seminee interior


seminee interior

Semineele prezentate pe platforma noastra online sunt disponibile intr-o varietate de marimi si forme si gata oricand sa incalzeasca orice spatiu comercial sau rezidential. Oferta consistenta a celor de la Planika are la baza tehnologie avansata, control modern, si materiale durabile si foarte usor de intretinut. 

Bucurati-va de calitatile unui semineu sofisticat!


Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, FLA3 / FLA3+

FLA3 este primul „semineu inteligent” din lume cu tehnologia BEV®  (Burning Ethanol Vapors) creat de inginerii Planika. Acest insert de semineu lung vine cu toate solutiile de ultima ge..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, L-FIRE

L-Fire este o insertie moderna de bioetanol cu tehnologie BEV®  (Burning Ethanol Vapors) pentru a inlocui soba traditionala cu lemne. Cu acest semineu cu arzator de busteni, va oferim c..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, NEO BURNER

Neo Burner este un semineu alimentat cu etanol din colectia premium Planika – o alternativa pentru semineele traditionale cu lemne. Carcasa dedicata permite instalarea unitatii aproape imedi..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, PRIME FIRE

Prime Fire este un arzator de bioetanol modern, minimalist, cu o linie de foc curata. Accesibil, de dimensiuni compacte, dar avand in acelasi timp toate avantajele tehnologiei patentate BEV®..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, RONDO AUTOMATIC

Rondo Automatic functioneaza cu etanol folosind aceeasi tehnologie patentata BEV®  (Burning Ethanol Vapors). Este dedicat utilizarii in interior, nu necesita cos de fum sau aerisire sau..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, SENSO BURNER

Senso Burner ofera spatiului tau, un foc intr-o forma compacta si confortabila. Acest arzator cu bioetanol va fi un inlocuitor excelent pentru cele traditionale, deoarece nu produce fum sau ..
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)