Fotoliu Myra 655

Click pe steluta pentru un vot:


Descriere


Fotoliu Myra 655 - Nuovo Design


Fotoliu cu 4 picioare, rama de otel si cadru capitonat cu material textil.


Utilizari:

  • cafenele & restaurante
  • hoteluri
  • birouri si sali de asteptare
  • retail

 

Metalmobil prezinta noua colectie de scaune capitonate Myra, proiectate de Emilio Nanni. In spiritul companiei, aceasta familie de scaune capitonate dovedeste ca ideea de confort pe care produsele Metalmobil o asigura este neschimbata.

Un scaun cu un aspect deosebit, cu volume contemporane, in conformitate cu gustul international si care reflecta o stare de spirit, Myra se preteaza la eleganta linistitoare din orice mediu.

 

"Curba este forma subliminala care te duce cu gandul la dorinta de invaluire si confort, reprezentate de ideea ancestrala de incredere, protectie si odihna" Emilio Nanni

 

Caracteristica sa distincta este forma curbata, impreuna cu atentia extrema la detalii. Cusatura contrastanta si numeroasele combinatii posibile de culori si materiale dau produsului o identitate puternica.

Myra, cu combinatiile sale infinite si stilul sau discret dar puternic, satisface orice solicitare specifica de includere si atentie asupra confortului.

Colectia include toate tipurile: scaun, fotoliu, scaune de bar, scaune camera de zi, si este disponibil cu doua tipuri de cadru: din lemn de fag sau din otel.Etichete: fotoliu, myra, 655, fotolii


Produse din categorie

Produse de la acelasi producator