Connubia Calligaris


Bancheta pentru exterior, Connubia Calligaris Easy CB5216

Easy este o bancheta cu scopuri multiple, poate fi utilizat atat ca bancheta cat si ca masuta pentru exterior. Are un cadru metalic tubular si un scaun din tabla profilata, tratat complet pe..
Canapea cu doua locuri Connubia Calligaris Reef CB3441-2P MTO

Odata cu o noua constientizare a spatiilor, casele s-au deschis din nou prietenilor, iar momentele impreuna au devenit si mai pretioase. Familia Reef se extinde pentru a primi, cu formele sa..
Canapea pentru exterior, Connubia Calligaris Easy CB3503-2P

Easy este o canapea robusta cu un cadru metalic tubular, prevazuta cu husa detasabila. Pernele se sprijina pe o baza cu lamele armate cu polipropilena. Easy este o canapea tapitata cu spuma ..
Canapea pentru exterior, Connubia Calligaris Easy CB3503-3P

Easy este o canapea robusta cu un cadru metalic tubular, prevazuta cu husa detasabila. Pernele se sprijina pe o baza cu lamele armate cu polipropilena. Easy este o canapea tapitata cu spuma ..
Canapea pentru exterior, Connubia Calligaris Yo! CB3501-2P

Bucurati-va de aer liber cu intreaga colectie de mobilier din familia YO!.Canapelele din colectie sunt sinonime cu eleganta. Pernele se sprijina pe o baza cu lamele armate cu polipropilena, ..
Canapea pentru exterior, Connubia Calligaris Yo! CB3501-3P

Bucurati-va de aer liber cu intreaga colectie de mobilier din familia YO!.Canapelele din colectie sunt sinonime cu eleganta. Pernele se sprijina pe o baza cu lamele armate cu polipropilena, ..
Fotoliu Connubia Calligaris Reef CB3441

Fotoliul „Reef”, cu culorile sale stralucitoare si spiritul deschis, este primul fotoliu 100% sustenabil. Captuseala este realizata din spuma poliuretanica reciclata, derivata din deseurile ..
Masa de tip consola Connubia Calligaris Foldy CB4844

Biroul Foldy, datorita formelor sale liniare, esentiale si rotunjite, se adapteaza oricarui mediu; poate fi un birou practic sau un suport util si banc de lucru. Foldy are si suflet verde, e..
Masa de tip consola Connubia Calligaris Quadro CB08-A

Quadro este o masuta ce poate fi montata pe perete, cu blat dreptunghiular ce poate fi pliat la nevoie. Versatila si functionala poate fi utilizata ca suprafata de lucru sau pentru un pranz ..
Masa dining Connubia Calligaris Artic CB4855-R 11A

Masa Artic este o optiune versatila si functionala datorita capacitatii sale de extindere prin extensiile interne. Cu laturile sale rotunjite din metal vopsit si varietatea de optiuni pentru..
Masa dining Connubia Calligaris Artic Fast CB4860-R 130

Masa Artic combina functionalitatea si designul, oferind o experienta de luat masa confortabila si eleganta. Cu deschiderea usoara a cartii, extensiile coordonate si varietatea de optiuni de..
Masa dining Connubia Calligaris Band CB4857-R 160

Masa Band este o optiune versatila, eleganta si functionala, datorita laturilor sale cu sectiune eliptica si extensiei practice montate pe cadru cu miscare de deschidere ghidata. Gama sa lar..
Masa dining Connubia Calligaris Baron CB4010-R 110

Baron este o masa dreptunghiulara laminata, cu sticla calita, ceramica combinata sau fenim NTM. Picioarele si cadrul sunt din metal. Baron dispune de un mecanism accesibil menit sa ajusteze ..
Masa dining Connubia Calligaris Bold CB4795-XR W

Bold este o masa pentru dining extensibila, cu cadru metalic si suprafata din lemn.Dimensiuni:Inaltime: 76 - 69 cmLungime:  210 - 260 - 310 - 160 cmLatime: 90 - 160 cm..
Masa dining Connubia Calligaris Cocktail CB4759 FD 120

Cocktail este o masa pentru dining din metal.Dimensiuni:Inaltime: 76 - 73 cmLungime: 120 cmLatime: 120 cm..
Masa dining Connubia Calligaris Dine CB4094-R 110

