scaune dining


scaune dining

Scaunele dining propuse de noi va aduc acum un plus de rafinament.

Ergonomia si designul contemporan din colectia noastra de scaune pentru camerele de zi va ajuta sa alegeti modelul perfect pentru locuinta dumneavoastra. E posibil sa petreceti suficient de mult timp stand pe scaun de acceea recomandarile noastre sunt exact ceea ce aveti dumneavoastra nevoie. Veti avea parte de rasfat si de un grad de confort sporit. 

Scaunele dining ajuta la imbunatatirea pozitiei si la un echilibru natural, permitand in acelasi timp libertatea de miscare. Indiferent ca dispun de baza fixa sau pivotanta, aceste modele de scaun se pot incadra perfect in orice timp de incapere, pot completa cu succes mobilierul casei. Realizate in Italia, scaunele din oferta nuovodesign.ro sunt garantia calitatii, a durabiitatii si a comoditatii.


Fotoliu pentru dining Calligaris, Elle CS2011

Elle reprezinta o colectie de scaune ergonomice, extrem de confortabile, cu un design curat, rational si cu forme armonioase si gratioase. Aceasta versiune de scaun dispune de picioare metal..
Fotoliu pentru dining Calligaris, Elle CS2012

Elle reprezinta o colectie de scaune ergonomice, extrem de confortabile, cu un design curat, rational si cu forme armonioase si gratioase. Aceasta versiune de scaun dispune de patru picioare..
Fotoliu pentru dining Calligaris, Elle CS2013 180

Elle reprezinta o colectie de scaune ergonomice, extrem de confortabile, cu un design curat, rational si cu forme armonioase si gratioase. Aceasta versiune de scaun dispune de patru picioare..
Fotoliu pentru dining Calligaris, Lilly CS2003

Lilly este un fotoliu pentru zona de dining cu linii senzuale, foarte stilat si placut la atingere. Carcasa fotoliului are margini rotunjite si se sprijina pe un cadru metalic. Perna de pe s..
Fotoliu pentru dining Dall'Agnese Bolla

Acest model de fotoliu pentru dining are o structura compacta din tehnopolimer si o baza din lemn. Culori disponibile: alb, negru, gri matase, gri aston. Baza din lemn poate fi un nuante de ..
Fotoliu pentru dining Ethimo colectia Ribot

Parteneriatul intre Ethimo si Marc Sadler a dus la combinarea experientei si know-how-ul sofisticat cu designul constructiv. Ribot este o colectie de mobilier din lemn de tec, cu linii elega..
Fotoliul Connubia Calligaris Gossip CB/1110

Gossip este un fotoliu cu cotiere, cadru din lemn masiv acoperit cu tapiterie. Picioarele sale sunt vizibile, din lemn solid de fag, scaunul este conturat iar spatarul usor curbat. Materialu..
Scaun Calligaris College CS/3394-C

Design: Michele Menescardi Colectia de creatii noi in materie de scaune, canapele si fotolii pentru Calligaris nu se opreste niciodata! Noul scaun College este menit sa completeze confo..
Scaun Connubia Calligaris Academy CB/1663

Scaunul Academy are o structura din polipropilena (mai exact un compozit structural din polimer cu fibre minerale), iar mulajul este din 35% material reciclabil. Academy are un design simplu..
Scaun Connubia Calligaris Academy CB/1665

Scaunul Academy are o structura din polipropilena (mai exact un compozit structural din polimer cu fibre minerale), iar mulajul este din 35% material reciclabil. Academy are un design simplu..
Scaun Connubia Calligaris Ace CB/1320

Scaunul metalic Ace este disponibil in mai multe materiale si finisaje. Este un model de scaun foarte versatil, cadrul acestuia fiiind din otel tubular. Ace este ideal atat pentru spatii rez..
Scaun Connubia Calligaris Ace Soft CB/1667

Scaunul Ace Soft este un scaun foarte confortabil, cu rama metalica, usor si practic atat in bucatarie cat si in locatii destinate cateringului, restaurante, etc.Dimensiuni:Inaltime: 83.5 - ..
Scaun Connubia Calligaris Air CB/93

Air este un model de scaun cu cadru metalic. Sezutul si spatarul sunt acoperite cu material textil respirabil si lavabil. Utilizarea materialelor de ultima generatie, precum tuburile din ote..
Scaun Connubia Calligaris Air High CB/1069

