Della Valentina Office


Accesorii birou pentru gestionarea cablurilor Della Valentina Office, Wire management

Echipamente care fac diferenta. Pentru a satisface toate gusturile, a stimula functionalitatea si personalizarea seriei noastre si pentru a completa orice piesa de mobilier, am creat o gama ..
Accesorii birouri Della Valentina Office, Colibri Family

Colibry nu este un produs ci mai degraba un sistem de obiecte concepute pentru a lucra sinergic cu persoanele. Panouri acustice, elemente de decor frumos colorate si variate...
Accesorii birouri, masuta de cafea Della Valentina Office, Coffee Tables Lounge Area

Masute de cafea cu blaturi din melamina sau gresie portelanata, structura metalica si baza de ciment...
Accesorii complementare Della Valentina Office, Complements

Echipamente care fac diferenta. Pentru a satisface diferitele nevoi, a stimula functionalitatea si personalizarea seriei noastre si pentru a completa orice piesa de mobilier, am creat o gama..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV503 Universal Storage Units

Spatiile de depozitare universale sunt disponibile in diferite forme si dimensiuni. Acestea pot fi combinate si stivuite, completate cu usi cu aspect de lemn sau sticla in diverse finisaje, ..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV504 Milo

Milo este un sistem de bufeturi, suporturi si unitati de perete, agatate pe o bara iluminata care aminteste de linia orizontului si ofera un sentiment de bunastare birourilor. Elementele sis..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV505 Rio

DV505 Rio reprezinta unitati de stocare ce fac posibila completarea locului de munca cu echipamente ce asigura diverse functii de organizare, spatiu de stocare si cablare eficienta a cabluri..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV522 Roma

O multitudine de combinatii de forme si culori sunt disponibile pentru aceste dulapuri, cu finisaj de melamina si usi glisante de sticla. Mecanismul include un concept de inchidere soft-clos..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV525 Riga

Noua biblioteca modulara, marca Della Valentina Office, este realizata din melamina, dispune de o grosime semnificativa si poate fi asezata atat pe perete cat si in mijlocul camerei. Acest m..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV527 Taba

Biblioteca DV527 Taba este metalica cu mai multe module, disponibila in diferite inaltimi, in antracit sau de culoarea alba. Are un designul usor, minimalist ce permite crearea unor solutii ..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV530 Boiserie

Boiserie are un aspect elegant , un impact estetic si un finisaj care se potriveste perfect in orice mediu. Disponibil in doua inaltimi diferite si mai multe finisaje, modelul se asorteaza ..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV545 Seul

Disponibile in diferite dimensiuni, completeaza si imbogatesc gama de produse dedicate colectionarii. Functionalitatea practica si stilul universal le permit sa creeze noi tipuri de ambient ..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV549 Lockers

DV549 Lockers sunt spatii utile si practice de depozitare, pentru diferite medii de lucru, in cazul in care este necesara pastrarea documentelor si a obiectelor personale. Unitatile sunt mod..
Biblioteca modulara Della Valentina Office, DV550 Pedestals

DV550 Pedestals sunt disponibile in metal sau melamina si pot fi completate cu accesorii specifice, utile pentru a pune in ordine spatiul sertarului...
Birou executiv Della Valentina Office, Dakar DV914

Noua linie executiva cu un design eteric care face din lejeritatea sa imaginea caracterizanta. Finisajele calde ale elementelor sale asigura acestei serii o nota de clasa care o distinge. Pi..
Birou executiv Della Valentina Office, DV901 Vertigo

Birou executiv de prestigiu. Designul elegant si detaliile rafinate sunt caracteristicile distinctive ale acestei colectii, conceputa pentru a crea un mediu in care stilul si profesionalismu..
Birou executiv Della Valentina Office, DV902 Planeta

Volumele elegante si confortabile sunt creionate printr-o serie de culori si finisaje, transformand aceasta serie intr-un stil de viata atemporal. Biroul executiv VD902 Planeta are un design..
Birou executiv Della Valentina Office, DV903 Tay

Identitate puternica. O colectie cu impact estetic, unde tablia si finisajele pretioase creeaza echilibrul perfect dintre functionalitate si design, dintre eleganta si tehnologie. Materialel..
Birou executiv Della Valentina Office, DV905 Rym

Design plin de stil si functionalitate. O colectie de birouri executive cu prestigiu, unde cercetarile in design se afla la apogeu. Sufletul colectiei sta in suprafetele de dimensiuni genero..
Birou executiv Della Valentina Office, DV908 Rodi

Birourile executive DV908 dispun de picioare si blaturi din "metal pictat" si sunt disponibile in cinci finisaje diferite. Acest model de birou executiv se poate adapta cu usurinta mai multo..
Birou executiv Della Valentina Office, DV909 Tokio

Birourile executive DV909 reprezinta  o serie de birouri cu o suprafata alba sau neagra "Fenix", combinata cu picioare metalice in varianta alba sau antracit.Dimensiuni:inaltime: 75 cml..
Birou executiv Della Valentina Office, DV910 Oxford

Design - Antonio MorelloColectia Oxford este compusa dintr-o gama larga de elemente de mobilier, capabile sa indeplineasca si cele mai variate cerinte de proiectare. Birourile, unitatile de ..
Birou executiv Della Valentina Office, DV911 Noto

Design - Enzo BertiColectia de birouri Noto, proiectata de Enzo Berti, reaminteste de ideea mesei clasice de lucru, din lemn masiv. Structura este disponibila in variante dreptunghiulare sau..
Birou executiv Della Valentina Office, DV913 Vigo

Design - Baldanzi & NovelliDV913 Vigo este o colectie de mobilier conceputa pentru a oferi personalitate puternica si distinctiva spatiului de birouri si un habitat profesional caracteri..
Birou operativ Della Valentina Office,  DV804 E-Place

Solutii noi pentru birourile operative. O gama cu stil proaspat, functional, versatil si cu un sistem se asamblare extrem de simplu. Aceasta serie ofera spatii operative si executive complet..
Birou operativ Della Valentina Office,  DV805 Treko

Simplu si elegant. Practicalitatea, flexibilitatea si promptitudinea sunt principalele caracteristici care permit crearea unor medii de lucru moderne, extrem de simple si funcitonale. Perspe..
Birou operativ Della Valentina Office,  DV812 Enna

Design - Antonio Morello"Essential expression of lightness" - design, stil si flexibilitate compozitionala. Configuratiile functionale se pot personaliza atat pentru medii de lucru colective..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_010_HSO

Comp_010_HSOCanapea, birou si masuta de cafea - DV350-RefugePiedestal metalic -  DV550 PedestalsBiblioteca - DV522 RomaMasuta de cafea - DV300 Accessories..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_01_HSO

Comp_01_HSO, Design de Enzo Berti Masa pentru birou - DV911 NotoPiedestal metalic -  DV550 PedestalsBara cu module suspendate si accesorii - DV504 Milo..
Birou operativ Della Valentina Office, Comp_02_HSO

Comp_02_HSOMasa pentru birou - DV812 EnnaPiedestal metalic -  DV550 PedestalsModule suspendate si accesorii - DV504 Milo..
Afisare 1 - 30 din 60 (2 pagini)