fotolii


fotolii

Fotoliile oferite de noi sunt inovative, cu un design balansat si mereu ridicat la rigorile tehnice si la detaliile de maxima finete. Fotollile sunt unice si se remarca atat prin stilul vintage cat si prin stilul contemporan, reusesc sa satisfaca si cele mai rafinate si sofisticate gusturi si se potrivesc cu orice incapere dedicata micilor momente de relaxare.

Daca sunteti in cautarea unui fotoliu cald si primitor, care sa reflecte perfect personalitatea dumneavoastra, sau un fotoliu de lux in care sa va relaxati in timpul pauzelor aici e locul perfect pentru a le intalni.

Luati loc si bucurati-va de creatii dedicate confortului, alegeti stilul care vi se potriveste! Un fotoliu priveste in special confortul individul, este mereu despre dumneavoastra, despre cum va simtiti. Puteti sta confortabil, dar e obligatoriu sa va placa in mod deosebit senzatia, poteti opta pentru varianta de fotoliu subtil sau spectaculos, in orice caz enjoy it!


Fotoliu modern Dall'Agnese Vamp

Soft si confortabil, fotoliul Vamp aduce personalitate camerelor de zi. Vamp are o structura speciala, ergonomica. Puteti alege acum fotoliul preferat din gama Dall’Agnese, gandita si realiz..
Fotoliu modern DeAngeli Blondie

Fotoliul Blondie este foarte ospitalier si se adapteaza perfect atat in decor clasic cat si in decor modern. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului..
Fotoliu modern DeAngeli Dorea

Fotoliul Dorea este combinatia perfecta intre clasic si contemporan, forma conica a structurii oferindu-i o personalitate autentica. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani i..
Fotoliu modern DeAngeli Mito

Mito este un fotoliu extensibil, foarte practic si util oricarei locuinte. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferentiaza prin tapiterii..
Fotoliu Nicoletti Home Chelsea

Fotoliul Nicoletti Home Chelsea are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilitatii. D..
Fotoliu Nicoletti Home Cristine

Fotoliul Nicoletti Home Cristine are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatib..
Fotoliu Nicoletti Home Diana

Fotoliul Nicoletti Home Diana are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibili..
Fotoliu Nicoletti Home Edward

Fotoliul Nicoletti Home Edward are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilitatii. Da..
Fotoliu Nicoletti Home Flower

Fotoliul Nicoletti Home Flower are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibil..
Fotoliu Nicoletti Home Habitat

Fotoliul Nicoletti Home Habitat are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibi..
Fotoliu Nicoletti Home Kate

Fotoliul Nicoletti Home Kate are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilit..
Fotoliu Nicoletti Home Ketty

Fotoliul Nicoletti Home Ketty are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibili..
Fotoliu Nicoletti Home Land

Fotoliul Nicoletti Home Land are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilit..
Fotoliu Nicoletti Home Lollipop

Fotoliul Nicoletti Home Lollipop are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatib..
Fotoliu Nicoletti Home Medley

Fotoliul Nicoletti Home Medley are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibil..
Fotoliu Nicoletti Home Minorca

Fotoliul Nicoletti Home Minorca are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibi..
Fotoliu Nicoletti Home Molly

Fotoliul Nicoletti Home Molly are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibili..
Fotoliu Nicoletti Home Monsieur

Fotoliul Nicoletti Home Monsieur are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatib..
Fotoliu Nicoletti Home Swing

Fotoliul Nicoletti Home Swing are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibili..
Fotoliu Nicoletti Home World

Fotoliul Nicoletti Home World are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibili..
Fotoliu pentru dining Contractin, Alias A

Gama Alias contine scaun pentru dining, fotoliu si scaun pentru bar, confectionate din lemn masiv de fag si spatele din furnir. Formele rotunjite ale scaunului creeaza o optiune de sezut deo..
Fotoliu pentru dining Contractin, Bridge A

Bridge este o colectie formata din scaune si fotolii ce se pot stivui, cu cadre din lemn masiv, spatar si sezut cu tapiterie.Design: Silvano Guion..
Fotoliu pentru dining Contractin, Bristol A

Design unic si alternativ. Scaunele au un spatar metalic din otel tubular, cu forma curbata ce creeaza un efect fermecator tapiteriei de calitate pentru sezut si spatar.Design: Silvano Guion..
Fotoliu pentru dining Contractin, Colt A

Colt este o colectie de scaune de tip fotoliu din lemn de fag, cu picioare conice, sezut si cotiere complet tapitate in materiale de calitate si rezistente in timp. Picioarele din lemn pot f..
Fotoliu pentru dining Contractin, London A

Colectia London este una eleganta, inspirata de trecut cu niveluri de eleganta si confort sporite. Piesele de mobilier sunt disponibile la cerere cu spatarul tapitat si franjuri, sau decupaj..
Fotoliu pentru dining Contractin, London Tube A

London Tube este o colectie de scaune stilate cu cadru elegant din metal. Rama metalica poate fi acoperita si finisata cu pulbere sau crom. Aceasta noua colectie poate reprezenta o alegere p..
Fotoliu pentru dining Contractin, London1 A

Colectia London este una eleganta, inspirata de trecut cu niveluri de eleganta si confort sporite. Piesele de mobilier sunt disponibile la cerere cu spatarul tapitat si franjuri, sau decupaj..
Fotoliu pentru dining Contractin, London2 A

Colectia London este una eleganta, inspirata de trecut cu niveluri de eleganta si confort sporite. Piesele de mobilier sunt disponibile la cerere cu spatarul tapitat si franjuri, sau decupaj..
Fotoliu pentru dining Contractin, London2 Tube A

Colectia London 2 Tube este o gama de scaune cu rama metalica eleganta si la moda. Metalul disponibil poate fi finisat cu pulbere sau crom, oferind un design impecabil in orice mediu...
Fotoliu pentru dining Contractin, Louvre 1 – 2 – 3 A3

Aceasta colectie este produsa cu picioare din lemn masiv, spatar din placaj, cu diverse aranjamente pentru tapiterie, cu sau fara butoane personalizate, in functie de preferinte.Design: Silv..
Afisare 61 - 90 din 187 (7 pagini)