oglinzi


oglinzi

Va invitam la rasfat, bun gust si placerea de a privi obiecte decorative cu adevarat desavarsite. "Oglinda, oglinjoara...", cu cele mai ingenioase modele, cu cele mai frumoase finisaje si din materiale atent selectionate. Realizate de designeri si producatori de renume mondiali, colectia selectata de noi din cadrul categorie de oglinzi este una cu adevarat speciala.

Nuovo Design va propune modele noi, dimensiuni remarcabile si oglinzi potrivite pentru toate tipurile de incaperi, pentru decoruri variate si pentru un plus de eleganta si stil, atat pentru spatii rezidentiale, cat si pentru spatii comerciale.

Oglinda Alexopoulos, GIO

Oglinda din nuc, sau lemn de stejar, furnir sau lacuit.Infiintata in anul 1973 Alexopoulos&co este un exemplu perfect de design clasic-modern. Produsele sale iei in evidenta prin caracte..
Oglinda Alexopoulos, LIFE

Oglinda din nuc, sau lemn de stejar, furnir sau lacuit.Infiintata in anul 1973 Alexopoulos&co este un exemplu perfect de design clasic-modern. Produsele sale iei in evidenta prin caracte..
Oglinda Alexopoulos, ORORA

Oglinda cu rama din lemn.Infiintata in anul 1973 Alexopoulos&co este un exemplu perfect de design clasic-modern. Produsele sale iei in evidenta prin caracteristici inovatoare si de utili..
Oglinda Alexopoulos, SEVEN A & B

Oglinzi lacuite DI18, din stejar furnir sau nuc lacuit.Infiintata in anul 1973 Alexopoulos&co este un exemplu perfect de design clasic-modern. Produsele sale iei in evidenta prin caracte..
Oglinda Alexopoulos, SEVEN C

Oglinzi lacuite DI18, din stejar furnir sau nuc lacuit.Infiintata in anul 1973 Alexopoulos&co este un exemplu perfect de design clasic-modern. Produsele sale iei in evidenta prin caracte..
Oglinda Alexopoulos, WALL

Oglinda din lemn de stejar sau nuc, in diferite dimensiuni.Infiintata in anul 1973 Alexopoulos&co este un exemplu perfect de design clasic-modern. Produsele sale iei in evidenta prin car..
Oglinda Connubia Calligaris Lune CB/5074

Lune este o oglina decorata cu cercuri concentrice si are o baza fumurie oferind un impact vizual foarte puternic si placut.Dimensiuni:Lungime: 90 cmLatime: 2.5 cm..
Oglinda Connubia Calligaris Mirò CB5213-G

Mirò este un model de oglinda neregulata cu serigrafie si motive colorate.Dimensiuni:Inaltime: 106 cmLungime: 64 cmGrosime: 2 cm..
Oglinda Connubia Calligaris Mirò CB5213-P

Mirò este un model de oglinda neregulata cu serigrafie si motive colorate.Dimensiuni:Inaltime: 79 cmLungime: 70 cmGrosime: 2 cm..
Oglinda Dall'Agnese Radius

Oricand potrivite pentru decorarea incaperilor, oglinzile din gama Dall’Agnese sunt variate in dimensiuni si finisaje si ne infrumuseteaza, ne pun intr-o lumina mereu fresh si motivationala...
Oglinda Dall'Agnese Slash

Oricand potrivite pentru decorarea incaperilor, oglinzile din gama Dall’Agnese sunt variate in dimensiuni si finisaje si ne infrumuseteaza, ne pun intr-o lumina mereu fresh si motivationala...
Oglinda Dall'Agnese, Juno

Juno este o oglinda ovala, cu margini lustruite si un cerc rafinat din gresie. Se potriveste perfect cu intreaga colectie Supernova...
Oglinda Dall'Agnese, Line

Line este o oglinda cu LED perimetral si dispune de un raft frontal din gresie, pentru un plus de utilitate si stralucire...
Oglinda Dall'Agnese, Selene

