scaune dining


scaune dining

Scaunele dining propuse de noi va aduc acum un plus de rafinament.

Ergonomia si designul contemporan din colectia noastra de scaune pentru camerele de zi va ajuta sa alegeti modelul perfect pentru locuinta dumneavoastra. E posibil sa petreceti suficient de mult timp stand pe scaun de acceea recomandarile noastre sunt exact ceea ce aveti dumneavoastra nevoie. Veti avea parte de rasfat si de un grad de confort sporit. 

Scaunele dining ajuta la imbunatatirea pozitiei si la un echilibru natural, permitand in acelasi timp libertatea de miscare. Indiferent ca dispun de baza fixa sau pivotanta, aceste modele de scaun se pot incadra perfect in orice timp de incapere, pot completa cu succes mobilierul casei. Realizate in Italia, scaunele din oferta nuovodesign.ro sunt garantia calitatii, a durabiitatii si a comoditatii.


Fotoliu pentru dining Calligaris, Elle CS2011

Elle reprezinta o colectie de scaune ergonomice, extrem de confortabile, cu un design curat, rational si cu forme armonioase si gratioase. Aceasta versiune de scaun dispune de picioare metal..
Fotoliu pentru dining Calligaris, Elle CS2012

Elle reprezinta o colectie de scaune ergonomice, extrem de confortabile, cu un design curat, rational si cu forme armonioase si gratioase. Aceasta versiune de scaun dispune de patru picioare..
Fotoliu pentru dining Calligaris, Elle CS2013 180

Elle reprezinta o colectie de scaune ergonomice, extrem de confortabile, cu un design curat, rational si cu forme armonioase si gratioase. Aceasta versiune de scaun dispune de patru picioare..
Fotoliu pentru dining Calligaris, Lilly CS2003

Lilly este un fotoliu pentru zona de dining cu linii senzuale, foarte stilat si placut la atingere. Carcasa fotoliului are margini rotunjite si se sprijina pe un cadru metalic. Perna de pe s..
Fotoliu pentru dining Connubia Calligaris, Sixty CB3509

Sixty este o reinterpretare contemporana a unui clasic de durata, cu un sezut generos, moale si captusit.Dimensiuni:Inaltime – 75 – 42.5 cmLungime – 68 cmAdancime – 75 cm..
Fotoliu pentru dining Connubia Calligaris, Yo! CB3505

Yo! Este un fotoliu confortabil si foarte atragator, disponibil intr-o varietate de culori.Dimensiuni:Inaltime – 71.5 – 43 cmLungime – 60 cmAdancime – 73 cm..
Fotoliu pentru dining Magis Cyborg

Designer Marcel WandersSpecificatii:cadrul din policarbonat turnat cu aerspatar din spuma poliuretanica acoperit cu tesatura Kvadrat Divina , Divina Melange si Remix..
Fotoliu pentru dining Magis Cyborg Club

Designer Marcel WandersSpecificatii:cadrul din policarbonat turnat cu aerspatar din rachitaspatar din spuma poliuretanica acoperit cu tesatura Kvadrat Divina , Divina Melange si Remix..
Fotoliu pentru dining Magis Cyborg Lady

Designer Marcel WandersSpecificatii:cadrul din policarbonat turnat cu aerspatar din spuma poliuretanica acoperit cu tesatura Kvadrat Remix2 sau piele..
Fotoliu pentru dining Magis Cyborg Lord

Designer Marcel WandersSpecificatii:cadrul din policarbonat turnat cu aerspatar din spuma poliuretanica acoperit cu tesatura Kvadrat Divina sau piele..
Fotoliu pentru dining Magis Piña

Designer Jaime HayónSpecificatii:cadrul din otel tubular, vopsit in pulbere de poliesterscaun cu tije de otel vopsite in pulbere de poliesterperne cu tesatura detasabila din Polyhedrapo..
Fotoliu pentru dining Magis Piña

Designer Jaime HayónSpecificatii:cadrul din otel tubular, vopsit in pulbere de poliesterscaun cu tije de otel vopsite in pulbere de poliesterperne cu tesatura detasabila din Kvadrat Ste..
Fotoliu pentru dining, interior - exterior, Magis Cyborg Elegant

Designer Marcel WandersSpecificatii:cadrul din policarbonat turnat cu aerspatar din rachitadisponibil si cu perna din poliuretan expandat acoperit cu tesatura Kvadrat Divina MD, Divina ..
Fotoliu pentru dining, interior - exterior, Magis Cyborg Stick

