LeComfort


Canapea extensibila Le Comfort, Bali

Bali este o canapea extensibila, modulara, ce poate fi personalizata conform specificatiilor dumneavoastra.Structurastructura din lemn masiv de pin, de diferite dimensiuni, otel vopsit si pa..
Canapea extensibila Le Comfort, Barbados

Canapeaua Barbados are un profil solid si formele sale sunt asamblate armonios.Structurastructura din lemn masiv de pin, de diferite dimensiuni, otel vopsit si panouri din lemn de particule ..
Canapea extensibila Le Comfort, Madeira

Vremurile moderne necesita o abordare diferita, organizare inteligenta a spatiului si un mobilier cu mai multe intrebuintari.Structurastructura din lemn masiv de pin, de diferite dimensiuni,..
Canapea extensibila Le Comfort, Maldive

Maldive reprezinta o canapea fermecatoare pe timpul zilei si o oaza de relaxare pe timpul noptii.Structurastructura din lemn masiv de pin, de diferite dimensiuni, otel vopsit si panouri din ..
Canapea extensibila Le Comfort, Naxos

Canapeaua Naxos ofera un loc ferm si viguros pentru relaxare, in culori vibrante si moderne.Structurastructura din lemn masiv de pin, de diferite dimensiuni, otel vopsit si panouri din lemn ..
Canapea extensibila Le Comfort, Santorini

Canapeaua Santorini inglobeaza un val de dinamism si completeaza orice design cu eleganta si noutate.Structurastructura din lemn masiv de pin, de diferite dimensiuni, otel vopsit si panouri ..
Canapea extensibila Le Comfort, Tahiti

Modelul deosebit al cusaturilor imparte orizontul canapelei Tahiti in cromatica eleganta si modernism,Structurastructura din lemn masiv de pin, de diferite dimensiuni, otel vopsit si panouri..
Canapea Le Comfort, Abbraccio

Canapeaua Abbracio lumineaza camera de zi cu prospetimea si spontaneitatea sa, datorita aranjamentului neingradit si nonsalant al spatarului modular.Structurastructura de sprijin din lemn de..
Canapea Le Comfort, Abby

Canapeaua Abby sustine imaginea atemporala a poetismului si a bunului gust. Delicatetea structurii sale compozitionale este subliniata de liniile ridicate, ce subliniaza profilul cotierelor...
Canapea Le Comfort, Alba

Tesatura densa si cusaturile speciale ale canapelei Alba reprezinta o prezenta delicata asemenea zorilor unei dimineti.Structurastructura de sprijin din lemn de pin de diferite grosimipanour..
Canapea Le Comfort, Anastasia

Curburile speciale ale canapelei Anastasia transmit o aura de atractivitate si confort, generand un aspect de relaxare profunda.Structurastructura de sprijin din lemn de pin de diferite gros..
Canapea Le Comfort, Astor

Canapeaua Astor are un design usor energetic, cu geometrii de conectare si o combinatie particulara de scaune culisante si tetiere reglabile.Structurastructura de sprijin din lemn de pin de ..
Canapea Le Comfort, Avatar

Canapeaua Avatar are in componenta sa o masuta de cafea laterala, picioare zvelte si se incadreaza perfect in tendintele actuale de design in materie de mobilier pentru living.Structurastruc..
Canapea Le Comfort, Bacio

Canapeaua Bacio emana dulceata prin liniile sale gratioase, iar libertatea sa structurala si modelele de compozitie va pot da frau liber imaginatiei.Structurastructura de sprijin din lemn de..
Canapea Le Comfort, Christopher

Canapeaua Christopher duce dinamismul la urmatorul nivel, fiind pevazuta cu o functie inovatoare de relaxare ce asigura imbunatatirea starii de bine.Structurastructura de sprijin din lemn de..
Canapea Le Comfort, City

Elementele care alcatuiesc structura canapelei City creeaza un farmec primitor si cald al traditiilor autentice. Este o canapea inspirata de imaginile clasice ce integreaza un model rational..
Canapea Le Comfort, Cliff

Canapeaua Cliff impresioneaza prin cusaturile deosebite, pielea ecologica multiplicand efectul volumelor sale.Structurastructura de sprijin din lemn de pin de diferite grosimipanouri din lem..
Canapea Le Comfort, Desmond

Desmond este un model de canapea cu o arhitectura a volumelor complementare, flexibila si versatila, in cusaturi ce evidentieaza aspectul sau nobil.Structurastructura de sprijin din lemn de ..
Canapea Le Comfort, Drive

Canapeaua Drive va ghideaza spre o calatorie in oaze de relaxare, fiind prevazuta cu mecanism de reglare al tetierelor si de sprijin pentru picioare.Structurastructura de sprijin din lemn de..
Canapea Le Comfort, Drive In

Canapeaua Drive In depaseste verticalitatea scaunelor traditionale pentru a va putea bucura de miscare, tetierele sunt reglabile iar partea inferioara permite suport pentru picioare.Structur..
Canapea Le Comfort, Edmond

Design contemporan, practic, distractiv si relaxant. Prin intermediul suportului pentru picioare, canapeaua Edmond maximizeaza spatiul si extinde confortul.Structurastructura de sprijin din ..
Canapea Le Comfort, Estate

Acest model reinterpreteaza mobilierul modular clasic, iar tesatura acesteia ofera un plus de energie, design cald si luminos.Structurastructura de sprijin din lemn de pin de diferite grosim..
Canapea Le Comfort, Graffiti

Miscarea este cuvantul cheie al acestei canapele articulate, inspirata de celebrele desene de pe pereti, Graffitti. Dispune de tetiera reglabila si scaune ce pot fi extrase pentru un plus de..
Canapea Le Comfort, Gregory

Viguroasa si dominanta, canapeaua Gregory se proiecteaza cu mandrie in orice living, folosindu-se de impulsul puternic al cotierelor curbate si tapiteria moale din piele.Structurastructura d..
Canapea Le Comfort, Harmony

Canapeaua Harmony reprezinta balanta perfecta intre armonie compozitionala si eleganta, cu linii de design curbate si potrivite pentru un living modern.Structurastructura de sprijin din lemn..
Canapea Le Comfort, Harvey

Liniile nobile ale canapelei Harvey sugereaza un design rafinat, iar sezlongul lateral permite extinderea zonei de relaxare.Structurastructura de sprijin din lemn de pin de diferite grosimip..
Canapea Le Comfort, Helen

Cu volume linistitoare, stabile si un spatar zvelt, canapeaua Helen infatiseaza refugiul perfect si asigura o experienta relaxanta.Structurastructura de sprijin din lemn de pin de diferite g..
Canapea Le Comfort, Howard

Howard are o forma usor neobisnuita pentru o canapea, cu volum triunghiular ce permite o deschidere a orizontului.Structurastructura de sprijin din lemn de pin de diferite grosimipanouri din..
Canapea Le Comfort, Icaro

Canapeaua Icario ofera limite neobisnuite, intruchipat de liniile traditionale, dar desprinzandu-se dinamic si constant cu ajutorul sezlongului lateral.Structurastructura de sprijin din lemn..
Canapea Le Comfort, Jefferson

Canapeaua Jefferson reprezinta un mariaj intre modernitate si flexibilitate, o combinatie de succes intre functional si solutii inteligente.Structurastructura de sprijin din lemn de pin de d..
Afisare 1 - 30 din 126 (5 pagini)