Alea Office


Accesorii pentru birou Alea Office Bamboo

Bamboo este un suport de haine de sine statator simplu si contemporan. Bamboo este alcatuit din tuburi metalice aranjate intr-un model interconectat si vopsite cu pulberi epoxidice, disponib..
Accesorii pentru birou Alea Office Jungla

Jungla este o jardiniera realizata complet din metal, disponibila in diverse culori epoxidice, potrivita pentru amenajarea atat a spatiilor interioare cat si exterioare, datorita utilizarii ..
Biblioteca pentru birou Alea Office Archimede

Sistem de etajere pentru rafturi, cu forma arhitecturala. Constand dintr-o structura de sustinere metalica, poate fi finisat cu vopsea epoxidica, cu spatele din melamina sau in relief.Caract..
Biblioteca pentru birou Alea Office Icaro

Sistem de rafturi Icaro cu o singura foaie de metal pliata, finisata in orice culoare epoxi.Caracteristici:Grosime: 3 mmLungime: 50-100-150-200 cmAdancime: 27,5 cmInaltime: 36,7 cmMateriale:..
Biblioteca pentru birou Alea Office Q18

Q18 este un model de biblioteca, un sistem unic de rafturi ce reprezinta echilibrul perfect intre culoare si liberate. Q18 este un sistem modular, din sectiune metalica tubulara de 18x18 mm,..
Biblioteca pentru birou Alea Office Quattro

Quattro este sistemul de depozitare pe perete conceput pentru a fi usor si economic, dar foarte versatil si elegant in acelasi timp. Chiar si un simplu joc de culori intre usi si cadru face ..
Biblioteca pentru birou Alea Office Titano

Sistem de depozitare si biblioteca modulara cu placi de 3 cm.Biblioteca cu compartimente deschise din melamina italiana arata modularitate verticala s..
Biblioteca pentru birou Alea Office Zefiro

Zefiro este un sistem de rafturi din sticla, sustinut de panouri incadrate cu un profil de aluminiu. Structura este disponibila in patru inaltimi (1070, 1425, 1774 si 2126 mm) si poate fi as..
Birou executiv Alea Office Archimede

Design contemporan cu suprafata de lucru perpendiculara pe picioarele de sustinere. Archimede este usor de integrat intr-o gama variata de medii de lucru. Suprafata blat cu aspect pluti..
Birou executiv Alea Office Blade X

Blade X este o colectie manageriala moderna, caracterizata printr-un design rafinat si original. Biroul poate avea margini drepte sau tesite, in timp ce piciorul din otel taiat cu laser, poa..
Birou executiv Alea Office Crono

Crono este un sistem electric reglabil pe inaltime care se potriveste cu birouri independente. Sistemul a fost conceput pentru a raspunde cererii statiilor de lucru ergonomice orientate spre..
Birou executiv Alea Office Eracle

Eracle este un amestec de design si de cercetare in materiale inovatoare, care vine cu picioare uimitoare din aluminiu cu forme special profilate. O solutie executiva cu recurs uimitor, care..
Birou executiv Alea Office Oasi

Designul biroului Oasi este unul modern si sofisticat, oferind in acelasi timp confort si functionalitate. Caracterul distinctiv al biroului Oasi il reprezinta perechea de lame metalice care..
Birou executiv Alea Office Odeon

Odeon este un birou executiv versatil, un amestec intre stilul traditional si contemporan. Varietatea de modele de birou si finisajele satisfac nevoile estetice si functionale ale unei clien..
Birou executiv Alea Office Titano

Titano este definit prin designul sau indraznet, auster si elegant. Executat cu rafinament si atentie la detalii. Titano, in timp ce este exclusiv, adauga personalitate cu pet..
Birou executiv Alea Office Zefiro X

Zefiro este una dintre cele mai populare colectii vreodata. In 2003, anul nasterii, a fost inclus in volumul ADI Design Index, care l-a celebrat ca fiind unul dintre cele mai semnificative p..
Birou operativ Alea Office Atlante

Biroul operativ Atlante este un sistem cu panouri foarte flexibil. Conceput cu utilizarea exclusiva a panourilor de mamina, permite un rezultat excelent la un buget redus. Disponibil cu 17 f..
Birou operativ Alea Office Atreo

Biroul Atreus este compus din picioare terminale in trei modele diferite (pod, escada sau inel), fara grinzi de sustinere. Structura metalica este disponibila in 10 culori plus 15 finisaje p..
Birou operativ Alea Office Atreo Wood

Sistemul operativ Atreo Wood este o optiune interesanta deoarece se pot obtine stiluri frumoase prin combinarea si amestecul de culoare al lemnului...
Birou operativ Alea Office Blade

Blade are un design distinctiv, marcat de linii subtiri, imbunatatite cu variante de culori unice si originale. Particularitatea acestei colectii o reprezinta piciorul metalic, taiat cu lase..
Birou operativ Alea Office Crono

Crono este un sistem de birou electric, reglabil pe inaltime, care se potriveste perfect in spatiile de birouri. Sistemul este conceput pentru a raspunde fata cerintei de spatiu de lucru erg..
Birou operativ Alea Office Ibis

Ibis are o structura usoara si eleganta de sustinere. Designul sau prezinta picioare inelare pliate spre interior, fabricate din otel cu o grosime de 30 mm. Ibis are o suprafata generoasa de..
Birou operativ Alea Office Italo

Italo ofera o structura plus picioare metalice cu un sistem de montare rapida si nu necesita suruburi. Partea superioara este din melamina si are 1,8 mm grosime. Este disponibila cu structur..
Birou operativ Alea Office Itube

Colectia Itube este o gama inovatoare si versatila de mobilier de birou, ideala pentru amenajarea spatiilor de coworking si multe altele. Caracteristica sa distinctiva este profilul tubular ..
Birou operativ Alea Office Ortho

Sistemul de birouri Ortho ofera posibilitatea de a alege blaturi cu grosimi de 18 sau 30 mm. Cele doua picioare sunt conectate printr-o grinda structurala, metalica. La montare, firele pot t..
Birou operativ Alea Office Q18

Q18 este o solutie modulara, cu o structura din aluminiu tubular de 18 mm, alaturi de care sunt integrate panouri si module de depozitare. Sistemul inteligent de fixare combina piesele din a..
Birou operativ Alea Office Rendez-Vous

Rendez-Vous este conceput pentru a crea spatii de colaborare. Intr-o epoca in care flexibilitatea in ceea ce priveste modalitatile si locurile devine o necesitate, aceasta colectie este desc..
Birou operativ Alea Office Zefiro

Zefiro foloseste aluminiu anodizat si este apreciat pentru designul sau si solutiile tehnice incredibil de inovatoare. Foarte flexibil in ceea ce priveste marimea si solutiile, datorita cadr..
Dulap pentru birou Alea Office Blade X

Blade X reprezinta o serie de solutii de stocare, cu usi late de 70 cm si manere metalice integrate si vopsite in aceleasi nuante cu picioarele. Blade X este disponibil si cu o versiune de d..
Dulap pentru birou Alea Office Dedalo

Dulap cu structura de melamina.Finisaje din melamina si lemn pentru partea laterala si de sus.Usi glisante din melamina, lemn sau metacrilat, cadru de aluminiu.Caracteristici:Modul: 182-272 ..
Afisare 1 - 30 din 78 (3 pagini)