Designer Marcel WandersSpecificatii:cadrul din policarbonat turnat cu aerspatar din lemn de frasin natural sau vopsitdisponibil cu perne din poluretan expandat acoperit cu tesatura Kvad..
Fotoliu pentru dining, Magis Steelwood Chair

Designer Ronan & Erwan BouroullecSpecificatii:picioare din lemn masiv de fagplacaj din otel vopsit in pulbere de poliester, captusit cu material textil (Kvadrat Divin3 si Divina MD)..
Fotoliu pentru dining, Magis Steelwood Chair

Designer Ronan & Erwan BouroullecSpecificatii:picioare din lemn masiv de fag, nuc american, sau stejarplacaj din otel vopsit in pulbere de poliester..
Fotoliu pentru dining, Magis Substance

Designer Naoto FukasawaSpecificatii:cadrul din tub de otel cromat sau vopsit in pulbere de poliesterscaun din polipropilena, sau polipropilena acoperita cu material textil (Kvadrat Sunn..
Fotoliu pentru living Riflessi York

York este un scaun de tip fotoliu, cu carcasa din metal vopsit in nuante de zinc, cupru sau crom. Scaunul ergonomic este tapitat, la fel ca si spatarul si captusit cu spuma poliuretanica fle..
Fotoliu Riflessi, Meghan

Meghan este un fotoliu cu structura metalica, in nuante de grafit. Captuseala este din spuma poliuretanica flexibila, ignifuga, cu chingi elastice si tesatura nedetasabila.Dimensiuni:L 86 x ..
Fotoliu Riflessi, Nova

Nova este un fotoliu cu structura metalica vopsita. Captuseala este din spuma poliuretanica flexibila, ingnifuga. Tesatura nu este detasabila.Dimensiuni:L 55 x l 59 x H 85 cmDesign by C..
Scaun Connubia Calligaris Academy CB/1663

Scaunul Academy are o structura din polipropilena (mai exact un compozit structural din polimer cu fibre minerale), iar mulajul este din 35% material reciclabil. Academy are un design simplu..
Scaun Connubia Calligaris Academy CB/1665

Scaunul Academy are o structura din polipropilena (mai exact un compozit structural din polimer cu fibre minerale), iar mulajul este din 35% material reciclabil. Academy are un design simplu..
Scaun Connubia Calligaris Ace CB/1320

Scaunul metalic Ace este disponibil in mai multe materiale si finisaje. Este un model de scaun foarte versatil, cadrul acestuia fiiind din otel tubular. Ace este ideal atat pentru spatii rez..
Scaun Connubia Calligaris Air CB/93

Air este un model de scaun cu cadru metalic. Sezutul si spatarul sunt acoperite cu material textil respirabil si lavabil. Utilizarea materialelor de ultima generatie, precum tuburile din ote..
Scaun Connubia Calligaris Air High CB/1069

Air High este un model de scaun cu cadru metalic. Sezutul si spatarul sunt acoperite cu material textil respirabil si lavabil. Utilizarea materialelor de ultima generatie, precum tuburile di..
Scaun Connubia Calligaris Boheme CB/1257

Modelul Boheme are un cadru metalic, sezut si spatar acoperite cu piele regenerata (material fabricat in piele si alte fibre naturale si finisat cu o piele groasa). Scaunul are tesaturi expu..
Scaun Connubia Calligaris Club CB/1462

Scaunul Club este un model tapitat cu material textil, un scaun usor si practic si foarte versatil, perfect atat pentru zona de mese cat si pentru cea de living.Dimensiuni:Inaltime: 91 - 46 ..
Scaun Connubia Calligaris Copenhagen CB/1656

Copenhagen este un scaun clasic din lemn masic, cu sezut captusit si acoperit in teatura. Are un design rationalizat si are patru picioare din lemn de fag solid. Este potrivit pentru amenaja..
Scaun Connubia Calligaris Emma CB/1662-SK

Scaunul Emma este din suport metalic si placaj, captusit atat pe spatar cat si pe sezut. Are un design universal si dispune de o baza metalica si lemn.Dimensiuni:Inaltime: 85.5 - 47 cmLatime..
Scaun Connubia Calligaris Escudo CB/1526

Escudo este un scaun din lemn colorat, cu sezut si spatar tapitat. Este placut si ergonomic, functional atat in casa cat si in baruri, restaurante sau organizatii.Dimensiuni:Inaltime: 85 - 4..
Afisare 1 - 30 din 329 (11 pagini)