corpuri iluminat


corpuri iluminat

Iluminarea corecta intr-o incapere poate face diferenta de productivitate, poate reduce tensiunea ochilor, poate aduce echilibrul, poate crea admosfera perfecta.

Pentru toate gusturile am selectat cele mai noi corpuri de iluminat, cu cele mai cool stiluri si tendinte in materie de accesorii pentru casa. Forme variate, culori vibrante, energii pozitive, asa putem descrie produsele din oferta nouvo-design.

Lasati lumina placuta sa va patrunda in casa, oferiti spatiilor dumneavoatra vibratii pozitive, creati-va propriul joc de lumini! Corpuri de iluminat cu caracter decorativ, fabricate in Italia.


 Lampa din polietilena Spot Light Plust

Lampa exterioara ce poate fi utilizata suspendata sau fixata la sol, pentru a avea iluminare directa sau indirecta. Lampa este livrata cu un cablu electric, neopren pentru transport si agata..
Accesorii decorative cu iluminare Plust Baddy Light

Sculptura de dimensiuni mici, portabila si versatila, potrivita pentru incaperi interioare. Baddy Light poate fi utilizat ca lumina de veghe in incaperi casnice, sau pentru a inveseli camere..
Accesorii decorative cu iluminare Plust Biggie

In varianta cu iluminare, Biggie poate fi utilizata ca lampa de veghe in interiorul caselor, sau in cluburi, baruri, hoteluri si alte spatii publice. Un volum de lumina slaba care ilumineaza..
Accesorii decorative cu iluminare Plust Draghetto Light

Varianta cu iluminare a decoratiei Draghetto este usor de carat, versatila si poate fi folosita atat in incaperi interioare cat si in aer liber. Poate fi utilizata ca lumina de veghe in inca..
Accesorii decorative Plust Baddy

Baddy este o culptura din cauciuc colorat, potrivita atat pentru incaperi interioare cat si in aer liber. In varianta iluminata, se comporta ca un "strajer pitic" datorita materialului ilumi..
Aplica Riflessi, Bubble A Applique

Corpul de iluminat inele metalice in nuante satinate.Design by Riflessi Lab - disponibila si cu Bulbs Art:..
Aplica Riflessi, Dodo Applique

Dodo Applique are structura din metal vopsit. Sursa de lumina este asigurata de un bec alb din sticla satinata.Design by Riflessi Lab - disponibila si cu Bulb Art:..
Aplica Riflessi, Loop applique

Loop applique dispune de inele din metal in nuante satinate.Design by Riflessi Lab..
Aplica Riflessi, Meridian lamp

Meridian lamp este o aplica de perete ajustabila 360°, cu structura metalica vopsita, epoxidica.Design by Riflessi Lab - disponibila si cu Bulb Art:..
Aplica Riflessi, Stilo A

Stilo este o aplica cu tub din metal satinat, zincat, disponibila in trei versiuni.Design by Riflessi Lab..
Corp de iluminat pentru Craciun Newgarden, Amelio

Amelio este un gnom de gradina, iluminat, ce poate decora interiorul sau exteriorul casei. Aceasta lampa vine cu o palarie si de Craciun poate deveni un mic Mos Craciun. Sunt incluse si auto..
Corp de iluminat pentru Craciun Newgarden, Gifty

A sosit cubul, cadou iluminat, Gifty. Cu forma sa patrata si elementele decorative poate fi utilizat in fiecare colt al casei, in timpul Sarbatorilor sau in orice moment ales de doritor. Est..
Corp de iluminat pentru Craciun Newgarden, Klaus

Klaus este o lampa/boxa portabila, in forma de Mos Craciun. Il puteti duce unde doriti si puteti da play oricand, lumina si muzica mereu la indemana. Toate produsele Newgarden sunt fabricate..
Corp de iluminat pentru Craciun Newgarden, Lua

Lua reprezinta o colectie de sfere decorative ce pot fi utilizate de Craciun sau in oricare alta perioada a anului datorita designului cristalin ce ofera o lumina fantezie.Dimensiuni disponi..
Corp de iluminat pentru Craciun Newgarden, Luceo

