LeComfort


Canapea extensibila Le Comfort, Bali

Bali este o canapea extensibila, modulara, ce poate fi personalizata conform specificatiilor dumneavoastra.Structurastructura din lemn masiv de pin, de diferite dimensiuni, otel vopsit si pa..
Canapea extensibila Le Comfort, Barbados

Canapeaua Barbados are un profil solid si formele sale sunt asamblate armonios.Structurastructura din lemn masiv de pin, de diferite dimensiuni, otel vopsit si panouri din lemn de particule ..
Canapea extensibila Le Comfort, Madeira

Vremurile moderne necesita o abordare diferita, organizare inteligenta a spatiului si un mobilier cu mai multe intrebuintari.Structurastructura din lemn masiv de pin, de diferite dimensiuni,..
Canapea extensibila Le Comfort, Maldive

Maldive reprezinta o canapea fermecatoare pe timpul zilei si o oaza de relaxare pe timpul noptii.Structurastructura din lemn masiv de pin, de diferite dimensiuni, otel vopsit si panouri din ..
Canapea extensibila Le Comfort, Naxos

Canapeaua Naxos ofera un loc ferm si viguros pentru relaxare, in culori vibrante si moderne.Structurastructura din lemn masiv de pin, de diferite dimensiuni, otel vopsit si panouri din lemn ..
Canapea extensibila Le Comfort, Santorini

Canapeaua Santorini inglobeaza un val de dinamism si completeaza orice design cu eleganta si noutate.Structurastructura din lemn masiv de pin, de diferite dimensiuni, otel vopsit si panouri ..
Canapea extensibila Le Comfort, Tahiti

Modelul deosebit al cusaturilor imparte orizontul canapelei Tahiti in cromatica eleganta si modernism,Structurastructura din lemn masiv de pin, de diferite dimensiuni, otel vopsit si panouri..
Canapea Le Comfort, Abbraccio

Canapeaua Abbracio lumineaza camera de zi cu prospetimea si spontaneitatea sa, datorita aranjamentului neingradit si nonsalant al spatarului modular.Structurastructura de sprijin din lemn de..
Canapea Le Comfort, Abbraccio Light

Canapeaua Abbraccio Light lumineaza camera si ofera prospetime cu spontaneitatea sa. Este spontana deoarece ofera un numar nelimitate de aranjamente si posibilitati contemporane de design.Sp..
Canapea Le Comfort, Abby

Canapeaua Abby sustine imaginea atemporala a poetismului si a bunului gust. Delicatetea structurii sale compozitionale este subliniata de liniile ridicate, ce subliniaza profilul cotierelor...
Canapea Le Comfort, Astor

Canapeaua Astor are un design usor energetic, cu geometrii de conectare si o combinatie particulara de scaune culisante si tetiere reglabile.Structurastructura de sprijin din lemn de pin de ..
Canapea Le Comfort, Bacio

Canapeaua Bacio emana dulceata prin liniile sale gratioase, iar libertatea sa structurala si modelele de compozitie va pot da frau liber imaginatiei.Structurastructura de sprijin din lemn de..
Canapea Le Comfort, Bacio Light

Toata dulcea aunui sarut se regaseste in liniile gratioase ale canapelei Bacio Light. De fapt, spatarele ei spun o poveste despre libertate, pot fi personalizate si aranjate dupa cum doriti...
Canapea Le Comfort, Christopher

Canapeaua Christopher duce dinamismul la urmatorul nivel, fiind pevazuta cu o functie inovatoare de relaxare ce asigura imbunatatirea starii de bine.Structurastructura de sprijin din lemn de..
Canapea Le Comfort, Egon

Egon este o canapea a volumelor, o compozitie bogata, cu mecanism de relaxare al picioarelor pentru un confort sporit.Specificatiistructura de sustinere din placaj de lemn masiv de bad, cu d..
Canapea Le Comfort, Emmet

Livingul isi ia ramas bun de la monotonie, alaturi de exuberanta canapea Emmet. Canapeaua are spatar glisant, iar adancimea sezutului poate fi reglata.Specificatiistructura de sustinere din ..
Canapea Le Comfort, Estate

Acest model reinterpreteaza mobilierul modular clasic, iar tesatura acesteia ofera un plus de energie, design cald si luminos.Structurastructura de sprijin din lemn de pin de diferite grosim..
Canapea Le Comfort, Forest

Canapeaua Forest are o structura solida de sustinere, scaune mari si confortabile. Aceasta canapea se remarca prin eleganta si sezlongul lateral.Specificatiistructura de sustinere din placaj..
Canapea Le Comfort, Gareth

Canapeaua Gareth are un confort sporit deoarece urmareste linia corpului si exte prevazuta cu mecanism de relaxare al tetierelor.Specificatiistructura de sustinere din placaj de lemn masiv d..
Canapea Le Comfort, Graffiti

Miscarea este cuvantul cheie al acestei canapele articulate, inspirata de celebrele desene de pe pereti, Graffitti. Dispune de tetiera reglabila si scaune ce pot fi extrase pentru un plus de..
Canapea Le Comfort, Harvey

Liniile nobile ale canapelei Harvey sugereaza un design rafinat, iar sezlongul lateral permite extinderea zonei de relaxare.Structurastructura de sprijin din lemn de pin de diferite grosimip..
Canapea Le Comfort, Hollis

Volum substantial si ospitalitate care genereaza relaxare autentica. Traectoria spatarului inalt si subtire si curbele laterale ale acestui model de canapea elimina limitele nete ale unui mo..
Canapea Le Comfort, Icaro

Canapeaua Icario ofera limite neobisnuite, intruchipat de liniile traditionale, dar desprinzandu-se dinamic si constant cu ajutorul sezlongului lateral.Structurastructura de sprijin din lemn..
Canapea Le Comfort, Jaro

Canapeaua Jaro are un design contemporan, practic si distractiv. Printr-un mecanism de relaxare al picioarelor, Jaro maximizeaza spatiul pentru extindere si sporeste confortul.Specificatiist..
Canapea Le Comfort, Kennedy

Cotiere adanci, scaune largi si spatioase, piele ecologica. Canapeaua Kennedy reprezinta profilul hotarat cu linii clare si un bilant al volumelor sofisticat si modern.Structurastructura de ..
Canapea Le Comfort, Kubik

Canapeaua Kubik s-a nascut printr-o arhitectura geometrica, o piesa de mobilier minimalista si vesela pentru orice spatiu din locuinta dumneavoastra.Structurastructura de sprijin din lemn de..
Canapea Le Comfort, Lambert

Lambert este o canapea din tesatura, avangardista, care priveste in fata si nu isi vede cotierele ca niste linii de granita. Scaunele glisante si tetierele par sa creeze o canapea intr-o dim..
Canapea Le Comfort, Lola

Canapeaua Lola este electrizanta, rafinata, iconica si cu o atitudine de economisire a spatiului.Structurastructura de sprijin din lemn de pin de diferite grosimipanouri din lemn de particul..
Canapea Le Comfort, Luis

Eleganta si compozitia caracterizeaza aceasta canapea ca fiind rafinata si linistita, dar mecanismul de miscare inovator o aduce in posturi noi si surprinzatoare, de fiecare data.Structurast..
Canapea Le Comfort, Magyster

Spatioasa si primitoare, canapeaua Magystar combina calitatea linistitoare a liniilor curate cu planul sau lateral, versatil, ce poate adaposti o masuta de cafea sau chiar un spatiu pentru a..
Afisare 1 - 30 din 112 (4 pagini)