Dine este o masa extensibila cu picioarele usor rotunjite si partea inferioara lacuita. Suprafata este din lemn furnir cu muchii drepte si colturi rotunjite. Entuziastii stilului scandinav p..
Masa dining Connubia Calligaris Dix CB4804-FD 120

Dix este o masuta rotunda cu o baza piedesala conica, cu zece fete acoperite, dotata cu un picior de nivelare ascus ce permite amplasarea pe orice tip de pardoseala.Dimensiuni:Inaltime: 76-7..
Masa dining Connubia Calligaris Dorian CB4815-R 130 A

Dorian este cel mai bun mod de a crea spatiu pentru o intalnirea prietenoasa la pranz, fiind o masa extensibila.Dimensiuni:Inaltime – 76-66.5 cmLatime – 90 - 130 cmLungime – 130 - 180  ..
Masa dining Connubia Calligaris Duel CB4850-FR 200

Unul pentru toti si toti pentru unul: cele patru picioare ale mesei Duel, ca niste varfuri de folie supradimensionate, se incruciseaza si se potrivesc intr-un joc arhitectural perfect, alcat..
Masa dining Connubia Calligaris Duel CB4850-R 200

Unul pentru toti si toti pentru unul: cele patru picioare ale mesei Duel, ca niste varfuri de folie supradimensionate, se incruciseaza si se potrivesc intr-un joc arhitectural perfect, al..
Masa dining Connubia Calligaris Ellisse CB4858-FE 200

Designul monolitic si esential este elegant in orice mediu si perfect pentru orice tip de mobilier. Ellisse este o masa extensibila cu blaturi ceramice si baza monolitica din tabla curbata v..
Masa dining Connubia Calligaris Ellisse CB4858-R 160

Designul monolitic si esential este elegant in orice mediu si perfect pentru orice tip de mobilier. Ellisse este o masa extensibila cu blaturi ceramice si baza monolitica din tabla curbata v..
Masa dining Connubia Calligaris Eminence CB4724-M 100

Emminence este o masa cu baza de metal si suprafata dintr-un mix de materiale. Aceasta masa extensibila se poate adapta oricarui tip de design si spatiu.Dimensiuni:Inaltime: 76 cmLungime: 10..
Masa dining Connubia Calligaris Eminence Console CB/4724-W 90 C

Emminence Console dispune de o rama metalica si partea superioara din furnir. Stabilitatea mesei, ce poate atinge o lungime maxima de 300 cm, este datorata unui picior central. Ideala in sal..
Masa dining Connubia Calligaris Eminence Evo CB4856-R 110 A

Masa Eminence Evo se alatura familiei Eminence cu picioarele sale cu sectiune eliptica. Capacitatea sa de a se extinde prin extensiile interne va permite sa adaptati cu usurinta dimensiunea ..
Masa dining Connubia Calligaris Eminence Fast CB4788-M 130

Eminence Fast este o masa cu suprafata ceramica si cadru metalic. Are o extensie laterala, in forma de fluture cu aceleasi finisaje ca partea superioara. Picioarele raman mereu la capatul me..
Masa dining Connubia Calligaris Gate CB4088-ML 160

Gate e o masa cu caracter puternic, baza metalica si suprafata din lemn. Are un sistem de extindere simplu, ascuns in cadru, cu ajutorul unei rame. Picioarele raman in marginile mesei astfel..
Masa dining Connubia Calligaris Giove CB4739

Giove este o masa extensibila cu baza metalica si suprafata din lemn, ceramica sau sticla. Baza centrala metalica este fixa, cu patru picioare eliptice, inclinate, cu linii simple si indrazn..
Masa dining Connubia Calligaris Hey Gio! CB4836-D 120

Hey Gio! Este o masa cu coloana eleganta de sustinere, in forma de con, pe care se sprijina blatul extensibil.Dimensiuni:Inaltime – 75-68 cmLatime – 120 - 120 cmLungime – 120 - 160 cm..
Masa dining Connubia Calligaris Hey Gio! CB4836-R 140

Hey Gio! Este o masa cu coloana eleganta de sustinere, in forma de con, pe care se sprijina blatul extensibil.Dimensiuni:Inaltime – 75-68 cmLatime – 120 - 140 cmLungime – 140 - 180 cm..
Afisare 1 - 30 din 156 (6 pagini)