Air High este un model de scaun cu cadru metalic. Sezutul si spatarul sunt acoperite cu material textil respirabil si lavabil. Utilizarea materialelor de ultima generatie, precum tuburile di..
Scaun Connubia Calligaris Amsterdam CB/1286-LH

Modelul Amsterdam dispune de un cadru metalic si tapiterie pe toata suprafata scaunului. Este acoperit in piele italiana veritabila (vera pelle) sau piele faux. Utilizarea tuburilor din otel..
Scaun Connubia Calligaris Amsterdam CB/1287-LH

Modelul Amsterdam dispune de un cadru metalic si tapiterie pe toata suprafata scaunului. Acest model are cotiere metalice. Este acoperit in piele italiana veritabila (vera pelle) sau piele f..
Scaun Connubia Calligaris Bistrot CB/1516-S

Scaunul Bistrot este din lemn solid, colorat, iar sezutul este tapitat cu material textil. Este un model de scaun ergonomic, cu un cadru puternic si tapiterie lavabila, ideal pentru casa sau..
Scaun Connubia Calligaris Boheme CB/1257

Modelul Boheme are un cadru metalic, sezut si spatar acoperite cu piele regenerata (material fabricat in piele si alte fibre naturale si finisat cu o piele groasa). Scaunul are tesaturi expu..
Scaun Connubia Calligaris Club CB/1462

Scaunul Club este un model tapitat cu material textil, un scaun usor si practic si foarte versatil, perfect atat pentru zona de mese cat si pentru cea de living.Dimensiuni:Inaltime: 91 - 46 ..
Scaun Connubia Calligaris Cometa CB/1651

Cometa este un scaun solid din lemn colorat, cu sezutul si spatarul acoperite in material textil. Scaunul este special conceput pentru a fi placut la atingere si ergonomic, cu tesatura lavab..
Scaun Connubia Calligaris Copenhagen CB/1656

Copenhagen este un scaun clasic din lemn masic, cu sezut captusit si acoperit in teatura. Are un design rationalizat si are patru picioare din lemn de fag solid. Este potrivit pentru amenaja..
Scaun Connubia Calligaris Cortina CB/1280

Cortina este un scaun din lemn masiv, complet tapitat. Picioarele din lemn solid si tapiteria eleganta si stilizata fac din acest model de scaun un veritabil obiect de mobilier dedicat amena..
Scaun Connubia Calligaris Cruiser CB/1095

Modelul Cruiser este un scaun cu baza metalica, tapitat cu material textil antibacterian sau piele italiana autentica (vera pelle). Picioarele subtiri, dreptunghiulare, sunt realizate in tub..
Scaun Connubia Calligaris Cruiser CB/1096

Modelul Cruiser este un scaun cu baza metalica, tapitat cu material textil antibacterian sau piele italiana autentica (vera pelle). Picioarele subtiri, dreptunghiulare sunt realizate in tubu..
Scaun Connubia Calligaris Cruiser CB/1097

Modelul Cruiser este un scaun cu baza metalica, tapitat cu material textil antibacterian sau piele italiana autentica (vera pelle). Picioarele subtiri, dreptunghiulare sunt realizate in tubu..
Scaun Connubia Calligaris Denmark CB/1243

Denmark este un scaun din lemn masiv cu design clasic, scaun capitonat si acoperit cu material textil. Este potrivit pentru amenajarea salilor de mese sau a spatiilor publice de inalta tinut..
Scaun Connubia Calligaris Emma CB/1662-SK

Scaunul Emma este din suport metalic si placaj, captusit atat pe spatar cat si pe sezut. Are un design universal si dispune de o baza metalica si lemn.Dimensiuni:Inaltime: 85.5 - 47 cmLatime..
Scaun Connubia Calligaris Escudo CB/1526

Escudo este un scaun din lemn colorat, cu sezut si spatar tapitat. Este placut si ergonomic, functional atat in casa cat si in baruri, restaurante sau organizatii.Dimensiuni:Inaltime: 85 - 4..
Scaun Connubia Calligaris Evergreen CB/1139

Evergreen este un scaun din lemn solid de fag, ergonomic usor si functional pentru casa sau terasa.Dimensiuni:Inaltime: 82 – 47 cmLatime: 44 cmAdancime: 51 cm..
Scaun Connubia Calligaris Garda CB/1525

Garda este un scaun din metal pictat, tapitat cu material textil de ultima generatie. Cele patru picioare metalice au aceeasi nuanta cu tapiteria.Dimensiuni:Inaltime: 96 – 46 cmLatime: 44 cm..
Afisare 1 - 30 din 296 (10 pagini)