Alea Office


Biblioteca pentru birou Alea Office Archimede

Sistem de etajere pentru rafturi, cu forma arhitecturala. Constand dintr-o structura de sustinere metalica, poate fi finisat cu vopsea epoxidica, cu spatele din melamina sau in relief.Caract..
Biblioteca pentru birou Alea Office Icaro

Sistem de rafturi Icaro cu o singura foaie de metal pliata, finisata in orice culoare epoxi.Caracteristici:Grosime: 3 mmLungime: 50-100-150-200 cmAdancime: 27,5 cmInaltime: 36,7 cmMateriale:..
Biblioteca pentru birou Alea Office Q18

Q18 este un model de biblioteca, un sistem unic de rafturi ce reprezinta echilibrul perfect intre culoare si liberate. Q18 este un sistem modular, din sectiune metalica tubulara de 18x18 mm,..
Biblioteca pentru birou Alea Office Titano

Sistem de depozitare si biblioteca modulara cu placi de 3 cm.Biblioteca cu compartimente deschise din melamina italiana arata modularitate verticala s..
Birou executiv Alea Office Archimede

Design contemporan cu suprafata de lucru perpendiculara pe picioarele de sustinere. Archimede este usor de integrat intr-o gama variata de medii de lucru. Suprafata blat cu aspect pluti..
Birou executiv Alea Office Blade X

Blade X este o colectie manageriala moderna, caracterizata printr-un design rafinat si original. Biroul poate avea margini drepte sau tesite, in timp ce piciorul din otel taiat cu laser, poa..
Birou executiv Alea Office Eracle

Eracle este un amestec de design si de cercetare in materiale inovatoare, care vine cu picioare uimitoare din aluminiu cu forme special profilate. O solutie executiva cu recurs uimitor, care..
Birou executiv Alea Office Oasi

Designul biroului Oasi este unul modern si sofisticat, oferind in acelasi timp confort si functionalitate. Caracterul distinctiv al biroului Oasi il reprezinta perechea de lame metalice care..
Birou executiv Alea Office Odeon

Odeon este un birou executiv versatil, un amestec intre stilul traditional si contemporan. Varietatea de modele de birou si finisajele satisfac nevoile estetice si functionale ale unei clien..
Birou executiv Alea Office Titano

Titano este definit prin designul sau indraznet, auster si elegant. Executat cu rafinament si atentie la detalii. Titano, in timp ce este exclusiv, adauga personalitate cu pet..
Birou operativ Alea Office Atlante

Biroul operativ Atlante este un sistem cu panouri foarte flexibil. Conceput cu utilizarea exclusiva a panourilor de mamina, permite un rezultat excelent la un buget redus. Disponibil cu 17 f..
Birou operativ Alea Office Atreo

Biroul Atreus este compus din picioare terminale in trei modele diferite (pod, escada sau inel), fara grinzi de sustinere. Structura metalica este disponibila in 10 culori plus 15 finisaje p..
Birou operativ Alea Office Atreo Wood

Sistemul operativ Atreo Wood este o optiune interesanta deoarece se pot obtine stiluri frumoase prin combinarea si amestecul de culoare al lemnului...
Birou operativ Alea Office Blade

Blade are un design distinctiv, marcat de linii subtiri, imbunatatite cu variante de culori unice si originale. Particularitatea acestei colectii o reprezinta piciorul metalic, taiat cu lase..
Birou operativ Alea Office Crono

Crono este un sistem de birou electric, reglabil pe inaltime, care se potriveste perfect in spatiile de birouri. Sistemul este conceput pentru a raspunde fata cerintei de spatiu de lucru erg..
Birou operativ Alea Office Ibis

Ibis are o structura usoara si eleganta de sustinere. Designul sau prezinta picioare inelare pliate spre interior, fabricate din otel cu o grosime de 30 mm. Ibis are o suprafata generoasa de..
Birou operativ Alea Office Italo

Italo ofera o structura plus picioare metalice cu un sistem de montare rapida si nu necesita suruburi. Partea superioara este din melamina si are 1,8 mm grosime. Este disponibila cu structur..
Birou operativ Alea Office Ortho

Sistemul de birouri Ortho ofera posibilitatea de a alege blaturi cu grosimi de 18 sau 30 mm. Cele doua picioare sunt conectate printr-o grinda structurala, metalica. La montare, firele pot t..
Birou operativ Alea Office Q18

Q18 este o solutie modulara, cu o structura din aluminiu tubular de 18 mm, alaturi de care sunt integrate panouri si module de depozitare. Sistemul inteligent de fixare combina piesele din a..
Birou operativ Alea Office Zefiro

Zefiro foloseste aluminiu anodizat si este apreciat pentru designul sau si solutiile tehnice incredibil de inovatoare. Foarte flexibil in ceea ce priveste marimea si solutiile, datorita cadr..
Dulap pentru birou Alea Office Blade X

Blade X reprezinta o serie de solutii de stocare, cu usi late de 70 cm si manere metalice integrate si vopsite in aceleasi nuante cu picioarele. Blade X este disponibil si cu o versiune de d..
Dulap pentru birou Alea Office Dedalo

Dulap cu structura de melamina.Finisaje din melamina si lemn pentru partea laterala si de sus.Usi glisante din melamina, lemn sau metacrilat, cadru de aluminiu.Caracteristici:Modul: 182-272 ..
Dulap pentru birou Alea Office Lato

Lato este un sistem modular de dulapuri utilizate pentru a stoca documente sau obiecte personale in birouri, sali de sport sau vestiare...
Dulap pentru birou Alea Office Novanta

Dulap cu usi cu balamale. Grosimea placilor este de 1,8 cm.Finisaj fata / blat / usi din melamina italiana.Furnir si finisaje gofrate ce pot fi specificate pentru usile din acrilic sau acril..
Dulap pentru birou Alea Office Oasi

Comoda Oasi este disponibila in doua versiuni, una are doua usi laterale articulate cu maner integrat si un compartiment central deschis cu raft si un soclu metalic frontal. Al doilea are pa..
Dulap pentru birou Alea Office Ottanta

Dulap Ottanta cu laterale si usi din lemn sau melamina. Cadru din aluminiu anodizat sau metacrilat. Rafturi metalice.Caracteristici:Grosime structura melamina: 1,8 cmModul: 80x44 cmInaltime:..
Dulap pentru birou Alea Office Pedestals

Dulapurile Pedestals sunt elemente echipate cu roti, reprezinta unitati de stocare cu sertare sau usi cu prinderi laterale si/sau manere...
Dulap pentru birou Alea Office Remo

Dulap cu pereti laterali de 2 si 3 cm si usi turnante.Usile pot fi din melamina italiana, furnir din lemn, acrilic sau acrilic vopsit, cu rama de aluminiu anodizat.Rafturile sunt din melamin..
Dulap pentru birou Alea Office Romolo

Dulap cu usi culisante, cu peretii laterali din spate de 2 cm grosime si 3 cm grosime sus / jos.Usile sunt disponibile din melamina italiana fara cadru, acrilice pe rama de aluminiu sau din ..
Masa meeting Alea Office Archimede

Mesele Archimede sunt o solutie eleganta pentru amenajarea salilor de sedinte. Geometriile picioarelor pot fi diferite : inelar, picior L sau picior T, sau amestecate, in functie de alegeril..
Afisare 1 - 30 din 53 (2 pagini)