seminee interior


seminee interior

Semineele prezentate pe platforma noastra online sunt disponibile intr-o varietate de marimi si forme si gata oricand sa incalzeasca orice spatiu comercial sau rezidential. Oferta consistenta a celor de la Planika are la baza tehnologie avansata, control modern, si materiale durabile si foarte usor de intretinut. 

Bucurati-va de calitatile unui semineu sofisticat!


Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, ARCTICON

Arcticon este un semineu automat BEV perfect pentru orice spatiu interior - mic sau mare datorita designului sau simplu. Se poate potrivi fara efort cu orice stil de interior, in special mod..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, BASKET FIRE LOGS

Basket Fire Logs este un semineu automat, de sine statator, pentru nise de semineu nefolosite. Este o solutie perfecta pentru toti cei care locuiesc in orasele care au reglementari anti-smog..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, BUBBLE WALL & FLOOR

Bubble Wall & Floor este un semineu cu bioetanol din linia Senso de la Planika. Acest focar rotund este un nou concept de semineu de sine statator, depasind viziunea traditionala a unui ..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, CABO BURNER

Un nou nivel de semineu automat cu bioetanol. Cu componentele electronice sigilate intr-un compartiment etans, Cabo poate fi folosit in spatii exterioare deoarece este complet rezistent la p..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, CABO FIREPLACE

Cabo este un semineu automat cu bioetanol cu tehnologie BEV care va permite sa va bucurati de atmosfera confortabila in interior si in aer liber. Combina cele mai inalte standarde de siguran..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, CABO TABLE

Descoperiti versatilitatea semineului Cabo, un semineu cu etanol proiectat atat pentru interior, cat si pentru exterior. Datorita tehnologiei sale avansate BEV, ofera o ardere curata, fara f..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, CHANTICO GLASSFIRE

Chantico Glassfire este un semineu rotund portabil, de masa, care poate functiona ca element decorativ oriunde doriti - in interiorul sau in afara casei. Constructia de inalta calitate este ..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, DANCING FLAMES

Dancing Flames este un semineu rotund din sticla, cu un finisaj atragator din stejar pluta. Se va remarca asemenea unui element decorativ perfect al tuturor spatiilor. Arzatorul este inchis ..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, FIREPLACE IN FRAME WITH GLASS

Pasiti intr-o lume in care siguranta se intalneste cu eleganta, iar versatilitatea este in centrul atentiei. Cadrul nostru revolutionar, complet cu panouri de sticla integrate perfect, serve..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, FLA3 / FLA3+

FLA3 este primul „semineu inteligent” din lume cu tehnologia BEV®  (Burning Ethanol Vapors) creat de inginerii Planika. Acest insert de semineu lung vine cu toate solutiile de ultima ge..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, FORMA

Forma este un semineu in care carcasa vine cu o insertie de etanol, gata de a fi instalata in deschiderea peretelui. Datorita functiei sale Net Zero, deschiderea poate fi realizata si inconj..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, L-FIRE

L-Fire este o insertie moderna de bioetanol cu tehnologie BEV®  (Burning Ethanol Vapors) pentru a inlocui soba traditionala cu lemne. Cu acest semineu cu arzator de busteni, va oferim c..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, L-FIRE FIREPLACE

Acest semineu ecologic vine cu busteni lucrati manual, margele ceramice si peri incandescenti, care impreuna creeaza un mic foc de interior. Carcasa dedicata inclusa va face acest semineu ec..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, LOTUS

Semineul de masa cu bioetanol Lotus este piesa centrala perfecta pentru orice locatie, chiar daca este in aer liber. Designul sau elegant si modern creeaza o ambianta calda si primitoare, in..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, NEO BURNER

Neo Burner este un semineu alimentat cu etanol din colectia premium Planika – o alternativa pentru semineele traditionale cu lemne. Carcasa dedicata permite instalarea unitatii aproape imedi..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, NEO FIREPLACE

Neo Fireplace este un semineu automat cu bioetanol cu o tehnologie BEV® (Burning Ethanol Vapors) implementata si cu sisteme de siguranta, cum ar fi senzori de caldura, scurgeri de combustibi..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, PANORAMA

Panorama este singurul semineu cu etanol BEV® (Burning Ethanol Vapors) care este complet inchis in spatele sticlei calite pentru cei mai pretentiosi clienti care au nevoie de protectie supli..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, PIANO

Semineul Piano a fost creat in conformitate cu ultimele tendinte in design interior. Culoarea clasica neagra se potriveste cu orice decor. Piano nu este doar un semineu, ci si o piesa de mob..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, POLARIS

Combinand un design de neegalat cu cea mai recenta tehnologie, Polaris este adevarata piesa centrala a oricarei incaperi, atragand privirea si oferind confort. Folosind tehnologia BEV®, semi..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, PORTO

Primul semineu cu tehnologie BEV pentru utilizare in aer liber. O alternativa pentru semineele pe gaz utilizate in gradini, terase, hoteluri sau restaurante. Optiunile de carcasa neconventio..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, PRIME FIRE

Prime Fire este un arzator de bioetanol modern, minimalist, cu o linie de foc curata. Accesibil, de dimensiuni compacte, dar avand in acelasi timp toate avantajele tehnologiei patentate BEV®..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, PRIME FIRE FIREPLACE

Semineul fara ventilatie Prime Fire este cel mai convenabil mod de a obtine o flacara reala. Este un set gata de montat, cu arzator, focar si pompa de realimentare. Acest semineu fara cos vi..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, PURE FLAME

Pure Flame are doua module conectate, o cutie de combustibil incuiata cu cheie, cu un panou de control si caseta semineului in sine. Produsul a fost conceput pentru a face instalarea cat mai..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, ROCK CORE

Rock Core este un semineu automat cu etanol cu tehnologie BEV intr-un design de sine statator pentru a fi finisat cu orice placare de 12 mm grosime. Este cel mai simplu mod de a aranja un fo..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, ROCK FIREPLACE

Rock este un semineu automat cu bioetanol cu tehnologie inovatoare BEV dezvoltata de inginerii Planika. Acest semineu de sine statator este disponibil in trei variante de placare: Daze, Laur..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, RONDO

Rondo este un insert unic de biosemineu care adauga caldura si frumusetea focului oricarei piese de mobilier. Datorita tehnologiei Commerce Technology™, acest produs este complet sigur si ef..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, RONDO AUTOMATIC

Rondo Automatic functioneaza cu etanol folosind aceeasi tehnologie patentata BEV®  (Burning Ethanol Vapors). Este dedicat utilizarii in interior, nu necesita cos de fum sau aerisire sau..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, SCANDI

Semineul cu bioetanol fara ventilatie si fara cos Scandi, cu silueta sa simpla si solutia de sine statatoare, va deveni, fara indoiala, centrul atentiei atat in interioarele simple, cat si i..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, SENSO BASKET

Senso Basket este un semineu cu bioetanol, potrivit pentru spatii interioare mai mici. Flacara are doua niveluri de inaltime, asa ca poti fie sa te bucuri de foc multe ore, fie sa ridici tem..
Semineu cu bioetanol pentru interior Planika, SENSO BURNER

Senso Burner ofera spatiului tau, un foc intr-o forma compacta si confortabila. Acest arzator cu bioetanol va fi un inlocuitor excelent pentru cele traditionale, deoarece nu produce fum sau ..
Afisare 1 - 30 din 35 (2 pagini)