scaune conferinta


scaune conferinta

Scaunele pentru conferinta din oferta nuovo-design.ro sunt adevarate solutii pentru salile de evenimente corporate si sali de spectacole prin scaune practice, confortabile, dar care pun accent pe designul impactant vizual. Gama coloristica a scaunelor pentru conferinta se intinde intre placut si revigorant vizual, intre crem pal si scaune rosii, astfel incat compania organizatoare de evenimente sa construiasca alinierea de brand pe care si-o doreste. Iar daca sunteti reprezentantul unei astfel de societati, urmariti sugestiile noastre de oferta sau solicitati-ne asistenta in design interior, avem expertiza de a va fi alaturi!

Astfel, scaunele de conferinta din oferta nuovo-design.ro pun accent pe confort inainte de toate, spatarul fiind integral tapitat. Puteti alege dintre optiunea de scaune simple, dintre cele rabatabile, ergonomice, scaune cu masa pliabila pentru jurnalisti sau cu dulap lateral pentru documente, iar variantele nu se opresc aici. Spre exemplu, pentru salile mari de conferinte, cele care necesita sa acomodeze un numar mai mare de invitati, dar in acelasi timp sa permita reconfigurarea flexibila a formatului scaunelor per eveniment, puteti considera un sistem mobil de scaune amplasate de tip amfiteatru. In cazul in care mai stati pe ganduri care sunt necesitatile pentru scaunele dumnevoastra de conferinta, nu ezitati sa ne contactati!Scaun sala de coferinta Aresline Cento

Cento este un scaun cu un singur picior central, urmand linii moi, dar indraznete. Nivelul sau ridicat de confort si designul contemporan il fac o optiune de scaun extrem de versatila pentru..
Scaun sala de coferinta Aresline Concerto

Echilibru armoniosDesignul special cu cotiere pana in podea, care se latesc de jos in sus, este principala caracteristica in modelul Concerto. Scaunul ofera un spatiu generos, fiind ideal pe..
Scaun sala de coferinta Aresline Concreto

Concerto se caracterizeaza prin forma conica unica a laturilor sale, largindu-se de jos in sus pentru a crea o figura moale si armonioasa. Acesta este un fotoliu compact care nu face comprom..
Scaun sala de coferinta Aresline Dyapason

Confort si functionalitateUn scaun pentru sali de cinema, cu linii esentiale si cotiere cu forma unica, ce amintesc de litera "Y", ce are proprietatea speciala de a fi robust. Eleganta si co..
Scaun sala de coferinta Aresline Eidos

Eleganta si flexibilitateAspectul minimalist rafinat al modelului Eidos este un raspuns inovativ la cererea de design traditional, functionalitate si optimizare inteligenta a spatiului. Culo..
Scaun sala de coferinta Aresline Estrada

Estrada este deosebit de potrivit pentru utilizarea in cadrul teatrului traditional. Laturile din lemn bogat detaliate includ cotiere fin decorate. Diferitele optiuni de scaun si spatar ofer..
Scaun sala de coferinta Aresline Fenix

Fenix este un fotoliu in stil clasic, care prezinta o pereche perfecta de elemente din lemn lacuit si tapiterie. Laturile elegante sunt pline de detalii fine, inclinandu-se in jos spre picio..
Scaun sala de coferinta Aresline Imperial

Scaune executive pentru un maximum de confort si interactivitate, create din materiale cu prestigiu precum pielea si lemnul.Scaunele ambelor versiuni contin captuseala din spuma cu memeorie ..
Scaun sala de coferinta Aresline Metropolitan

Solutie plina de rafinamentColectia Metropolitan include o gama variata de scaune pentru sali de conferinte, sali de cinema si teatre, proiectate pentru a oferi versatilitate extrema, pastra..
Scaun sala de coferinta Aresline MySpace

Un scaun compact (dimensiunea totala a versiunii de baza este de 16 cm.). Ideal pentru utilizarea in spatii limitate, acest model de scaun poate dispune de sisteme telescopice (TECNO FRAME M..
Scaun sala de coferinta Aresline Oro

Oro este un fotoliu compact, rational, pe un picior central. Sistemul individual de fixare pe podea si cotiera integrata il fac ideal pentru instalarea in curbe inguste. Versiunea pliabila e..
Scaun sala de coferinta Aresline Papillon

Elegant si practic, Papillon poate fi depozitata cu usurinta, inchizandu-se si deschizandu-se asemeni aripilor unui fluture. Atunci cand este deschis, este un scaun incredibil de confortabil..
Scaun sala de coferinta Aresline Papillon Family

Versatil si completPractic si elegant, Papillon se deschide cu usurinta, asemeni aripilor unui fluture. Atunci cand este deschis, este un scaun foarte confortabil, disponibil cu o varietate ..
Scaun sala de coferinta Aresline Premiere

Design CreativParteneriatul dintre Pininfarina si Ares Line a dus la un rezultat cu adevarat surprinzator ce consta in modelul Premiere, care imbina aspectul estetic cu solutiile inteligente..
Scaun sala de coferinta Aresline Royale

Confort si actualitateRoyale este solutia ideala daca va doriti un nivel exceptional de confort si calitate. Un scaun de dimensiuni mari, Royale este rezultatul proiectarii meticuloase, ce o..
Scaun sala de coferinta Aresline Strapuntino

Instalarea Strapuntino la inceputul si la sfarsitul fiecarui rand de scaune este o modalitate eficienta din punct de vedere al spatiului de a extinde capacitatea unei sali. Acest scaun confo..
Scaun sala de coferinta Aresline T&T

T&T este un sistem usor de montat pe podea. Scaunele pot fi rotite, mutate si reglate pe inaltime si apoi pot fi readuse automat in pozitiile initiale de repaus. Fotoliile echipate cu ac..
Scaun sala de coferinta Aresline Tempo

Confortsi functionalitateTempo este disponibil cu multiple accesorii optionale, in marimi diferite si cu o gama variata de finisaje. Este, de asemenea, disponibil si in varianta complet capi..
Scaun sala de coferinta Aresline Time

Fiecare element al scaunului Time exista de-a lungul unui singur plan elegant. Formele si unghiurile sale bine definite il fac unic si imediat recunoscut. Laturile conice determina amplasare..
Scaun sala de coferinta Aresline V9 Family

Un model inovativ de scaun ideal pentru sali de conferinte, ofera un maximum de confort fara a ocupa mai mult de 30 de cm. Toate acestea pot fi obtinute datorita spatarului flexibil ce permi..
Scaun sala de conferinta Aresline Chrono

Designul minimalist si rafinat al Chrono este un raspuns inovator la cererea de optimizare a spatiilor. Chrono este disponibil cu multe accesorii, diferite forme de materiale si poate deveni..
Scaun sala de conferinta Aresline Stylos

Simpllitatea si eleganta Stylos sunt raspunsul inovator la nevoia de a combina designul cu optimizarea spatiilor. Noile parti din ABS combinate cu o gama larga de tesaturi si finisaje dispon..
Scaun sala de conferinta Aresline V9.Syncron

Acest model de scaun apartine familiei V9 si vine cu un mecanism special pozitionat in spatele scaunului pentru a asigura un mod cat mai compact posibil, pentru un design optim. Modelul poat..
Afisare 1 - 23 din 23 (1 pagini)