O! Bubble


Panouri acustice O! Bubble Birdy

Panourile acustice Birdy sunt cu o forma avangardista, asimetrica, si cu un concept nou in materie de design. Puteti decora spatiile locative sau comerciale in cele mai noi tendinte, cu cele..
Panouri acustice O! Bubble Boxy

Panourile 3D Boxy, cu forma patrata, sunt o sugestie subtila pentru a revigora aranjamentul unei locuinte sau spatiu comercial. Caracterul tridimensional si stilul sofisticat ofera o forma d..
Panouri acustice O! Bubble Braid

Panourile 3D Braid in forma de dreptunghi neobisnuit permit orice schimbare in lumina unei constructii unice decorative de perete. Va oferim o gama larga de modele, de culori vii, materiale ..
Panouri acustice O! Bubble Desert

Panourile 3D Desert sunt o modificare curajoasa a pentagonului clasic. Dimensiunea si grosimea neregulata garanteaza ca o camera nu va fi niciodata plictisitoare si previzibila. Forma neobis..
Panouri acustice O! Bubble Hello

Panourile acustice 3D Hello in forma patrata sunt o propunere indrazneata dedicata interioarelor neconventionale. Forma nemaipomenita a panourilor este o combinatie intre designul modern si ..
Panouri acustice O! Bubble Honey

Panourile acustice Honey 3D in forma de hexagon sunt o componenta excelenta a stilului modern distinctiv. Designul optimizat si usurinta de instalare a panourilor le face usor de adaptat ori..
Panouri acustice O! Bubble Insignia

Panourile acustice 3D Insignia au un model de zigzag clasic. Curbele caracteristice, forma bruta si culorile puternice sunt complementul perfect al designului avangardist. Stilul contemporan..
Panouri acustice O! Bubble Jewel

Panourile acustice 3d Jewel au forme deosebite, asimetrice si vin intr-o varietate de culori. Umpleti spatiul de stil si culoare cu aceste modele de panouri, bucurati-va de elementele modern..
Panouri acustice O! Bubble Like

Panourile acustile 3D Like, cu forma lor triunghiulara, sunt usor de asezat pe peretele oricarei incaperi dand nastere la compozitii unice, moderne si cu stil minimalist.Panourile Bubble + u..
Panouri acustice O! Bubble Match

Panourile acustice 3D Match au o forma clasica cu o intorsatura moderna. Dimensiunile mari si convexe faciliteaza aranjarea unui spatiu mai mare. Panourile Match se disting prin stilul neobi..
Panouri acustice O! Bubble Point

Panouri Point 3D sub forma unui cerc reprezinta un element special in demersul unei amenajari interioare. Gama de culori va permite sa adaptati stilul propriu in concordanta cu alte decorati..
Panouri acustice O! Bubble Rubi

Panouri 3D patrate Rubi sunt o propunere atractiva, care se potriveste perfect cu designul simplu si modern si cu tendintele actuale. Designul minimalist si gama larga de culori va permit sa..
Panouri acustice O! Bubble Tero

Panourile 3D triunghiulare Tero sunt potrivite pentru designerii exigenti. Disponibile in trei tipuri de grosimi, se pot crea compozitii unice si modele neconventionale pe fiecare perete. Fo..
Panouri acustice O! Bubble Trap

Panourile 3D in forma de trapez sunt o combinatie intre eleganta, discretie si inalta calitate. Panourile acustice Trap sunt disponibile intr-o paleta bogata de culori, materiale extrem de p..
Panouri acustice O! Bubble Trio

Panourile acustice Trio 3D in forma de triunghi vor da nastere celor mai exigente aranjamente. Forma neteda si clasica a acestui design minimalist reprezinta o combinatie de placere si confo..
Afisare 1 - 15 din 15 (1 pagini)