de design clasic-modern. Produsele sale iei in evidenta prin caracteristici inovato..
Masa de tip consola Alexopoulos, SEVEN

Masa de tip consola, din stejar furnir sau nuc lacuit.Infiintata in anul 1973 Alexopoulos&co este un exemplu perfect de design clasic-modern. Produsele sale iei in evidenta prin caracter..
Masa de tip consola Calligaris Bridge CS/5100

Cu linii simple, geometrice, masutele Bridge pot avea suprafata din sticla calita sau ceramica, decorata cu diferite motive, pline de efect, rafinament si eleganta.Dimensiuni:Inaltime – 75 c..
Masa de tip consola Calligaris Dee-J CB4808-RC 40

Dee-J este o masa de tip consola cu blat din lemn si mecanism de extindere tip frunza. Are colturi rotunjite pe partea exterioara si o structura tubular-metalica.Dimensiuni:Inaltime: 77-73 c..
Masa de tip consola Calligaris Quadro CB08

Quadro este o masuta ce poate fi montata pe perete, cu blat dreptunghiular ce poate fi pliat la nevoie. Versatila si functionala poate fi utilizata ca suprafata de lucru sau pentru un pranz ..
Masa de tip consola Calligaris Quadro CB08-A

Quadro este o masuta ce poate fi montata pe perete, cu blat dreptunghiular ce poate fi pliat la nevoie. Versatila si functionala poate fi utilizata ca suprafata de lucru sau pentru un pranz ..
Masa de tip consola Calligaris Thin CS/5120

Thin este o colectie de masute de cafea din otel tubular de 10*10 mm, cu o suprafata asortata din metal, disponibila in diferite dimensiuni. Optional poate avea suprafata din ceramica. Gama ..
Masa de tip consola Calligaris Thin CS/5120-C

Thin este o colectie de masute de cafea din otel tubular de 10*10 mm, cu o suprafata asortata din metal, disponibila in diferite dimensiuni. Optional poate avea suprafata din ceramica. Gama ..
Masa de tip consola Calligaris, Atollo CS5130-C

Masa de tip consola Atollo face parte dintr-o colectie marca celor de la Calligaris, iar forma ovala a acestui model o plaseaza in randul mobilierului foarte practic. Are o eleganta desavars..
Masa de tip consola Calligaris, Madame CS4135

Madame este o consola versatila conceputa pentru o varietate de cerinte, are linii geometrice netede si elegante.Design by Bernhardt & VellaDimensiuni standard:Inaltime - 78,5 cmLungime ..
Masa de tip consola Calligaris, Madame CS4135-A

Madame este o consola versatila conceputa pentru o varietate de cerinte, are linii geometrice netede si elegante. Versiunea cu oglinda si se poate incadra perfect intr-un dressing.Design by ..
Masa de tip consola Connubia Calligaris, Ens CB4840

Ens are un cadru cu sectiune circulara din lemn de fag. Este potrivit si pentru zona de birou.Dimensiuni:Inaltime – 95.5 – 75.5 – 65.5 cmLatime – 66 cmLungime – 105  cm..
Masa de tip consola Dall'Agnese Slash

Slash este o masa de tip consola cu baza metalica cromata sau cu aspect ruginit, iar partea superioara are cadrul din lemn perimetral. Disponibila in nuante de dark emperador, carrara sau gi..
Masa de tip consola Dall’Agnese, Eiffel

Eiffel este o masuta de tip consola, cu margini simple, rotunjite, cu o inclinatie de 30°, din lemn sau ingres. Baza se remarca prin lamelele metalice care converg spre centru...
Masa de tip consola Dall’Agnese, Supernova

Supernova este o masuta cu linii esentiale, cu suport din tije metalice. Supernova este disponibila in versiunea ovala sau dreptungiulara, dotata cu raft din lemn...
Masa de tip consola Riflessi Bridge

Bridge este o masa de tip consola, fixa, ​​din lemn.Disponibila cu:finisaje standard: stejar sau stejar alb vopsit.finisaje la cerere : wengé, gri, tutun, natural, coke, gri-cenusiu, miere, ..
Masa de tip consola Riflessi Living

Living este o consola cu doua picioare inclinate, suprapuse in mod asimetric, in grafit metalic vopsit, alama patata sau acoperita cu folie de piatra Rivergrey sau Arabik.Disponibila cu:gros..
Masa de tip consola Riflessi Luxury

Aceasta masa moderna de tip consola are o suprafata dreptunghiulara din lemn de stejar, sustinuta de picioare din otel cromat.Disponibila cu:finisaje standard: stejar sau stejar alb vopsit.f..
Masa de tip consola Riflessi Manhattan

Manhattan este o consola fixa ​​cu cadru si picioare din aluminiu vopsit mat si sticla securizata, lucioasa sau mata.Disponibila cu:finisaje standard: sticla sau alb mat, gri, antracit picta..
Masa de tip consola Riflessi Pegaso

Masa de tip consola Pegaso este o piesa de mobilier foarte versatila.Disponibila cu:suprafata din lemn de 50 mm cu o margine neregulata.finisaj standard: nuc american.finisaje la cerere: ste..
Masa de tip consola Riflessi Saphiria

Estetica sa luminoasa, denota ca Saphiria este o piesa de mobilier exclusivista si originala.Disponibila in:dimensiuni de 112 x 35 x 75 cm..
Masa de tip consola Riflessi Shangai

Masa Riflessi Shangai este o consola cu baza compusa din picioare inclinate, suprapuse in mod asimetric, cu o jonctiune centrala.Disponibila cu:baza de aluminiu acoperita cu otel inoxidabil ..
Masa de tip consola Sangiacomo, Desk

Masa de tip consola Sangiacomo, DeskSangiacomo este o companie italiana cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul mobilierului. Inceputa in Nord-Estul Italiei, compania continua sa crea..
Masa de tip consola Sangiacomo, Segreto

Masa de tip consola Sangiacomo, SegretoSangiacomo este o companie italiana cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul mobilierului. Inceputa in Nord-Estul Italiei, compania continua sa c..
Masa de tip consola, extensibila, Ozzio Italia, 4 You

Cod: T024 - Design: Giulio ManzoniConsola extensibila, cu 3 extensii incorporate in partea superioara, mecanism telescopic din aluminiu, blat din lemn...
Masa de tip consola, extensibila, Ozzio Italia, A 3

Cod: T023 - Design: Marco Pozzoli/Giacomo MauriConsola extensibila din lemn, cu cinci extensii amplasate in structura, mecanism telescopic din aluminiu. ..
Masa de tip consola, extensibila, Ozzio Italia, A 4

Cod: T021 - Design: Marco Pozzoli/Giacomo MauriConsola extensibila din lemn, cu patru extensii amplasate in structura, mecanism telescopic din aluminiu, picior pivotant central si ..
Masa de tip consola, extensibila, Ozzio Italia, Flap

Cod: T028 - Design: Giulio ManzoniConsola extensibila, cu 3 extensii incorporate in partea superioara, mecanism telescopic din aluminiu, blat din lemn, picioare metalice...
Afisare 1 - 30 din 33 (2 pagini)