Selene este o oglinda rotunda, cu profil iluminat cu LED, cadrul exterior din plexiglas transparent ce aminteste de o constelatie de cristale...
Oglinda Ditre Italia, Bridge

O oglinda sau o pictura textila, cu un caracter usor informal, ce reflecta intocmai intentia de a oferi un spirit de noblete.Design by Daniele Lo Scalzo MoscheriDimensiuni:Inaltime - 100 / 1..
Oglinda Ditre Italia, Eric

Oglinda rotunda, cu suport lateral tapitat, in piele reciclata cu diferite finisajeDesign by Stefaco SpessottoFinisaje:naturalmarotaupegri..
Oglinda Ditre Italia, Glare

Suprafata oglinzii este incadrata de un cadru metalic vopsit, cu un canal perimetral pe toate cele patru laturi. Poate fi pozitionala pe verticala sau orizontala.Design by Daniele Loscalzo M..
Oglinda Ditre Italia, Multitude

Oglinda cu panouri din lemn MDF clasa E1 cu umerase pentru fixarea pe pereteDesign by Nika ZupancDimensiuni:Inaltime - 120 / 180 cmLatime - 70 / 72 / 98 / 108 cmGreutate - 17 / 31 / 36 / 42 ..
Oglinda Ditre Italia, Primopiano

Primopiano are doua oglinzi plasate pe doua nivele, cu prim plan pe oglindirea frontala.Design by Stefano SpessottoDimensiuni:Inaltime - 175 cmLatime - 56 cmVolum - 0,13 m3..
Oglinda moderna Al2 Vintme 060

Cand vine vorba de organizare, noi venim in ajutor cu un mobilier ce se poate incadra perfect in orice spatiu de locuit. Va punem la dispozitie cele mai noi si mai moderne dulapuri/bibliotec..
Oglinda Ozzio Italia, Golden Big

Cod X039 – Design – Andrea LucatelloVersiunea mare a celebrei oglinzi Golden wood, are cadrul din lemn nealiniat la axa originala, poate fi pozitionata pe orizontala sau verticala...
Oglinda Ozzio Italia, Golden Wood

Cod: X037 - Design: Andrea LucatelloOglinda cu rama din lemn, reglabila orizontal sau vertical...
Oglinda Ozzio Italia, Miami Vice

Cod: X038 - Design: Studio OzetaOglinda cu muchie stantata, reglabila orizontal sau vertical...
Oglinda Ozzio Italia, Soho

Cod: X035 - Design: Massimiliano MornatiOglinda cu finisaje din lemn lacuit PUR*, se poate pozitiona in doua moduri diferite...
Oglinda Riflessi Alisei

Cea mai evidenta particularitate a acestei oglinzi este asimetria ramei. Cadrul este din lemn acoperit in nuante de auriu, argintiu, aur alb, aur negru sau bronz, cu latimea de 5.5 cm, respe..
Oglinda Riflessi Altea

Altea este o oglinda cu rama cu aspect natural, din aluminiu ce poate avea si nuante de pink gold sau graphite. Latimea ramei este de 2 cm...
Oglinda Riflessi Antares

Oglinda in forma de picatura, Antares are o trasatura distincta fata de alte modele de oglinzi, formele neregulate, sinuoase, sunt obtinute prin incalzirea geamului la temperaturi ridicate, ..
Oglinda Riflessi Aqua

Aqua este o oglinda proiectata de Luca Roccadadria, are un cadru oglindat pentru un aspect elegant si este disponibila intr-un stil rotund sau oval.Latimea cadrului 22 cm...
Oglinda Riflessi Circle

Circle este un model de oglinda rotunda, ce poate fi instalata si la 360°...
Oglinda Riflessi City Life

Moderna si cu un impact estetic puternic, City Life face parte din categoria oglinzilor prismatice. Suprafata are aspect de oglinda inclinata, in forma de prisma...
Afisare 1 - 30 din 79 (3 pagini)