receptii


receptii

Receptiile Nuovo Design sunt concepute ca intreaga oferta de mobilier pentru birouri, pe principiul functionalitatii, modular, practic si profund estetic pentru a crea un mediu de lucru placut, ce incurajeaza performanta. In plus, designerii italieni au luat in considerare faptul ca orice vizitator, client sau partener, intalneste prima oara receptia, din acest motiv au depus toata creativitatea pentru a crea imaginea impactanta de care orice companie are nevoie.


Selectia de mobilier de receptie din oferta are forme variate pentru ca voi sa puteti alege optiunea care se potriveste spatiului in care echipa de receptie isi desfasoara activitatea si pot si imbinate in componente mono-post, la ansamble de +2 posturi de receptionere. Formele mobilierului de receptie sunt semicirculare, rotunjite sau dimpotriva in unghiuri drepte, fara a fi rigide. Materialele folosite la fabricarea mobilierului sunt de buna calitate, finisajele sunt fine pentru a pastra armonia vizuala iar anumte modele de receptii beneficiaza de iluminare de ambianta cu led.


Receptii albe, gri sau in culoarea lemnului neprelucrat creeaza armonie vizuala si un mediu de incredere, reconfortant pentru cel care lucreaza sau viziteaza zona receptiei. Din oferta puteti imbina module de receptie, iar daca aveti nevoie de un specialist in design interior va suntem alaturi prin consultanta. Receptia este expresia identitatii companiei, alegeti receptia care sa vorbeasca despre valorile tale!Mobilier receptie Alea Office Eos

Eos ajuta la crearea de solutii luminoase, colorate, pentru zonele de receptie. Receptie cu design contemporan, caracterizata de panouri laterale din melamina si ecrane frontale cu rama..
Mobilier receptie Alea Office Philo

Liniile geometrice si minimale ofera receptiei Filon un aspect tanar si prospetime versatila. Receptie cu design contemporan, laterale si panouri de melamina&nb..
Mobilier receptie Della Valentina Office DV701 Abako

Mobilier cu imagine si profesionalism. Elemente liniare, linii rotunjite, detalii impresionante si combinatii neobisnuite de materiale; ca o carte de vizita a companiei dvs., acest mobilier ..
Mobilier receptie Della Valentina Office DV702 Led

Expresia claritatii constructive. Acest sistem de receptie este dedicat zonelor de primire. Modelul este conceput pentru a promova comunicarea eficienta. Functioneaza ca un prim contact intr..
Mobilier receptie Della Valentina Office DV703 Qubo

Stil minimalist si design curat. Acest model prezinta o solutie modulara de receptie. Este caracterizat prin modulele sale simple in linie pentru definirea spatiului primului contact, oferin..
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)