fotolii


fotolii

Fotoliile oferite de noi sunt inovative, cu un design balansat si mereu ridicat la rigorile tehnice si la detaliile de maxima finete. Fotollile sunt unice si se remarca atat prin stilul vintage cat si prin stilul contemporan, reusesc sa satisfaca si cele mai rafinate si sofisticate gusturi si se potrivesc cu orice incapere dedicata micilor momente de relaxare.

Daca sunteti in cautarea unui fotoliu cald si primitor, care sa reflecte perfect personalitatea dumneavoastra, sau un fotoliu de lux in care sa va relaxati in timpul pauzelor aici e locul perfect pentru a le intalni.

Luati loc si bucurati-va de creatii dedicate confortului, alegeti stilul care vi se potriveste! Un fotoliu priveste in special confortul individul, este mereu despre dumneavoastra, despre cum va simtiti. Puteti sta confortabil, dar e obligatoriu sa va placa in mod deosebit senzatia, poteti opta pentru varianta de fotoliu subtil sau spectaculos, in orice caz enjoy it!


Fotoliu modern Dall'Agnese Dafne

Designul nordic si viziunea italiana si-au dat intalnire pentru a crea fotoliul Dafne. Acest model este potrivit oricarui tip de decor datorita structurii din lemn masiv. Puteti alege acum f..
Fotoliu modern Dall'Agnese Dolly

Captuseala moale, detasabila, dimensiuni compacte si proportii cu stil sunt cateva din caracteristicile fotoliului Dolly. Puteti alege acum fotoliul preferat din gama Dall’Agnese, gandita si..
Fotoliu modern Dall'Agnese Elly

Elegant si in nuante rafinate, fotoliul Elly este potrivit pentru camerele de zi ce-si dorescc sa capete personalitate. Puteti alege acum fotoliul preferat din gama Dall’Agnese, gandita si r..
Fotoliu modern Dall'Agnese Madame

Fotoliul Madame este elegant, rafinat si potrivit oricarui tip de decor. Puteti alege acum fotoliul preferat din gama Dall’Agnese, gandita si realizata pentru a completa cu succes orice tip ..
Fotoliu modern Dall'Agnese Molly

Fotoliul Molly are un design clasic, curat, bine proportionat. Puteti alege acum fotoliul preferat din gama Dall’Agnese, gandita si realizata pentru a completa cu succes orice tip de living,..
Fotoliu modern Dall'Agnese Vamp

Soft si confortabil, fotoliul Vamp aduce personalitate camerelor de zi. Vamp are o structura speciala, ergonomica. Puteti alege acum fotoliul preferat din gama Dall’Agnese, gandita si realiz..
Fotoliu modern DeAngeli Blondie

Fotoliul Blondie este foarte ospitalier si se adapteaza perfect atat in decor clasic cat si in decor modern. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului..
Fotoliu modern DeAngeli Dorea

Fotoliul Dorea este combinatia perfecta intre clasic si contemporan, forma conica a structurii oferindu-i o personalitate autentica. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani i..
Fotoliu modern DeAngeli Mito

Mito este un fotoliu extensibil, foarte practic si util oricarei locuinte. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferentiaza prin tapiterii..
Fotoliu Nicoletti Home Chelsea

Fotoliul Nicoletti Home Chelsea are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilitatii. D..
Fotoliu Nicoletti Home Cristine

Fotoliul Nicoletti Home Cristine are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatib..
Fotoliu Nicoletti Home Diana

Fotoliul Nicoletti Home Diana are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibili..
Fotoliu Nicoletti Home Edward

Fotoliul Nicoletti Home Edward are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilitatii. Da..
Fotoliu Nicoletti Home Flower

Fotoliul Nicoletti Home Flower are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibil..
Fotoliu Nicoletti Home Habitat

Fotoliul Nicoletti Home Habitat are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibi..
Fotoliu Nicoletti Home Kate

Fotoliul Nicoletti Home Kate are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilit..
Fotoliu Nicoletti Home Ketty

Fotoliul Nicoletti Home Ketty are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibili..
Fotoliu Nicoletti Home Land

Fotoliul Nicoletti Home Land are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibilit..
Fotoliu Nicoletti Home Lollipop

Fotoliul Nicoletti Home Lollipop are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatib..
Fotoliu Nicoletti Home Medley

Fotoliul Nicoletti Home Medley are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibil..
Fotoliu Nicoletti Home Minorca

Fotoliul Nicoletti Home Minorca are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibi..
Fotoliu Nicoletti Home Molly

Fotoliul Nicoletti Home Molly are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibili..
Fotoliu Nicoletti Home Monsieur

Fotoliul Nicoletti Home Monsieur are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatib..
Fotoliu Nicoletti Home Swing

Fotoliul Nicoletti Home Swing are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibili..
Fotoliu Nicoletti Home World

Fotoliul Nicoletti Home World are doar materiale de calitate, cautate si selectate din locurile lor de origine si prelucrate in conformitate cu criteriile specifice eco-compatibili..
Fotoliu piele Antidiva Bure

Design: Studio SiglaStructura:Otel vopsit.Husa acoperire:Piele"cuoio" detasabila.Ferrule:Otel ajustabil acoperit cu material plastic...
Fotoliu piele sau piele ecologica Ditre Italia Claire

Fotoliile de la Ditre Italia sunt inovatoare, cu un design echilibrat si se disting intotdeauna datorita detaliilor tehnice sau datorita senzatiilor pe care le ai la atingere. Fie ca sunt vi..
Fotoliu stofa sau piele Antidiva Bumble Bee

Design: Adrian PeachStructura:Lemn masiv si benzi elastice.Captuseala:Spuma poliuteranica de diferite densitati acoperita cu panza de poliester.Husa acoperire:Piele sau stofa detasabila.Pici..
Fotoliu stofa sau piele Antidiva Cherie

Design: Maurizio GiordanoStructura:Rama din otel tubular armonizata cu benzi elastice.Captuseala:Spuma poliuteranica flexibila la rece acoperita cu panza de catifea.Perne:Insertie de poliute..
Fotoliu stofa sau piele Antidiva Class

Design: Domenico De PaloStructura:Rama din otel tubular si benzi elastice.Captuseala:Spuma poliuteranica la rece, elastica, acoperita cu panza de catifea.Perne:Insertie de poliuteran de dife..
Afisare 61 - 90 din 140 (5 pagini)