Ghirlanda Luceo poate fi amplasata cu usurinta, la exterior sau interior si are becuri LED integrate.Dimensiuni disponibile:..
Corp de iluminat pentru Craciun Newgarden, Mare

Umpleti-va casa de lumini in culorile Mediteranei. Ghirlanda Mare poate fi utilizata la interior sau exterior si este fabricata din materiale naturale, impletite, cu sfere rezistente la socu..
Corp de iluminat pentru Craciun Newgarden, Nova

Steua decorativa Nova poate fi amplasata oriunde, in casa sau la exterior, in timpul sarbatorilor de iarna sau pe tot parcursul anului. Nova are o iluminare calda si prietenoasa, disponibila..
Corp de iluminat pentru Craciun Newgarden, Pallina

Ghirlanda Pallina este confectionata din stofa impletita, cu efect de iuta si sfere rezistente la socuri. Pallina poate fi utilizata si in timpul anului, pentru iluminare la exterior si are ..
Corp de iluminat pentru Craciun Newgarden, Pinus

Pinus este o lampa minimalista in forma de brad si este perfecta pentru decorarea de Craciun, dar la exterior poate fi o vedeta in fiecare anotimp.Dimensiuni disponibile:..
Corp de iluminat pentru Craciun Newgarden, Rudy

Rudy este un ren original, elegant, ideal pentru iluminarea spatiilor exterioare sau interioare si poate fi utilizat de sarbatori sau pe tot parcursul anului. Toate produsele Newgarden sunt ..
Corp de iluminat pentru Craciun Newgarden, Snowy

Snowy este un bradut de Craciun iluminat, cu design minimalist si poate reprezenta un decor remarcabil de sarbatori. Toate produsele Newgarden sunt fabricate din polietilena, sunt usoare, re..
Corp de iluminat pentru Craciun Newgarden, Stellina

Decorati-va locul intr-o nota originala de Craciun. Ghirlanda Stellina poate fi amplasata la exterior sau interior si vine dotata cu 10 becuri LED.Dimensiuni disponibile:..
Corp de iluminat Slamp, aplica Aria Aplique

Arhitectectul Zaha Hadid a dus la o creatie vizionara, fluida si dinamica, pentru interioarele casnice si publice. Componentele electrice ale aplicii sunt protejate de un cadru echilibrat es..
Corp de iluminat Slamp, aplica Bios CeilingWall

Bios este o lampa liniara, cu un design soft, primitor, care suprapune nuante palide una peste alta. Bios are doua straturi de Opalflex®, ambele cu incizii alese cu grija, care permit lumina..
Corp de iluminat Slamp, aplica Charlotte Applique

Charlotte Applique recreaza modelul laborios si elementele impresionante ale fagurelui, inchise intr-o sfera primitoare. Colectia Charlotte include si o lampa de podea is alte trei dimensiun..
Corp de iluminat Slamp, aplica Clizia Mama Non Mama Applique

Cine nu a tinut in mana o margareta, repetand: “ Ma iubeste, nu ma iubeste?”…Clizia Mama non Mama Applique este inspirata din puritatea naturii, buchetul de lumina si petalele delicate aduc ..
Corp de iluminat Slamp, aplica Clizia Pixel Applique

Modelul Clizia Pixel are nota unei "nimfe antice", realizat cu ajutorul tehnologiilor moderne, adaugand tonuri si nuante calde. Modelul este prevazut cu un sistem magnetic pentru instalare.B..
Corp de iluminat Slamp, aplica Dafne CeilingWall

„De la o nimfa la o femeie”. Daphne incalzeste interiorul si este disponibil in versiuni de tavan, podea si masa. Dafne aduce o oaza de lumina, de inspiratie floarala, in fiecare interior.BY..
Corp de iluminat Slamp, aplica Idea Wall

Se spune ca inspiratia vine de la un bec care se ascunde in creierul tau, acel element de click ce lumineaza mintea cu inspiratie, cu o idee. Disponibil atat in varianta de veioza, cat si..
Corp de iluminat Slamp, aplica Kalatos Ceiling

Inspirate din arta tesutului, parte a umanitatii preistorice, sub forma de cosuri sau saci de trestie, colectia Kalatos revizuieste toate arhetipurile cu o abordare moderna definitivata d..
Afisare 1 - 30 din 219 (8 pagini)